آره يه بار من انقدر اذيتش كردم كه بلكه گاز بگيره بدتر ترسيد جاش بارون اومد :19::31:نقل قول:
Printable View
آره يه بار من انقدر اذيتش كردم كه بلكه گاز بگيره بدتر ترسيد جاش بارون اومد :19::31:نقل قول:
منظورم از معجون شفابخش همون دراكولاس اگه خواستي تبديل به انسان بشي بايد بخوريشنقل قول:
سلام
من بازي سيمز 2 رو در ايران خريدم و سانسور شده بود
ميخواستم ببينم راهي چيزي patch وجود داره كه اين شطرنجي شدن رو از بين ببريم يعني ديگه شطرنجي نشه؟(موقع رفتن به shower و غيرو...)
يا اصلان نسخه اصلي همينه؟
ببين شما اگه اين بازي رو از آمريكا هم بخري سانسور شدس همين نسخه اصلهنقل قول:
ببين شما اگه اين بازي رو از آمريكا هم بخري سانسور شدس همين نسخه اصلهنقل قول:
ممنون از جوابتنقل قول:
ولي من يك نسخه از the sims 1 داشتم كه شطرنجي نميشد ولي مال همه دوستام ميشد روي همين حساب فكر ميكردم كه ايرانيا سانسور ميكنند .احتمالان همراه با نسخه اصل يك نسخه غير مجاز هم دزدكي پخش ميشود كه سانسور نيست؟؟
نه عزيز كسي دزدكي پخشش نكرده. مال شركت هم همينطوريه. اا بايك سري پچ ميشه سانسورش رو برداشت.
ميشه پچش رو بذاري؟:46:نقل قول:
اینجا کسی هست همه ی Expansion Pack ها رو روی 1 یا 2 DVD داشته باشه ؟ اگه هست پیغام خصوصی بده .
بابا چرا کسی جواب منو نمیده؟
شرمنده سامان جان من ندارمشون. خودم هم دنبالشم. اگه مال sims 2 يا sims pet stories رو بخواي دارم.
من ندارم ولي توي مغازه ديدم وقتي رفته بودم سيمز فصلها رو بگيرم بهم نشوم داد گفت تمامي سيمزها توي اين دو تا دي وي دي هستنقل قول:
خب منم همون sims 2 رو ميخوام ديگه مگه sims 2 با the sims 2 چه فرقي ميكنه و من از كجا بدونم كدوم رو دارم:20:نقل قول:
عزیز من هیچ فرقی باهم ندارن The Sims2 همون Sims2 هستش:27::21:نقل قول:
Sims2البته ما چون میحواهیم راحت باشیم میگیم
وگرنه هیچ فرقی ندارن :21::21: ُ
من شنيدم the sims 2 dulux اخرين پچ سيمزه. مي خوام بدونم درسته يا نه؟ و كي مياد؟
بچه ها اينم پچ براي برداشتن سانسور Sims 2 و Sims Pet Stpries
براي سيمز 2:
و براي سيمز پت استوريز:کد:http://rapidshare.com/files/49170580/the_sims_2.zip
کد:http://rapidshare.com/files/49171164/the_sims_2_pet_stories.zip
بابا یکی جواب مارو بده!
تو رو خدا!
خوب بگو سوالت چیه یادم رفته شاید بتونم کمکت کنم:27::21:نقل قول:
آقا دمت گرم دستت درد نكنه خدا خيرت بده:31:نقل قول:
مرسی کلی دوست جوونمنقل قول:
دوستان لطفا ترتیب نسب سیمزها رو دوباره بگید
سوالم تو صفحه 18 هست!لطفا سریع تر جواب بدین!
کارت گرافیکت قدیمیهنقل قول:
بابا تو read me خود سیمز نوشته ساپورت میکنه!
من قبلا این بازی رو با گرافیک 32 بازی میکردم
چه حرفی میزنی ها!
دوست من این بازی کاری به کارت گرافیک شما نداره ! این بازی فقط یه گرافیک میخواد که DirectX 9.0C رو ساپورت کنه ! پس یا شما درایور کارت گرافیکت رو نصب نکردی ، یا گرافیک DirectX 9.0C رو نمیشناسه !نقل قول:
بابا تو read me خود سیمز نوشته ساپورت میکنه!
