عکسی از این گوشی و اتصال به بلندگوهای با کیفیت و قوی سونی اریکسون سری واکمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عکسی از این گوشی و اتصال به بلندگوهای با کیفیت و قوی سونی اریکسون سری واکمن
از یه چیز این گوشی خوشم میاد که هنوز تو دستا نیفتاده و خیلیها این گوشی رو نمیشناسن ... یه چیز خیلی بدی هم که داره اینکه گوشیهای چینی شباهت عجیبی با این گوشی دارن :41:
من که جدیدا توی بازار ندیدمش.
آخرین قیمت چقدر هست؟
این کجاش شبیه گوشی ها چینی است
از نظر صفحه نمایش که برابر نیستند
از نظر قیافه هم که W960 i تا الان سرآمد طراحی تمام گوشی های نوکیا و سونی اریکسون هست
سلام دوستان
من یه p1 دارم که میخوام بفروشم و w960 بخرم.فقط چند تا سوال:
اول اینکه کیفیت صداش چطوره؟ دوم اینکه کار با منوهاش راحته؟چون به نظر میرسه برای حرکت به چپ و راست هیچ دکمه ای نیست و فقط باید از تاچ استفاده کنی. و سوم قدرت باطریش چقده؟
من میگم اگه واسه موزیک می خوای این کار رو بکن و گر نه صدای p1 هم عالیه من 960 داشتم الانم p1 دارم 960 به قیمتش اصلا نمی ارزه
دوست عزیز ضمن تشکر از حسن انتخاب شمانقل قول:
باید خدمتتون عرض کنم
برای اینکار هم فکری شده است وقتیکه شما گوشی رو روشن می کنید در اول صفحه که لوگو مخابراتی پیداست زیر دکمه های فعال کردن منو و 2 آیکون دیگر گوشی دکمه های نامرئی موسیقی واکمن قرار دارند که روی هر کدومشون فشار بدید عملکرد خودشو بخوبی نشان میده
W960 i سونی اریکسون یک گوشی تمام عیار Exterme WALKMAN می باشد.
یعنی تمام امکانات برای راحتی کار با موسیقی برای شما در نظر گرفته می شود.
حتی میشه گفت این گوشی جز شاهکار های طراحی و سخت افزاری سونی اریکسون مب شاد اگر شما
8 گیگا بایت موسیقی رو کامل فول پر کنید اصلا سرعت کار با گوشی پایین نمیاد:8:
همین ان81 و ان95 8 گیگ ها اگر تا ته موسیقی پر کنید گوشی کند خواهد شد.
راستی کیفیت و بلندی صدای 960 در مقایسه با پی 1چقدره ؟
نه دوست من اصلا این طور نیستنقل قول:
من خودم امتحان کردم
حتما منبع رویویی که خوندین موثق نیست
خیر باید به عرض شما برسونم که عملی تست کردیم
کیفیت صدای کاملا شفاف در اسپیکر مثل پدر جدش W900 iنقل قول:
کیفیت صدای بسیار عالی یعنی ایده آل فراتر از W900 i در هدفون تازه اگر از هنزفری استریو بلوتوث گوشی استفاده کنی شفافیت به اوج میرسه بلندی صداش هم دقیقا مثل W800 i هست.
این که شما میگید یعنی اینکه برای حرکت به طرفین باید از تاچ گوشی استفاده کرد و این به نظرم زیاد جالب نیست.یه کم حرکت تو منوها رو سخت میکنه .البته p1 هم تقریبا اینطوره اما دو تا فلشهای پایین کیبورد تقریبا عمل حرکت به راست و چپ رو انجام میده. در ضمن در مورد باطری چیزی نگفتید.باطریش به اندازه p1 میمونه؟نقل قول:
بذارید دقیق تر به دوستانم بگمنقل قول:
باتری مورد استفاده در این گوشی BST_33 است این باتری در گوشی های P990 i , K800 i استفاده شده است
خدمتتون عرض کنم کار کردن با گوشی معظم W960 i سونی اریکسون خیلی راحتتر از p1 است چون که Keyboard این گوشی خیلی کار کردن باهاش راحتتر است
منظور بنده این بود برای باز کردن منو گوشی از کلید نامرئی play گوشی که در وسط صفحه بالای Keyboard گوشی قرار دارد استفاده می شود.
سلام دوستان
می خواستم بدونم این مثل W910 با تکون دادن گوشی آهنگ عوض میکنه یا نه؟
خیر با تکون دادن گوشی موزیک رو عوض نمی کنه
ولی ای کاش سونی اریکسون قابلیت Gps + Motion Sensor را برای این گوشی ناز و خوشکل اضافه می کرد
از آخرین خبرهای آپدیت این گوشی براتون بگم که با آخرین نسخه آپدیت صدای این گوشی در اندازه W900 i در هدفون شده است
GPS رو میشه اکسترنال خرید (با بلوتوث)
ولی Shake Control خیلی نامردی هست که نداره !!!
