سلام دوستان
یکسال و خورده ای پیش یه یو 600 گرفتم ..
2 ماه پیش فلتش خراب شد 20 تومن دادم تعمیر ..
الان ال سی دیش سوخته ..
میخواستم ببینم خرج ال سی دی چقدره ؟ ؟
الان یو 600 دست 2 رو میخرن ؟ چه قیمتی ؟ ؟
قیمت نو چنده ؟ ؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
یکسال و خورده ای پیش یه یو 600 گرفتم ..
2 ماه پیش فلتش خراب شد 20 تومن دادم تعمیر ..
الان ال سی دیش سوخته ..
میخواستم ببینم خرج ال سی دی چقدره ؟ ؟
الان یو 600 دست 2 رو میخرن ؟ چه قیمتی ؟ ؟
قیمت نو چنده ؟ ؟
ممنون
خودم پرس و جو کردم ...نقل قول:
خرج ال سی دی گفت 35 تا 40 تومن هست ..
دست دومش هم حدو 90 تا 100 خرید دارن ..
دوست عزيز،
منم 10 ماهه يو600 دارم.
واسه شما برا چي ال سي ديش سوخته؟ آب يا ضربه خورده؟؟
Brightness توي تنظيمات صفحه نمايش رو شما چند ميذاشتين؟
یه مژده به همه u600 دارا... این برنامه رو بگیرین نصب کنین.. داخل این برنامه میتونین از jar فایل jad بسازین..
minicommander.jar
minicommander.jadکد:http://www.4shared.com/file/78177476/2d506929/MiniCommander.html?dirPwdVerified=ed9c7583
فقط با بعضی فایلا کار نمیکنه...کد:http://www.4shared.com/file/78177484/44c614ca/MiniCommander.html?dirPwdVerified=ed9c7583
راستی کسی میدونه فرمور u600xegg2 زبان فارسی هم داره یا نه؟ در کل این فرمور چه جوریاست؟ روش پچ هم که نصب میشه..
فارسی نداره بلوتوزش هم کار نمیکنه ! تم هاش هم بعضی قسمت هاشو نمیشناسه ! من پچ هارو ریختم روی فریمور U600JPGF1 نه گوشی بالا میاد نا pc میشناستش لطفا اگه کسی بلده بگه چیکار کنم درست شه:41::41:
سلام ، من u600 دارم . فریمورش=u600bashb1 هست . چطوری فارسیش کنم؟ Optiflash رو دارم . فریمور u600jpgf1 هم دانلود کردم . طبق مراحلی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست انجام دادم ولی وقتی باطری رو در میارم چراغ قسمت لمسی خاموش میشه ولی وقتی دکمه پاور رو میزنم گوشی شناخته میشه . در ادامه موقع فلش هنگ میکنه و جلو نمیره نقطه . لطفاً کمک کنید .
خيلي ممنوننقل قول:
ولي من با هر فايلي امتحان کردم کاري نکرد. شايد تو فريمورها ي روسي کار بکنه.
سلام یه مشکلی دارم
کمک کنید...
وقتی می خوام با گوشیم تماس بگیرم قبل از اینکه تماس برقرار بشه پیغام service unavailable میده و نمیتونم تماس بگیرم.
در ضمن با sms مشکلی نداره.
ولی وقتی سیم کارتمو تو گوشی دیگه می ذارم میتونم با اون گوشی تماس بگیرم..!
و اگه یه سیم دیگه تو گوشیم بذارم بازم پیغام service unavailable میده.
چند تا سوال دارم لطفا جواب بدين
1- تنظيمات براي اينكه اطلاعات دريافتي بلوتوث و يا عكسرداري وفيلمبرداري مستقيما رو مموري كارد قرار بگيره
2- استفاده از سيستم اينترنت و ورود به سايتهائي مثل همين سايت كه كد ميخواد( من تازه gprs فعال كردم)
سلام..............
بلوتوث فقط رو حافظه گوشی میره از اونجا باید سیو کنی رو مموری
در مورد عکسبرداری و فیلمبرداری هم توی تنظیمات دوربین روی مموری تنظیم میکنی
در مورد اینترنت هم منظورتونو متوجه نشدم
من تازه gprs رو فعال كردم ازطريق سايت همراه اول وتمام مراحل هم انجام شد
الان وقتي آدرس سايتو مينويسم و يا دگمه وسط ( i ) رو ميزنم عكس كره زمين مياد و بعدميگه سرويس در دست رس نيست ( service unavailable)
شما مطمئنی که تنظیمات gprs روی گزینه همراه اول مچ شده......؟!؟!
