کانکشنِ چی ؟؟نقل قول:
مگه مودم رو PPPoE نکردی ؟!
Printable View
کانکشنِ چی ؟؟نقل قول:
مگه مودم رو PPPoE نکردی ؟!
منظورم کانکشن نبود.وقتی تو ویندوز سون کابل شبکه رو وصل میکنی ازت میپرسه نوع شبکه چیه.(Home-Work-Public)نقل قول:
مودم روی PPPoE هست.
خب هر سه رو Home انتخاب کن.نقل قول:
نباید مشکلی باشه.
خودم هم نمیدونم چرا نمیشه.چون قبل از خرید سوئیچ از دوستان پرسیدم و گفتن میشه.نقل قول:
به غیر از قسمت هایی که عکسش رو گذاشتم تنظیمات دیگه ای نداره؟!!!
اگه نشه فوقش مودم/روتر میگیرم.:13:
منم نمیدونم چرا نمیشه !نقل قول:
تنظیمات دیگه ای هم نداره ! من n بار این کار رو پیاده سازی کردم و جواب داده ...
سلام
دوستان من یه مودم ADSL دارم که چهار تا پورت شبکه داره ولی متاسفانه یک اشکالی داره و خرابه و نمی تونم قابلیت NAT رو فعال کنم. بنابراین باید با کانکشن به اینترنت متصل بشم.
دو تا سیستم هم دارم که هر کدوم یک کارت شبکه بیشتر ندارند. حالا وقتی هر دو تا سیستم رو با کابل به این مودم وصل می کنم و از یکی از سیستم ها با کانکشن وصل به اینترنت می شم چطوری باید کاری کنم که بتونم با سیستم دیگه هم از اینترنت استفاده کنم؟
وقتی این دو تا سیستم رو با کابل به مودم وصل می کنم بعضی وقتها از توی هر سیستم به سیستم دیگه دسترسی دارم و بعضی وقتها ندارم.
هر دو تا ویندوزم هم 7 هستن.
روی مودم هم قابلیت DHCP فعاله و من هیچ تنظیماتی روی آی پی های سیستم ها اعمال نکردم.
خواهش می کنم راهنمایی کنید چون خیلی کارم گیر کرده. ممنون
دقیقا همون مشکلی هست که من با مودم و سوئیچ دارم.:27:نقل قول:
تا جایی که من میدونم برای روتر هیچ تنظیمات خاصی نمیخاد و وصل کردن کابل شبکه کافیه.
با یه سوزن مودم رو ریست کلی کن و تنظیمات ADSL رو دوباره بده و به تنظیمات شبکه کاری نداشته باش.
کابل های شبکه باید از نوع straight باشه دیگه.درسته؟(یعنی دو تا سوکتو کنار هم بزاری آرایش سیم ها عین هم باشه.)نقل قول:
میخاستم روتر بگیرم که مشکلم حل شه ولی گویا روتر هم مشکل داره.
سلام ممنون از راهنمایی تون ولی تا حالا هزار بار این کار رو کردم فایده ای نداره.نقل قول:
سلام.نقل قول:
مودم رو PPPoE کن و IP مودم رو بزار Default Gateway سیستمها.
سلام خوب توی سوالم گفتم که مودمم خرابه و نمی تونم کاری کنم که به طور اتوماتیک متصل به اینترنت بشه. اگر مودمم درست بود که خوب این راحت ترین راه بود و مشکلی نداشتم. مساله تو اینه که به علت خرابی مودم نمی تونم این کار رو بکنم.نقل قول:
خب پس باید از Internet Connection Sharing استفاده کنی و کانکشنت رو Share کنی.نقل قول:
موردی که هست اینه که با استفاده از این روش، برای ایانکه بقیه بتونن از اینترنت استفاده کنن، اون سیستمی که اینترنتش رو Share کردی باید روشن باشه.
راهنمای Internet Connection Sharing برای ویندوز سون :
کد:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Using-ICS-Internet-Connection-Sharing
آقا بازم تشکر از جوابت ولی توی همون سوال گفتم که وقتی این کار رو می کنم یعنی اینترنت کانکشن رو به اشتراک میذارم نمی دونم چرا گاهی وقت ها شبکه برقرار میشه و گاهی نمی شه. وقت به وقته. یعنی گاهی می تونم از هر کدوم از سیستم ها به اون یکی دسترسی دارم و بعضی وقتها ندارم و در هر صورت در اونی که وصل به نت نیست دسترسی به اینترنت ندارم.نقل قول:
به خاطر اینه که وقتی Internet Connection Sharing رو فعال میکنی IP رو عوض میکنه. شما همه IP ها رو از رنج 192.168.0.0/24 بزار ببین چی میشه؟نقل قول:
سلام دوستان.
