آقا میشه از فلاش این گوشی بجای چراغ قوه استفاده کرد ؟
این گوشی امکاناتش مثل فارسی بودن یا لوازم تو جعبه به گارانتی اصلی بستگی داره یا نه ؟ شما پیشنهاد میکنید با گارانتی بگیرم یا بدون اون ؟ چون تقریبا 30 40 تومن توفیر قیمت داره !
Printable View
آقا میشه از فلاش این گوشی بجای چراغ قوه استفاده کرد ؟
این گوشی امکاناتش مثل فارسی بودن یا لوازم تو جعبه به گارانتی اصلی بستگی داره یا نه ؟ شما پیشنهاد میکنید با گارانتی بگیرم یا بدون اون ؟ چون تقریبا 30 40 تومن توفیر قیمت داره !
دوستان 6120 دار بهتون پیشنهاد می کنم حتما بازی های N-gage رو نصب کنید. کار سختی هم نیست:)
آموزش :
کد:http://p30world.com/forum/showthread.php?t=207719
سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز این گوشی رو گرفتم ولی توی جعبش هیچ cd یا کابل usb برای گوشی وجود نداره. می خواستم بدونم اینا نباید توی جعبه باشه؟
شرمنده اشتباه شد ولی تقصیر من نبود خودش 2 تا پست شد.
مسئولان لطفا پست من رو پاک کنن.
مبارک باشه.نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز این گوشی رو گرفتم ولی توی جعبش هیچ cd یا کابل usb برای گوشی وجود نداره. می خواستم بدونم اینا نباید توی جعبه باشه؟
درسته CD و کایل توی جعبه نیست. برای کابل از هر کابل MiniUsb می تونی استفاده کنی. مثل مال دوربین ها ، رم ریدر های کابلی ، Mp3 پلیر ها و ... (اصلا لازم نیست پول بدی اصلی نوکیا بخری!)
برای PC Suite هم می تونی نسخه 7 رو از خود سایت نوکیا بگیری. حدود 20 - 30 مگ هست.
بهت پیشنهاد می کنم گوشیتو هک کنی، هم مشکل سایت نخواهی داشت، هم می تونی از بازی های فوق العاده N-gage استفاده کنی. (از روش هک Bin PDA و انتقال فایل Installserver.exe ، ساده و سریع هست، آموزشش هم توی همین انجمن هست!)
کسی نیست ؟ !نقل قول:
ریسک این قضیه به خودت بستگی دارهنقل قول:
یه موقع گوشی یه مشکلاتی داره که بعد از خرید معلوم میشه یه موقع هم مثل ساعت کار میکنه ( منظورم تنها این گوشی نیست )
اخه من یه 5500 گرفتم که بعد از خرید متوجه شدم خود به خود خاموش و روشن میشه
حالا شانس اوردم که گارانتی داشت ( خدمات طلایی نیا )
گارانتی هم بدون چون و چرا گوشی رو کلا عوض کرد برام با یه سریال نامبر جدید
ولی خوب خیلی ها هم گوشی بدون گارانتی میخرن و هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد
اگه مي خواي بدون گارانتي بخري حواست باشه رم همراه 256 هست. چه با گارانتي چه بدون اون فارسي نداره (فابريك) كابل و Cd هم توي جعبه اش نيست!
باز هم سلام خدمت دوست عزیز:10:نقل قول:
اولا که تشکر فراوان برای راهنماییتون .
دوم اینکه من هر کاری میکنم بازی های انگیج رو نصب کنم نمیشه:41::13:. این کار رو با روش دوم که توی کلوپ بازی ها بود انجام دادم ولی نشد . بازی کامل نصب میشه ولی وقتی میخوام اجرا کنم ارور میده . می تونید راهنمایی کنید که باید چیکار کنم .؟
باز هم تشکر میشه.:11:
من یه سوال دارم.
میخاستم ببینم عکس 6120 و ان 70 در شب و در روز بطور جداگانه کدومشون بهتر؟
من از مکه اوردم 205 هزار تومان ولی فارسی یا حتی عربی نداره چه کارش کنم؟
اگه منظورتون اینترقیس (منو ها و...) هست که فارسی نمیشه. ولی اگه منظور تایپ اس ام اس هست ، من خیلی اطلاعات ندارم ولی فکر می کنم باید گوشی رو بدین بیرون فلش کنن. حالا شما ببینید بقیه چه نظری دارن!
