کپی کردن اشکالی نداره ولی اگه عین همون متن رو اینجا میزارین منبعش رو هم سعی کنید بزازید تا حق نویسنده حفظ بشه!
البته من فکر میکنم دوست عزیزمون فقط قصد اطلاع رسانی داشتند .....
Printable View
کپی کردن اشکالی نداره ولی اگه عین همون متن رو اینجا میزارین منبعش رو هم سعی کنید بزازید تا حق نویسنده حفظ بشه!
البته من فکر میکنم دوست عزیزمون فقط قصد اطلاع رسانی داشتند .....
خب برا هر کسی می تونه پیش بیاد.
یه نظر کلی می خوام در مورد اینکه سری اینتل بهتره یا ای ام دی ؟
لطفا با دلیل توضیح بدید .
نقل قول:
قصد كپي نداشتم فقط منبع را ننوشتم كه ازدوستان عذر ميخوام .
آیا AMD Phenom™ II X6 Processor مدل 1055T شش هسته واقعی داره یا نه ؟ اگه نه چند تا مجازی هستش ؟
واقعی است :31:نقل قول:
دوست عزیز اینهم مشخصات کاملشوننقل قول:
کد:http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/phenom-ii/Pages/phenom-ii-model-number-comparison.aspx
نقل قول:
این مشخصات رو دیدم گفتم شاید مثل سری اینتل که دو هسته واقعی داره و چهار هسته موازی میشناسه یا کور آی سون که چهار هسته واقعی داره و هشت هسته مجازی ( پردازش موازی ) میشناسه باشه .
بنابراین قدرت پردازش این سی پی یو از کور آی سون بیشتره ؟
سرانجام بولدوزر آماده برای بازار خرده فروشی شد!
فعلا 3 مدل در لیست قرار گرفتن! بنظر میرسه که قیمت ها هم کمی کاهش داشته اند! سفارشات ظاهرا شروع شده و در زمان مشخص تحویل خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم خبر قبلی:
مثل اینکه apu بدون گرافیک مجتمع هم مدل هایی رو زده فقط هسته اجرایی x86 داره
و با اسم athlon و semperon وارد بازار کرده اگه کسی مقاله ای لینکی در این مورد داره بزاره
نقل قول:نقل قول:
مهرداد جان قبلا زدیم که! صفحه 59
البته اگه منظورت همین باشه، باید بگم که فقط X86 نیست و X64 هم داره!
رکورد آورکلاک فرکانس CPU به وسیلهی AMD شکسته شد
این آورکلاک به وسیله یک پردازنده 8 هسته FX با اسم رمز Zambezi و مدل 8150 انجام شده، و در این آورکلاک به فرکانس باورنکردنی 8.429GHz دست یافتند...
با این آورکلاک، این رکورد در گینس به ثبت رسید: “Highest Frequency of a Computer"
این رکورد به وسیلهی متخصصین آورکلاک AMD به ثبت رسید، و آورکلاک با افزایش ولتاژ و اکستریم کولینگ (نیتروژن مایع و هلیوم مایع)انجام شده... و معلومه که از Cold Bug ها خبری نیست...
با این کار میشه فهمید که این پردازنده ها به راحتی به فرکانس 5GHz یا بالاتر روی Air دست پیدا میکنند و این خبری عالی هست.
خبر از:
موفق باشید.کد:http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20110913055705_AMD_Sets_CPU_Highest_Frequency_Record_by_Overclocking_FX_to_8_429GHz.html
سلام
باز هم بنچمارکهای تایید نشده!
آخر نفهمیدیم چرا تو همشون SB850 میزارن؟ یعنی همین قدر نمیدونن که باید SB 950 باشه؟
تا پایان سپتامبر هنوز 3 هفته مونده و بنظر من اینا همش الکیه!
موفق باشید!