من این قابلیت رو روی دبلیو 580 تحربه کردم
خیلی باحاله !!!
بله داره.اینجا چک کنید.نقل قول:
سلام دوستان
می خواستم بدونم این مثل W910 با تکون دادن گوشی آهنگ عوض میکنه یا نه؟
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w910-2007.php
منظورشون W910 بود که Motion Sensor داره.نقل قول:
خیر با تکون دادن گوشی موزیک رو عوض نمی کنه
ولی ای کاش سونی اریکسون قابلیت Gps + Motion Sensor را برای این گوشی ناز و خوشکل اضافه می کرد
نه حسام جان
فکر کنم منظورشون از "این" w960 بود
یعنی »
می خواستم بدونم w960 مثل W910 با تکون دادن گوشی آهنگ عوض میکنه یا نه؟
سلام ببخشید من منظورتون رو در رابطه با کلید های لمسی این گوشی نفهمیدم منظورتون اینه که می شه با دکمه پخش انتخاب کرد و با کلید آهنگ بعدی یا آهنگ قبلی روی منو ها چپ و راست کرد ......... منظورتون اینه؟؟؟؟؟؟؟
آهان.پس ببخشید.ادبیاتم خرابه.نقل قول:
نه حسام جان
فکر کنم منظورشون از "این" w960 بود
یعنی »
می خواستم بدونم w960 مثل W910 با تکون دادن گوشی آهنگ عوض میکنه یا نه؟
مثل اینکه من شیرازی هستم
به به.سلام همشهری.خوب هستید.
منطورم از ( این) W960 بود که دوستان جواب دادند
کسی قیمت به روز از این گوشی داره ؟
دوستانی که از این گوشی استفاده میکنن لطف میکنن ایراداتش رو بگن.
این گوشی جز کاملترین گوشی های سونی اریکسون هست کدوم گوشی نوکیا رو دیدید که صفحه لمسی داشته باشه 8 گیگ مموری داشته باشه سیستم عامل داشته باشه مهم تر از همه واکمن هم باشه خوش دست و بسیار زیبا هم باشه تمام این موارد در گوشی W960 i سونی اریکسون موجود هست شما گوشی ان95 8 گیگ رو در نظر بگیرید کار کردن باهاش بخاطر سیمبین بودن و داشتن صفحه نمایش بزرگ و نداشتن صفحه لمسی بسی مشکل است.
تاچ بودن خیلی خوبه ولی هیچ کدام از کاربر های ان 95 تا به حال از گوشی شون نا راضی نبودننقل قول:
چون ان 95 یکی از بهترین ارگونومی ها رو داره در ضمن
دابلیو 960 بجز تا چ بودن چه برتری ای نسبت به ان 95 داره ؟
دوربین 5 داره ؟
فیلمبرداری عالی داره ؟
جی پی اس داره ؟
ال سی دی 16 میلیون رنگ داره ؟
خروجی تی وی داره ؟
موشن سنسور داره ؟
سی پی یو دو هسته ای داره ؟
شتاب دهند ه ی گرافیکی 3 بعدی و ساپورت از نسل جدید بازی های ان گیج داره ؟
جواب همه ی سولات بالا یه نه بزرگ هستش !
هر چند که مقایسه ان 95 8گیگ با دبلیو 960 زیاد درست نیست !
لطفا منصف باشین و الکی رو گوشی ایراد نزارین !
ولی فکر نکنم cpu دو هسته ای داشته باشه ها.
از ورژن 9.5 سیمبین این قابلیت اضافه میشه.
برتری های N95 رو قبول دارم ولی این رو هم شما قبول کن که اکثر قابلیتهاش استفاده برای عموم نداره یا کم استفاده میشه.البته باز به استفاده شخص بر میگرده.من افراد عادی منظورم هست.
:8::8::8::8:نقل قول:
:8:
نه دوست من ان 95 دو هسته ای نیستنقل قول:
ان 95 8گیگ و ان 82 دو هسته ای هستن
یکی سی پی یو برای پردازش تصویر (واسه همین سرعت بالا اومدن دوربین ان 82 از گوشی های جاوا هم کمتره)
و سی پی یو مین گوشی برای انجام کار های دیگه گوشی
در ضمن هر کسی که نخواد از امکانات گوشی اش استفاده کنه مسلما اگه گوشی ای رو بخره که
ازش نمی تونه استفاده کنه پولش رو دور ریخته
ولی به نظر شما
تی وی اوت
و دوربین عکسبرداری خوب و فیلمبرداری عالی و همچنین
سی پی یو قوی و شتاب دهنده ی سه بعدی که مخصوص با زی های ان گیج هستند
مورد استفاده عموم مردم قرار نمی گیرن ؟
حالا جی پی اس و موشن سنسور و... بماند
البته این نکته رو یادم رفت اضافه کنم
به شخصه خیلی علاقه دارم به سری دابلیو سونی اریکسون چون به نظرم پلیرشون که میراث سونی هستش
بسیار عالیه
ولی وقتی برای اولین بار 960 رو دیدم خیلی با عکس هاش تفاوت داشت و وقتی هم دستم گرفتم
اصلا از جنس مواد سازنده اش خوشم نیومد چون اصلا در حد یه گوشی با این قیمت نبود !!
