سلام دوستان این بازی رو نصب کردم تو درایو مجازی حالا اجرا نمیشه ارور میده میگه insert currect dvd rom
این که تااخرش نصب شده پس این چه اروریه که میده
Printable View
سلام دوستان این بازی رو نصب کردم تو درایو مجازی حالا اجرا نمیشه ارور میده میگه insert currect dvd rom
این که تااخرش نصب شده پس این چه اروریه که میده
بازی رو کرک کردین؟؟؟؟نقل قول:
نه کرک نداشت اگه داره که لطف کنین لینکشو بدیدنقل قول:
اول 1 توضیح درباری روش نصبتون بدین.نقل قول:
شاید بازی کرک شده باشه و احتیاجی به کرک نداشته باشه.
شما Image رو mount میکنین بعد بازی رو اجرا میکنین؟؟؟؟
دمتون گرم مشکل حل شد کرک تو یک پوشه ی نامربوطی بودنقل قول:
سرعت بازیکنش خیلی کمه نمیشه تنظیمش کرد:31:
منظورت سرعت راه رفتن هست؟؟نقل قول:
آره سرعتش 1 مقدار کمه و نمیشه تنظیم کرد
برای دویدن میتونی دکمه space رو بگیری. یا دوبار W رو بزنی و نگه داری.
راه دیگه ای فکر نکنم داشته باشه.
خیلی بازیه توپیه چهارپنج مرحلشو تازه رفتم گرافیکش زیاد جالب به نظر نمیرسه ولی گیم پلی خوبی داره محیطش خیلی گیراست ازاین بیشتر ازکرایسیس خوشم اومده:31:
آخ آخ.نقل قول:
ازاین بیشتر ازکرایسیس خوشم اومده
من دیگه بدبخت شدم :دي
الان تک تک کنسول بازا این جملت رو نقل قول میکنن بهم میگن :دي
شوخی بود.
منم با این بازی خیلی حال کردم.
این قو ل رو چطور بکشم هرچی مهمات داشتم روش خالی کردم ازمنم سالم تره لامسب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو باید با 1 تفنگ مخصوص بکشی.نقل قول:
اگه درست یادم باشه اسمش Hammer of dawn بود.
همون که توی فضای باز کار میکنه و 1 لیزر از توی آسمون میزنه.
در حقیقت با ماهواره کار میکنه.
باید بگردی پیدا کنی این تفنگ رو.
بهت میده حتما بر نداشتی.
اره تفنگه دستم بود معلم نیست با کدوم تفنگ عوضش کردم میرم دنبالشنقل قول:
دوستان یادش بخیر . عجب بازی قشنگی بود این بازی.فکر کنم قراره 3 در بیاد درسته؟به نظرم geow عالیه.
به یه موجود ترسناک رسیدم که بایک کشیده له ولوردم میکنه خیلی سرعتش زیاده هیچی هم روش تاثیر نداره چیکارش کنم:
Kortol:نقل قول:
سمت راست یه مقدار جلو تر یک در هست ...................که باید از انجا فرار کنی ............بعد راهرو ها رو ادامه بده تا به بقیه درها برسی ........ وقتی رسیدی کنار هر در واستا و به سمت هیولا ( بازرکور) شلیک کن تا متوجه تو بشه ...وقتی به سمت شرع به دویدن کرد زار خوب نزدیک بشه بعد با دوبار زدن کلید چپ یا راست جا خالی بده تا اون به در برخورد کنه و در بشکنه ..بعد از در برو به راهروی بعدی ...............همین طوری تا به فضای باز برسی طوری که بتونی آسمون رو بینی...بعد با یک سلاح مخصوص اون رو با لیزر هدف گیری می کنی و از طریق ماهواره به سمت هیولا با لیزر شلیک می کنن.............در طول بازی سه بار با این هولا که اسمش بازرکور هست و موجودی کور می باشه که فقط از طریق بویایی و صدا به دنبال هدف هاش هرکت می کنه برخورد می کنی که بار دوم و سوم سخت تر میشه.............بار دوم تو یه گلخونه می بینیش که باید کاری کنه که به ستون های گلخونه برخورد کنه تا شیشه ها بشکنن و بتونی دوباره با لیزر هدف گیریش کنی در ضمن یه ستون مخصوص هست که فقط به وسیله اون شکسته میشه و با افتادن اون ستون یک قسمت از دیوار خراب میشه و گاز ار اونجا به صورت شعله ور بیرون میاد ( وقتی وارد گلخونه بشی سمت چپ دو تا ستون آخر ) .بعد از اینکه بازرکور رو در گلخونه بکشی ..انتهای گلخونه یه دستگیره هست که جریان گار رو قطع می کنه .....بار سوم هم تو مرحله آخر هست که رو قطار که باید به سمت واگن بار در آخر قطار بکشونیش و بعد خودت سریع از واگن خارج شی و یک دکمه سبز رنگ رو در سمت چپ خودت پیدا کنی و سریع بزنی تا واگن جدا بشه و از ریل خارج بشه .......