البته D3vil_hsa2w عزیز هم در این مورد توضیحی دادند در این پست:نقل قول:
و فکر میکنم این OC کاملا واقعیت داره...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6461934&postcount=2
در ضمن اون SB850 هم باگ CPU-Z هست و در مادربرد های سری 900 دیده میشه!
موفق باشید.
خبرو تایید میکنم فیلم مربوط به این اورو از سایت سخت افزار دانلود کردم ودیدم عجب بلای سر این پردازنده اوردن ازمایش روی مین فرمولا 5از شرکت ایسوس انجام شدهنقل قول:
فوق العادهاست .
حالا کی بر روی Air منتشر میشه ؟
سلامنقل قول:
ظاهرا خبر قابل تایید هست ولی یک نکته ظریف وجود داره:31:
این پردازنده قائدتا باید 8 هسته ای باشه ولی در این تست 6 هسته غیرفعال شده و اورکلاک فقط روی 2 هسته انجام شده که از نظر من هنر خاصی انجام ندادن
باید تا عرضه عمومی این پردازنده منتظر بود و دید که واقعا توانایی این سری چقدر هست هر چند که با این تست من کمی ناامید شدم
بروکس گل یه سوال فنی
همه میدونیم سریه بعدی پردازنده های اینتل با چیپx79از pci.e.3.0برای سری بعدیه کارت گرافیک ها استفاده میکنه
میخوام بگم که این چیپ جدید amdکهsb950وبه گفته خود amdدرسریه بعدیه بولدوزر ازهمین چیپ استفاده میکنه خاصیت پشتیبانی از pci.e.3.0رو داره
خبر موثقی چیزی ندارید
همونطور که میدونید amd از عرضه سریه7000کارت های گرافیکیه خود خبر داده که7970و7950جزئ اولیناشونه که از فناوریه 28 نانو در اونها استفاده شده ومصرف کارتی همچون7970رابه 176وات کاهش میدهد
amd اعلام کرده با عرضه پردازنده های بولدوزر خود این سری کارت ها رو به زودی عرضه میکنه
amd دیگه داره میترکونه
با سلامنقل قول:
دوستان می تونن فیلم این اور رو در اپارات ببینن
کد:http://www.aparat.com/v/6798acf8da0458e3299ad2a1f4e7c2bf41564
دوست عزیز خبر تایید شده ولی اون نکته یک نکته ظریف هست که در شات cpu-z باید به اون دقت کنی!!نقل قول:
پردازنده 6 هسته اش غیر فعال شده که این خودش یک عامل فوق العاده مهم در فرکانس بیشینه و دمای نهایی می تونه باشه!!
باز هم می گم که این تست متاسفانه فعلا یک مانور تبلیغاتی بوده و هیچ چیزی را نشون نمیده:31:
چیپ جدید AMD که الان تو بازار دیگه کم و بیش پیدا میشه، دیگه بهش جدید نمیگن باید منتظر جدیدترش باشیم! در ضمن سری 9XX هست مثل 970 و 990X و 990FX که اینا پل جنوبی بنام SB950 دارن!نقل قول:
فعلا این بردها از PCI Express3.0 پشتیبانی نمیکنن! چون هنوز AMD در گیر پردازنده هاش هست! ولی مطمئنا در آینده نزدیک باید منتظر اضافه شدن این قابلیت به برد های جدید AMD خواهیم بود!
شرکت AMD اونجور که باید نتونسته انتظارات رو برآورده کنه! دلیلش هم تلاش در چند جبهه هست: سری APU ها که خودش داستان مفصلی داره! مخصوص دسکتاپ و نوتبوک و موبایل و همچنین تهیه مادربردهای آنها و همچنین تغییر خطوط تولید! مثلا متوقف شدن تولید فنوم2 ها و...
تلاش برای عرضه پردازنده های سرور مثل Opteron , نسل جدید آنها!
تلاش برای عرضه پردازنده موعود یعنی بولدوزر که همین نیروی زیادی از AMD گرفته و باعث فشار فراوان به AMD شده!
