دوست من در مورد این مشکل در صفحات قبل صحبت شده .نقل قول:
شما مودمتو unistal کنی حله..:10:
Printable View
دوست من در مورد این مشکل در صفحات قبل صحبت شده .نقل قول:
شما مودمتو unistal کنی حله..:10:
ممنون که گفتین !نقل قول:
چه مسخره :دی
راه افتاد ...
من هم بعد از سال ها تمومش کردم.
خیلی عالی بود بازیش !!!
یه خورده طولانی بود.
گیم پلی عالی بود. - گرافیک هم راضی کننده بود ولی می تونست بهتر باشه. - با دمو ها من خیلی حال کردم قشنگ کار شده بود. - ارزش دوباره تموم کردن رو داره این بازی.
بعضی ها بودن که قبل از ریلیز همش می گفتن این بازی نمیشه ولی خوشبختانه معلوم شد که بازی هست یا نیست. :دی
خلاصه عالی بود.
سلام
اخرش این بازیو گرفتم . الان تو یه مرحله گیر کردم. بعد از اینکه اون غوله که خواهرش رو گرفته رو تو اون خونه کشتم. بعد چنتا سرباز اومدن و یکیو کشتم. بعد hive mind م زیاد شد حالا که میرم طرف مقر نمیدونم چیکار کنم . یکی راهنمایی کنه . ممنون
خوب شما esc رو بزن ببین objective رو چی نوشته براتون.نقل قول:
ببینین گفته باید چیکار کنین.
متن انگلیسیش رو هم بنویسین میتونیم کمک کنیم.
نوشته باید hive mind بگیری یا یه همچین چیزایی. ولی وقتی یکی از اون سربازا رو میگیرم . همه روسرم خراب میشن. چی کار کنم . تو مقرشون هم سه تا ازون دستگاهایی که باید کد بزنی تا از کار بیفته.
آهان. حالا فهمیدم کجا هستین.نقل قول:
اول باید خودتون رو تبدیل به سرباز ها کنین تا نشناسنتون.ولی این دستگاه ها میتونن حتی با تغییر قیافه هم بشناسنتون.
اول باید دستگاه ها رو کد بدین و خاموش کنین.
بعد هم به حالت مخفی سرباز هایی رو که گفته consume کنین.
یعنی همون روشی که از پشت میگیرتشون و فشارشون میده و به اونا تبدیل میشه.
البته باید دنبالشون برین تا 1 جایی که کسی نباشه.
برو بکس یک سوال من بازی رو نگرفتم اینطور که فهمیدم بازی برای بعضی های صدا نداره یع راه حلش پاک کردن مودم
ولی من که مودم ندارم اگه صدا نداشت چی کار کنم (ADSL دار ها چه باید کنن؟)
دوست من، منظور مودمدیال آپ بود به نظرمف چون خودم ای دی اس ال دارم؛ مودم دیال آپ هم دارم !نقل قول:
مودم دیال آپ رو آن اینستال کردم، مشکلم حل شد
...........
.................
..........................
.......................................
دوستان 1 سوال
من اونجایی هستم که منبع آب روی پشت بوم ها بهشون که نزدیک میشی، قرمز میشن و منفجر میشن، از اون غول ها میاد بیرون، باید ژنتیک متریال جمه کنم !
اما چه جوری ؟
میشه کمک کنید ؟!
باید سریع اون منبع های آب رو بترکونی قبل از اینکه اون غول ها در بیان.نقل قول:
بعد 1 چیزایی ازش میاد که باید اونا رو بخوری.
البته فکر کنم اگه بذاری غول هم در بیاد میشه. ولی کشتن غول سخت تره.
خوب داش منظور منم دایل آپ بود دیگه می گم من اصلا مودم دایل اپ ندارم اگه صدا نداشت باید چی کار کرد؟نقل قول:
خوب 1 مودم دیال آپ بخرین، که صدا نداشته باشه، بعد ریموو کنین صدا داشته باشه :دینقل قول:
خارج از شوخی، خوب مودم ندارید پس صدا دارید
سلام من تو مرحله فکر کنم اخر ( همون جایی که یه غوله رو رو ناو جنگی باید بکشیم) گیر کردم کسی میتونه راهنمایی کنه.
دوستان بازی ارزش خرید داره یا نه ؟؟ چه سیستمی میخواد
این خیلی سخته...سعی کن با اون چنگالیه بزنیش...خیلی سگ جونه...:46:نقل قول:
ارزش خریدن داره به نظره من...کمتر کسی ناراضی بوده...پست اول رو نگاه کن فکر کنم سیستمش نوشته باشه...:10:نقل قول:
آقا خیلی شیر تو شیره.