دمت گرم الان دماغشو بالیزر میسوزونم تادیگه ملتو عزاب نده:31:نقل قول:
پس فیلم این بازی کی میاد..........ای بابا خسته شدیم از بس دلمون رو صابون زدیم............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با سیو این بازی مشکل دارم، سیوها بعد از چند روز خود به خود پاک شدند ! پچ هم نصب کردم ولی تاثیری نداشت، کسی راه حل قطعی نداره ؟
سلام ...
من اینجا گیر کردم . حالا از اون میمونا نمیومد میتونستم شکستش بدم ولی از یه طرف هی از اون میمونا میاد از یه طرف این لامصب نمیمیره . همونطور که توی عکس میبینید فقط تا اونجا تونستم عقبش بکشم از اونجا به بعد دیگه نمیشه بهش نزدیکم شد آدمو له میکنه تازه هی دستاشو جلوی خودش میزاره هرچقدرم به گلوش تیر میزنم هیچ چی دیگه نمیشه اون لعنتی هام نمیزارن بیشتر روش تیر بزنم . این قوله قلقی چیزی نداره راحت بشه پدرشو در آورد ؟ یا باید بمیرم دوباره تو گلوش بزنم ؟
درست یادم نیست ولی فکر کنم الان دیگه باید این پل هایی رو بزنی که به صفحه ای که عنکبوت روش وایساده وصله.نقل قول:
توی شکل الان معلومه.
پایین رو نگاه کن.
سلام .
من اون قوله که تو گلخونه بودم کشتم . یه چندتا نبردم بردم . حالا این قوله اینجا قش کرده . چیکار کنم بلند شه ؟ اصلا اینجا باید چیکار کنم . فقط یه نارنجک کنارش بود که برداشتم یه صدایی از خودش در آورد دوباره خوابید . اون اسلحه ماهواره ای هم ندارم .
آقا من این بازی gears of war رو چند بار نصب کردم و همیشه یک پیغام خطایی میده که منو کلافه کرده.لطفا منو راهنمایی کنید
wargame-g4wlive.exe: you cannot run the game with modified executable code. please reinstall the game.
راه حتما از 1 جای دیگه هست.نقل قول:
این بیدار شدنی نیست.
من این غولرو با همون ماهواره ای کشتم.اون دوروبر حتما تفنگ هست.یکم بگرد.نقل قول:
درست بود یه در اون نزدیکی بود . این فقط گمراه کننده بود . من اون مرحله گلخونه هم رفتم . الان اینجا کارم گیره . 40 ثانیه بازی بهم تایم میده . چندتا از این بردارای آر.پی.جی زن هیولا میان به این راحتی هم نمیمیرن . یه بار جونم دراومد کشتمشون بعد 20 ثانیه وقت مونه بود پنج شیش تا دیگه ریخت بیرون آخه تو 40 ثانیه که نمیشه اینارو کشت حتما یه قلقی داره ممنون میشم کمک کنید . بعد از 40 ثانیه هم این کوچولو موچولو میادو می بازم :دی
باید فررا کنی و به سرعت به جلو پیش بری !