طراحی نسل آینده کارت گرافیک های سری 7000 که اون هم مثل پردازنده ها در مرحله طراحی هست و دست AMD رو بسته! چون اگه مشخصات کاملشون تا حالا مشخص شده بود و تولید هم آغاز شده بود، الان AMD راحت طبق برنامه فقط تولید میکرد و دغدغه ای تو این زمینه نداشت! همین سری تو قسمت نوتبوک ها هم وجود داره و اون رو هم اضافه کنید! ,...
موارد دیگری هم هست مثل تولید رم های AMD و.... که من حضور ذهن ندارم!
امیدوارم این دوران گذار زودتر بگذره و شاهد موفقیت AMD تو همه این عرصه ها باشیم و سهم AMD از بازار بهبود پیدا کنه! چون اگه امثال AMD نباشن بازار از حالت رقابتی خارج شده و انحصاری میشه و اینجا مصرف کننده ها ضرر میکنن!
موفق باشید!
نقل قول:
خدا کنه زودتر بیاد و به همه این تبلیغات کاذب پایان بده.
APU AMD Trinity
شرکت AMD امروز نوتبوکی رو که مجهز به نسل آینده APU ها از سری A بنام Trinity هست رو رونمایی کرد! این نوتبوک ترینیتی هم مانند اعضای قبلی این خانواده در دو حالت 32 و 64 بیت کار میکنه! 4 هسته ای هم هست! باز هم پشتیبانی از DirectX 11 !
تکنولوژی ساخت ترینیتی هم 32 نانومتری هست!و ظاهرا برای سوکت بعدی این سری بنام FM2 ساخته شده! تاکنون مطلبی در مورد اینکه پردازنده های سوکت FM1 با FM2 مطابقت ندارن مطرح نشده! احتمالا با کمی کاهش فعالیت خواهند کرد!
اصلاح شد.
لطفا پاک شود!!!
دوستان خواهش میکنم تو این تاپیک سوال نپرسید! :42:احترام به قوانین نشانه.....:20:
اسپم هم ندین! فقط و فقط اخبار! :33: مثلا اگه در مورد چیزی نظر میدین یکم نقد و تحلیل توش باشه بهتره نه اینکه 2 کلمه بگین : خوبه! :13:نمیدونم موافقم!:29: عجیبا غریبا:39:! و...
مثلا یارو میاد اینجا سوال میکنه X6 1100 خوبه یا نه! یا AMD بهتره یا اینتل؟:2:
این همه تاپیک مشاوره! اگه بازم کمه و به جواب سوالتون نمیرسین، تاپیک بزنین!:27:
ببخشید این پست رو دادم، چون اون جور پستها باعث بهم خوردن نظم تاپیک میشه و انسجام خودش رو از دست میده! :46:
پیشاپیش از همه عزیزانی که بهشون اشاره کردم عذر میخوام و ازشون بابت اجرای این مطلب تشکر میکنم!:11:
قیمت و کانفیگ لپتاپ مذکور فعلا مشخص نیست! به این زودیها هم بعید میدونم مشخص بشه! اصلا نمونه برای آزمایش هست نه فروش! فروش از 1 سال دیگه شروع میشه! چون فعلا بازار باید بره سمت FM1 , سری A , E , C ,....نقل قول:
جزیئات ترینیتی رو میتونین دوباره ببینین!
فقط این pile Driver فکر کنم جدیده نه؟ به معنی تیر کوب هست! یه چیز تو همون مفاهیم بولدوزر!
ظاهرا هر ماژول pile Driver معادل 2 هسته هست!
ولی قبلا برنامه فرق میکرد و اینجوری بود!:
دوستان خبر های خوش!
22 سپتامبر 4 تا از بولدوزر ها سر میرسن!
8150
8120
6100
4100
البته همونطور که حدس میزدم به تعداد محدود! بین 30 تا 90 تا برای هر کدوم ! احتمالا فقط تو آمریکا!