به نظر من این از سبک X-Men هست ولی هیچی به اون نمیرسه.
درست خوندم...:18: X-Men بهتره؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز شاید اولای بازی باشید ولی این بازی خیلی مهیجه...مطمن باش...هر چند هرکی یه نظری داره...:8:
سلام چنتا سوال .
تو بازی وقتی F رو میزنمیم یه منو باز میکنه که یکی کانسیوم میکنه یعنی باید E رو زد و یکی هم اونه که کلیک چپ میکنیم . سومی به چه دردی میخوره و چجوری باز میشه .
یه سوال دیگه : اون پله که خیلی ازش مراقبت میکنن و تو نقشه ادامه نداره چیه ؟ تا حالا کسی رفته اون طرفش؟
خبری از قسمت بعدش هست که اصلا میاد یا کی میاد؟
ممنون
باید تو اپگرید هات بخری سومی و چهارمی میاد..نقل قول:
یه بار رفتم چیزی نبود زود برگشتم. فک کنم به خاطرات الکس ربط داره
چیو بخرم چجوری؟نقل قول:
خوب وقتی دکمه Esc میزنی منو رو واست میاره از اونجا
می تونی نیروهای الکسو بخری ...
واسه اون 2 تای دیگه که قفلن
این دو تا که میدونی به چه درد میخورنEوکلیک چپ
میدونم از کجا بخرم ولی چیو بخرم ؟ پول ندارم برای همه
خوب قربونت برم برو ماموریت برو ماموریت جانبینقل قول:
ادم بکش تانکی چیزی نابد کن
تو این بازی واسه هر کاری بهت پول میده..
نقل قول:
عزیز من میدونم ولی می خوام بدونم کدوم دقیقا اون رو باز میکنه . حواصله ندارم اون همه برم . اگه بشه بگین کدومه که خیلی خوب میشه . من تقریبا تمام چیزا رو خریدم فقط یه چنتا چند ملیونی موندن. و خورده .
شرمندم چون هر چی فکر کردم یادم نیومد بگم(دلیل دیر جواب دادن هم همین بود)نقل قول:
شما یه کاری کن اگه خیلی واجبه برو جایی که کلیک چپیو خریدی همون جا باید باشه
چون با خرید هر نیرو جدیدشو نشون میده ..
ولی واجب هم نباشه بخیال برو ادامه بازی حالشو ببر.:40:
بازیو تموم کردم این بار دومه فقط بخاطر همین دوباره بازی کردم. تو اون قسمت یه گزینه هست که نمیشه خریدش ولی باید اپگرید بشه . نمیدونم چه جوری باز میشه . اسمش یادم نیست ولی عکسش همونیه که دوتا تانک هست و یه سرباز( نشونی حال کردی) . اون قابل خرید نیست ولی شاید یه جور دیگه باز میشه.
قسمت وب به چه دردی میخوره همون قسمت حافظه ها.
نقل قول:
سلام دوست عزیز بابا عجب اعصابی داری:18: واقعا این بازی رو دو بار تموم کردی من که تا نصفه های
بازی رفتم حالم بد شد بازی خوبی بود اما بیش از حد شلوغ بازی توش بود من که بی حال میشدم
بیشتر از نیم ساعت نمیتونستم طاقت بیارم :31:
سلامنقل قول:
منم با دوستمون موافقم . من حدود 70 درصد بازی رو رفتم دیگه حوصلم نگرفت باقیشو بازی کنم. دقیقا هم به همین دلیل شلوغی بیش از حد. حس بازی کردن درست رو از آدم میگیره.
دوستان من سه بار بازیو تموم کردم ...
چون بعد تموم کردن بازی نیروهاش در newgame باقی میمونه..
پس منظورتون درخواست حمله توپ خانه (Artillery Strike) هست که در بخش اپگریدهای Disguise قرار گرفته... برای باز شدن این آپگرید ها باید فرماندهان بلک واچ رو مصرف (Consume) کنین.نقل قول:
یکی از بهترین بازیهای این چند سال بود
واقعا یکی از بهترین بازیهای هستش که منم باهاش حال کردم خوبی این بازی ایه که تقریبا هیچ محدودیتی برات وجود نداره
بازی بسیار باز و گسترده ای است اما تنها عیبش اینه که گرافیکش بچه گانه و کمه!!