یکم که پیش رفتی یک Cut Scene نشون میده و میره مرحله بعد .
موفق باشی
.................. شما تو اون مرحله که 40 ثانی بهت وقت میده سریع اون دوتا ار پی جی دار رو که اول میان بکش .با شلیک به سرشون...........بعد سلاخشون رو بردار و بقیشون رو بکش. البته نکشی هم مهم نیست فقط سریع فرار کن و به چک پ.ینت بعدی برس ............ وقتی هم که به این قول میرسی یه راه داری که از کار بندازیش البته اگه اونا رو در 40 ثانیه بکشی به این قول نمیرسی و لی در مراحل بعدی یه جایی در یک نیروگاه جلوت رو میگیره که باید از بدنش به عنوان یه عایق برق استفاده کنی و ژنراتور روراه بندازی... طریقه کشتنش هم اینه که به اسلحه هایی که رو بدنش نصب شده شلیک کنی.......... منظورم اون دوتای که رو دستاش هست و اونی که رو سرش هست ....نقل قول:
موفق باشی ...
نه بابا اون اطراف تفنگ ماهواره اي نيست و راه هم تا جايي كه من يادمه از تو ساختمون بود(فكر كنم يك دري بود كه با لگد باز ميكرديد)نقل قول:
اين حرفا مال كدوم مرحله است؟چرا من يادم نمياد؟:13:نقل قول:
درست بود یه در اون نزدیکی بود . این فقط گمراه کننده بود . من اون مرحله گلخونه هم رفتم . الان اینجا کارم گیره . 40 ثانیه بازی بهم تایم میده . چندتا از این بردارای آر.پی.جی زن هیولا میان به این راحتی هم نمیمیرن . یه بار جونم دراومد کشتمشون بعد 20 ثانیه وقت مونه بود پنج شیش تا دیگه ریخت بیرون آخه تو 40 ثانیه که نمیشه اینارو کشت حتما یه قلقی داره ممنون میشم کمک کنید . بعد از 40 ثانیه هم این کوچولو موچولو میادو می بازم :دی
همون جا که این میاد باید از دستش فرار کرد.نقل قول:
تا جايي كه يادمه اين حدود يك اكت كامل دنبال ما بود ما بايد فرار ميكرديم:دينقل قول:
همون جا که این میاد باید از دستش فرار کرد.
اگه ممكنه اسم مرحله رو بگيد.
سلام . من پدر این غوله رو در آوردم وقتی تو اداره برق بود خیلی کشتنش سخت بود وقتی تمومش کردم قلبم تند تند میزد نفسم برید :دی. حالا به اینجا رسیدم . آخر بازیه ؟ این خوشگل که تو تصویر میبینید یه دفعه با یه عالمه خفاش دورش هست . حالا خفاش هیچ چی خیلی هم قویه . ده بار این مرحله رو رفتم ولی نمیمیره . دو سه بارم از جلو زدم رفتم ته قطار که اونجا هیچ دری نبود که برم توش و تو یک لحظه خفاشا دخلمو آوردن لامصب یه جا هم وای نمیسه هی میاد جلو .
ممنون میشم کمک کنید .
اون دورو بر یه جاهای روشنی هست.کنارا.اونجا برو تا میتونی تیر توش خالی کن.کمی سخته ولی نشدنی نیست.راستی آخرشی.تبریک میگمنقل قول:
نقل قول:
................................. من فقط به جور این قول رو کشتم اونم با استفاده از اون مسلسل روی قطار بود..........ولی خیلی باید سریع باشی چون 10 ثانیه بیشتر وقت نداری وبعدش خفاش ها حسابت رو میرسند........ولی تو همون 10 ثانیه هم میشه اون قول رو کشت........من راه دیگه ای برای کشتن این قول بلد نیستم.
بهترین راه اینه که با نارنجک خفاش ها رو ازش دور کنی بعد با تیر های تقویتی یه خشاب خالی کنی و بزنی به سرش
یا به اصطلاح هدشاتش کنی.
