نقل قول:
انجمن تخصصی مرتبط با موضوع شما داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم
Printable View
نقل قول:
انجمن تخصصی مرتبط با موضوع شما داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم
قبلا در این باره بحث شده امکانش نیستنقل قول:
سلام
مشکلی که برای من پیش اومده اینه زمانی که چند تا فایل رو روی یه سیدی خام رایت می کنم و آخر اون رو باز میگذارم فایلها بدون هیچ مشکلی رایت میشند و قابل مشاهده هستند ولی در مرحله بعد مثلا چند روز بعد که می خوام دوباره فایلهای دیگه ایی رو به اون سیدی اضافه کنم قبل از رایت تمامی فایلها قابل مشاهده هستند ولی زمانی که فایلهای جدید رو رایت میکنم فایلهای قبلی رو نشون نمیده و فقط فایلهای جدید رو که رایت کردم نشون میده من از برنامه نرو استفاده می کنم لطفا بگید مشکل من از چیه؟
نقل قول:
احیانا اسم فایل ها یا فولدرها یکی نیستند؟
متوجه نشدم نه اسم فایل ها یکی نیست به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه؟نقل قول:
منظورم این بود که فولدرها یا فایل هایی که قبلا روی سی دی بوده و قابل روئیت بودن الان که فایل های جدید رو میخواین بریزید تو سی دی اسامی این جدید ها با اون قدیمی ها یکی نیستند که؟نقل قول:
شما ورژن نرو رو حتما تغییر بدید از نسخه 8 فول استفاده کنید
میشه اخرین ورژن نرم افزار ایزو باستر و لینک بدین؟
این نرم افزار تاپیک داره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام:11:
یه بازی 7 گیگ دانلود کردم 14 لینک داشت همه رو با وینرار تست کردم سالم بود
حالا موقع رایت اررور توی عکس رو میده لطفاً راهنمایی کنید اشکال رو برطرف کنم
سلام.
خوب شما 7 گیگ اطلاعات رو نمیتونین رو DVD معمولی (با ظرفیت 4 گیگ) رایت کنید. همین!
می تونین از DVD9 استفاده کنید.
نقل قول:ولی من از این حجمها زیاد رایت کردم البته با ultra ISO که بعد از پر شدن ظرفیت دیسک
اولی در خواست دیسک دوم را میکنه وتا اتمام رایت آخه اول با ultera ISO هم دقیقاً
همین اررور رو داد بعد با این امتحان کردم
سلام . چطوری میتونم 7 گیگ رو روی 2 تا دی.وی.دی تقسم کنم با کدام این قابلیت رو داره؟
اینو یه نگا بندازنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=340175
نقل قول:
مرسی کمک بزرگی بود با کمی دستکاری مسیر مشکل حل شد :11:
من فایلهای ویدیویی با فرمت avi دارم
وقتی بصورت دیتا میریزم رو دی وی دی
بعضی از این فایلهای ویدیویی تو دی وی دی پلیر خانگی که داریم پخش میشه
بعضیاش.نم فقط صداشون پخش میشه
تصویر ندارن
چــــــــــــــــــــــــ ـرا؟
خیلی عجیبه برام !!
دستگاه دی وی دی techno-dvd2050
نقل قول:
توی هر فایلی که avi باشه استریم صدا و تصویر داره. تصویر با کدک های مختلفی میتونه ریخته شه تو اون فایل. پسوندش نمیگه توش دقیقا چیه. احتمالا xvid بود که بعضی آپشنا رو اینبل کردن که کیفیت بره بالا ولی باعث شده اون دستگاه نتونه بازش کنه.
برای همچین فایلهایی پلیرهای خوب و همه کاره مثل WD HD media Player مناسبه. 120 تومن گیر میاد. مدل لیو هم داره امکانات شبکه داره که 150 140 باید باشه.
به DivX تبديل كنين .نقل قول:
سلام یه اطلس جغرافیا کره زمین 300 مگاباییت میخوام رایت کنم اررور میده لطفاً
راهنمایی کنید
ممنون از توجهتان :11:
نقل قول:
شما از نرم افزار Neroاستفاده کنید و همچنین سرعت ایت کردن رو همیشه روی 16X بزارید و بیشتر نگنید چون سرعت های بالا باید تراکنش اطلاعات سنگین و پرسرعتی صورت بگیره که ممکنه این وسط سیستم شما یه جا دچار تداخل بشه و نتونه اون سرعت انتقال اطلاعات رو ساپورت کنه و باعث بروز Error میشه
سلام
چطور می شه یک فایل ویدیویی با حجم بالا رو به دو یا سه قسمت تقسیم کرد که بشه در دو سه سی دی یا دی وی دی رایت کرد تا کیفیتش هم پایین نیاد.
