سلام و خسته نباشید ممنون از این همه راهنمایی
عزیز من درایورهای سونی مدل vgn-fw170j رو میخوام کامل .کی میتونه من رو راهنماییی کنه
ممنون میشم .
Printable View
سلام و خسته نباشید ممنون از این همه راهنمایی
عزیز من درایورهای سونی مدل vgn-fw170j رو میخوام کامل .کی میتونه من رو راهنماییی کنه
ممنون میشم .
سلام دوست عزیز.از لینک زیر با توجه به سیستم عاملی که میخوای درایورهاتو دانلود کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم مفید واقع بشه
سلام دوستان.ممنون از زحماتتون
دنبال درایورهای vgn-fw373j برای ویندوز xp میگردم.لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر فراوان جهت تاپیک فوق العاده تون :20:
من یه لپ تاب سونی مدل pcg-8z2l دارم که تونستم با استفاده از windows xp sp2 sata از مجموعه mrt یه ویندوز بریزم و ویندوزشو بالا بیارم. قبل از این کارم با استفاده از نرم افزار driver geniue تونستم از درایورام که مخصوصه xp هم بود backup بگیرم. ولی حالا 2 تا مشکل دارم.
1- درایور کارت صدا نصب شده و آهنگ هم اجرا میکنه اما هیچ صدایی پخش نمیشه!!!:41: (باور کنید همه جارو هم چک کردم که mute نباشن)
2- درایور کارت شبکه که خیلی هم مهمه نصب نشده! یعنی رو درایورش علامت خطر داره!!! :18:
خواهشن اگه کسی میتونه واسه پیدا کردن درایور کارت صدا و شبکه کمکم کنه ممنون میشم.
با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان خصوصاً جناب rigester user عزیز و تشکر بابت مطالب مفید ایشون
من دنبال درایورهای ویندوز xp برای dell 1537 هستم . ممنونم میشم اگه کسی بتونه کمک کنه .
ضمنا می خواستم بدونم آیا درایورهای 1535 رو میشه واسه 1537 استفاده کرد یا نه ؟
جناب REGISTERED USER میشه لطف کنی و بفرمایید که لپتاپ hp pavilin dv2750en با کدوم یکی از مدلهای قدیمی تر hp سازگارتره تا من درایورهای xp اون رو گیر بیارم؟
سلام
من درایور صدای HP Pavilion dv7-1093eo Entertainment Notebook PC را میخواهم.
البته برای win xp sp3
لطفا در این مورد کمکم کنید.:11:
دوستان من فعلا به اينترنت دسترسي ندارم و دارم با جي بي آر اس موبايل دارم اين مطلب رو مي نويسم.
2 تا سوال برام بيش اومده:اول اينكه خود نوت بوكها مكه سي دي درايورها رو ندارن?
دوم هم اينكه آيا درايور كارت كرافيك Atr radeon HD 3470 همون درايور سري 3000 در سايت AMD هستش و بايد همون رو دانلود كنيم?
پس برای لپ تاپ های ibm باید چه کار کنیم ؟؟؟ اینها درایور ندارند ؟؟
سلام،خیلی ممنون واقعا زحمت کشیدید بسیار مفید جامع و کامل بود،کار خوب وخیر همیشه ذکر ودعا نیست بلکه کمک به دیگران و راه اندازی مشکلات دیگران بدون چشم داشت هم از بهترین کارهای خیر است
بازهم خیلی ممنون
بزودی اضافه میشه :46:نقل قول:
سلام
آقا یکی پیدا نمیشه جوابم بده
کمک...........
من درایور صدای HP Pavilion dv7-1093eo Entertainment Notebook PC را میخواهم.
البته برای win xp sp3
همه درایوراش نصب کردم جز صدا
کمک..............
لطفا
هیچ کس جواب مت رو نمی ده ؟نقل قول:
دوستان چرا تو سایت ati برای گرافیک موبایلیتی 3470 رو نداره ؟
سلام و خسته نباشید به عزیزانی که علم و اطلاعات خود را بدون چشم داشت در اختیار دیگران قرار می دهند.
بک درخواست داشتم؛ من یک لپ تاپ acer aspire 5315 دارم و متأسفانه حتی از طریق سایت سازنده wireless lan هم موفق به پیدا کردن درایور xp نشدم.
خواهشمندم اگر از دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه.