من 6 تا سیستم دارم که با هم شبکه هستن و یه نرم افزار تحت شبکه روی اینا نصبه. من واسه اشتراک گذاری اینترنت مودم رو به صورت nat کانفیگ کردم و کابل شبکه خارج شده از مودم رو به هاب زدم و dns همه سیستم هارو آی پی مودم رو دادم.
هیچ مشکلی هم ندارم.
مجید نوروزی
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
گیت وی رو ای پی مودم دادم
مودم رو PPPoE کردی ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
رفتم و راهنمای خود ویندوز تو این زمینه رو خوندم. نوشته بود به اشتراک گذاری اینترنت با DHCP سازگار نیست. بنابراین رفتم و این قابلیت رو غیر فعال کردم.
بعد گفته بود بعد از به اشتراک گذاری اینترنت در آی پی شما تغییر به وجود میاد که باید بری و اون رو روی اتوماتیک تنظیم کنی و این کار رو هم کردم.
بعد گفته بود باید در همه سیستم ها غیر از سیستمی که هاست هست باید یه تغییراتی توی تنظیمات اینترنت بدی که اون هم دادم
و مشکل حل شد.
سلام
یه مشکلی دارم که فکر میکنم مناسب ترین تاپیک برای مطرح کردنش همین تاپیکه.
من برای اشتراک گذاشتن وایرلس اینترنت از مودم وایمکس رفتم یه اکسس پوینت DAP-1150 خریدم که با تنظیمات کارخونه کار میکنه. اما من نمیتونم وارد صفحه تنظیمات بشم و براش پسورد بزارم.!!!
طبق راهنما باید ادرس dlinkap رو تو IE بزنم تا وارد بشه اما هیچ اتفاقی نمیفته!!! یه مشکل دیگه این که بعضی از دستگاه ها با وایرلس بهش وصل میشن بعضی ها نه! یا اگه کانکت میشه دستگاه قبلی دیسکانکت میشه!!!
مشکل کجاست ؟؟
لطفا راهنمایی کنید...
سلام من و یکی از دوستام وایرلس نانواستیشن 5 داریم میخاستم بدونم که میشه با نانواستیشن5 دوتا کامپیوتر ها رو به هم شبکه کرد (واسه مولتی پلیر بازیها)
فاصله خونه ها مون 300 متری میشه(تقریبأ)
لطفأ راهنمایی کنید
اقا من میخوام اینترنت کامپیوترم رو share کنم الان مشکلی دارم اینه که من اینترنت PPPOE هست و Bridge نیست که کانکشن داشه باشم و اون کانکشن رو share کنم روی Local area connection هم میرم که share کنم ارور میده مشکل چیه لطفا منو راهنمایی کنید . ممنون .
نقل قول:
چه اروری میده....؟؟؟ یه عکس بذار.....
دهن مارو زده این ارور اصلا نمیدونم برا چی ارور میده مسخرسنقل قول:
داداش بفرما اینم عکس وقتی OK میکنم این ارور میاد :
کد:http://aryasoftgame.persiangig.com/SSSS.jpg
شما وقتی برای شیر کردن اون تیک اول رو فعال میکنی باید از لیستی که پایینش باید باشه یکی از آداپترهارو انتخاب میکنی که برا شما هیچی نیست اون زیر......!!!نقل قول:
دوست عزیز من رو XP مشکلی ندارم راحت میشه LOCAL Area connection رو شیر کرد ولی من رو XP تنظیمات شیر کردن اینترنت رو بلد نیستم اگه بلدید منو راهنمایی کنید ممنون .:20:نقل قول:
Local Area Connection رو نمیخواد شیر کنی، کانکشن اینترنتت رو شیر کن.نقل قول:
دوست عزیز عرض کردم مودم من PPPOE هست و Bridge نیس که کانکشن داشته باشم برا همین مجبورم اونو شیر کنم :20:نقل قول:
خوب پس فعلا شما از برنامه CCProxy استفاده کن تا من تست کنم چطور میتونی از ICS استفاده کنی.....:46:نقل قول:
اگه با نانواستیشن 5 نمیشه روش دیگه نیست (بدون اینترنت)نقل قول:
@Amir Varasteh
سلام.مشکل منو که یادتون هست.
حالا میخام یه روتر وایرلس بگیرم که دو تا وایرد و یه دونه وایرلس به هم وصل بشن.مودم هم وصل کنم به پورت WAN روتر.تو این حالت فایل شیرینگ و اینترنت کار میکنه؟
تو تنظیمات روتر باید نوع کانکشن مودم (PPPoE) و یوزر و پسورد بدم.تو این حالت روتر کانکت میکنه یا مودم؟
اینم روتری که میخام بگیرم(TL-WR941ND).لطفا اگه انتخاب بهتر از این هست راهنمایی کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.tplink.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR941ND
خب باید مودم رو از PPPoE ببری به Bridge و کانکشن بسازی.نقل قول:
نقل قول:
آره عزیز کار شیرینگ رو برات انجام میده.....
