مردیم تا بردیم
خدا رو شکر برون صوتی نداد
مردیم تا بردیم
خدا رو شکر برون صوتی نداد
تبريك ميگم دوستان.ببخشيد دير اومدم.
منچستر خوب بازي كرد اما نه عالي.البته بعد از گل انصافاً مي تونستيم 3-0 به راحتي جلو بيفتيم.
بارسا هم زياد خوب بازي نكرد و من از بابت بازي منطقي منچستر خوشحالم .
چند صفحه پيش وقتي چلسي با فنرباغچه بازي ميكرد پيش بيني كردم كه فينالو با چلسي برگزار مي كنيم.
از اين بابت هم خوشحالم هم ناراحت.
خوشحال از اين بابت كه يه بازيه كاملاً حرفه اي و مهم رو شاهد هستيم و ميتونيم انتقام هفته پيشو بگيريم و ناراحتيمم از اين مورده كه اين چلسي خيلي بازي سگي ميكنه و تيم خيلي چغريه.اما بالاخره ما هم منچستريم و اين اسم خودش ترس كمي براي چلسي نيست.
متنفرم از چلسي با اين كادر و عوامل و مدير و بازيكناي مصنوعيش.اصلاً قشنگ معلومه فقط به خاطر پول حاضر شدن كنار هم بازي كنن.صد البته اقتصاد جاي مهمي در ورزش حرفه اي داره اما به هر حال مي تونه يه تيمو مثله چلسي اينطور خشك و بي روح كنار هم بچينه و خوبم بچينه.
به اميد پيروزي
مطمئنی بارسا تو قوطی بود؟ منچستری که امسال ادعاش ... پاره میکرد از روی یه اشتباه گل بزنه وبقیشم دفاع کنه نشانه تو قوطی بودنه تیم مقابله؟ اگه بارسا رو فرم بود میخواستید چیکار کنید؟!نقل قول:
چلسی یا لیورپول هم میرن همونجا که الان بارسا هست یعنی تو قوطی
منچستر دیگه ایندفه شانس نیاورد
اگه با لیورپول میخور منچستر 100% میبرد!
ولی به قول خودتون منچستر باید تو فینال بره تو قوطی
چلسی 100% برندس!
دیگه چلسی اون رم یا بارسا نیست
بازم میگم چلسی 100% برندس!
كوچولو برو تو تاپيكتنقل قول:
بعد فينال ميبينمت
هميشه يادت باشه تيمي كه شخصيت قهرماني داشته باشه احتياج به الدروم بولدروم نداره
:27::27::27::27::27::27:نقل قول:
دیگه چی
به شدت تایید میشه!نقل قول:
.
.
هرچند اون شب خیلی حالم گرفته شد ولی از یه جهت حال کردم..... از این جهت که هیچ کس جرئت بازی هجومی رو جلوی بارسا نداره حتی این سر الکستون
آقا این منچستر چلسی کی بازی دارن؟:41:
1 خرداد اگه اشتباه نکنم. ....
بر اساس اعلام مجله معتبر فوربس ، منچستريونايتد براى چهارمين سال پياپى به عنوان با ارزش ترين باشگاه جهان انتخاب شد و اين احتمال وجود دارد كه سال آينده نيز اين عنوان را به دست آورد. ارزش اين باشگاه ليگ برترى با ۳۴۷ ميليون دلار (۲۴ درصد) افزايش نسبت به سال گذشته به يك ميليارد و ۸۰۰ ميليون دلار رسيده است.
با در نظرگرفتن فاكتورهايى مانند رشد درآمدها، سود دهى و ميزان بدهى، رئال مادريد با يك ميليارد و ۲۸۵ ميليون دلار ارزش در رده دوم باقى ماند و آرسنال با ۲/۱ ميليارد دلار در رده سوم جاى گرفت.
يونايتدها يكى از ۴ تيم انگليسى بودند كه در ۱۰ رده نخست جاى گرفتند، ليورپول با صعود از رده يازدهم به رده چهارم بيشترين رشد را داشت و اين پيشرفت با وجود درگيرى هاى علنى تام هيكس و جرج ژيلت مالكان امريكايى باشگاه صورت گرفته است. بايرن مونيخ، ميلان، بارسلونا، چلسى، يوونتوس و شالكه در رده هاى پنجم تا دهم جاى گرفتند.
جك گيج سردبير مجله فوربس معتقد است صعود منچستريونايتد به فينال ليگ قهرمانان به اين معنى است كه اين تيم سال آينده هم در اين فهرست مكان نخست را حفظ خواهد كرد:«حضور در فينال ۴۵ ميليون دلار افزايش ارزش منچستر را در پى خواهد داشت. در واقع، قهرمانى در اين رقابت ها به اندازه بازى در فينال در افزايش ارزش اين تيم اثر ندارد اما روند رو به رشد ميزان تماشاگران و هواداران اين تيم را در اروپا و آسيا تسريع مى بخشد.» يكى ديگر از عوامل افزايش ارزش منچستر، بالابردن ظرفيت ورزشگاه اولدترافورد به ۷۶ هزار نفر و همچنين افزايش قيمت بليت ها بوده است. البته از نگاه مجله فوربس، استاديوم امارات شهر لندن كه در سال ۲۰۰۶ با هزينه ۸۶۰ ميليون دلار تكميل شد و مورد بهره بردارى قرار گرفت، مانند يك منبع طلا عمل مى كند و با ظرفيت ۶۰ هزار و ۴۳۲ نفر در هر بازى حدود ۶ ميليون دلار درآمد دارد. اولدترافورد كه تنها استاديوم بزرگتر از امارات محسوب مى شود در هر بازى ۵ ميليون دلار درآمد دارد.
بهترين باشگاه جهان
اما بر اساس اعلام فدراسيون بين المللى آمار و تاريخ فوتبال منچستريونايتد با فاصله دقيقا ۲ سال بار ديگر به صدر جدول رده بندى بهترين باشگاه هاى جهان صعود كرد، اين هفدهمين بار است كه منچستر در چنين رتبه اى جاى مى گيرد. 4 تيم حاضر در مرحله نيمه نهايى ليگ قهرمانان به اضافه دارنده عنوان قهرمانى ليبرتادورس بوكاجونيورز در پنج رده نخست جاى دارند.
اما از نكات جالب اين رده بندى حضور رئال مادريد در رده سى ام است كه به دليل حذف زودهنگام اين تيم از ليگ قهرمانان و جام حذفى اسپانيا صورت گرفته است.
در فهرست يكصد باشگاه برتر نمايندگانى از ۴۳ كشور حضور دارند، اروپا در اين ميان ۶۲ نماينده دارد و قاره هاى ديگر شامل امريكاى جنوبى (۲۷)، امريكاى شمالى، مركزى، حوزه درياى كاراييب و همچنين آفريقا ۶ نماينده و آسيا ۴ نماينده داشتند.
منبع : ایران ورزشی
ممنون از لطفتنقل قول:
این دفعه 100 در 100 منچستر قهرمان میشه
این دفعه 100 در 100 منچستر قهرمان میشه
واسه چی بازی رو قطع کردند؟ یک ربع زودتر!!
4-1 تموم شد .برديم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
مرسی
مرسی
زنده باد منچستر و پرسپولیس که امروز روح ما رو جلا بخشیدن
قهرمانی رو تبریک میگم. این اولین قهرمانی بود 2 3 هفته دیگه هم دومیش رو جشن میگیریم.
ولی عجب گلای تمیزی زدن. مخصوصا اون گل توز.
نقل قول:
سلام وحید جان
خیلی مخلصیم
ما هم تبریک
بشمار واسه دومیش:19:
مارچلو ليپى پس از هدايت تيم ملى ايتاليا به قهرمانى جام جهانى ۲۰۰۶ مربيگرى هيچ تيمى را بر عهده نگرفته اما وى رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا و به ويژه پيشرفت هاى سرالكس فرگوسن دوست قديمى اش را از نزديك پيگيرى مى كند. وى معقتد است شاگردان فرگى پس از شكست بارسلونا و صعود به فينال ليگ قهرمانان مى توانند بر چلسى غلبه كرده و قهرمانى مسكو را از آن خود كنند.
ليپى كه ماه گذشته ۶۰ ساله شده، دردو دوره مربيگرى اش در يووه اين تيم را ۴ بار به فينال ليگ قهرمانان هدايت كرده اما تنها يك بار به قهرمانى دست يافته است او در گفت وگو با مجله يوفا از عوامل پيشرفت مربى يونايتدها و راه رسيدن به دومين قهرمانى اروپا توضيحاتى داده است.
>> تيم منچستر يونايتد كنونى را چگونه ارزيابى مى كنيد ؟
>> اين تيم بازيكنان بزرگى چون كريستيانو رونالدو، رونى، اسكولز و گيگز را در اختيار دارد اما مهم ترين عامل موفقيتش را مديون الكس است مربى اى كه قابليت هايش را به بهترين وجه استفاده مى كند. او در مديريت يك گروه توانايى بالايى دارد. تيم او با قهرمانى ليگ برتر تنها یک بازى فاصله دارد و فينال ليگ قهرمانان را نيز پيش رو دارد. موفقيت دررقابت هاى بزرگ مستلزم مربيگرى قوى است.
يونايتد تا پيش از نيمه نهايى مقابل بارسلونا فصل دشوارى را سپرى مى كرد اما الكس با هوش بالاى خود از بازيكنان به صورت چرخشى استفاده كرد. او به دليل شركت ندادن تعدادى از بازيكنان در بازى بارسلونا و شكست مقابل چلسى مورد انتقاد قرار گرفت. اما بايد بگويم اين تنها راهى است كه مى توان يك تيم را براى پيروزى در تورنمنت هاى بزرگ هدايت كرد.
مردم گمان مى كنند اين بازيكنان هستند كه تغييرات را ايجاد مى كنند و نقش مربى در نتايج تيم ها را تنها ۲۰ درصد در نظر مى گيرند. اما من با آن مخالفم، زيرا در فوتبال امروز با وجود بازيكنان بزرگ با مليت ها، روحيات و فرهنگ هاى مختلف، شخصيت و رفتار مربى از اهميت بالايى برخوردار است. اين موضوع در مورد فرگوسن نيز درست است. شما شاهد هستيد كه تمام بازيكنان منچستر هر كارى براى كمك به تيمشان انجام مى دهند موفقيت تيم بيش از موفقيت فردى تاكيد دارند. در چنين شرايطى مى توان مثلا از رونالدو بخواهيم در پست ديگرى بازى كند يا به رونى بگوييم در دفاع و خط ميانى كار كند. بازيكنان زيادى هستند كه از ايفاى نقش در قسمت هاى مختلف زمين امتناع مى كنند اما در منچستر همه به يك سو حركت مى كنند همه دفاع مى كنند و در زمان لازم حمله مى كنند.
>> به نظر شما يونايتد در فينال مسكو به قهرمانى مى رسد ؟
>> اين تيم شانس زيادى دارد، چلسى، منچستر را در قابت هاى ليگ شكست داده اما يونايتدها در آن زمان از آمادگى لازم برخوردار نبودند.
اين پيروزى براى چلسى موفقيت بزرگى بود اما آنها مى دانند ممكن است با آن به جايى نرسند زيرا منچستر با پيروزى در بازى آخرش قهرمان ليگ برتر خواهد بود. آبى ها شرايط خوبى دارند اما معتقدم شياطين سرخ كمى بهتر از آنها هستند.
منبع : ایران ورزشی
سلام. من یه جا خوندم رونالدو میخواد با رئال مادرید قرارداد امضا کنه کسی چیزی نشنیده؟ خیلی بد میشه
پیشنهاد 120 میلیونی دادن ولی رونالدو سر کارشون گذاشته بود و اونا هم میخان بی خیال بشننقل قول:
به اميد قهرماني و آبكش كردن چلسي
شما چرا جو گرفتتون؟
هنوز كه چيزي مشخص نيست . چلسي دو تا بازي ديگه داره.
حتما چلسی هم می خواد جفت بازی هاش 20 هیچ ببره تا قهرمان بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو انگلیس که به تفاضل گل کاری ندارن!نقل قول:
اگه امتیازا برابر بشه بازی های رودررو مد نظره
که حتما همین طور هم میشه و .....
چلسی تو زمین نیوکاسل برد:13:کار منچستر رو هم سخت کرد.
بازی آخر منچستر تو خونه ویگان بازی میکنه چلسی هم تو لندن با بولتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي انگليس بر اساس تفاضل گل هست.نقل قول:
تو انگلیس که به تفاضل گل کاری ندارن!
اگه امتیازا برابر بشه بازی های رودررو مد نظره
که حتما همین طور هم میشه و .....
در ضمن منچستريهاش صلوات بلند بفرستيد.
صلوات؟ فکر میکنم چلسی احتیاج داره تیمهای دیگه ما رو ببرند!!!:31:نقل قول:
قهرمانی دست خودمونه:biggrin:
البته اگر هم بر اساس تفاضل گل نباشه منچستر به خاطر برد 2-0 تو الترافورد باز هم صدرنشین میمونه
در انگلیس تفاضل گل ملاکه که منچستر خیلی بهتره.
(در ایتالیا بازی جدا برگزار میکنن و در اسپانیا بتزی رودررو ملاکه.)
بازی سختیه. چون بولتون از منطقه خطر دور شده و دیگه انگیزه ای جلوی چلسی نداره.
البته میشه گفت ویگان هم همینطوره.
اگه بخایم بد نگاه کنیم منچستر 2 بار در روز آخر قهرمانی رو به رقیبان تقدیم کرده ولی خوب نگاه میکنیم!!
خوب نگاه كنيد. يعني كار ديگه اي نبايد انجام بديد.نقل قول:
اگه بخایم بد نگاه کنیم منچستر 2 بار در روز آخر قهرمانی رو به رقیبان تقدیم کرده ولی خوب نگاه میکنیم!!
سلام به همگی دوستان:
چند خبرخوب دارم واستون:
1: مراسم انتخاب بهترین های فصل 2007/08 منچستریونایتد ساعت 10 شب روز 11 می 2008 از شبکه MUTV به صورت اختصاصی پخش خواهد شد .
این انتخاب بر اساس نظرسنجی در سایت MANUTD.COM انجام شده است که این نظرسنجی نیز بسته شده است .
بهترین های سال گذشته :
Sir Matt Busby Player of the Year - Cristiano Ronaldo
Goal of the Season - Paul Scholes v Aston Villa (A)
Denzil Haroun Reserves Player of the Year - Kieran Lee
Jimmy Murphy Young Player of the Year - Craig Cathcart
Players' Player of the Year - Cristiano Ronaldo
2: پل اسکولز هافبک توانمند یونایتدیها اعلام کرد هرگز به تیم ملی کشورش بر نمی گردد! اسکولز پس از پایان یورو2004 برای مدتی از دنیای فوتبال ملی خداحافظی کردولی فابیو کاپلو قصد بازگرداندن او را به تیم ملی دارد. ولی او اعلام کرده هر گز به تیم ملی فکر نمی کنم و تمام توانم را برای منچستریونایتد خواهم گذاشت.
3: «كوئيروش» در اين باره به روزنامه ديلي تلگراف گفت: زدن 40 گل در يك فصل غير قابل باور است من چنين مساله اي را در ابتداي فصل حدس مي زدم و در اين سالها بهترين موقعيت را داشته و بسيار جوان است بسياري از كودكان در سرتاسر دنيا «كريستيانو» را نگاه مي كنند و آرزوي ديدار وي را دارند اما بازي «رونالدو» احتياج به كمي انضباط و انسجام دارد.
وي بسيار فانتزي بازي مي كند مانند آنچه ما در بازيهاي كامپيوتري مي بينيم ولي پشت اين دنياي فانتزي حقيقت وجود دارد.
«كوئيروش» معتقد است كه «رونالدو» بايد در مسابقات بزرگ حاضر شود تا خود را به عنوان بهترين بازيكن دنيا معرفي كند، وي در اين باره گفت: شما در مسابقات فرمول يك چه چيزي از «مايكل شوماخر» انتظار داريد «رونالدو» نيز همينگونه است ما همواره از او بهترين را مي خواهيم و اكنون وظيفه ما است كه به وي كمك كنيم.
4:و اخری هم مصاحبه ریو فردیناند این غول خط دفاعی منچستر :
روزى كه فابيو كاپلو بازوبند كاپيتانى تيم ملى انگلستان را به بازوى او بست، هواداران منچستريونايتد سر از پا نمى شناختند. به هر حال اين مدافع ۲۹ساله، مدت هاست كه فاتح قلب هواداران شياطين سرخ است. در حركات ريو فرديناند مهارت و جديتى وجود دارد كه باعث مى شود فكر كنيم استيل يك مدافع كلاسيك در او خلاصه شده است. خودش مى گويد براى رسيدن به اين جايگاه به سختى تلاش كرده و تنها به استعدادى كه خداوند به او در زمين چمن اعطا كرده است اكتفا نكرده است. او از اشتباهات خود درس هاى مهمى گرفته است و با تكيه بر تجارب گذشته، سعى در پيشرفت و بهبود سيستم بازى اش كرده است. مصاحبه ذيل حاصل گفت وگوى فرديناند با مجله اينسايد يونايتد است. حال كه منچستريونايتد در يك قدمى جام ليگ برتر و چند روزى تا قهرمانى ليگ قهرمانان فاصله دارد. خواندن صحبت هاى كاپيتان تيم ملى انگلستان و يكى از برگ هاى برنده شياطين سرخ خالى از لطف نيست:
•نتايج رأى گيرى ميان هواداران و البته طبق گفته كارشناسان فوتبال انگلستان، اين فصل بهترين دوره آمادگى خود را طى كرديد، آيا از اين بابت خوشحال هستيد؟
- من هميشه تمام تلاشم را براى بهترشدن مى كنم و چند فصل گذشته تلاش هايم نتيجه بهترى را داشته اما مهم اين است كه در پايان، جام و مدال طلا را از آن خود بكنيم. اگر پيروزى هاى تيم به خاطر عملكرد مناسب من بوده، پس جاى خوشحالى دارد اما اگر صاحب هيچ جامى نشويم خوب بازى كردن من به چه دردى مى خورد؟ شايد در طول تابستان نگاهى به آنچه كه اين چند ماه گذشته انجام داده ام بيندازم و بگويم: درست است، در آمادگى بدنى خوبى بسر مى بردم! تا آن موقع تمركز من فقط بر دستيابى به قهرمانى ها خواهد بود.
•آيا رقابتى بوده كه در آن از بازى خود شخصاً احساس رضايت كرده باشيد؟
- فكر مى كنم در بازى مقابل رم بود. بازى خيلى سختى بود. آنها تيم خيلى خوب و آماده اى در ايتاليا دارند و خيلى هم زيبا بازى مى كنند. مى دانيد كه در رده دوم جدول قرار دارند. آنها با اعتماد به نفس كامل با ما روبرو شدند اما ما توانستيم آنها را شكست بدهيم. از لحاظ سطح بازى تيمى من آن شب تفاوت زيادى را در نحوه عملكرد خودم حس مى كردم. اگر مثل هميشه بازى مى كرديم حتماً يك يا ۲ گل را دريافت مى كرديم اما آن شب دروازه خود را بسته نگه داشتيم. اين بهترين بازى من در فصل بود.
•بازى به عنوان يك مدافع فشار زيادى را به يك بازيكن وارد مى كند. يك اشتباه مى تواند سرنوشت تيم را عوض كند. چطور تمركز خود را حفظ مى كنيد؟
- وقتى جوان تر از اينها بودم براى تمركز در ۹۰ دقيقه به شدت دچار مشكل مى شدم. من بازى به عنوان مدافع ميانى را از چند سال قبل شروع كردم. پيش از آن هافبك ميانى بودم كه ميزان تمركز كمترى را مى خواست اما اكنون من اول از همه براى خودم روشن مى كنم كه چه بايد بكنم. سال ها طول كشيد تا توانستم احساساتم را كنترل كنم و بتوانم براى كل يك بازى تمركز كنم.
•طى اين سال ها چه ويژگى ديگرى را در خود پرورش داده ايد؟
- ياد گرفتم كه از اشتباهات خود درس بگيرم تا بازيكن بهترى شوم. وقتى در وستهام بازى مى كردم، هرى ردنپ هميشه به من مى گفت براى هر قدمى كه به جلو برمى دارم بايد چند اشتباه كنم و مطمئناً در طول دوران بازى ام اشتباهات زيادى كرده ام اما فكر مى كنم چيزهاى زيادى ياد گرفتم. وقتى در وستهام بودم گاهى از شكل دفاعى درمى آمدم و توپ را از دست مى دادم كه منجر به گل خوردنمان مى شد. شايد اگر مربى ديگرى غير از هرى با من كار مى كرد به زودى نيمكت نشين مى شدم اما او باز هم اعتمادش را به من از دست نداد. او گفت: گوش كن! زمان درست را براى انجام حركاتت انتخاب كن. رفتن به ليدزيونايتد شايد اولين بازى بود كه مرا به طور جدى به يك مدافع تبديل كرد. بازى در آن جا براى من تجارب زيادى به ارمغان آورد. در آن زمان فشار زيادى بر روى باشگاه بود و ليدزيونايتد در ليگ قهرمانان رقابت مى كرد و از طرفى براى قهرمانى ليگ برتر نيز تلاش مى كرديم. آن محيط باعث مى شد كه كمتر اشتباه كنم.
•آيا ترس از اشتباه كردن موجب انگيزه مناسبى مى شود؟ مثلاً اگر مقابل ۷۶ هزار نفر يك اشتباه بزرگ را مرتكب شويد، ياد مى گيريد كه ديگر تكرارش نكنيد؟
- در واقع همه اش درباره ضايع شدن مقابل هواداران نيست. غرور آدم كه آسيب مى بيند از همه چيز بدتر است. اينكه مسئول شكست تيم خود باشى جداى از آنكه چند هزار نفر شاهد اين اشتباه باشند، ناراحت كننده است. هيچ حسى بدتر از اين نيست كه با خود فكر كنى: «خدايا باورم نمى شود همه اش تقصير من بود!»
•در بازى مقابل پورتس موث در جريان رقابت هاى جام اتحاديه، وقتى توماژ كوژاك اخراج شد شما داخل دروازه ايستادى. آيا خاطره خاصى از آن روز داريد؟
- حقيقتش را بخواهيد آن روز كمى دستپاچه شدم! خيلى ها از طرز برخورد من با دروازه بانان انتقاد مى كنند. هميشه وقتى گل مى خوريم با خودم فكر مى كنم: «آه، او بايد اين توپ را مى گرفت!» يا «چطور گذاشت اين توپ برود توى دروازه؟» فكر كنم گاهى اوقات ادوين نگاه معنادارى به من مى كند و در دل مى گويد: «آخر تو از كار دروازه بانى چه مى دانى؟» و در واقع راست هم مى گويد. در بازى مقابل پورتس موث فهميدم چه حالى دارد! هنوز هم وقتى به آن پنالتى فكر مى كنم اعصابم خورد مى شود. نبايد دست چپم را آنجورى دراز مى كردم. بايد با ۲ دست شيرجه مى رفتم.
•وقتى پنالتى گرفته شد وين رونى چيزى به تو گفت، حرف خاصى بود؟
- فقط گفت برو آن سمت، گفت منتظر بمان كه ببينى توپ از كدام طرف مى آيد. اتفاقاً توصيه خيلى خوبى هم بود. درست طرف توپ رفتم اما نتوانستم بگيرمش. حس كردم كه او چپ مى زند و من هم شيرجه رفتم به آن سمت با خودم فكر كردم اگر بتوانم بگيرمش كه خيلى خوب مى شود و اگر نتوانم هيچ كس توقعى ندارد.
•آيا از دروازه بانى خودتان خوشتان آمد؟
- هيچ شانسى ندارم كه روزى دروازه بان شوم. اين تنها موقعيتى در زمين است كه وقتى بقيه تيمتان در سوى ديگر زمين مشغول حمله است، بايد تنها بماند و منتظر شود تا ببينيد چه مى شود. خيلى، خيلى تنهايى بدى دارد! بايد يكه و تنها با آن همه چمن دورتان نظاره گر سمت شلوغ زمين باشيد! تنها چيزى كه مى شنويد سروصداى هواداران دوست يا دشمن پشت سرتان است. اصلاً دوست ندارم!
•در اين فصل برحسب موقعيت پيش مى آمد كه كاپيتان تيم شويد آيا اين موضوع در عملكردتان تأثيرى داشت؟
- نه، اگر يك بازيكن به خاطر كاپيتان شدن يا نشدنش نحوه بازى اش را تغيير دهد مطمئناً دچار مشكل مى شود. يك بازيكن هميشه بايد آماده باشد. اگر هميشه آماده باشيد و خوب عمل كنيد ممكن است بازوبند كاپيتانى را گاهى ببنديد!
•هر چه به پايان فصل نزديك تر مى شويم، بازى ها سخت تر و حساس تر مى شود. آيا احساس خستگى مى كنيد؟
- نه، به هيچ وجه خسته نيستم. چند تا بدشانسى داشته ام اما اين جور چيزها نمى تواند مرا از پا بيندازد.
•فصل گذشته مصدوم شده بوديد و مرحله نيمه نهايى ليگ قهرمانان را از دست داديد. آيا در بازى مقابل ميدلزبرو اين فصل از تكرار تاريخ هراس نداشتيد؟
- خوب كمى مى ترسيدم. وقتى مصدوم شدم فكر مى كردم چه اتفاقى دارد مى افتد؟ نمى تواند دوباره اتفاق بيفتد! آن مصدوميت به سرعت خوب شد و من دوباره براى بازى مقابل رم آماده شدم.
•فكر مى كنيد در مسكو جام را بالاى سر خواهيد برد يا نه؟
- ببينيد، ما تيم خيلى خوبى هستيم، بازيكنان و مربى خيلى خوبى داريم. پس دليلى ندارد كه به شكست فكر كنيم. اگر به خوبى بازى هاى قبل عمل كنيم محال است كه دست خالى از مسكو برگرديم.
امیدوارم که خوشتون اومده باشد ...مارو از یاد نبرید التماس دعا دارم..
قهرمانی مبارک............
دوستان به شخصه قهرمانی تیم محبوبمون منچستر یونایتد رو تبریک میگم..
اینم از جشن:
:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7 ::7::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4 2::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::4::4::4 ::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:: 4::4::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:: 22::22::22::22::22::22::22::22::5::5::5::5::5::5:: 5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::10 ::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
برو بکس گل تبریک توئپ میگم برد منچستر رو فوق العاده بود این هم از سر آلکس فرگوسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیپ هیپ هورا
منم خدمت شما عزیزان منچستری تبریک میگم.
منم از طرف خودم به شما تبریک میگم..................:10::10::10:
هر چند من طرفدار منچستر نیستم اما خداییش بهترین تیم فعلی اروپا هستید.........
ولی خوشبحالتون با این مربیتون...........
بازم تبریک........
والا قهرمانی حق همه تیم ها بود جز چلسی.
من همیشه شما جوون ها رو زیر نظر دارم !!!:5:نقل قول:
مصطفی جون قبول کن دیگه قهرمانی به قول امیر حق هر تیمی بود الی چلسی در ضمن ماها باید شما جوونا رو کنترل کنیم