من قبلا این بازی رو با گرافیک 32 بازی میکردم
چه حرفی میزنی ها!
یه بار دیگه درایور گرافیکتو دوباره نصب کن.بعد دایرکت ایکس-9 رو بریز.احتمالا مشکلت حل میشه.منم اولاش با کارت گرافیک 32 بازی میکردم.با این که خیلی گیر داشت ولی بازم حال میداد.
بابا هم درایورو نصب کردم هم آخرین آپدیت direcx 9.0C رو ریختم!
همه ی اینکارارم کردم حتی ویندوزمم یه بار پاک کردم ولی نمیشه!
1- جدیدترین ذرایور کارت گرافیک رو نصب کردی؟
2-کارتت چیه؟
3-تا حالا روی همین کارت گرافیک بازی را کامل اجرا کرده بودی؟
اين بازي بدون برداشتن سانسور بازي حال نميده !
در مورد سوال اون دوست هم بايد بگم كه برو direc X روي خود سيدي كارت گرافيكتو نصب كن مشكلت بايد حل بشه در ضمن اگه حل نشد لطف كن اسم اون كارت گرافيك صاب مرده رو بنويس تا ما هم بدونيم اين كارت چيه !؟
بايد مشكل از كارت باشه مطمئني كه كارت گرافيكتو درست نصب كردي؟
بابا کارت گرافیکم:geforce fx 5200 هست!نخیر هیچ وقت تا حالا رو این کارت نتونستم بازی کنم!آخرین آپدیت directx 9.0 c رو ریختم!همه کاری کردم!یه بار کارتو نصب کردم بعد directxیه بار برعکسیه بار ویندوزو عوض کردمحتی کارتم عوض کردم ولی بازم نمیاد!
برو سیدیتو عوض کن شاید یه خشی چیزی داره که قاطی کرده.اگه دی وی دی رام داریم که برو دیویدیشو بگیر
بابا درایورو از اینترنت آپدیتشو دانلود کردم
میریزم
همه ی بازی های خفن هم اجرا میشه!
فقط سیمز نمیاد
خب برو سیدی رو عوض کن.منم درایور کارت گرافیکم همینه.ولی راحت اجرا میکنم.سی دیت مشکل داره.
سلام من بازيه سيمز را خريدم سيمز2
خونه نميسازه چي كار
كنم حتما كمك كنيد راستي من پچ برداشتن سانسور را هم دارم اگر خواستين بگين تا اپلود كنم
بچه ها لينكها تصحيح شد:
براي The Sims 2:
و براي The Sims Pet stories:کد:http://rapidshare.com/files/50237137/The_Sims_2.zip
موفق باشيد.کد:http://rapidshare.com/files/50238349/The_Sims_Pet_Stories.zip
شما بايد آپديت سيمز 2 رو از خود سايتش بگيري تا درست بشهنقل قول:
اگه منظورت اینه که دیوار نمیکشه ، crack قدیمی و خرابه. یه کرک جدید دانلود کن یا از mini image استفاده کن.نقل قول:
حل مشکل شما از عهدهی ما خارجه.نقل قول:
منم دارم با 5200 بازی می کنم تا بحالم مشکلی نداشتم
میگی حتی ویندوزتم عوض کردی، دیگه من نمیدونم.
تنها راه حلی که میمونه اینه که مرحله به مرحله عیب یابی کنی. یعنی مثلا روی یه سیستم دیده نصب کنی، بعد اگه کار کرد کارت گرافیکتو با کارت اون سیستم عوض کنی و همینطور پیش بری تا ببینی کجاست که به مشکل بر میخوری (حوصله می خواد نه؟)
شایدم یه برنامهای هردفعه نصب میکنی که با این تداخل داره.
از یه کرک جدید و معتبر استفاده کن.
آها الان یادم اومد که اونروزا که sims2 تازه اومده بود من یکی خریدم و نصب کردم عین همین مشکل پیش اومد. یه مدت نااومید بودم تا رفتم cd یکی از دوستامو گرفتم نصب کردم جواب داد. نشون میده فایلهای بعضی از این CD ها ناقصه.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.