برای اینکار برو توی منوی internet بعد >> browser settings و گزینه mcci wap gprs رو انتخاب کن......!!
تو اون قسمت كه گفتي 5 تا گزينه mcci internet1....5 هست چون من 5بار تنظيمات gprsهمراه اولو پركردم و5 تا smsاومد ولي هيچ كدوم
جواب نداد
اكانتم تموم شد
با وجودی که اونو انتخاب میکنی ..... نمیتونی وصل بشی......!؟
البته ، اگه نتونی بشی .... چیزه عجیبی نیست ...... ایرانسل که این همه ادعاش میشه ..... بعضی وقتا میره هپروت .... که برسه به این........!!
ما مست شدیم وخل و چل کی وصلمان می کندآخر..................
داداش ....... کلا روی اینترنت موبایل خیلی حساب باز نکن .......!! ایرانسل که این همه چپش پره ... وقتی لنگش باشی .... دستت رو تو حنا میزاره....!! چه برسه به همراه اول......!!! ;-)
آقا يكي به ماگفت بايد بري تو تنظيمات مسيج بعد ايميل و.....ما رفتيم اين قدردستكاريش كرديم كه الان موقع ارسال sms (بعد از انتخاب شماره وزدن ارسال)
ميگه شماره موجود نيست البته 3-4 بار اول قبل ارسال يه شماره ميخواست (مركز پيام يا text cener بود) كه من
الكي يه شماره ميدادم .
بابا اينترنت نخواستيم
جريان چيه ؟
ویژگی های name card در u600 چیه؟؟؟؟؟؟؟
آموزش تصویری نحوه استفاده از name card رو میخوام.
هر کی گفته u600 زیر 500 کیلوبایت رو سا پورت میکنه اشتباه میکنه.
من u600 دارم تا 1 مگابایت رو ساپورت میکنه.
من یه u600 خریدم که وقتی دکمه های لمسیشو میزنی ویبره میزنه !!
میخوام ببینم اگه کسی u600 داره مال اونم همینطوریه؟؟؟؟
از یکی پرسیدم گفت سریB یو 600 .
آره میشه به اون میگن Feedback که میشه قطعش کرد......!!
کافیه وارد تنظیمات گوشی بشی ..... بعد phone settings بعد ....vibration feedback که میشه فعال و غیر فعالش کرد.....!!!
این یعنی چی......؟!؟!؟نقل قول:
از یکی پرسیدم گفت سریB یو 600 .
برای من اصلا همچین گزینه ای نداره در ضمن ویبره ام نمیشه؟
دوستان خواهشا کمک ! من یک عدد u600 خریدم سرعتش خیلی اذیتم می کنه ، وقتی مموری روش نیست سرعتش عالیه ، اما وقتی مموری روشه و از اون می خونه ... عکسها و ویدئو ها دیر باز می شه ! توی موزیک پلیر هم وقتی می زنی بره آهنگ بعدی حداقل 5 ثانیه طولش میده. راهی داره بشه سرعت اینو درستش کرد ؟؟؟؟ خواهش می کنم کمک کنید.
سلام.
تا جایی که یادمه نه راهی نیست ...... مموری 2 گیگ گذاشتی دیگه......؟!؟!؟ اگه 1 گیگ هم بزارید همینه ......!!
این گوشی کلا سرعتش کمه ...... اینقدر که روی اعصاب رژه میره .....!!
مموری 1 گیگ ! 128 هم گذاشتم بازم همینطوری شد.
حالا اگه گوشیو فلش کنم سرعتش بیشتر نمی شه ؟؟؟
سلام
u600 هینطوریه رمه 1 گیگ که خوبه ..............
اگر رمه 2 گیگ بزاری آیکن های منو رو 5 ثانیه که هیچ تو 10 ثانیه باز میکنه ......................
اما تو u700 سرعت بهتر شده .............
نه دوست عزیز ...... من خودم زمانی که 600 داشتم .... روزی یه دفعه فلشش میکردم ...... با این کارا به نتیجه نمیرسی.....!!نقل قول:
حالا اگه گوشیو فلش کنم سرعتش بیشتر نمی شه ؟؟؟
این گوشی به خاطر قطره کمش ....... سی پی یو ضعیفی داره..... :-(
ای خدااا !!!:42:
حداقل یه پلیر جاوا معرفی کنید که وقتی می زنی بره آهنگ بعدی سه روز طولش نده !!!
آخه یکی نیست بگه آدم عاقل تو که نافتو با سونی اریکسون بریدند واسه چی میری سامسونگ می خری :41:
یه پلیر جاوا باشه حله.
یکیم اینکه عکسهای روی مموری رو نمی شه زد بره بعدی یا قبلی باید هی باز کنی ببینی ببندی بری بعدیو ببینی
دستتون درد نکنه برنامه جاوا واسه عکس هم اگه بود ، دیگه خیلی خوب می شه:26:
به خدا دلم نمیاد جواب بدم ....... :-(
متاسفانه دوتا در خواستتون منتفیه.....!!! هیچ پلیری که با یو 600 همخوانی داشته باشه نیست........!!! برای عکس هم نمیتونی با برنامه مشکل رو حل کنی.......!!
این گوشی فقط زیبایی داره ( که به نظرم اونم نداره).
متاسفم دوست عزیز.
خودتو زیاد اذیت نکن دوست عزیز برای منم سرعتش داخل مموری پایینه.باید بسازی دیگه.......
سلام دوستان من يك دو روز پيش يك گوشي u600 خريدم اما براي خودم نه بلكه براي پدرم...
منوي فارسي نداره در صورتي كه براي دائيم كه يك سال پيش خريده منوي فارسي داره...
ميخواستم بدونم آيا ميشه منوي فارسي براش ريخت اگر ميشه لطف كنيد بگيد چجوري و از كجا فايلش رو گير بيارم.
ممنون
من یو600 دارم و وقتی کد *#1234# میزنم فریمورش اینه: U600bxegl3 شنیدم u600 های دیگه فریمورشون اینه:u600jpgj1 میخوام ببینم فرقش چیه؟:13:
البته فکر کنم سری b یو600 است.
در ضمن گوشیو از ایران نخریدم.:13:
آقا گوشی منم u600 b هست و اینکه منشی نداره !!!!
امکان داره اینجوری باشه ؟؟؟
یا جایه خاصیه من بلد نیستم ؟؟
بله باید گوشی فلش بشه ......نقل قول:
ميخواستم بدونم آيا ميشه منوي فارسي براش ريخت اگر ميشه لطف كنيد بگيد چجوري و از كجا فايلش رو گير بيارم.
هر فریم ور مشخصات خاص خودش رو داره.نقل قول:
من یو600 دارم و وقتی کد *#1234# میزنم فریمورش اینه: U600bxegl3 شنیدم u600 های دیگه فریمورشون اینه:u600jpgj1 میخوام ببینم فرقش چیه
با فلش فارسی گوشی مشکل حل میشه.نقل قول:
آقا گوشی منم u600 b هست و اینکه منشی نداره !!!!
همه دوستان به تاپیک زیر برن ...... مشکل و سوالاتشون در پست اول جواب داده شده.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216380
بچه ها الان قيمتش 150 تومنه
خوبه ها
فلمبرداريش هم نسبت به خودش خوبه
دوست عزیزBBP همینطور که جناب
perjxen]
گفتن باید با فریمور u600jpgj1 یا فریمورu600 jpgf1 فلش شه .هزینشم 6تومان بیشتر نیست.هم منشی دار میشه هم منوی فارسی.خیالت راحت.
سلام.کسی تا حالا پچ برای جاوا رو نصب کرده؟(جاوا با حجم بالا)
کار میکنه؟
بابا این مامان ما مارو کچل کرد.یه u600داره روزی 100بار میگه اینو فارسی کنین.
تازه هر وقت smsفارسی براش بیاد که دیگه هیچی!
کوزت شدیم به خدا!!!!!!
میدونین چه جوری فارسی میشه؟
برو به این لینک روش فلش کردن رو دارهنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216380[/HTML]