به امید قهرمانی دوباره تو آلمان و آقایی توی اروپا
به امید قهرمانی دوباره تو آلمان و آقایی توی اروپا
امروز اخبار گفت باشگاه بایرن مونیخ پیشنهاد اینتر میلان رو برای خرید باستین رد کرد.:5:
به به
ایول
بایرن باید اسکلتشو نگه داره و با جذب یکی 2تا مهره خوب دیگه خودشو آماده بکنه برای آقایی توی اروپا
از همين الان زنگ خطر رو براي همه تيما به صدادر اورديم.:32:
پيش به سوي قهرماني تو اروپا.:33:
باشگاه صاحبنام بایرن مونیخ که در فصل گذشته عنوان قهرمانی بوندسلیگا و همچنین جام حذفی آلمان را از آن خود کرد، از روز دوشنبه گذشته (۳۰ ژوئن) تمرینات تدارکاتی خود را به رهبری سرمربی جدیدش یورگن کلینسمان آغاز کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توانست، تغییر و تحولاتی اساسی در این تیم پدید آورد و با جوانگرایی قاطع، فوتبال آلمان را از دام بحرانی جدی نجات دهد. حضور موفق ملیپوشان آلمان در جام جهانی ۲۰۰۶ در خانه خودی و کسب مقام سوم جهان تاییدی بود بر اندیشهی نوآورانه و تلاشهای پیگیر کلینسمان.
اما هنگامی که در اوسط فصل گذشته، باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که کلینسمان در فصل تازه، جانشین اوتمار هیتسفلد شده و هدایت این تیم را برعهده خواهد رفت، کارشناسان و طرفداران فوتبال به یک اندازه غافلگیر شدند، به ویژه آنکه کلینسمان خود زمانی به عنوان مهاجم بایرن مونیخ به میدان میرفت و همکاری او با این باشگاه در آن زمان خالی از تنشهای گوناگون نبود.
بازار داغ گمانهزنیها
در روزهای پایانی سال گذشته میلادی بود که که هیتسفلد خبر خاتمه همکاریاش با بایرن مونیخ را اعلام کرد. با انتشار این خبر داغ، بلافاصله حدس و گمانهزنیهای درمورد جانشین احتمالی وی نیز آغاز گردید.
در آن روزها، در رسانههای ورزشی، نام مربیانی پرآوازه و مشهور، چون خوزه مورینیهوی پرتغالی و رافائل بنیتز اسپانیایی به گوش میخورد و همچنین نام چهرههایی جوان چون یورگن کلوپ، سرمربی باشگاه دسته دومی آلمانی ماینتس که یکی از مربیان مطرح و نوآور آلمان محسوب میشود. حتی نام لوتار ماتئوس رکوردار فوتبال آلمان نیز به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ بر سر زبانها بود.
در پی این گمانهزنیها، سرپرستان بایرن مونیخ تاکید کردند که هیچ عجلهای برای تعیین مربی جدید نداشته و میکوشند که در کمال آرامش و سنجیدگی، چهرهی مورد نظر خود را برگزینند. اما این جستوجو در عمل زود به پایان رسید و شخصیتی مسئولیت سرمربیگری این تیم پرستاره را از فصل آینده به دوش میکشد که به فوتبال آلمان جانی تازه بخشید: یورگن کلینسمان.
«کلینسمان، گزینهای عاقلانه و سنجیده»
انتخاب کلینسمان به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ از این لحاظ شگفتیآفرین بود که او تا کنون سرمربیگری هیچ تیم باشگاهی را بر عهده نداشته و در این زمینه از هیچ تجربهای برخوردار نیست. بازگشت کلینسمان به صحنه فوتبال آلمان، آنهم به عنوان سرمربی جدید بایرن مونیخ با واکنشهای متفاوتی روبرو گردید.
فرانتس بکنباوئر انتخاب کلینسمان را تصمیمی نه شجاعانه، بلکه عاقلانه و سنجیده میداند. به عقیده «قیصر فوتبال آلمان» کلینسمان با روشهای خود به نتایج مثبتی در عملکرد تیم ملی دست یافت و شکی نیست که او با بایرن مونیخ هم به موفقیت خواهد رسید.
در مقابل، اودو لاتک، یکی از صاحبنظران و کارشناسان مطرح فوتبال که زمانی سرمربیگری بایرن مونیخ و نیز اف ث بارسلونا را برعهده داشته، تردید خود را در این مورد ابراز داشته و به تفاوتهای بزرگی که میان مسئولیت سرمربیگری یک تیم ملی و یک تیم باشگاهی وجود دارد، اشاره میکند.