این تقویتی چیه ؟ سلاح ها مگه آپگرید شدنین ؟ اگه میشه یه توضیح بده . اصلا نمیمیره . به هیکلش نمیاد اینقدر قوی باشه پدر سوخته . رفتم فایل WarPawnCasual.iniبازیو ادیت کردم تا جون زیاد تر شه بازی ارور داد . ترینرم واسه ورژنی که من دارم نیست .نقل قول:
ممنون .نقل قول:
اون دورو بر یه جاهای روشنی هست.کنارا.اونجا برو تا میتونی تیر توش خالی کن.کمی سخته ولی نشدنی نیست.راستی آخرشی.تبریک میگم
نمیدونم چه رسمیه روز به روز بازیا دارن کوتاه تر میشن . همین جایی که واستادم روشنه . لعنتی میاد دنبالم . من فقط یه مثلثل معمولی خودمو با یک کلت و یه سلاح تک تیر انداز که هی باید ری لود بشه دارم . نارنجکم دارم ولی هدفگیریم خوب نیست اصلا بهش نمیخوره .
قبل از اینکه از در بری تو یه جا هست کنارش تفنگ با خشاب های پر هست.اونارو بردار.(بدون اونا نمی تونی بری )نقل قول:
نه از لحاظ خشاب که مشکلی ندارم اسلحم پره دیگه جا نداره . کاش قبل از اومدن یکی از این انفجاریا با خودم می آوردم . یه بار خواستم ارش کنم اصلا اره روش نگرفت منو تیکه تیکه کرد . عجب گیری افتادیما :grrr:نقل قول:
بابا باید تیر تقویتی بزنیش.نقل قول:
چجوریه؟ خب وقتی که خشاب عوض میکنی یه تولبار میاد رو خط سفید دوباره R رو بزن تا تیر ها تقویتی بشن.
بعد از تموم شدن تازه فهمیدیم ! ممنون از همه ممنونم . ایندفعه یه عالمه تیر بهش زدم بعد با اون اسلحه که مثل Sniper میمونه و هی ری لود میخواد چندتا زدم تو سرش بعد که اومد بهم نزدیک بشه سنگر گرفتم هرچی جارنجک داشتم روش خالی کردم و یه چندتا جاخالی و تیر بالاخره کشتمش .نقل قول:
یه سوال داشتم ورژن 2 این بازی واسه PC اومده ؟
چه عکس باحالی گرفتی از این غوله:دینقل قول:
اگر در حالت عادی بهش تیر بزنی به علت وجود اون Kryll ها (در اصطلاح ایرانی خفاش:27:)ها تیر بهش اثر نداره.باید با تفنگ Torque Bow یه تیر بهش بچسبونی.(یا میتونی نارنجک پرت کنی طرفش که چون راه میره و میاد طرفت زیاد فایده نداره)وقتی منفجر شد اون Kryll ها پراکنده میشن و تیر های تو بهش اثر خواهد کرد.که تو یک Walkthrough خوندم در حالت نرمال 6 هدشات با اسنایپ:18:،در حالت سخت با 12 هدشات:18::18:،و در حالت Insane با 18 هدشات:18::18::18:،کشته خواهد شد!(ولی اسنایپ برندار برای اینکه کلی طول میکشه ریلود شه و طرف هم چون راه میره احتمال برخورد تیر باهاش کمه)
من خودم این مرحله رو خیلی شانسی رد کردم:21:چون پشت همون جعبه اولی کاور گرفتم و رام هم داشت میومد طرفم.تا این که اومد پشت همون جعبه ای که من اینورش پناه گرفته بودم و همونجا گیر کرد:31:
منم راحت بدون این که هدف گیری کنم(چون اگه میخواستم سرمو بیارم بیرون میزد میکشتم)با اون کمانه خفاشا رو پروندمو خشاب روش خالی کردم تا وقتی که مرد:5:
در ضمن اون غوله تو اداره برق نبود:31:
نه دوست من. برای pc نیومده.نقل قول:
یه سوال داشتم ورژن 2 این بازی واسه PC اومده ؟