بنچمار کهایی هم منتشر شده:
Finally AMD Bulldozer Official Benchmarks Released
We all have been waiting so long to know the real performance of AMD Bulldozer FX 8-Core processors, not so long from its Bulldozer overclock demonstration and now AMD has released the official benchmarks of its Bulldozer processor. AMD has offered us with the real performance that we can expect from Zambezi based Bulldozer processors.
Intel Core i5 2500 vs AMD bulldozer FX 8120
AMD has compared Bulldozer benchmarks with Intel Core i7 980X extreme edition and Core i5 2500/2400. So Bulldozer is not meant to compete with neither Core i7 second generation Sandy Bridge processors nor the upcoming Sandy Bridge-E processors.
AMD hasn’t lost its uniqueness
AMD as usual targets the price / performance segment. Currently when we consider $200 segment the best pick is second generation Core i5 processors and second generation Core i7 processors occupies $300 segment. So AMD is attempting to dominate in $250 and $200 segment. The scenario makes us to remember the time when Phenom II X4 series occupied the best price / performance in $200 segment (before Sandy Bridge was released). Now let us get to the present scenario.
AMD Bulldozer vs Intel Core i5 Processor – Handbrake Benchmark
The first comparator compared a AMD FX microprocessor, whose model number was not disclosed, but presumably it is the FX-8100 or FX-8120, against an Intel Core i5, which is presumably the 2400 or 2500/K. For this comparison AMD has used the Handbrake application running a conversion of a short video of 5 minutes in standard definition. Microprocessor AMD FX made the conversion up to 223 frames per second, while the Intel Core i5 did only up to 188 frames per second. So AMD FX CPU showed 19% higher performance than Intel Core i5 processors, although it is noteworthy that Handbrake does not make use of the processor as intensive as other multi-core applications such as Cinebench benchmark.
AMD Bulldozer vs Intel Core i7 – Dirt 3 Benchmark
The second comparison was made between the same CPU, AMD FX vs Intel Core i7 980X, both systems were equipped with 2 video cards based on AMD Radeon HD 6970 GPU configured in 2-Way CrossFireX mode, running a game Dirt 3 in a resolution of 2560 × 1600. The system with AMD FX CPU was running the test up to 82.8 frames per second, while the system with Intel Core i7 980X executed up to 80.9 frames per second.
AMD Bulldozer Benchmark result doesn’t seem to be much Impressive!
So here too the system based on the AMD FX CPU achieved a 2.3 % higher performance, which although does not sound so good, because Hardware Info presumes that the optimizations presented in CrossFireX 990FX AMD chipset might have influenced that result. So we have to wait a little bit to see the complete performance of AMD bulldozer processors.
و این یعنی بسیار عالی و با چیپ های اختصاصی شاهد بیشتر شدن این فریم ها هم خواهیم بود !
فقط امیدوارم این بنچ مارک ها Fake نباشه
بابا چرا ادنا دنبال در دسر میگردن ماجرا رو گردش کنن بره دیگه
برن 4هسته ایه اینتو(cori52500K)با 4هسته ایه بولدوزر از amd(4100)ازمایش کنن تا همه چی مشخص بشه
یا برن جفت 6هسته ایها رو با هم تست کنن چه کاریه اومده 8هسته رو با 4هسته تست کردن
8 هسته رو با 6 هسته و 12 ترد و قیمت 999 دلاری مقایسه کردن !!نقل قول:
980 قویترین پردازنده اینتل هست! و 8120 هم جدیدترین و ظاهرا قویترین پردازنده AMD تا حالاست! تعداد هسته مهم نیست! قیمت مهمه! جالب اینجاست که همین 980 بسیار قدیمیه ولی خب جدیدترین پردازنده های اینتل هم به پاش نمیرسن!
در آینده نزدیک با عرضه LGA 2011 ، پردازنده های سندی بریج کنونی حدود 30% افزایش قدرت تبدیل به IVY Bridge شده و رقیب همین بولدوزرها میشن! اما قیمت اونها قدرت رقابت با بولدوزرها رو داره!
