جناب Spakدوربينتون چيه؟ Live view داره؟
جناب Spakدوربينتون چيه؟ Live view داره؟
سلام . من نگفتم که بلد نیستم . گفتم زیاد با اصول عکاسی آشنا نیستم حدود 1 سال هم هست که بادوربین شروع کردم .نقل قول:
نقل قول:دوربینم Canon EOS 350D DIGITAL هست لنزمم 18-55نقل قول:
شما که حرفه ای هستید بگید چجور با DSLR عکس بگیرم .
این هم یک عکس دیگه . نظر بدید ممنون میشم :
Shutter speed 15 s
f/18
ISO 400
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربينت كه حرف نداره ولي احساس ميكنم عكس هات نويزش زياده.با اين دوربين ميشه عكس هاي خيلي بهتري گرفت.خصوصا اين عكس درخته نويزش به نظرم زياده.پيشنهاد ميكنم برو به تالار عكاسي.اونجا خيلي چيزهاي به در بخوري داره خصوصا واسه دوربين شما.چون اونايي كه اونجا هستن اغلب حرفه اي هستن.ولي سوژه پيدا كردنت خوبه.نقل قول:
نورپردازی عالیه اما من با این عکست یه مقدار مشکل دارم لطف می کنی عکس اصلی بدون دست کاری رو بذاری .نقل قول:
این هم یک عکس دیگه . نظر بدید ممنون میشم :
Shutter speed 15 s
f/18
iso 400
منتظرم!
يه پيشنهاد بهت مي كنم. اين لنز رو بزار كنار. اگه پول نداري برو يك 18-55 isبگير اگر نه يه لنز خوب بگير. دوربينت خيلي قديميه. من هم هيچ كلاسي نرفتم. هنر به كلاس نيست. به ذوقه.
اينجا يه سري بزنيد:
واقعا سايت عاي ايه.کد:http://aks.akkasee.com/users/6792/photos/
عکس اصلی همینه !روی شیشست فقط من خط شیشه رو حذف کردم . دیگه دستی توش نبردم .نقل قول:
پس زمینه چطور؟نقل قول:
چطوره؟
پیشرفت کردم؟
شرمنده تاپیک رو گم کرده بودم الان پیداش کردم.فکر کنم 1-2ساعتی مونده بود به غروب.واسه اون چند روزی بودش که تهران هوا بارونی بودنقل قول:
--------------------
اینم یه عکس دیگه.من همینجوری عکس میندازم!!! مثل بقیه دوستان که حرفه ای عکس میندازن نیستش.اسم عکس رو گذاشتم: Catch
پرده مشکیه .نقل قول:
خوب خيلي عاليه. عكس كمي كج شده كه يكمي هم خوشگلش كرده. اما عوامل زايد پايين سمت چپ همه چيز رو بهم زده.نقل قول:
يك سوال شما در اون زمان عريان بودين؟
چشمك - Canon SX10 IS
زمستان پاييزي - Canon SX10 IS
danger9597 عزیز ماکرو های خوبی گرفتی که خوب برای این کار باید دوربین رو مود ماکرو باشه و اگر قویتر از اون هم بخوای باید لنز کلوزآپ داشته باشی که خوب برای دوربین شما به این راحتیها گیر نمیاد و اگر هم گیر بیاد هزینش زیاده و به صرفه نیست
عکس خوبیه اما اگر دوربین رو صاف و همینطور عمود می گرفتی تا کادرت خلوت تر بشه و فقط خودت تو عکس می بودی بهتر می شدنقل قول:
اینم یه عکس دیگه.من همینجوری عکس میندازم!!! مثل بقیه دوستان که حرفه ای عکس میندازن نیستش.اسم عکس رو گذاشتم: Catch
سلام.ممنون از دوستان واسه نظراتشون
خب این عکس خیلی سخت بودش.کسی نبود عکس بگیره و دوربین تو اون دستم که توی سایه هستش بود و دید مناسبی نسبت به صفحه ی دوربین نداشتم .5-6 تا عکس انداختم که از همه بهترش هم این بود.لبته حواسم نبود و سمت چپ عکس .....
لباس هم تنم بود.اتفاقا میخاستم لباسم رو در بیارم بعدش دیدم تو عکس معلوم نمیشه اصلا ;)
حالا اگه کسی میبینه با روتوش کردن و این چیزا عکس بهتر میشه درستش کنه ببینیم چی میشه.من زیاد تو اینکارا نیستم
نقل قول:نقل قول:عکس ها شارپنس کمی داره !نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
ابراهیم عزیز من به فتوبلاگ شما هم خیلی وقته که میرم و عکسهاتون رو می بینم ! کارهاتون واقعا زیباست و تم خاصی داره توش ...