بعدش هم چطور میشه درآخر هر سی دی نوشت که مثلا سی دی بعدی رو بذارید.
نقل قول:
اون نوشته رو که باید با برنامه های افکت گذاری ایجاد کنی. ولی برای چند تکه کردن با نرو ویژن میشه اینکارو کرد. البته نمیدونم واسه وی سی دی میخوای یا چیز دیگه ...
فایل ویدیویی بر روی دی وی دی بزنم
دیویدی datis گرفتم دیتا میزنه اما تصویری نمیزنه
اررور میده
formatting disc failed
قبلا با دیویدی ها مشکل نداشتم
جدیدا هم یه سری کدک اجباری با یه نرم افزار نصب شده
میتونه از کدک باشه؟
بصورت dvd video باید رایت کنید:46:نقل قول:
بعید میدونم dvd مشکل داشته باشهنقل قول:
شما dvd هاتون رو روی یک سیستم دیگه تست کنید ببینید همین مشکل رو دارند؟
با سلام
یه دی وی دی آهنگ تصویری هست منو هم داره.
چند تا اولی رو پخش میکنه ولی بقیه رو نمیتونه پخش کنه دستگاه هنگ میکنه همینجوری میمونه شاید درست رایت نکردن؟ تو منو هم یکمی از اون آهنگ ها پخش میشه ولی صدا نداره گاهی جاهاش هست همش نیست. خودش به طور اتوماتیک یه صفحه کوچولو گذاشتن که میزنی صفحه بعد همه آهنگها تو اون پنجره کوچیک بدون صدا فقط تصویر یه جاهاشو گذاشتن.
سلام
برای رایت دی وی با نرو مشکل دارم
با سی دی مشکلی نیست
اما وقتی میخوام دی وی دی رایت کنم دی وی دی رو شناسایی نمیکنه
دی وی دی کار میکنه..فقط تو نرو شناسایی نمیشه...
البته از قسمت data cd دی وی دی رو میشناسه اما از قسمت data dvd نمیشناسه
مشکل چیه ؟
نقل قول:
nero مشکل پیدا کرده و پاک کنید و یکبار دیگه نسخه ای دیگه مثل نسخه 8 فول رو نصب کنید
کاری که گفتین انجام دادمنقل قول:
درست نشد
پس مشکل از سیستم عامل شما هستنقل قول:
احیانان جدیدا نرم افزاری نصب نکردید روی سیستم که باعث بروز این مشکل شده باشه؟ قبلا درست کار میکرده؟ امکانش هست system restore کنید به زمان قبل که درست کار میکرده؟
در نهایت با تعویض سیستم عامل مشکل حل خواهد شد
سلام
من یه فایل تصویری دی وی دی رو با یه نرم افزاری ویرایش کردم بعد کریت کردم به فایل دی وی دی چند تا فایل شبیه ه هم داد که همش همون فایل تصویریه!! دو تا 999 مگ و یکی 183 مگ همشون هم شبیه به همن! میخوام رایتشون کنم میشه یکیشونو رایت کنم؟ مثلا 183 مگش چطوره؟ کیفیتش که همونه!
ویرایش:
فک کنم نمیشه چون مثلا اون فایل 183 مگی رو بردم یه جا دیگه به غیر از اون پوشه پخش کردم که پخش نشد!