مدل broadcom 802.11g Network adapter
باز هم ممنون
با سلام
من یه لپ تاپ Sony CS 118 E
خریدم لطفا لینک دانلوددرایور ها برای ویندوز XP
رو بذارین با تشکر
سلام
كساني كه با نصب صدا و مودم در ويندوز اكس پي پك 2 اين نوع مشكل دارند اول قبل از نصب درايور مودم و صدا اين فايل را نصب كنند بعد درايور صدا و بعد مودم را نصب كنند براي من كه همينجوري نصب شد
فايلکد:http://khodadadkhan.persiangig.com/other/kb835221.rar
ظاهراً که اینجا هم کسی نمی تونه کمک کنه؟نقل قول:
سلام آقا اکس پی زدم بلوتوثم نصب نمیشه فایل بالایی صفحه اول رو دانلود کردم ولی بازم نصب نمیشه ...
بلوتوث من alps-ugpz9-bcm2046 است درایور کاملشو از کجا پیدا کنم ...اکثر سایت ها دارن ولی دانلود نمیشن یا اشتباهیه .. ممنون میشم راهنمایی کنید .
نقل قول:
کسی نبود کمک کنه ..................
با سلام به همه دوستان
من امروز یه برنامه توپ واسه به روز کردن درایورها پیدا کردم خودش پیدا می کنه و با اجازه شما نصب میکنه
نصب و تستش کردم عالی بود
از امکانات جانبی برنامه که عملکرد خوبی هم داشت بک آپ گیری از درایور ها بود که خیلی خوب و سریع و کم حجم کار کرد
اسمش uniblue driver scanner 2009 هست فقط یادتون باشه بعد از نصب حتمآ در قسمت overview liveupdate رو انجام بدین وگرنه خیلی از درایورها رو پیدا نخواهد کرد
لینک دانلودش هم از این قراره
پیروز باشیدکد:http://www.makou-online.com/index.php?newsid=247
واقعا بسیار ممنونم ........... مردم از بی جوابی و بی محلی دستتون درد نکنه ........نقل قول:
سلام و خسته نباشید .
عزیز من درایورهای سونی مدل vgn-fw170j رو واسه ویندوز xp میخوام کامل .کی میتونه من رو راهنماییی کنه
ممنون میشم .
سلام
دوستان برای گرفتن درایورهای وایو به این ترتیب عمل کنن: (هرچند که توی پست اول هم توضیح داده شده)
بعد از option دوم computer - notebook رو انتخاب کنین بعد توی صفحه بعد از option سوم استفاده کنین و مدل دستگاه رو بزنین و تمام.کد:http://esupport.sony.com/perl/select-system.pl?DIRECTOR=DRIVER&SR=nav:service_support:electronics:drivers_software:esup&ref=http%3A//www.sony.com/index.php
من خودم از اینحا تمام درایورهای xp و vista رو برای لپ تاپم خیلی راحت گرفتم.
نکته: اگر میخوای درایورهای جدید رو برای ویستا بگیریین باید اونهایی رو انتخاب کنین که جلوشون original ننوشته باشه. چون اونهایی که original نوشته براشون از اول روی لپ تاپت وجود داشتند.
:10:اگه میشه در مورد درایور های vaio vgn-ar605e هم کمک کنید لطفا خیلی ممنونم بله:40:
:10:من یک لپ تاپ vaio vgn-ar605e دارم اگه میشه عاجزانه تقاضا دارم در مورد درایور ها و نصب به من کمک کنید لطفا ! بله !:40:
سلام
دوستان من از لینک زیر درایور کارت صوتی و گرافیکی رو دانلود کردم
تو فایل کارت گرافیکی یک فایل هم بود برای صدا
ولی هیچ کدام نصب نمیشه
اون فایله که تو خود درایوره کارت صداش میزنه که اصلا نمیشناسه
و اون یکی که فایله تو کارت گرافیکی هست رو خطای شماره 10 میده
مدل ASUS N50VC
کد:http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
مدل لپتاپ vgn-fw235j
و در سایت سونی آسیا این مدل نیست در عوض مدل vgn-fw23g وجود داره آیا درایورها به هم می خورد؟
درایور مربوط به صدا چه اسمی داره؟
نقل قول:نقل قول:اگه از اون لینکی که توی صفحه قبل دادم استفاده کنید، هیچ مشکلی نخواهید داشت.نقل قول:
دوست عزیز ممنون
اما در صفحه اول توضیح داده که اینها برای ویندوز ایکس پی جواب نمی ده و باید به سایت سونی آسیا بریم
من ویستای اصلی لپ تاپ رو تعویض کردم و به جاش ایکس پی نصب کردم
با توجه به حجم بالای درایورها من اگر دانلود کنم برای ایکس پی سرویس پک دو جواب می ده؟
یا آنهایی که نوشته اورجینال برای همون ویستای اصلی لب تاب هست؟
---------------------------------
یک سئوال دیگه اگر بخواهیم مدل سخت افزار ها و درایورهای لب تاب رو بدونیم و بعد درایورهاش رو سرچ کنیم از کجا می شه اسم درایورها رو فهمید با توجه به اینکه نصب نیستند ؟
سلامنقل قول:
توی اون لینکی که گذاشتم، وقتی وارد صفحه درایور لپ تاپتون شدین، 2 تا انتخاب دارین: یکی درایورهای ویندوز ویستا و یکی درایورهای ویندوز ایکس پی.
اگه شما ایکس پی نصب کردین باید همه درایورهای مورد نیازتون رو دانلود کنین.
شما کد یا همون نام دقیق لپ تاپتون چیه؟ دو حالت داره یا اینکه اسمش توی سایت آمریکایی هست که توی پست صفحه پیش گذاشتم یا اینکه اسمش مربوط به مدلهای آسیا و اروپاست که در این صورت باید از سایت آسیا استفاده کنید.
يه لپ تاپ سوني مدل VGN-FW390 Y/H خريدم
ميخوام ويندوز XP نصب كنم و نياز به درايورهاش دارم
مشخصات دستگاه:
"Display: 16.4
(1920 * 1080)
Proccessor: Intel Core 2 Duo T9550
2.66 GHz
6MB Cache
1066MHz FSB
Storage: 128GB SSD
System Memory: 4GB DDR2
Optical Drive: Blu-Ray Disc
(Graphic: ATI Mobility Radeon HD 3650 (512MB VRAM
Memory Stick - Bluetooth - Webcam - WiFi - HDMI
با سلام
درایورهای ویندور ویستا ultimate برای لب تاپ سونی وایو vgn-cs190 می خواستم
دوست عزيز خود سايت سوني درايور cs 190 رو داره اينم لينكش :
دقت كنيد و فروم ها رو خوب بخونيدکد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNCS190&SelectOS=30
[quote=Spoilsman;3681845]يه لپ تاپ سوني مدل VGN-FW390 Y/H خريدم
ميخوام ويندوز XP نصب كنم و نياز به درايورهاش دارم
دوست عزيز لطف كنيد صفحه اول رو خوب بخونيد دوستاب به طور كامل راهنمايي كردن
درايورهاتو بايد به صورت جداگانه دانلود كني هر كدوم رو از سايت خودش
موفق باشي
دوست عزيز كارت صدا نوت بوك شما RealTeac لينك دانلودش هم تو صفحه اول دوستان گذاشتن دقت كنيدنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان خصوصاً جناب rigester user عزیز و تشکر بابت مطالب مفید ایشون
من دنبال درایورهای ویندوز xp برای dell 1537 هستم . ممنونم میشم اگه کسی بتونه کمک کنه .
آقای rigester user تو رو خدا جواب بدید اخه ما چه گناهی کردیم که این بازاری ها ریختن اینجا دارن سود می کنند
اگه میشه لطف کنید بگید اگه هم خواستید به صورت پیغام خصوصی بهم بگید خواهش می کنم
الان ویندوز ویستا رو پاک کردم xp ریختم ولی درایور ها شو پیدا نکردم منتظره جوابتونم بای
دوستان درايور وايرلس lg ls50e روميخوام ممنون
با سلام و عرض خسته نباشید،
من یک لپ تاپ HP Pavilion TX2645 خریدم.
برای نصب ویندوز XP نیاز به درایور Sata دارم.
همه مراحل رو هم بلدم فقط محل دانلود درایور رو به من بگید ممنون میشم.
در ضمن CPU AMD X2 هستش و چیپستش هم فکر میکنم Standard ATA MHZ52 باشه.
[QUOTE=mahmood1361;3684792]متاسفانه درایور ایکس پی این مدل وجود ندارد.نقل قول:
میشه لینک مستقیم صفحه اش را بزارید. من که نمی یابم هیچ جا.
دوستان vaio fz-190 دارم همه درایوراشو پیدا کردم واسه xp به جز صدا چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]