جای سیو بازی.نقل قول:
in option ro bayad koja berizi ????????
Printable View
جای سیو بازی.نقل قول:
in option ro bayad koja berizi ????????
سلام بچه ها
من مخوام از دوستی که مشکل بازی رو پیدا کرد تشکر کنم و بگم: بابا تو دیگه کی هستی. خیلی دمت گرم.
واقعا مرسی
ولی درسته یه معایبی داره ولی نقاط مثبتش از منفیش بیشتره برای همین بازی خوبیه
تنها عیب بزرگ بازی اینه که ضربه کاشته های کامپیوتر 90% گل میشن! به جز اون واقعا بازی بی نظیریه. گل زدن هم راحت نیست، ولی خب تو هر بازی بعد مدتی میشه راحت گل زد، اما خب اونی که حرفه ای بازی می کنه همیشه دنبال اینه که گل قشنگ و جدید بزنه نه صرفا زیاد گل معمولی بزنه.
واقعا در مقابل Pes، فیفا مثل یه شوخیه اونم از نوع مضحکش :27:
با تمام حرف ها موافقم:10::10:نقل قول:
لطفا اديت عكسها را روي option file اي بزاريد كه اسامي و لباسها درست باشدنقل قول:
آقا اگه كسي option file چيزي درست كرد تو امضاش بزاره يا يه تاپيك مخصوص اين چيزا وا كنيد يا تو صفحه اول آدرس بدين كه آدم دو ساعت دنبالش نگرده ممنون
من هم بعد از بازي كردن اين نسخه واقعا توي ذوقم خورد . و هر چي بيشتر ميگذره بيشتر مشكوك ميشم كه نكنه اين نسخه كه زودتر از موئد مقرر به بازار اومده نسخه اصلي بازي نباشه و چيزي مثل نسخه بتا يا آزمايشي و ... باشه ! خدا كنه كه اينطور باشه وگرنه بايد يك سال ديگه با 6 سر كنيم يا اصلا دور فوتبال رو خط بكشيم .
مسخره شدن گيم پلي ، شوت بودن دروازه بان و مدافعين ، جا موندن دوربين از شوتهايي كه به سمت دروازه زده ميشه در بعضي صحنه ها خود به تنهايي دليل كافي براي اين توي ذوق خوردن هست حالا هر چقدر هم كه گرافيك بازي و خوشگل كاري هاش بيشتر شده باشه !
از فيفا كه اصلا حرف نزنبد ، من 08 رو گرفتم ولي مثل هميشه از گيم پلي آن و ... خوشم نيومد ، در مقايسه با فيفا 08 پرو 2008 قابل تحمل تره ولي پرو 2008 در مقايسه با شماره هاي قبلي به خصوص پرو 6 يك شكست نا اميد كننده بيشتر نيست.
آقا خداییش یه آپشن فایل به درد بخور بذارید...اسمها رو که خودمون هم میتونیم درست کنیم..یه چیزی بذارید که آرم باشگاها و پیراهن هاشون درست بشه به خصوص لیگ انگلیس
آقا خداییش یه آپشن فایل به درد بخور بذارید...اسمها رو که خودمون هم میتونیم درست کنیم..یه چیزی بذارید که آرم باشگاها و پیراهن هاشون درست بشه به خصوص لیگ انگلیس
اونا optinfile نیست, patch.نقل قول:
يكي جواب من رو بده ؟نقل قول:
اصلا كسي تا حالا اين كارو كرده؟
چرا من نمي تونم خوب درست كنم بازيكنا رو از رو عكس ؟
كار خاصي بايد بكنم ؟
اصلا شبيه عكس نمي شه :19:
دوستان من میخواستم این بازی رو سفارش بدم ولی تو شهرستانها اصلا لاهیجان نیست
:41:
میخوام بدونم کسی میدونه این بازی در شهرستانها کی میاد
اولا كه نسخهي اصلهنقل قول:
گيم پلي اصلا مسخره نيست
عالي شده
دربازه بان و دفاع توي حالت تاپ پلير پدرتو در ميارن
كجاش شوتن ؟
دوربين جا مي مونه ؟:13:
گرافيك كه عاليه
تنها مشكل دويدن بازيكناست كه عادت مي كنيم
من العان دارم لذت مي برم :8:
شما همون بازي نكني سنگين تره :21:
سلام خدمت دوستان عزیز راستش با اومدن این بازی منم مثل همه خوشحال شدم اما با توجه به گیم پلی و عوامل دیگه ای که دیگه همه ی استید گفتن زدحال درست و حسابی خوردم اما الان میبینم که خیلی ها تو اپشن فایل مشکل دارند و ... گفتم این سایت و بزارم هم تخخصصی تره هم چند تا patch واسه بوندس لیگا و لیگ اینگلیس دیدم حالا خودتون برید و استفاده کنین..