دموی یوتیوب رو که دیدم بسیار واقعیتر بود اما خود بازی!!!!!!!
دوستاتي كه گفته بودن بازي شلوغه آره بازي شلوغه اما من يه بازي برام اينجوري بود و اونمSuffring TTTB بود.درست نيم ساعت بازي ميكردم يجوري ميشدم!
بازی امروز تموم شد ! :31:
بازی نه خیلی ضعیف بود ، نه خیلی قوی . گرافیک خوب بود . اجسام پر جزییات بودن . ولی محیط بازی خیلی رو اعصاب بود ! :27: تقریبآ در تمام صحنه ها اثری از خون وجود داشت که در آخرای بازی زیاد رو اعصاب بود ! خون خیلی طبیعی درست شده بود . به جرات میتونم بگم تا به حال مشابه این خون رو در هیچ بازی ندیده بودم . آخ که چه حالی میداد وقتی آروم میرفتی پشت سربازا ، بعد یهو با مشت میزدی لهشون میکردی ! :2:
صدا گذاری قوی بود . به خصوص صدای سربازا که با بیسیم حرف میزدن . برای امتحان قدرت صداگذاری ، کافیه فقط یک بار با یکی از قدرت ها ، به یکی از Base های دشمن حمله کنید ! بعد متوجه میشد چقدر صداگذاری بازی خوب انجام شده ! :21:
گیمپلی چیز تازه ای نداشت ، اما جذاب بود !:18: قدرت ها به جز یه چند مورد ، تفاوت دیگه ای با هم نداشتن . فقط نوع وارد کردن ضربه متفاوت بود . Red Orb ها رو هم که قبلآ در بسیاری از بازی ها دیده بودیم . نمونش X Men . در کل به نظر من چیزی که گیمپلی بازی رو جذاب کرده بود ، Upgrade ها بودن . :27: شما تمام Upgrade ها رو باز کنید ، بعد بازی رو دوباره از اول برید ! اون موقع میفهمید که گیمپلی در چه سطحیه ...:31:
اما داستان ...!
داستان کلیشه ای بود ، اما جذابیت لازم رو برای ادامه بازی داشت . یعنی وقتی بازی رو به اواسط میرسوندید ، بیشتر علاقه مند به تموم کردن بازی میشدید . البته اگه بازی رو بعد از اولین بار بازی کردن ، Uninstall نکرده باشید ! :21:
در کل ، در این وضع خراب بازار ، و با وجود بازی های بسیار مضخرف ! که حتی ارزشInstall هم ندارن ، این بازی رو به تمامی دوستاران سبک اکشن بکش بکش خر تو خر سوم شخص توصیه میکنم ! :27::31:
خوب منم دیشب بازی رو تموم کردم .
یک بازیه کاملا متوسط با گرافیک بسیار بالا که خیلی تاثیر در جذب گیمرش داره .
پایان بازی جالب بود و دموی پایانی بازی موهای تنم رو سیخ کرد !
اکشن خوبی بود ولی در کل همونطور که اول گفتم بازیه متوسطیه که گذر زمان اونو بسیار در چند سال آینده کمرنگ خواهد کرد .
تخیلیه داستان کوچکترین منطقی نداشت و مثل الکس که تیکه پاره میشه دوباره با همون لباساش جمعو جور میشه !
همونطور که دوستمون a.salireza در جمله های پایانی گفت .
همه ی حرفات درست ولی اینو خیلی رویایی اومدی!نقل قول:
گرافیک پایین یکی از ضعف های این بازی بود و در امتیاز های بازی تاثیر سویی رو گذاشت!
سلام برای این بازی path اومده یا نه؟
خیر... هیچ پچی منتشر نشده.نقل قول:
آقا من همه آیتم هارو روی high گذاشتم و بازی روون و با سرعت خوب اجرا میشه ولی با این وجود که گرافیک رو روی high گذاشتم بازم گرافیکش پایینه( خیلی ابتدایی و تقریبا میشه گفت گرافیک gta2 رو داره)!!!!!!!!!
هوش مصنوعی بازی افتضاحه!! وقتی میری پشت سر یه نفر و جلوی بقیه اون رو consium میکنی هیچکی نمفهمه یا بت محل نمیزاره!!! کلا موارد نشان دهنده ضعف هوش مصنوعی در بازی بسیار زیاده که حوصلش رو ندارم بگم
تنها حسن بازی اینه که محیط باز و گسترده ای داره و تا دلت بخواد میتونی بتابی اونجا