کلینسمان و انقلاب با مجسمههای بودا
سرپرستان بایرن مونیخ بر این امر واقف بودند که آمدن کلینسمان، تغییر و تحولاتی مهم به دنبال خواهد داشت، اما حال به نظر میرسد که ابعاد این دگرگونیها به مراتب بیشتر از آن است که تصورش را میکردند.
اکنون یک هفته از آغاز تمرینات تدارکاتی بایرن مونیخ برای حضوری موفق در رقابتهای فصل آینده، چه در سطح ملی و چه در سطح اروپایی میگذرد و سرپرستان این باشگاه، از عملکرد مربی جدیدشان بسیار خشنود هستند و ابراز رضایت میکنند.
کلینسمان نه تنها با کادر وسیعی از متخصصان ریز و درشت، از مربی استقامت و فیزیوتراپیست گرفته تا روانشناس ورزشی، فعالیت خود را در مونیخ آغاز کرده، بلکه در طی همین مدت کوتاه فضایی آرامبخش پدید آورده که در کمتر باشگاه اروپایی میتوان مشابه آن را دید.
او حصارهای محوطه تمرینات بازیکنان بایرن مونیخ را شکسته و به جای آن محیطی ساخته که مکانهایی چون کتابخانه، اتاقهایی برای خانواده و سینمایی کوچک را در برمیگیرد. در این محیط تازه حتی مجسمههایی از بودا گذاشته شده تا انرژیای مثبت همواره در جریان باشد. بازیکنان در عین حال با مقررات دقیقتر و ضوابط شدیدتری، از جمله نداشتن اجازه استفاده از تلفنهای موبایل روبرو هستند.
مربی جدید بایرن مونیخ در نخستین کنفرانس مطبوعاتی بعد از آغاز تمرینات تدارکاتی تیم که چهارشنبه گذشته انجام گرفت، اظهار داشت: «من از لحاظ درونی احساس رضایت و افتخار میکنم که اجازه دارم، با باشگاه بایرن مونیخ همکاری کنم، در این باشگاه جنبشی به وجود آورم و اینجا و آنجا ایدههای جدیدی را مطرح کنم. از راه تغییرات است که میتوان پیشرفت کرد و باید هم این واقعیت را پذیرفت که ممکن است این دگرگونیها به مذاق بعضیها چندان خوش نیاید.»
کلینسمان نهایت تلاش خود را میکند تا تمامی فعالیتهای او و بازیکنانش بر فوتبال متمرکز شود، هر چه باشد، تنها ارائه نتایج موفقیتآمیز در پیکارهای بوندسلیگا و همچنین لیگ قهرمانان باشگاههای اروپاست که میتواند صندلی مربیگری او را استحکام بخشد و حفظ کند.
منبع پست بالا
:31::5:کد:www.bayernclub.com
ببينيد بچه ها بيشتر خبرا تو سايت fcbayern.irهست .پس اگه خبراي جديد تري دارين تو اين تاپيك بزارين.
پايان حضور "لمان" در تيم ملي آلمان
یوفا: دوران حضور "ينس لمان" در تيم ملي آلمان به سر رسيده است. يوآخيم لو در نظر دارد به دروازهبانهاي جوان فرصت حضور در تيم ملي آلمان را بدهد.
به گزارش یوفا: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان در نشست فدراسيون فوتبال آلمان در فرانكفورت درباره دگرگونيها در درون دروازه تيم ملي گفت: «بدون ترديد به زودي تغيير نسلي در درون دروازه پديد خواهد آمد. ينس 38 ساله است و ما سنگربانهاي جواني همچون رنه آدلر و مانوئل نوير را داريم كه توانايي خودشان را نشان دادهاند.»
او در عين حال با پرهيز از شتابزدگي درمورد تصميمگيري افزود: «ميخواهيم به خودمان زمان بدهيم و سپس در اين باره گفتوگو كنيم. پياده كردن اين ايدهها نيازمند زمان است.»
اخبار جدید تو fcbayern.ir هست ولی من اون خبر رو از اونجا نیاوردم.