اگه مودمت رو روی Bridge ست کنی و به این روتر یوزر و پس بدی واست مودمو کانکت میکنه......
اگه برات هزینه بیشتر مشکلی نداره این یکیو بخر که چهرتا پورت 1گیگابیت برا کابلی ها داره......
TL-WR1043ND
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین.حالا اگه مودم رو روی بریج تنظیم کنم گزینه PPPoE تو روتر به چه دردی میخوره؟یعنی رو بریج مودم به صورت PPPoE وصل میشه؟چون من نمیخام با کانکشن بریج کانکت بشم و حتما باید PPPoE باشه.نقل قول:
وقتی شما از روتر استفاده میکنید باید مودم رو از طریق پورت WAN به روتر وصل کنید..... که تو عکس با رنگ آبی مشخصه....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینجا شما دیگه نباید مودمتو به هیچ کامپیوتر وصل کنی فقط به اون روتر وصلش میکنی...ولی تنظیمات رو به صورت Bridge توش کانفیگ میکنی....
بعدش توی تنظیمات روترت و قسنت WAN براش یوزر و پس رو ست میکنی و روتر به اینترنت وصل میکنه مودمتو و همون PPPoE که میخواستی رو روی روترت داری.....و مودمت فقط کارش اینه که به ISP وصل باشه....
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
در مورد روتری هم که بهت معرفی کردم بهت بگم که این پورت USB پشتش بر اینه که شما بتونی هر حافظه ای رو بدون نیاز به هیچ واسطه ای تو شبکه شیر کنی.....قیمت این روتر حدود 130تومنی هست ولی نسبت به امکاناتش می ارزه... چون الان فقط یه سوییچ 1گیگابیت 5تایی 40-50تومن قیمتشه.... که این روتر هم اون ورودی USB رو داره هم 300Mbps وایرلسشه و 4تا پورت 1گیگابیت داره.....
ممنون.نقل قول:
در مورد 1043 هم به نظرم 60 تومن بیشتر نمیارزه.USB به راحتی با وصل کردن به یکی از سیستم ها شیر میشه.قیمت 1043 53 دلاره و 941 47 دلار.مطمئنا اگه اینجا هم 6 دلار اختلاف داشتن میخریدم ولی متاسفانه قیمت 1043 حدودا 2 برابر 941 هست.
کسی نظری نداره؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
آقا من و چنتا از دوستام از یک isp وایرلس گرفتیم (نانواستیشن5)
الان میخام بازی کالوف دیوتی2 رو شئیر کنم و میخام خودم سرور باشم کسی بلد نیست به من کمک کنه
اگه با نانواستیشن نمیشه راهی . روشی دیگه وجود نداره(بدون اینترنت)
سلام
یه راهنمایی میخواستم
روی ویندوز سون , مودم adsl دارم و از طریق usb به کامپیوتر وصله .تمام کامپیوتر ها هم از طریقه شبکه به هاب سوئیچ و روتر وصل هستند.
کامپیوتر ها همه domin هستند.حالا میخوام اینترنت این ویندوز سون را SHARE کنم که روی یه کامپیوتر با ویندوز xp استفاده کنم.
قبلا که ویندوز سون نداشتیم از ccproxy خیلی راحت استفاده میکردم ولی ویندوز سون که نصب شد دیگه برنامه کار نکرد.لطفا اگه راه کاری کسی بلده بطور کامل کلیه مراحل تنظیم روی هر دو ویندوز را بنویسید.
خیلی خیلی ممنون میشم کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام اینترنت وایرلس که روی لپتاپ با ویندوز ایکس پی دارم رو با پی سی که ویندوزش 7 هست توسط لن شیر کنم چطوری میشه؟
سلام . دوستان من کافی نت دوستم 4 تا سیستم داره که سرور رو وقتی Seven نصب میکنه کلاینت ها اینترنت نمیگیرن . لازم به ذکر هستش که کلاینت ها XP هستن از نوع سرویس پک 2 !! مشکل از کجا هستش ؟؟ باید آی پی دستی وارد کرد ؟؟ قبلا اینجوری مشکلش برطرف میشد ولی جدیدا جواب نمیده . چیکار باید کرد ؟؟
سلام
به کمک فوری احتیاج دارم
من توی یک LAN یکی از کامپیوتر هام به اینتر نت وصله و اینترنت اون را شیر کردم ویکی از کامپیوتر های دیگه را با ست کردن گیت وی با اون به اینترنت وصل کردم اما مشکلم اینه که بقیه کار بران هم میتونن با ست کردن همان آیپی اونو توی سیستم خودشون فعال کنند واز اینترنت من استفاده کنند آیا روشی هست که بتونم فقط یک کایوتر را با اینترنتم شریک کنم یا نه
نمیتونم آی پی کام÷یوتر اصلی را هم از رنج دیگه ای بدم چون داره استفاده میشه
ممنون