والا قصد خرید این گوشی رو داشتم !
نقل قول:
خدمتتون عرض کنم گوشی W960 i سونی اریکسون جنس بکار رفته در قاب گوشی از مواد درجه یک پلاستیک فشرده و در ظاهر مشکی مات و شفاف استفاده شده است در ظاهرش پلاستیک است ولی اگر از نظر فیزیکی نظیر پرتاب کردن روی آسفالت تست کنید چیزیش نمیشه
دوست خودم جلوی خودم تستش کرد حتی صفحه لمسی اون هم ضد خش است
مگر شما مهندسی شیمی در گرایش پلیمر مواد خواندید که سطحی قضاوت می کنید
ان95 8 گیگ یک گوشی با امکانات بی خود برای ایران است اینو در نظر بگیرید که ایران هیچ وقت به امکانات ان95 8 گیگ دسترسی نداره
ضمنا در عصر حاضر گوشی های موبایل داشتن صفحه لمسی جز ضروریات یک گوشی موبایل برای راحتتر کار کردن با گوشی است
دوستان چند تا سوال داشتم از این گوشی خواهشا جواب بدین ومنصفانه:
برای این ور و اون ور رفتن توی منوها توی دبلیو950 از اون jodial استفاده میکردیم که بعضی وقتا نبود دی پد واقعا حس میشد.ایا توی کیبورد کلیدهایی هستش که بشه توی منوها به سمت چپ و راست و یا بالا و پایین رفت؟
کیفیت و بلندی صدای این گوشی نسبت به دبلیو950 چطوره؟
هندسفری سیمی این گوشی چه مدلی هستش این رو چند بار سوال کردم اما کسی متاسفانه جواب نداد.مال دبلوی950 hpm82 بود و فوق العاده میتونستی به تراکهای قبلی و بعدی بری و ولوم رو کم و زیاد کنی.اما مثل ایکه هندسفری سیمی این گوشی مثل دبلیو810 هست درسته؟
سرعت این گوشی مخصوصا توی اینباکس چطوره؟مثلا برای سیو کردن یه فایل 5 مگی چقدر زمان میبره؟
کیفیت ضبط صدای این گوشی چطوره؟میشه نرم افزاری نصب کرد که کیفیت ضبط صدا بهتر بشه؟برای ضبط داخل کلاس میخوام
خوش دست هست؟آخه تا به حال از نزدیک ندیدمش
ولی یه چیزی هم من بگم این وسط
نه ن95 نه 8 گیگ نه ن82 و نه حتی اکسپرس موزیک های نوکیا صدای دبلیو 960 رو ندارن
و اگه موزیک واسه یه نفر مهم باشه (ملاک باشه) 100 تا ن95 8 گیگ نمیتونه به دبلیو 960 برسه !!!
grafic aclator هم همش کشکه !!!
بازیهای انگیج دو رو روی همه گوشیهای سری 60 میشه بالا آورد پس واقعآ کشکه !!!
نقل قول:دوست عزیز پست های من رو در صفحات قبلی که بخوانید به خوش دست بودن گوشی پی خواهید بردنقل قول:
قیمت این گوشی در امارات 2000 درهم شده است
یکی از دوستانم توی دوبی درس میخونه بهش گفتم برام یک پکیج از این گوشی رو بیاره توی پک سفارش اروپایی اون که در دوبی هم عرضه میشه گوشی فقط با Keyboard English عرضه میشه و Made in China همراه پکیج هندزفری بلوتوث DS220 موجود هست.
کلا معماری تولید گوشی های لمسی واکمن سونی اریکسون بر پایه استفاده موزیک از طریق هدفون بلوتوث همراه پکیج هست.
بی شک از خریدن این گوشی هیچ وقت پشیمان نخواهید شد.
شدیدا تایید میشهنقل قول:
نقل قول:
دقيقا تاييد ميشه.
من نميدونم اينجا تاپيك W960 هست يا مقايسه اون با كل گوشيهاي نوكيا؟!:13:
براي كسي كه موزيك مهمه اين گوشي بهترين گوشي هست حالا ميخواد گوشيهاي ديگه دوربينشون فلان باشه يا N-gage بشه روش بازي كرد يا هر كاري ديگه غير موزيك انجام بده!
توی پک افغانستانشم شاید اون هنسدفری بلوتوث باشه.منظورم توی ایران بودنقل قول:
دوستان عزیز طرفدار سونی اریکسون و این گوشی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید چون اگر با اون هندزفری بلوتوث DS220 باهاش موزیک گوشی کنید میفهمی که این گوشی Extreme Walkman واکمن هست چون خود سونی اریکسون اعتقاد دارد که این سیم ها برای هندزفری دست و پاگیر است و باید از هندزفری Bluetooth بهره مند شد.