نقل قول:
مطمئنی اون 999 مگابایتیه با 183 مگابایتیه کیفیت و مدت زمانش مثل همه
بعید میدونم اینطور باشه چون حجمشون اصلا نزدیک هم نیست , یکی نزدیک 6 برابر اون یکی حجمشه
شما فرمت vob تبدیل کردید؟ معمولا برای dvd video که رایت میشه و شما هم که قبلش تبدیل کردید پارت بندی میکنه و سپس رایت میکنه اگه paly نمیشه پس بدون نیازمند پارت های قبلیشه و اینکه باید همه پارت ها در کنار هم باشن
این دی وی دی رایترو جدیدا وصل کردم..کابلهاشم چک کردمنقل قول:
اسم درایورش
Hl dt st rw/dvd gcc-h23n
ولی نتونستم از اینترنت پیداش کنم
ویندوز هم نمیتونم الان عوض کنم
نقل قول:
شاید با آپدیت FreeMWare بشه مشکل احتمالی رو برطرق کرد
اسم دی وی دی رایتر به همراه مدل اون رو مطرح کنید تو انجمن سخت افزار بخش درایورهای سخت افزاری تا براتون جدیدترین FreeMWare رو قرار بدهند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ما دیویدی رایتر قبلیمون خراب شد لایتون بود روی رایت تصویری datis گیر میکرد منم آخرین بار سوزنشو کردم توش بیارم بیرون که خراب شد دی وی دی رایترمنقل قول:
حالا یه hp 1270i گرفتم اینم با datis مشکل داره و یکی در میون خراب میکنه (البته همینشم خوبه) با سرعت بالا که همشو خراب میکنه
ولی با دیویدی های دیگه مشکلی نداره و همه رو با سرعت بالا هم میزنه
فقط میخواستم بدونم دی وی دی میتونه دی وی دی رایترو خراب کنه؟ یعنی این پک های پنجاه تایی datis که مونده رو دستم رو بندازم دور یا مشکلی نداره برای دی وی دی رایتر
نقل قول:
من خودم HP 1070 LIGHT SCRIBE دارم و تا حالا باهاش به مشکل نخوردم
نوع دی وی دی مصرفی هم PRINCO اصل مشکی هست
این مارک دی وی دی رو من نشنیده بودم ولی در کل تو کاتالوگ خود دستگاه ها معمولا به این نکته اشاره شده که از دی وی دی های استاندارد برای طول عمر بیشتر دستگاه استفاده کنید
همیشه هم سعی کنید سرعت رایت کردنتون رو بالاتر از 8 نبرید چون دچار مشکل میشید(من خودم بیشتر از 6 رایت نمیکنم)
این وسط کافیه یکی از سخت افزارهای کامپیوترشما توانایی تبادل اطلاعات تا مرز 8 مگابایت در ثانیه رو نداشته باشه که باعث صدمه دیدن میشه
دی وی دی ها رو با سرعت پایین (4 X ) رایت کنید نباید مشکلی داشته باشه و نیاز به دورریختن اون نیست
سلام
يه چند تا فايلهای تصويري دی وی دی vob هست که فايل هاي کنارش پسوند bup. و ifo. اينا نيست ولي بازم پخش ميشه مديا پلير ويندوز که نميتونه پخش کنه ولي نرم افزار هاي ديگه ميتونن صداشم هست ولي من ميخوام روی dvd رايت کنم و dvd پلير خانگي هم بتونه بخونه اگه رایت بشه بدون اون فایل ها میتونه بخونه دستگاه؟!
نقل قول:
شما با نرو dvd video رو انتخاب کن و فایل های vob رو add کن و رایت کن نباید مشکلی باشه
خود نرو کدک ها و بقیه ابزارهای لازم برای پخش تو dvd player رو بهش اضافه میکنه
فایل تصویری رو تو فلش گذشتم پخش میشه ولی یه مشکلی داره من این فایل رو که چند تا بود join کردم و بعد به mpg هم تبدیل کردم. vob رو دستگاه میخونه فریمش مثل اینکه مشکل داره اول تصویر یکمی نرمال میره و بعد یکمی هم آهسته، اینجوری میره و تا 5 دقیقه پخش میکنه. تو دستگاه اینجوریه کامپیوتر مشکلی نداره!!نقل قول:
mpg رو پخش میکنه اینم اونجوری نرمال میره یکم آهسته میره! ولی تمام دقیقش هست. همشو پخش میکنه.
مشکل چیه؟
شاید تو تبدیل باید یه تغییراتی میدام؟!
من با nero vision ازش ایمیج گرفتم رو هارد خودش همه کارو کرده ولی صداش نیست!!! چیکار کنم؟!!
ما که موندیم!
نقل قول:تو تبدیل ها مخصوصا با نرم افزارهای کانورتور که این عمل رو انجام می دید معمولا صدا و تصویر با هم هماهنگ نمیشه و یکی از علل این مشکل اینه که عمل تبدیل رو با سیستم های نچندان حرفه ای انجام میدیمنقل قول:
من خودم همین دیشب این مشکل برام پیش اومده بود که صدا و تصویر با هم چند ثانیه اختلاف داشت و تو تبدیل های با کیفت دی وی دی این مشکل فریم ها بیشتر نشون میده
اگه کل فیلموتون رو تبدیل نمیکنه مشکل میتونه از کرک نرم افزار کانورتور باشه , اون رو بررسی کنید
در مورد اینکه فیلمتون صدا نداره باید برسی کرد که نرم افزاری که کار کانورت رو انجام داده از چه کدکی بهره گرفته که روی سیستم شما وجود نداره
پیشنهاد میکنم فیلموتن رو با نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate 6 تبدیل کنید ارزش امتحان کردن رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )