دوست عزیز قسمت it شمارش میشه و تشکر هم داره .نقل قول:
قسمت اخبار ورزشی شمارش نمیشه و تشکر هم نداره .
اخبار ورزشی محلی برای قرار گیری آخرین تحولات ورزش ایران و جهان [ شمارش پست ها : خاموش ]
Printable View
دوست عزیز قسمت it شمارش میشه و تشکر هم داره .نقل قول:
اخبار ورزشی محلی برای قرار گیری آخرین تحولات ورزش ایران و جهان [ شمارش پست ها : خاموش ]
گالري عكس شمارش پست ها خاموشه ولي تشكر ميشه كردنقل قول:
دوستان سایت tiny pic برام فیلطر شده و یادم نیست چه لینکی از اون رو استفاده میکردم فقط یک قسمت بود که عینا تو پست کپی میکردم. الان از سایت های دیگه ترجیحا 4shared چه طور عکس رو وارد میکنید. هر کاری میکنم نمیشه مثلا لینک رو در قسمت وارد نمودن عکس میگذارم یا در پست توی تگ img نمیشه. دقیقا بگید که از چه سایتی کدوم لینکشو و به چه صورت. ممنون.
براي قرار دادن عكس بايد از سايت هايي استفاده كنيد كه مخصوص آپلود عكس هستند و لينك مستقيم براي تماشاي عكس رو ميدن.... سايت هايي مثلنقل قول:
دوستان سایت tiny pic برام فیلطر شده و یادم نیست چه لینکی از اون رو استفاده میکردم فقط یک قسمت بود که عینا تو پست کپی میکردم. الان از سایت های دیگه ترجیحا 4shared چه طور عکس رو وارد میکنید. هر کاری میکنم نمیشه مثلا لینک رو در قسمت وارد نمودن عکس میگذارم یا در پست توی تگ img نمیشه. دقیقا بگید که از چه سایتی کدوم لینکشو و به چه صورت. ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه سايت اولي يك قسمت فارسي هم داره....سايت دومي هم عكس انتخاب ميكني و يه اسم هم واسه اون ميزاري و آپلود ميكني فقط مشكل دومي اينه كه لينك به شما نميده و بايد اول عكس رو باز كني بعد از تو نوار آدرس لينك عكس رو كپي كني.
متشکر. از سایت اول استفاده کردم. امکانش هست که لینک تموم عکسایی رو که آپلود میکنیم جایی نگه داره تا دوباره کاری نشه ؟
اگر این سایت نداره سایت دیگه ای هست ؟
والا نميدونم...بايد يه سايتي پيدا كني كه اجازه بده براي خودت آلبوم بسازي....يه سر به اينجا بزن
● »» معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكس «« ●
تا انجا که می دانم علامت ستاره در کنار اسم به عنوان موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست.نقل قول:
این ستاره رو هم تا انجایی که یاده از خیلی وقت پیش کنار نام یوزر کاربر خودم دیدم
نشان دهنده ی اینه که شما در حالت مخفی وارد فروم شده اید .نقل قول:
خسته نباشيد
علامت مثبت (+) نشون دهنده اینه که" موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست" . بقیشم مجید گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا انجا که می دانم علامت ستاره در کنار اسم به عنوان موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست.
از اساتید بزرگ پی سی کسی نیست این سوالو جواب بده؟
نقل قول:
سلام
من تو پی تی یه تاپیک رو دیدم که نویسندش یه سری مطالب طولانی نوشته بود و برای اینکه بتونه خلاصه کنه از یه نوار استفاده کرده بود که روش نوشته بود کلیک کنید و وقتی کلیک میکردی اون نوار باز میشد و توضیحاتی از اون مطلب بود.
می خواستم بدونم که میشه اینجا هم این کاررو کرد؟
----------------------------
راستی یه سوال دیگه اون آموزشی که تو پست اول هست آپدیته؟
من یک عضو تازه وارد هستم و در حال حاضر هیچی نمیدونم.چند تا سوال دارم:
پست چیه؟ فرقش با تاپیک چیه؟
پایین پاسخهای که به بحث ها داداه میشه سه گزینه داره که عبارتند از: نقل قول , multi-Quoute this message و آخریش هم پاسخ سریع به این بحث نام داره.میخواستم بدونم اینها چیه و به چی دردی میخورن؟
سلامنقل قول:
پست یعنی شما الان چیزی که ارسال کردی. شما الان پست دادی.
تاپیک هم مثلاً " آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن " این یه تاپیک هست.
من الان پایین پست شما اون نقل قول رو زدم. به سوال شما جواب دادم یعنی. برای جواب دادن کسی که میخوای به سوالش جواب بدی.
multi-Quoute this message این هم شما میخوای به سوال چند نفر جواب بدی. اگه میخوای جواب چند نفر که تو یه تاپیک هست رو بدی روی اون پستاشون میری و مال هر کدوم رو میزنی.
جواب سریع رو هم خودت گفتی.
اون پایین جواب ارسال پاسخ سریع هست مال اونه.
موفق باشی. :11::10::5:
سلام
چه جوری میشه وارد یه گروهی بشیم طوری که به آخرین صفحه گروه ارجاع داده بشیم ؟
سلام. چند تا پست باید فرستاده باشیم تا زیر یوزر نیممون بنویسن "اگه نباشه جاش خالی می مونه"؟
50 با بالا 1 ستارهنقل قول:
200 به بالا 2 ستاره
500 به بالا سه ستاره
1000 به بالا 4 ستاره
2500 به بالا 5 ستاره
و فقط ادمین.مدير ارشد.مدیر.همکار 6 ستاره
موفق باشید!:40:
ایول هادی راکینقل قول:
h.vike
من الان نباشم جام خالیه
آره عزیز :40:نقل قول:
من هادی ویکی هستـــــم :20:
کوچیک شمـــا :11:
موفق باشید!:40:
باسلام خوب به سلامت همه
روی این گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنیدنقل قول:
آقا این انجمن متفرقه کی باز میشه؟
سلام به همگی
چند تا سوال داشتم
1.چگونه به گروه ها دسترسی داشته باشم؟
2.برای اپلود فایل چی کار کنم
3.چرا به غیر از انجمن موبایل هر چی پست میدم به تعداد انها اضافه نمیشود
ممنون
هر وقت کامل بشه و مدیران صلاح بدونن.:31:نقل قول:
1.روی Community کلیک کن و گروه های اجتماعی رو بزن .نقل قول:
2.تو یکی از سایت های آپلود فایل مثل Rapidshare یا 4Shared فایل رو آپلود کن و لینکی رو که بهت میده بذار اینجا.
3.چون تو بعضی از انجمن ها شمارش پست ها خاموشه.
موفق باشید:40:
یعنی ما نمی تونیم ادمین شیم یا به درجه 6 ستاره برسیم؟:18:نقل قول:
سلامنقل قول:
چرا نمیشه اگه اسپم ندی و پست های مفید بسیاری و همچنین قدرت اداره ی اون تاپیک رو داشته باشی.
سلام,می خواستم بپرسم این اخطار من کی پاک میشه؟
و یه سوالم دارم اینکه معنیه این اخطارها چیه مثلا واسه من زده اخطار ها: 0/1 (10) یا واسه بعضی ها 5 هست
اینا نشونه چیه؟
سلام. می خوام بدونم از چه رتبه ای می تونم توی امضام یک عکس درست و درمون بگذارم...؟! :13:
عکس درست و درمون:18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
یعنی چی؟
اگه منظورتون فقط یه عکسه که همین حالا هم میتونید بذارید.
:11::11::11::11::11::11:
راستی یه کمی هم به امضای بنده دقت کنید. واقعا به چنین شخصی نیازه.
در مورد امضات که چی بگم...؟ والا من متخصص فونت نیستم.نقل قول:
منظورم از عکس درست و درمون هم عکس با اندازه بالای 640x480 هست. الان که یه همچین عکسی رو باید توی خواب بگذارم توی امضام. :13:
دیدم برخی توی امضاشون ازین سایز عکس دارن. لطفا بگین رتبم باید چی باشه؟ اگه نباشه جاش خالی می مونه؟ پروفشنال؟ کاربر فعال؟ کدوم یکی؟
کسی جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
مثلا یه عکس با این مشخصات بگذارید.نقل قول:
سلامنقل قول:
تو انجمن جستجو کنید قبلاً گفته شده.
شما یک اخطار گرفتی که برات 10 نمره منفی دارهنقل قول:
مثلا می خوام این امضام باشه.... (مثلا):نقل قول:
خب نمیشه دیگه فقط برای ادمینها مدیرها و همکارها محدودیت نیستنقل قول:
سلام
من میخواستم بپرسم IP کامپیوترم رو از کجا باید پیدا کنم....و با برنامه که از سایت P30worldدان کردم به نامه Hide.Your.IP.Address.v1.0 چه جوری کار کنم روش کارش چه جوریه...اگه هر کی میدونه لطفا دقیق راهنمایی کنه..
مرسی
خوب این چه کاریه؟ با یه کم دستکاری هم میتونی سایزش رو کم کنی هم حجمش رو. بنظرم از زیباییش هم کم نمیشه. آخه اینجوری نصف صفحه رو میگیره. فکر نکنم خود ادمین ها هم همین کار رو بکنن.:46:نقل قول:
سلام
مشکل فوری
تو یک تایپیک نظر سنجی که خودم ایجاد کردم چگونه به گزینه های نظر سنجی گزینه های دیگری رو اضافه کنم؟