متوجه منظورم نشدید اینا رو که نمی گم این که پایین هر خبر میشه یه نظر سنجی( تکرار میکنم نظر سنجی) قرار داد رو میگمنقل قول:
Printable View
متوجه منظورم نشدید اینا رو که نمی گم این که پایین هر خبر میشه یه نظر سنجی( تکرار میکنم نظر سنجی) قرار داد رو میگمنقل قول:
سلامنقل قول:
منظورم از دو جا اینه که من می خوام برای سایتم هم قسمت خبرم فعال باشه و هم یک صفحه درست کنم که داخل اون هم بتوم محیطی مثل خبرنامه ام داشته باشم .
نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم ؟
کد:www.tayebin-kosar.com
سلام
من قالب سایتم رو به White تفییر دادم حالا هدر رو هم عوض کردم و جای Header_logo جایگزین کردم.ولی توی سایز کوچیک همون هدر قبلی نشون میده.چطور این مشکل رو رفع کنم؟
نگاه کنیدکد:www.3d-song.com
خوب باید سایزش را با این هدر جدید تنظیم کنید خودش اتوماتیک سایز رو درست نمیکنه که باید تو همون سایزی که هدر قالب وایت بود یک هدر درست کنیدنقل قول:
نه متوجه نشدید چی گفتم.شما اینو ببین: birmusic.info حالا من میخوام هدرم تو سایز 792x143 نشون داده بشه.برای این کار چه کنم؟نقل قول:
ممنون محمد جان از سورس درستش کردم.
سلام خدمت دوستان گل
من مي خواستم سايت نصب كنم ، مي خواستم ببينم نيوك نسل جوان بهتره يا نيوك مشهد تيم ؟
چجوري مي تونم بخش هاي نسل جوان رو به مشهد تيم هم اضافه كنم؟
سپاس...
بارها و بارها من شخصا گفتم که به هیچ وجه از فاجعه نسل جوان استفاده نکنید
بهترین و بهترین مرجع برای نیوک phpnuke.ir هست نسل جوان نه پشتیبانی داره نه امنیت داره نه صاحب داره نه معلومه کی به کیه
بسي ، بسيار محمد جان از نظراتت بهره مند شديم ، نزديك بود بدبخت بشيم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بارها و بارها من شخصا گفتم که به هیچ وجه از فاجعه نسل جوان استفاده نکنید
بهترین و بهترین مرجع برای نیوک phpnuke.ir هست نسل جوان نه پشتیبانی داره نه امنیت داره نه صاحب داره نه معلومه کی به کیه
آقا من اين بخش منوي اصلي رو ازكجا گير بيارم ، خيلي خوشگله ، اينم اسمش هست :block-Sommaire
چجوري مي تونم اون رو اضافه كنم به صورتي كه بخش مديريتش بياد توي صفحه ي مديريت وب من ؟ چون توي نيوك نسل جوان براي مديريتش يك بخش بود كه عكس و لينك و حالت هاش رو اضافه مي كرديم ، مي خواستم ببينم چجوري مي تونم همين بخش رو به نيوك خودم منتقل كنم ؟
من مي تونم ابزارهايي كه توي سي دي ابزار نسل جوان هست رو به مشهد تيم اضافه كنم؟
مرسي از راهنماييت....
میتونید اون بلوک رو از فولدر blocks تو سی دی بردارید و رو هاست خودتون اپلود کنید و فعال کنید همون بلوک منوی اصلی هستنقل قول:
بلوک ها همه جه هستن این که میگم از نسل جوان استفاده نکنید به خاطر نگهبان ناکش و هسته ی اونه وگرنه بلوکها موردی ندارن
مشكل من اينه كه بلوك نصب شد توي برنامش است ، چجوري مي تونم گير بيارم يا ميشه همين رو كه توي خود نيوك نصب شده بگيرم؟نقل قول:
میتونید اون بلوک رو از فولدر blocks تو سی دی بردارید و رو هاست خودتون اپلود کنید و فعال کنید همون بلوک منوی اصلی هست
بلوک ها همه جه هستن این که میگم از نسل جوان استفاده نکنید به خاطر نگهبان ناکش و هسته ی اونه وگرنه بلوکها موردی ندارن
اگه ميشه ، چجوري بگيرم و نصب كنم؟
آيا پس از نصب بخش مديريتش هم به سايت اضافه ميشه كه بتنونيم بخش هاي محتفش رو كم و زياد كنيم و عكس بذاريم و حالت هاي مختف ...؟
چجوري مي تونم بخش نگهبان رو توي بلوك ها فعال كنم و در سايت براي نمايش بگذارم؟
نه ببینید برنامه ای وجو نداره نیوک به صورت اپن سورس هست
شما میتونی فایل نیوک رو انزیپ کنید مه شامل فولدر ها و فایلهایی هست که یکی از انها بلوک هست که داخل ان فایل بلوکها وجود دارد
آقا ايننيوك هست ؟ چه ورژني است ؟کد:http://www.kamyabonline.com
. پي سي . دا نلود . چطور؟
نیوک هست اما inp که سایتش بسته هست و پشتیبانی نمیشهنقل قول:
سلام
من بعد از اینکه تنظیمات دیتابیس و ... رو بصورت دستی وارد کردم وقتی آدرس سایت رو میزنم این نوشته رو میده:
در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد
مشکل از کجاست؟
چند بار گفته شده
این یک دلیل داره اونم اینه که بین فایل config و sql دیتابیس شما ارتباط برقرا نیست
حالا میتونه یکی از این دو تا مشکل داشته باشه
شما باید مشخصات دیتابیسی که در فایل کانفیگ وارد کردید کنترل کنید که با اطلاعات دیتابیس شما هماهنگ باشه
سلام
محمد جان این permisionesh چی هست و کجاست؟
پرمیشن یعنی حق دسترسی
فایلی که 777 باشه یعنی کامل 000 یعنی بدون دسترسی
البته بحثش مفصله ولی تا این حد بدونید که فایلها 644 هستن فولدر ها 755
سلام
من Php nuke رو داخل ویندوز اجراش کردم
کلی تنظیمات کردم
و یه ادمین همون اول خواست که ساختم
اما با ادمین که ساختم نمیتونم login کنم!
در ضمن یه یوزر دیکه هم ساختم با اون هم میرم بالا و یا اصلا با یوزر بالا نمیرم اما گزینه مدیریت سمت راست هست!
این که مسغرست!هر کی بعدا بیاد میتونه بیاد تنظیمات رو عوض کنه
کجا رو اشتباه رفتم؟
قسمت بازیابی رمز عبور ادمین رو بخون یه ببین شاید رمز رو اشتباه دادینقل قول:
و اما سوالات :
اين سايته سيستمش چيه؟
---------------------------------------------------------------------------کد:http://www.iridownload.com
راستي از كجا بدونم نيوك من اصلاحيه مي خواد يا نه ، توي قسمت مديريتش يك بخش داره نوشته اصلاحيه 1.0 ، يك عكس ضربدر هم داره ، مي خواد يا نمي خواد؟
---------------------------------------------------------------------------
من وقتي توي بخش مديريت روي نگهبان ناك كليك مي كنم صفحه اي نمياد ، چه كنم ؟
چگونه بلوك نگهبان ناك اضافه كنم ؟ اگر من منوي اصلي رو روي سايت بريزم چه كنم جايگزين اينه كه هست نشه ؟
به نظرت غير از پشتيباني ، كلا ايران نيوك بهتره يا مشهد تيم ؟
من چجوري يك بلوك يا ماژول نصب كنم ؟ چگونه فايل sql آن را در phpmyadmin وارد كنم ؟ چه كنم ؟
كدوم ورژن نيوك الان از همه بهتر و كاملتره ؟
چجوري يك نيوك رو ارتقا بدم يا تبديل كنم به نيوك ديگر به حالتي كه اعضا و مطالب حفظ شوند؟ اعضا مهم تر هستند تا مطالب ...
با سپاس ....
آقا محمد ازت سئال کرده بودم که من وقتی میخوام پست کنم مشکل تغییر رنگ دارم.شما گفتی به اون فایله مربوط میشه.حالا من نمی خوام بدونم این اصلا چیه!میخوام بدونم چطوری مشکل تغییر رنگ متن رو توی پست حل کنم؟:11:نقل قول:
اون مشکل رو حل کردمنقل قول:
یه سوال
من میخوام توی سایت فیلم معرفی کنم ولی میخوام فقط یه عده خاص بتونند ببینند
یعنی یه گروه درست کنم که قسمت یلم رو فقط اونا بتونند ببینند./.چی کار کنم؟
سوال دوم:
بالای سایت و خیلی جاها مینویسه pupnuke 8.1
چه جوری اینا رو پاک کنم؟
سوال سوم
واسه pHP NUKE تم جدید یا امکانات جدید که بهش اضافه شه هست؟از کجا گیر بیارم؟
اون سایت از جوملا استفاده کردهنقل قول:
اگه پک نیوک رو جدید از سایت نیوک دانلود کردی اصلاحیه روش نصب هست و نمیخواد جدا نصب کنی
حتما باید یه صفحه ای بیا اگه نمیاد باید خطایی بده که اونو باید بدونم
از مدیریت بلوک ها فعالش کنید یه همچین چیزی بود اسمش nuke essensial
وقتی ایران نیوکی وجود نداره دیگه جواب این سوال مشخصه من بار هر دو اینها بودم ولی به نظر شما اگه سوالی در مورد این سیستم داشتید از کی میخواهید بپرسید ؟ سوال معمولی منظورم نیست سوالی که فنی باشه و باید توسعه دهنده جوابگو باشه یا مسایل امنیتی و....