نقل قول:
اره منظورم همون تایپ اس ام اس فارسیه!فلش کردن به گوشی آسیب نمیرسونه؟من که دوست ندارم گوشیه نو رو بدم دست مغازه دارا.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
برای فارسی کردن همینجا آموزشش هست . بگردی پیدا میکنی ..
چون مثل 5700 هست دیگه ..
میشه یه کاریش کرد ..
در ضمن برای فلش هم خیلی نگران نباش ..
چون 5 دقیقه هم طول نمیکشه . جلو خودت فلش میکنه .. نگران نباش ..
دوستان من یه سوال داشتم.هندزفری ای که تبدیل هدفون 3.5 میلی متری هم باشه و روی خودش کلیدای عقب و جلو برای موسیقی داشته باشه،بهش می خوره؟اصلا هست؟قیمتش چه جوریاست؟(این هندزفزی رو با اسم Headset HS-28, AD-36 توی سایت دیدم،نمی دونم اینجا یه چیزی شبیهش هست یا نه و به 6120 می خوره یا نه؟)
مرسی
آقا نبود کسی جواب بده؟
من خودم یه تقلبیش رو گرفتم،که میزد enhancement is not supported
برای همین احتمال اینکه نخوره بهش هست.از دوستان کسی هست که امتحان کرده باشه؟یکی جواب منو بده بابا!
بازم ممنون
این گوشی از این شکلکها(smile)نداره؟
نقل قول:
نه دوست عزیز باید نرم افزار شکلک ها رو نصب کنید ...
اين هدفونها تو بازار هست ولي به 6120 نميخوره...چون فيش 2.5 mm بش ميخوره، ولي ميتوني از هدفون 5700 استفاده كني..نقل قول:
مرسی جناب Legend!
عکسی از هندز فری 5700 داری؟ببین برای من مهم اینه که اولا عقب و جلو کردن آهنگ روی خود هندزفری باشه،ثانیا به خود هندزفری هدفون معمولی وصل بشه،(3.5mm)چون خودم یه هدفون خیلی خوب دارم.
قیمت هندزفری 57000 چنده؟
نقل قول:
چه جوری میشه نصب کرد؟از کجا باید پیدا کنم؟
SMS Wizardنقل قول:
پسورد :کد:http://royalmob.free-web-hosting.biz/dl/SMS_Wizard_s60v3_Royalmob.Com.rar
کد:www.royalmob.com
اين عكسشه...ولي قيمتشو ندارم، برو كلوپش اونجا بيشتر بهت كمك ميكنن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Legend جان!یک دنیا ممنون!امیدئارم کردی به اینکه این سبک ههنندزفری هم بهش می خوره!داشتم نا امید می شدم...
بچه ها!کسی قیمت نداره از این هندز فری؟یعنی جدی کارتون نیفتاده که با هندزفریش بخواید آهنگ گوش کنید و یک ساعت گوشی رو از جیبتون در نیارین؟خیلی دردسره به خدا!اگه کسی کمکی می تونه بکنه دریغ نکنه.
ممنون از همتون
باز هم سلام خدمت دستان عزیز
من دو سه روزه که این گوشی رو خریدم و موقع خرید به یه نکته مهم توجه نکردم و اون هم اینه که این گوشی دکمه مداد یا همون ادیت رو نداره . (واقعا که چقدر مسخره . عجیبه که گوشی سیمبین باشه و دکمه مداد نداشته باشه).
حالا میخواستم بدونم هیچ راهی نداره ؟ برنامه ای وجود نداره که بشه به کمک اون جای دکمه ها رو باهم عوض کرد.؟
نقل قول:
دوست عزیز دکمه # همون کارو میکنه ..
مگه تو گوشیای جدید دکمه # کار همون مداد رو نمیکنه؟ تو N81 که اینجوریهنقل قول:
مثلا اومدیم توی کلوپ مخصوص این گوشی یه سوال بپرسیم!!!:19:نقل قول:
نقل قول:
تو گوشی ریختم نصب هم کردم ولی بازم شکلکها نمیان.:19:
بعد از اینکه مرحله اول نصبو رفتی این مسیرو میری :نقل قول:
Applications > My own > SMS wizard
بعد که SMS wizard رو باز کردی گزینه اول یعنی Install A.SMS رو میزنی و منتظر میشی تا دوباره نصب شه
حالا برای اینکه sms بزنی وقتی New Message رو باز کردی Animated message رو انتخاب میکنی
از اونجا هم میتونی از طریق Options شکلک مورد نظر ( Insert emotion ) رو انتخاب کنی
این هندزفری ها رو من 12 تومن قیمت دارمنقل قول:
فکر می کنم به ان 95 هم می خوره اینا ! به همین خاطر گرونتره !!
سلام. من 6120 دارم.
چند چیز فکرمو مشغول کرده...
1- چرا باتریش زود خالی میکنه؟!!! شارژ اولیش حدود 10 ساعت بود... چند دفعه هم 12 ساعت تو شارژ بوده ...خلاصه به مدت هر تایمی که بگین گوشیو شارژش کردم (ولی اکثرا 3 الی 4 ساعت میزنم به شارژ) چون میگن این گوشی زود شارژ میشه ! (راستم میگن چون هنوز 1.5 ساعت نشده فول شارژ میده !) ولی نمیدونم چرا نهایتش 7 الی 8 ساعت واسم کار میکن....همشون اینجورین ؟؟؟؟ کار خاصی هم نمیکنم که روش فشار بیاد ==> مثلا نوررشو تا ته پایین آوردم -- بلوتوسم همیشه خاموشه -- موسیقی در حد 20 دقیقه گوش دادم -- 15 دقیقه هم آسفالت بازی کردم !
2- روی سطح LCD ش نقطه های براق خیلی کوچیکی اندازه پیکسهای ال سی دی هستن. البته تعدادشون به 12 تا نمیرسه ! مثلا 11 تا :31:
حالا از شوخی که بگذریم...چرا LCD م اینجوریه؟؟؟ فکر نکنم مشکلی ایجاد بشه...حتی فکر نکنم عیب محسوب بشه ! مثلا میتونه ذرات غبار یا هر چیز کوچکی بین شیشه و قسمت زیرین ال سی دی باشه..( به نظرم ال سی دی از 2 یا 3 قسمت روی هم تشکیل شده ؟ اگه اشتباه میکنم تصحیح کنین ! ) من رو کیفیت LCD حساسم...
نور LCD رو تا حداقل ممکن کم کردم تا اون نقاط تو ذوق نزنه ! البته 3 نقطه بیشتر تو ذوق نمیزنه . بقیشون کمرنگن !
این نقاط وقتی به چشم میان که ی عکس تیره مثلا تمام مشکی یا چیزی تو همین مایه ها رو
background گوشیتون بذارین !!! اینم از شانس ما
من قبلا w580i داشتم یک نقطه همینجوری روی ال سی دیش بود....
میخواستم ببینم کسی ال سی دیش اینجوری نیست؟ (خواهشا خوب دقت کنین)
میشه ال سی دیشو گیر آورد؟ اصلا تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟
خير دويت عزيز اين هدفون ها به N95 نميخوره...چون فيش قسمت ريموتش 2.5 MM هست...نقل قول:
البته اين نکته رو بگم که شارژ 10 ساعت و اين حرفا الکيهنقل قول:
چون اين گوشي و خيلي از گوشي هاي ديگه نوکيا 1:20 دقيقه فول شارژ ميشن و اصلا نيازي نيست که شما مدت زيادي بزاري تو شارژ باشه اگه بزاريم هيچ فايده اي نداره چون هيچ جرياني ديگه از باتري عبور نميکنه که شارژ بشه
ولي آره اينو قبول دارم باتريش يه خورده کم ميره مخصوصا اگه بخواي باهاش اهنگ گوش بدي
Lcd من که مشکلی نداره.
سلام
کسي ميدونه از کجا ميشه کيپد اصلي ٦١٢٠ رو پيدا کرد رنگ گوشيمم سفيده خيلي لنگشم خيلي .
قاعدتا موبایلی ها باید داشته باشن! دی: توی علاالدین باید بگردی.
باطری هایی که داخل این گوشی هستش اصلاً مناسب قد و اندازه های این گوشی با ابن امکانات نیست و بهتر بود روی این ها باطری های قوی تر با حجم بالاتری قرار می دادند .
lcd اون دوستمون هم به نظر مشکل داره و زیر بار مونده و کمی آسیب دیده !!!
كسي درايور گوشي رو نداره؟
مي خوام به كامپيوتر وصلش كنم.
البته ميتونم روش فايل بريزم اما با برنامه pc suite نمي تونم كار كنم فكر كنم كه بايد درايورش رو داشته باشم.
سلام دوستان. کسی میدونه این 6120 هندزفری دو تکه میخوره یا نه؟ میخوام یه 6120 بگیرم، منتها نمیدونم با نوار مغناطیسی اتومبیل میتونم ازش استفاده کنم؟