نقل قول:
کد:http://forum.pes2008.ir
دقیقا...کاملا تایید میشه :5:نقل قول:
وقتي مسترليگ ميخواي creat custom ...بري پينت1000 تا است چه جوري بايدازاول اين پويتت روبالا ببري؟(مثل نسخه هاي قبلي ازاول هربازيكني رابخواي بخري)
شما اول باید کاپ ها و لیگ ها رو بگیری تا بتونی ML Starting Point رو بگیری... اگه تو گالری بری متوجه می شی.نقل قول:
وقتي مسترليگ ميخواي creat custom ...بري پينت1000 تا است چه جوري بايدازاول اين پويتت روبالا ببري؟(مثل نسخه هاي قبلي ازاول هربازيكني رابخواي بخري)
تا اونجا که من یادمه قبلا در سری های قبل بهش می گفتن آپشن فایل و باهاش آرم باشگاه ها و پیراهنها درست میشد شاید حالا بهش میگن PATCHنقل قول:
خوب به هر حال PATCH تصحیح کننده این بازی رو کسی نداره!!!
دوستان من یه پچ میزارم که آرم و لوگو تیم ها رو درست میکنه
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14384
سعی میکنم بیشتر بزارم
اینم یه patch ببینم به درد دوستان می خوره یا نه؟
کد:http://www.sendspace.com/file/fbk9oe
شما درست میگی optionfile سیو بازیه.نقل قول:
ولی patch رو وقتی که گرفتی باید با برنامه هایی مثل kitserver و dkz به بازی اضافه کنی.
مگر اینکه یکی از دوستان زحمت این کار رو بکشن و سیو (optionfile) خودشون رو برا ما آپلود کنند.
اصغر آقا کیه؟:19:نقل قول:
نقل قول:
من تو لنگرود یه جا آدرس دارم:
لنگرود - جاده چمخاله - روبروی بی بی زینب - فروشگاه کاسپین - آقای شکری
دوست عزیز ممنون اما میشه راهنمایی کنی که چه جوری به بازی اضافه کنیم آخه سیستم فایلهای بازی تغییر کردهنقل قول:
یه آپشن فایل برای درست کردن نام تیمها و بازیکنان
لینک مستقیم
All nationalteams have real playernames
All transfers have been done
The Eredivisie had a bigupdate
All big international clubs have actual formations
All Premierleague teams have realnames
All cups have the correct names
خيلي ممنون اين هم مكالمه ي بين من و اميد استريكس كه به حل مشكل انجاميدنقل قول:
hmnmot (10/26/2007 1:56:17 PM): salam
Amin (10/26/2007 1:56:32 PM): salam
Amin (10/26/2007 1:56:39 PM): chi shod?
hmnmot (10/26/2007 1:56:53 PM): ye chizi fahmidam too oon topic:
hmnmot (10/26/2007 1:57:30 PM): ye adami be esme andreas mige baraye man pese original hast va in moshkelo dare
hmnmot (10/26/2007 1:57:58 PM): va modire site behesh mige tanha rahesh ine ke ye gamepad vasl koni
Amin (10/26/2007 1:58:07 PM):
hmnmot (10/26/2007 1:58:19 PM): va oono too halate run as first controller gharar bedi
Amin (10/26/2007 1:58:31 PM): vay doroste
hmnmot (10/26/2007 1:58:35 PM): There is just one way to load option file at beginning on pes2008...connecting a gamepad and configuring it to run as "first controller"..
Amin (10/26/2007 1:58:42 PM): manam 2 rooz dastam vasl bood
hmnmot (10/26/2007 1:58:43 PM): ino modire neveshte bood
Amin (10/26/2007 1:58:55 PM):
hmnmot (10/26/2007 1:59:50 PM): zaheran moshkel movaghatan hal shod
Amin (10/26/2007 2:02:09 PM):
Amin (10/26/2007 2:02:10 PM): az hamoone
Amin (10/26/2007 2:02:16 PM): beram be bacheha elam konam
Amin (10/26/2007 2:02:19 PM):
hmnmot (10/26/2007 2:03:34 PM): nage toonesti ye kari kon p30world ye e-maile faal sazi ham baraye man bezane manam biam too jametoon har kari mikonam nemiad
Amin (10/26/2007 2:04:08 PM):
Amin (10/26/2007 2:04:16 PM): too draft rafti?
hmnmot (10/26/2007 2:04:23 PM): na aslan nemiad
Amin (10/26/2007 2:04:40 PM): manam in moshkelo dashtam chand rooz
Amin (10/26/2007 2:04:46 PM): hey mizadam o nemidad
Amin (10/26/2007 2:04:59 PM): akhar enghadr mail dadam behesh ta belakhare dad
Amin (10/26/2007 2:05:04 PM):
hmnmot (10/26/2007 2:05:08 PM):
این بخش "استادیوم سازی" بازی کجاست؟؟؟؟؟؟
نداره عزیزنقل قول:
========
بقیه هم زیاد منتظر آپشن فایل و پچ کامل نباشن!حداقل یک هفته دیگه باید صبر کرد:10:
========
آرین تیم ملی چی شد؟:27:
سلام دوستان.