نصب بلوک رو چندین بار توضیح دادم همچنین ماژول رو
خوب میرید phpmyadmin دکمه import رو میزنید فایل sql رو انتخاب میکنید والسلام
نیوک 8.1 آخرین ورژن نیوک هست از سایت رسمی اون phpnuke.org
عزیزم شما قعلا هنوز با دیتابیس کار نکردی و فایل sql ایمپورت نکردی اونو یاد بگیر بعد این سوال رو بپرس چون نیاز شدید به دیتابیس خواهی داشت
این یک راه حل ساده داره اونم اینه که متنت رو تو فرانت پیج یا یک ویرایش گر دیگه بنویسی بعد کدش رو انقال بدی به اون پست این طوری دیگه اونجا نیازی به ویرایش ندارینقل قول:
خوب چند تا گروه داریمنقل قول:
مهمان کاربران اعضا رسمی مدیران میتونی ببری برای اعضا رسمی ولی کارش زیاده :دی
از تنظیمات سیستم برو عنوان سایت رو عوض کن
آخه يكدفعه اينجوري وارد كردم همه چيز بهم ريخت گفتم شايد من اشتباه مي كنم , بلوكي كه نصب كردم جايگزين ايني شد كه الان هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم شما قعلا هنوز با دیتابیس کار نکردی و فایل sql ایمپورت نکردی اونو یاد بگیر بعد این سوال رو بپرس چون نیاز شدید به دیتابیس خواهی داشت
توي بخش نگهبان ناك هم چيزي نمياد ؟ يعني صفحه سفيد هست ... ؟؟؟؟
راستي نگفتي چيكار كنم كه اعضا و... منتقل بشن بعد از آپگريد ؟؟؟؟
میدونم این کار هم خیلی راحته ولی میخوام این مشکل رو از سیستم خودم برطرف کنم.شاید خنده دار باشه ولی این موضوع خیلی خیلی برام مهمه!:10:نقل قول:
شاید رو لوکال این مشکل هست کاش رو هاست هم امتحان کنی ببینی حل میشه یا نهنقل قول:
نوکرتم یه اموزشی برای ما ردیف کن
جایی هست اموزشش بگو برم بخونم
کارم گیره
نه والله برا این مورد شرمندم چون خودمونم توش موندیم یعنی درست کار نمیکنه برای ماژولهای پرداختی فقط فعالهنقل قول:
من متوجه نمی شم چی میگید!یعنی سردر نمیارم!نقل قول:
میشه بگید دقیقا چیکار کنم؟
سلام خدمت دوستان php باز
قالب وبسایت من آبیه میخواستم قهوه ای بشه یکی گفت باید قالبتو ویرایش کنی . والا ما از این حوصله ها نداریم کسی میتونه کمک کنه؟
و یه سوال دیگه چطور آمار بازدید هارو افزایش بدم؟ :31:
یعنی اینکه شما رو سیستم خودتون از این استفاده میکنید شاید رو هاست انتقال بدید مشکل حل بشهنقل قول:
عکس های قالبت رو از پوشه image ببر رو فتوشاپ تغییر بدهنقل قول:
اگه حوصله نداری سوالت رو تو انجمن فتوشاپ مطرح کن
آمار بازدید با ثبت در سایتهای جستجو و گذاشتن مطالب مفید و..... تو انجمن وبسایتها و وبلاگ ها از این تاپیک ها زیاده
اما اگه میخوای از راه غیر اصولی این کارو انجام بدی شرمنده ی اخلاق ورزشکاری
نمیشه یه اشاره بکنی به ما؟برم روش کار کنم؟نقل قول:
یا یه ترفندی چیزی نمیتونی بهم بگی که به هدفم برسم؟
من باید همچین کاری کنم تو سایتم
آقا من براي انتقال نيوك چيكار كنم ؟ نگفتي؟
میخوام بازدید روزانه و کلی و دیروز + قسمت اعضا و اینارو حذف کنم.باید چیکار کنم؟
کمک کمک کمک کمک
سلام قربان
من داشتم با نیوک کار می کردم خواستم کارام سریعتر انجام بشه هم زمان خواستم 3 تا مطلب رو آپ و ویرایش و حذف کنم( یعنی داشت هر سه تا کار تقریبا توی یه زمان انجام می شد) که با پیغام
در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد
مواجه شدم
از تمام دوستان مخصوصا آقای محمد حسین خان خواهش میکنم بگید چکار کنم خیلی برام ضروریه؟