مقایسه 8 هسته با 6 هسته بود! اما نکته مهم اینه که این بازی (Dirt3) توانایی استفاده از 6 هسته رو داره! پس 2 هسته از بولدوزر عملا وارد عمل نشده و بیکار مونده! پس شد مقایسه 6 به 6! تفاوت این دو بزودی با عرضه بازیهای جدید مشخص میشه!
ببخشید فرق بین این 2تا CPU چی هستش؟نقل قول:
Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition
Intel® Core™ i7-980 Processor
و شما منظورتون کدومه؟
دختر خوب نباید قوانین تاپیک رو زیر پا بگذاره! 7 تا پست پیش خواهش کردم که سوال نپرسین!نقل قول:
اما جواب: جفتشون یکیه!
Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition
این اسم کاملشه!
بله خودم متوجه هستم پسرخوبنقل قول:
اما شما یه تاپیک نشون بده که ما سوال هامون رو اون جا بپرسیم:23:
زدن یه تاپیک هم فقط واسه همین سوال فکرمیکنم بی نظمی بیشتری
ایجاد کنه....
شما فقط میگید سوال نپرس
بعلاوه
من این نصف این تاپیک رو خوندم شما به من بگو آیا من تنها کسی بودم که
سوال پرسیده وسط تاپیک؟
+
من فکر میکنم که تفاوت وبلاگ و سایت و انجمن تو همینه که
گفتگو درونش وجود دارد و اشخاص سوالاشونو میپرسن....
منم که سوالی خارج از بحث نپرسیدم....
در هرصورت اینجا شما حق آب و گل دارید اگه
من اشتباه میکنم شما راهنمایی کنید...:10:
اگه جای هست واسه مطرح کردن سوالای بفرمایید چون من الان سوال دارم بازم درهمین باره که
جواب دادید:31:
8120 قویترین نیستنقل قول:
قویترین 8170 با فرکانس 3.8 و توربو 4.5 هست ... ! و مطمئن هستم از نظر P/P بازم AMD برنده بازار هست ...
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:53 AM ----------
به قول رفیقمون ... دختر خوب !نقل قول:
پس اینهمه صفحه که پر شده واسه چیه ؟ هر سوالی که داری باید یا تاپیک جدید درست کنی و این تاپیکی که درست کردی به مرور از رده خارج میشه !! تاپیک های مهم همیشه بالای همه هستن . دختر بد !
ايكاش اين سوال رو تو يه تاپيك جداگانه ميپرسيديد دختر خوب ...نقل قول:
اين مدل بولدوزر كي مياد؟
AMD فقط داره دروغ ميگه چون قرار بود اوايل 2011 وارد بازار بشه اما الان داره 2012 ميشه. يقينا" اينتل برنده اين رقابت خواهد بود.
8170 کجا هست؟ هنوز که معلوم نیست کی میاد! درسته؟ پس: فعلا8120 قویترین پردازنده AMD تاکنون هست که تست شده! وگرنه 8150 هم قراره باهاش بیاد!نقل قول:
قیمت پردازنده های بلدوزر پایین تر از حد انتظار خواهد بود
سایت DonanimHaber طبق آخرین اخباری که که از پردازنده های FX اعلام کرده گفته که :
قیمت پردازنده یAMD FX بسیار پایین تر از قیمت های اعلام شده انتظار می رود
این سایت اعلام کرده که در روز 12 اکتبر (حدود 21 روز دیگه) AMD پردازنده هاش رو در سه بخش جدید روانه بازار میکنه
هشت هسته ای $FX 8120 & 8150 :205$-245
شش هسته ای FX - 6120:175$
با توجه به تصویر زیر فکر نمیکنم دیگه روی am3 بولدوزر نصب بشه باید به فکر ارتقا بود....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [COLOR="Silver"][COLOR="Silver"][COLOR="Silver"]