ممنون میشم مدل دوربین و ... سابقه ی کاری رو هم بگید ...
از عکس آخر خوشم اومد !
سلام.شما زيادي به من لطف داريد و گرنه عكس ها زياد خوب نيستن.در مورد عكس آخريه دقيقا خودمم خيلي برام زيباست و آدمو به يه جاي ديگه ميبره.سابقه ي كاري ندارم و 6-7 ماه ميشه دوربين گرفتم.البته قبلا با آنالوگ و دوربين موبايل كار ميكردم كه خيلي فرق داره.دوربينم fuji film finepix s2000HD هست.دوربين بدي نيست اما يه كم نويزش زياده البته تو اين رده طبيعيه.بازم ممنوننقل قول:
آقای artara74 عکس گربه خوبه ولی با کادری که بهش دادی مشکل دارم . عکس برگ هم خیلی خوبه ولی شاخه سمت چپ باید حذف بشه .
آقای ebi66_boukan ماکرو های خوبین ولی یکمی نویز دارن . یکمی دریچه دیافت رو کم کنی بهتر میشن . یکمی هم شارپ لازم دارن .
موفق باشید .
برای اینکه تاپیک به هم نریزه آدرس مییلمو تو پیام خصوصی برات می فرستم و عکستو برام مییل کننقل قول:
می تونم بگم این بهترینشونه که انصافا زیباست اما همشون از نظر نویز ایراد دارن که خوب طبیعیه
به انتظار يار - Canon SX10 IS
اين هم يك اديت خوب از عكش آقا ابراهيم كه كم نويزش كردم و كمي هم رنگشو عوض كردم.
اين هم عكس اسپك جان. يه چيزي كه قشنگه اينجا اينه كه انگار نور آفتاب به قاب هم تابيده چون سمت چپ قاب نور افتاده و سمت راست سايه شده. فكر كنم اديت خوبي باشه.نظر شما چيه؟
این یکی از عکسای اینجانبه.از موضوعش خوشم میاد ولی نمیدونم عکس خوبی از آب در اومده یا نه.
منتظر نظراتون هستم.
وقتی عکسو 800*600 می کنی،شارپنس از دست میره.به همین خاطر عکس اصلی رو هم میذارم.
[php] http://www.imageurlhost.com/images/vwzxieuc2hdac6s8erh.jpg[/php]
سلام اگه دوستان مدل دوربينشون رو هم قيد كنند براي كم حافظه اي مثل من خيلي كمك مي كنه
متشكر مي شم
این عکس اتاقم بدون فلش ! البته چراغم نورش کمه ولی روشنه !
اینم همون جا با فلش :کد:http://g.imagehost.org/view/0105/DSC00019
حالت اتومات دوربینم هم دبلیو 120 سونی . چجوریه این عکس ؟کد:http://f.imagehost.org/view/0950/DSC00020
اين عكس ها مثلا چي دارن؟ نمي دونستم اينقدر فلشش ضعيفه.
fantastic
عاليه. فقط كمي CA داره.
ببخشید از همگی که من فضولی می کنم و من جواب می دم ولی وحید جان توی عکس دومت که با فلاش انداختی دقت کن پشت مانیتورتو و پایین یه جوری شده یه سفیدی بدی داره دوستان کسی می دونه این مشکل از چیه از تنظیماتنقل قول:
بعد اگر میشه بگید چرا 100 % این عکس ها چرا کیفیتش اینطوریه!
خواهش میکنم. من این عکسو همینجوری انداختم. ولی متوجه چیزی که شما گفتین نشدم. پشت مانیتور خب کلا دیوار میزم هست که سفیده.نقل قول:
پایین مانیتور هم تنها چیز سفید که نور انداخته توش موس کامپیوترم هست.
نقل قول:این عکس ها بدون این کادر ها خیلی قشنگ میتونستند بشن !نقل قول:
این کادر ها کار رو کاملا خراب میکنه !
میشه یکی از دوستان عکس رو جایی دیگه آپلود کنه !؟نقل قول:
وحید جان کمی دقت کن یه سفیدی خاصی داره به رنگ دیوار نمی خوره البته این فرضیست ولی شاید رنگ دیوارات روغنی هستش و فلاش دوربین رو منعکس کرده که اینطوری سفید شد ولی اگه میشه الان که شب هستش یه عکس از نمای بیرون بنداز و همچنین یه عکس هم در روز از نمای بیرون بنداز چون من برای عکس برداری در بیرون می خوام!نقل قول: