زيدان: به دنياي فوتبال باز مي گردم
خبرگزاري فارس: كاپيتان سابق تيم ملي فرانسه گفت: در آينده اي نزديك به دنياي فوتبال باز مي گردم؛ اما مشخص نيست در چه نقشي فعاليت كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از نشريه ورزشي "اكيپ "فرانسه، زين الدين زيدان اظهار داشت: بسيار مايلم به فوتبال بازگردم؛ اما هنوز تصميم نگرفته ام به مربيگري روي بياورم يا مديريت ورزشي كنم.
وي با ابراز دلتنگي براي بازگشت به ميادين فوتبال ادامه داد: وقتي پس از سال ها بازيگري از عرصه فوتبال كنار مي رويد، از استراحت كردن و بودن بيشتر در كنار خانواده خوشحال مي شويد؛ اما مدتي بعد احساس مي كنيد چيزي را گم كرده ايد.
ستاره 35 ساله فرانسوي كه بعد از بازي در بازي نهايي جام جهاني 2006 آلمان و درگيري با ماركو ماتراتزي از دنياي فوتبال كنار رفت و حتي در مقابل پيشنهادات تيم هاي اروپايي و آمريكايي براي همكاري پاسخ منفي داد، تصريح كرد: مي خواستم به نحوي ديگر با دنياي فوتبال خداحافظي كنم؛ اما متاسفانه آن اتفاق ناگوار روي داد و تلخ و ناگوار با فوتبال وداع كردم. از آن ماجرا ماه ها گذشته؛ اما تا پايان عمر همراهم خواهد بود.
زيدان در سن 34 سالگي پس از بازي در تيم هاي باشگاهي كن و بوردو فرانسه، يوونتوس تورين ايتاليا و رئال مادريد اسپانيا و همچنين انجام 108 بازي ملي همراه با كارنامه 31 گل زده ملي به فعاليت خويش در عرصه فوتبال خاتمه داد.
شوستر برترين مربي تاريخ مادريد
خبرگزاري فارس: بخش آمار و ارقام باشگاه رئال مادريد سرمربي آلماني را بهترين مربي تاريخ اين تيم دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، در بيست سال گذشته اين بهترين نيم فصل براي رئال مادريد بوده است كه طي آن با 14 پيروزي، دو تساوي و دو شكست به پايان هفته هجدهم رسيده و اگر لوانته قعرنشين جدول را نيز شكست دهد، به يك ركورد ارزشمند دست پيدا خواهد كرد.
پيش از اين ركورد بهترين نيم فصل رئال مادريد به سال 87 بر مي گشت. زماني كه به مربيگري لئو بنهاكر به 15 پيروزي و سه شكست دست پيدا كرده بود.
شوستر پيش از اين به خاطر چند ركورد ديگر از جمله جوان ترين تيم، پرسرعت ترين گل، بيشترين مهار توپ، درآمدزا ترين بازيكنان و بيشترين توجه به آكادمي و تيم هاي پايه به عنوان بهترين مربي تاريخ رئال مادريد شناخته شده بود.
كاناوارو: توپ طلا به دروازبانها نيز تعلق دارد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال رئال مادريد گفت: توپ طلا به دروازبانها نيز تعلق دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فابيو كاناوارو عنوان كرد: ايكر كاسياس شانس مسلم دريافت توپ طلا در سال 2008 است. نبايد تصور كنيم اين افتخار نصيب كساني مي شود كه بيشتر گل مي زنند.
كاسياس پيش از اين دليل موفقيتهاي خود را عدم انتخاب از سوي فيفا يا يوفا دانسته بود.
بهترين مدافع جهان در سال 2005 ميلادي اظهار داشت: مصاحبه كاسياس را خوانده ام. او درست مي گويد و شايد بهتر باشد در معرض توجه ها قرار نگيرد؛ اما لااقل به دنبال گرفتن حق خود از جهان فوتبال حرفه اي باشد.
شوستر: بارسلونا بيانصافترين هواداران جهان را دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي آلماني رئال مادريد، هواداران بارسلونا را بيانصافترين تماشاگران جهان توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، برنارد شوستر اظهار داشت: وقتي اخبار مربوط به رونالدينيو و توهين هواداران به او را مي خوانم، به ياد روزي ميافتم كه در فرودگاه بارسلونا تصميم گرفتم ديگر پايم را در كاتالونيا نگذارم.
سرمربي رئال مادريد عنوان كرد: رونالدينيو هم شرايطي را دارد كه در چند ماه آخر حضور خود در بارسلونا داشتم. گلهاي زيادي براي بارسلونا زده بودم؛ اما به خاطر چند بازي بدون گلزني و يك مصدوميت 3 ماهه، چنان منفور شدم كه يك غريبه تصور مي كرد بزرگترين خيانت تاريخي را به تيم آنها كرده ام.
شوستر گفت: از ديد من، هواداران بارسلونا بيانصاف ترين هواداران جهان هستند.
پيروزي رئال مادريد و شكست اوساسونا
خبرگزاري فارس: در شب دوم از هفته نوزدهم لاليگا صدرنشين جدول مقابل لوانته به پيروزي رسيد و اوساسونا در زمين خود مغلوب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد در خانه لوانته به پيروزي دو بر صفر رسيد تا فاصله با بارسلونا بدون تغيير بماند.
اوساسونا نيز در خانه حريف راسينگ سانتاندر نشد و در دقايق 82 و 83 دروازه اش را گشوده ديد.
نتايج بازي هاي شب دوم از هفته نوزدهم لاليگا اسپانيا :
آلمريا يك - اسپانيول صفر
گل : اوچه 88
اوساسونا صفر - راسينگ سانتاندر2
گل ها : كولسا 82 و آلوارس 83
رئال بتيس 3 - ختافه 2
گل ها : پاوونه 4 و ادو 34 و بلنگر 60 براي رئال بتيس و رد (پنالتي 62) و مورال 78 براي ختافه
وايادوليد 3 - ركرتيوو اوئلوا يك
گل ها : يورنته 7 و 24 و 89 براي وايادوليد و كاموناس 45 براي اوئلوا
ويارئال 4 - دپورتيوو لاكرونيا 3
گل ها: روسي 31 و نيت قهوه چي 67 و 69 و توماسون (81 پنالتي) براي ويارئال و
سرخيو(پنالتي 27) آمو 59 و گواردادو 90 باري لاكرونيا
رئال ساراگوسا 2 - رئال مايوركا 2
گل ها: ميليتو 24 و 37 براي ساراگوسا و والرا 18 و گيسا 62 براي مايوركا
لوانته صفر - رئال مادريد 2
گل ها: رود فان نيستلروي (76 پنالتي) و 88
اتلتيكو مادريد يك - والنسيا صفر
مسائل مالي مانع انتقال بكهام به آرسنال شد
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال آرسنال انگليس گفت: چهار سال پيش با ديويد بكهام به توافق ضمني رسيديم؛ اما مسائل مالي مانع اين انتقال شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس پرس، آرسن ونگر اظهار داشت: زماني كه ديويد بكهام بازيكن تيم رئال مادريد اسپانيا بود، با وي وارد مذاكره شده و حتي موافقت ضمني اين بازيكن را براي پيوستن به آرسنال بدست آورديم.
وي ادامه داد: ميل و خواسته بكهام براي آمدن به آرسنال زياد بود. مي خواست همراه با توپچي ها تجربه اي تازه به دست آورد؛ اما بر سر رقم دستمزد و حق انتقالش، توافقي حاصل نشد و با ممانعت باشگاه رئال مادريد مواجه شديم.
سرمربي آرسنال تصريح كرد: اگر باشگاه اسپانيايي مانع نمي شد، بكهام در پايان اولين فصل حضورش در رئال، پيراهن آرسنال را بر تن مي كرد؛ اما توافق نهايي حاصل نشد تا در اسپانيا بماند.
ديويد بكهام در حال حاضر عضو تيم لس آنجلس گالكسي آمريكا است و در هفته هاي اخير به سبب تعطيلي ليگ آمريكا، در تمرينات آرسنال شركت كرد.
اين بازيكن در سال 2003 از تيم منچستريونايتد جدا شد و به رئال مادريد پيوست و تا تابستان سال گذشته ميلادي عضو اين تيم اسپانيايي بود.
كاناوارو: فابيو به ناپولي باز مي گردد
خبرگزاري فارس: برادر مدافع ايتاليايي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: اطمينان دارم كه فابيو براي پايان دوره حرفه اي خود، ناپولي را انتخاب كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا ، پائولو كاناوارو برادر فابيو كاناوارو گفت: پايان دوره حرفه اي برادر من در ناپولي است، البته برخي از رئال مادريد مي گويند؛ اما مي دانم كه فابيو مي خواهد در پايان كار خود براي ناپولي بازي كند.
وي ادامه داد: با تمام وجود اطمينان دارم فابيو كاناوارو باز هم پيراهن آتزوري را بر تن خواهد كرد.
پيش از اين كاناوارو در گفت و گو با وب سايت رئال مادريد تاكيد كرده بود كه هرگز خيال ترك رئال مادريد را ندارد.
زيدان: نميدانم چگونه به فوتبال بازگردم
خبرگزاري فارس: اسطوره فوتبال جهان گفت: ميخواهم برگردم؛ اما نميدانم چگونه و به چه شكلي بايد اين روند را طي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، زين الدين زيدان كه مدتي از خداحافظي رسميش با دنياي فوتبال حرفه اي مي گذرد، چند روز قبل از احتمال بازگشت خود گفت؛ اما روزنامه هاي اروپاي اظهارات وي را تحريف كرده و از احتمال بازگشت او به صحنه بازيگري نوشتند.
بازيكن سابق رئال مادريد گفت: مشخص است كه نميخواهم بازي كنم. در شرايط بازي هم نيستم؛ اما بر سر چند راهي اداره آكادمي خود در مادريد، مربيگري در يك تيم باشگاهي و مربيگري يك تيم ملي قرار گرفته ام.
شکست ناباورانه - حذف از جام Copa de ray - پایان رکورد بدون باخت در خانه
نقل قول:
رئال مادرید در حال حزف شدن
دقیقه 94
بازی تموم شد
و رئال حذف
:5:
واقعا حقمون هر چی بود جز این!
من میگم اصلا حرفشم رو نزنیم! هرکی بازی رو دیده باشه میفهمه که....
ساويولا دو ماه خانه نشين شد
خبرگزاري فارس: مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد در پي مصدوميت مقابل رئال مايوركا، براي حداقل دو ماه خانهنشين شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خاوير ساويولا پس از نيم فصل نيمكتنشيني و دوري از ميادين، در ديدار حساس مقابل رئال مايوركا از ناحيه زانوي چپ به شدت آسيب ديد.
طبق گزارش پزشك رئال مادريد، خاوير ساويولا حداقل براي دو ماه خانه نشين شده و نمي تواند در قسمت اعظمي از نيم فصل دوم، اين تيم را همراهي كند.
مهاجم جوان رئال در دقيقه 39 در برخورد با گوتي هم تيمي خود، آسيب ديد و در نيمه دوم با رود فان نيستلروي تعويض شد.
رئال مادريد در مرحله يك هشتم نهايي كوپا دلري يك بر صفر شكست خورد تا جام پادشاهي اسپانيا را از دست بدهد.
رئال مادريد- اتلتيكومادريد، مهمترين ديدار هفته بيستم فوتبال اسپانیا
سفيد پوشان صدرنشين اسپانيا، يکشنبه اين هفته (فردا) در ويسنته کالدرون ميهمان اتلتيکو مادريد خواهند بود. بارسلونا، تيم دوم جدول و رقيب ديرينه مادريديها نيز ميهمان تيم نسبتا قدرتمند راسينگ خواهد بود. هماکنون
رئال با 47 امتياز در صدر جدول لاليگا بوده و پس از آن، بارساي 40 امتيازي در مکان دوم قرار دارد.
ديدار رفت دو تيم در برنابئو، 2 بر 1 بسود ميزبان خاتمه يافت.
:10:
برندشوستر: این دربی بیش از سه امتیاز ارزش دارد
برند شوستر مربی تیم رئال مادرید باور دارد که بازی مقابل اتلتیکو مادرید بیش از سه امتیاز ارزش دارد.
همیشه ارزش هایی بیشتر از یه سه امتیاز خالی پشت یک بازی دربی هست، چه در کالدرون و چه در برنابئو، بخصوص برای تیم هایی که در پشت ما قرار دارند و تلاش می کنن تا این اختلاف را کم کنن.
ما اگه موفق بشیم بازی فردا رو ببریم، ضربه ی مهلک تری از یه سه امتیاز خشک و خالی به رقیب دیرینه ی خود زدیه ایم!
من مطمئا هستم که تیم من انگیزه ی کافی برای برد در این بازی رو داره. شاید برای ما مهمترین نکته بخش روانی مساله، بخش انگیزه ی بازی و اینکه قبول کنیم این بازی مهم است باشه!
من خیالم راحته چراکه بازیکنانم یک بار دیگر به اون آمادگی لازم رسیده اند! و باید هم به اون برسیم و کلا خوب بازی کنیم تا ببریم!
.
در ماه اوت اتلتیکو مادرید تیم محبوبی بود، اما در دربی ها میزبان بودن برتری بسیار کوچکی هست که میزبان داره، به خصوص در کالدرون که تماشاگرا تیم رو برای حمله تحت فشار میزارن. خوب بازی کردن در آنجا متفاوت است.
رائول از محدود بازیکنانی است که نیازی به اینکه بهش انگیزه بدیم نداره، چون که این خودشه که به خودش انگیزه میده تا احساس سر زندگی کنه!
.
من به مربی تیم رئال مالاروکا ( تیمی که رئال رو از کوپا دری حذف کرد ) احترام میزاشتم و خواهم گذاشت! این نتیجه تاثیری در رابطه ی دوستی ما نمیرازه
رئال در بازی قبل 2 - 1 پیروز شد.
یکشنبه 30/10/86
اتلتیکو مادرید - رئال مادرید 21:20 مستقیم
.
.
.
...:::منبع: Goal.com . خودم هم به عشق رئال واستون ترجمه کردم:40: به امید برد، تا در بیاد چشه اونایی که بازی رئال رو نگاه میکنن و دعا می کنن دروازه کاسیاس باز شه!:27::27::27:
آخرو: نمي شود به كاسياس گل زد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال اتلتيكو مادريد اسپانيا گفت : متاسفانه نمي شود به كاسياس گل زد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، سرخيو آخرو اظهار داشت: در ديدار رفت موفق نشدم مقابل كاسياس عرض اندام كنم؛ اما اطمينان داشتم كه در بازي شب گذشته به او گل مي زنم.
وي ادامه داد: طبق آنچه كه تحليلگر تيم مي گويد، حداقل 14 ضربه در موقعيت گل به سمت دروازه كاسياس زدم؛ اما هيچ كدام به گل تبديل نشد.
مهاجم اتلتيكو تصريح كرد: كاسياس به واقع بهترين دروازبان اروپا است و رئال مادريد به خاطر داشتن او بايد خيلي خوشحال باشد. اگر من به جاي مديريت باشگاه رئال بودم، قطعا قرارداد كاسياس را با بالاترين رقم تمديد مي كردم.
رئال مادريد در بازي شب گذشته مقابل اتلتيكو مادريد به برتري دو بر صفر رسيد.
رائول: براي فتح دربي به كالدرون رفته بوديم
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: براي فتح دربي به كالدرون رفتيم و به هدف خود نيز رسيديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس علت پيروزي تيمش مقابل اتلتيكو مادريد را اراده بازيكنان دانست.
وي اظهار داشت: رئال توانايي شكست دادن اتلتيكو را داشت و تنها عاملي كه ممكن بود اين اجازه را به ما ندهد، بد بازي كردن خود ما بود كه هرگز اتفاق نيفتاد.
كاپيتان رئال تصريح كرد: بايد تاكيد كنم خوش شانس بوديم و در نيمه اول همه چيز به نفع ما رقم خورد. اتلتيكو مادريد در نيمه دوم بسيار تلاش كرد؛ اما ثابت كرديم كه پيروزي ما حادثه نبوده و استحقاق آن را داشته ايم.
بازي فوق با برتري دو بر صفر رئال به پايان رسيد.
نيستلروي: رونالدو براي انتقال به مادريد لحظه شماري مي كند
خبرگزاري فارس: مهاجم هلندي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: كريستين رونالدو براي بازي كردن در سانتياگو برنابئو لحظه شماري مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رود فان نيستلروي مهاجم و گلزن رئال مادريد در حمايت از خريد احتمالي باشگاه اسپانيايي اظهار داشت: رونالدو بازيكن بسيار بزرگي است و اگر جاي او بودم در همين فصل نقل و انتقالي راهي رئال مادريد مي شدم تا در جشن قهرماني لاليگا 2008 سهيم باشد.
فان نيستلروي افزود: رئال مادريد بايد پيش از اين رونالدو را به خدمت مي گرفت؛ اما هنوز هم دير نشده است. وقتي در منچستر يونايتد بودم بارها از رئال صحبت مي كرد و تنها كسي بود كه به خاطر تماشاي بازي هاي اين تيم با ساير بازيكنان منچستر يونايتد به تفريح نمي آمد.
په په چهار هفته استراحت مي كند
خبرگزاري فارس: مدافع مياني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا به دليل مصدوميت شديد تا قبل از بازي رئال مادريد با رم ايتاليا مجبور به استراحت است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، په په مدافع پرتغالي رئال مادريد از ناحيه كشاله پاي راست به شدت آسيب ديده است و حداقل تا قبل از بازي با رم ايتاليا در ليگ قهرمانان(كمتر از چهار هفته ديگر) مجبور به استراحت است.
رئال مادريد از متسلدر مدافع آلماني خود نيز نمي تواند استفاده كند، چرا كه وي 87 روز است از مصدوميت زانو رنج مي برد و نمي تواند تيمش را همراهي كند.
به اين ترتيب شوستر بايد به سالگادو، كاناوارو و راموس براي كنترل خط دفاعي اميدوار باشد.
په په براي مداواي پيشرفته امروز با هواپيماي اختصاصي رئال، راهي ليسبون شد تا تحت درمان پزشك قديمي خود قرار گيرد.
آويرو: دوست دارم قبل از مرگم كريس را در لباس رئال ببينم
خبرگزاري فارس: مادر مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد از فرزندش خواست هر چه سريعتر راهي رئال مادريد شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از مدت ها قبل مد نظر باشگاه ثروتمند رئال مادريد است؛ اما هر بار به دلايلي از قبيل مخالفت فرگوسن، مسائل مالي، نحوه زندگي در مادريد و حاميان مالي اين انتقال صورت نگرفته است.
دولورس آويرو، مادر رونالدو در اين مورد گفت: دوست دارم تا قبل از مرگم پسر خود را در لباس رئال مادريد ببينم.
دولورس ادامه داد: نام كريستيانو را براي پسرم انتخاب كردم و پدرش نام رونالدو را برگزيد، بنابر اين وقتي به رئال مادريد آمد به او بگوييد كريستيانو دوس سانتوس آويرو و بدانيد كه براي سال هاي سال با لباس رئال مادريد خواهد درخشيد.
وي تصريح كرد: كريس بايد از ابتدا براي رئال مادريد بازي مي كرد. اين نام روياهاي كودكي وي را تشكيل مي دهد و وقتي درس مي خواند بارها براي هديه تولد او پيراهن رئال مادريد را خريده ام.
رونالدو: با لباس رئال توپ طلا را فتح مي كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد تاكيد كرد: تنها با لباس رئال مادريد است كه به چشم مي آيم و توپ طلا را فتح مي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كريستين رونالدو هدف جدي رئال مادريد در فصل نقل و انتقالات تابستاني گفت: اطمينان دارم كه با لباس رئال به چشم مي آيم و مي توانم توپ طلايي رنگ فيفا را تصاحب كنم.
رونالدو در ادامه افزود: وقتي فيگو به رئال مادريد آمد، بلافاصله در سال 2001 توپ طلا را گرفت، رونالدو هم به همين خاطر انتخاب شد، زيدان و كاناوارو نيز در لباس رئال ديده شدند. وقتي در سالن اوپراي زوريخ بودم، كسي اسم مرا صدا نزد و آن وقت بود كه فهميدم يك رئال مادريدي بودن چه محسناتي دارد.
شوستر مربي آلماني رئال از انتشار خبر خريد قطعي كريستيانو رونالدو بسيار خوشحال است و كالدرون رئيس باشگاه قصد دارد به غير از اين بازيكن، سس فابرگاس هافبك آرسنال را نيز به خدمت گيرد.