میخواستم بپرسم این نسخه از pes2008 که تو این سایت به فروش میرسه نسخه اصلی هستش؟
اخه چند روز قبل از انتشار رسمی بازی , تو این فروشگاه گذاشته شد .
آدم نمیدونه کدوم نسخه حقیقیه .
یکی از دوستام هم 2 هفته پیش از بازار این بازی رو خریده بود میگفت مثل pes6 هستش فقط یه چیزای جزئی عوض شده.
یک موضوع جالب:
من کارت گرافیک GeForce 6600GT دارم. در حالت عادی در تنظیمات به من اجازه داده نمی شد کیفیت بازی را روی High بذارم، یک پیغام خطا می داد. مجبور بودم در حالت medium بازی رو اجرا کنم.
امروز Kit server را کنار بازی نصب کردم به من اجازه داد بازی را روی high بذارم و جالب اینکه برنامه با کیفیت کامل اجرا شد!!!
سلام دوستان
من این بازی را گرفتم ( سرزمین هم داده بیرون ) اما گزارشگری نداره ، بازیها در زمین های مختلف هم برگزار میشه اما هیچ گزارشگری حرف نمیزنه !!! چرا ؟؟
من لباس تیم منچستر رو گرفتم ولی شمارش رو نمیدونم تا جا به جا کنم
هر کی لیست کیتهای همه تیمها رو داشت بزاره خیلی ممنون میشم
سلام بچه ها اینم Kit Server V.7 که مخصوصه PES2008 امیدوارم که به کارتون بیاد به درد من که خورد...:27::27::27:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=14456
دودین بازیکنا خیط شده
نسبت به 6
حالت تور دروازه هم مثل فیفا خیط شده
البته من با سیستمم تونستم مدیوم اجرا کنم
بچه ها سلام . من یه سوال دارم
در مورد اجرای pes 2008 من متوجه شدم که کارت گرافیکی که میخواد باید اینا رو ساپورت کنه
DirectX 9.0c
گرافيك 256 با پيكسل شيدر 3.0
حالا میخوام شما راهنماییم کنید که چه کارتی بخرم
مادر بورد من : gigabyte 8ipe1000 pro-g
باید agp بخرم
تو رو خدا راهنمایی کنید . ضمنا قیمتش هم زیر 70 تومن باشه
از دوستایی که سیستم مشابه من دارن هم میخوام بگن که با چه کارت گرافیکی بازی میکنن؟
چون کارت من ati 9250 هست . چمن ورزشگاه ها رو با کیفیت بسیار بد نشون میده و همه استادیوم ها مثل هم
تماشاگر هم که اصلا نداره
توی setting هم کیفیتش بهتر از low نمیشه
خبری بسیار خوب برای طرفداران کنسول PS3 !!!
شرکت Konami ضمن عذر خواهی اعلام کرد که این مشکل به زودی رفع خواهد شد!
اکنون یک Patch برای رفع کردن تمامی مشکلات Online و Offline درد ست ساخت است. Pro-G نیز اعلام کرد که تا مدتی دیگر قرار است Patch بازی منتشر شود و Gameplay آنلاین آن نیز تقویت خواهد شد.
همچنین Konami اعلام کرد که نسخه آنلاین X360 بازی، نرم و روان اجرا می شود و مشکلی نخواهد داشت.
( البته این خبر در تاریخ 26 کتبر منتشر شده ! احیانا خبر تکراری بود خودتون ببخشید )
..
..
..
بازی سنتر
من controller 1 رو که می زارم روی دسته دیگه با کیبورد نمیشه بازی کرد:41:
این ورژنش یکم مثل فیفا شده:2::2:
بهتره از فکرش بیای بیرون ، یا اینکه کل سیستم رو عوض کنی ، من هم مادربرد قبلیم همین 8IPE1000 بود ، ولی مشکل اینجاست که AGP ساپورته !نقل قول:
من الان با کارت 7600GS وقتی رو مد High میزارم بازم اون کیفیت رو نداره و به خوبی اجرا نمیشه و فکر میکنم مشکل از خود بازی باشه نه کارت گرافیک و سیستم .