سینا چرا بن شدش؟
تمرینات فصل جدید تیم فوتبال بایرن مونیخ یک هفته است که در محل باشگاه آغاز شده است،در این تمرینات تمامی بازیکنان به جز بازیکنان ملی پوش تیم ملی و تعداد از بازیکنان دیگر در حال انجام است،تیم جدید کادر فنی در فصل نو تمرینات بایرن رو کمی جذاب تر کرده،با توجه به اینکه بایرن تا به اینجای کار خرید آنچنانی نداشته اما حضور تیم فنی جدید و اسطوره ای چون کلینزمن بر سر تمرینات بایرن به عنوان سر مربی فصل آینده خود شور و انرژی و حرارت خاصی بخشیده به کار تیم در فصل جدید! باید دید آیا میتوان در فصل جدید به آمال و آرزوهای چند ساله هواداران بایرن در سراسر جهان بعد از سال 2001 در ساله حضور ابرمردی چون کلینزمن رسید یا خیر؟! کلینزمن صراحتآ در گفتگو های خود با نشرینات مختلف در آغاز کار خود با بایرن اعلام کرده که همان روشی که برای تیم ملی فوتبال آلمان در مسابقات جام جهانی در پیش گرفت برای بایرن نیز در دستور کار خود و همکارانش دارد،بهرحال من خودم از علاقه مندان این روش و تاکتیک های فوق هجومی کلینزی هستم اما اینو هم باید در نظر داشت جام جهانی تنها یک تورنومنت شش هفت مسابقه ای هست تا فینال اما پیاده سازی این روش در این همه مسابقات برای یک تیم باشگاهی چون بایرن که باید در لیگ داخلی،جام حذفی،لیگ قهرمانان و... به میدان بره کاره حقیقتا دشوار و سختی خواهد بود،اینکه تیم در یک تورنومنتی اینچنینی چون یورو یا جام جهانی مدام در یک سطح بازی کنه خب کاره ساده ای نیست اما در لیگ به مراتب کار سخت تره،البته در مقوله باشگاهی نیازی نیست که همیشه با تمام قوا جلوی حریفان به میدان بری.من فکر میکنم کلینزمن میدونه که بایرن چه فشاری رو باید تحمل کنه در صورت عدم موفقیتش،همین طور کاره بسیار دشوار تر اون بازی گرفتن از تمامی نیروهای تیمش هست که مدریت بازیکنان،کنترل جو تیمی و بر هم نخوردن رابطه بازیکنان کاره بسیار دشواری هست،در یورو دیدیم که بازیکنانی مث شواینی،پولدی و کلوزه هزاربار بهتر از امثال ریبری و تونی هستند،مسئله ای که در مطالب پیش ار پایان لیگ در همینجا بارها در باره اش صحبت کردم مورد انتقاد شدید و بی رحمانه دوستان قرار گرفتم،بهرحال ما به پتانسیل داشته خودمون نباید شک کینم و هیچ تردید نداشته باشید که بهترین ها رو ما خودمون داریم،کاری هم به مسائل ژرونالیستی نداشته باشید که فقط بازیکن های بین المللی اروپایی اسم در میارند و همه باشگاها دنبالشون راه می افتند و چرا بایرن نمیره سراغشون،علتش رو بالا تر گفتم!همین الان هم با توجه به اینکه کلینزی یک شخصیتی داره که بیشتر علاقه داره تا از بازیکنان ملی پوش و آلمانی استفاده کنه چراکه علاوه بر اعتقاد کاملی که به کارایی بازیکنان داخلی داره یک نوع حس ناسیونالیستی شدیدی رو هم داره به استفاده از جوون های آلمانی در ترکیب بایرن چیزی که اصلآ هیتسفلد نداشت! مسئله اینجاست که او چطور میخاد بین استفاده از ستاره های خارجی بایرن از جمله ریبری،تونی،لوسیو،حمیت و... یک بالانسی رو برقرار کنه با بازیکنان آلمانی مث پولدی،شواینی،کلوزه،اگه حالت دوم بر قرار باشه باید از ترکیب های مثلثی این سه بازیکن پشت محوطه هر حریفی استفاده کنه و شاید یکی از بین ریبری و تونی ذخیره باشه،اما من به شخصه فکر میکنم با توجه به مسائلی که از کلینزی میدونم و روابط عمومی او و کلآ شخصیتی که داره او به بهترین نحوه ممکنه با بازیکنانش رابطه برقرار میکنه خودش همین طور که گفتم به بهترین حالت ممکنه از این داشته های خارجی و داخلی بایرن در خدمت تیمش استفاده میکنه و بار هجومی فوق العاده ای رو برای تیمش تدارک میبینه!همین طور که خوده او اظهار داشته بود از زمانی که به عنوان سرمربی آینده بایرن انتخاب شد تا روزی که تمرینات بایرن شروع شد چیزی در حدود سه ماه به طور کامل مشغول مطالعه برای داشتن روش ها و تاکتیک های مدون و هجومی با توجه به بازیکنان و داشته های بایرن بوده!حقیقتآ باید تک تک بایرنی ها برای این شخصیت محبوب و دوست داشتی در بایرن آرزوی موفقیت کنند،چراکه او راه بسیار دشواری رو در پیش روی داره و اگه از او تحت همه شرایط حمایت کنیم میشه انتظار موفقیت بایرن رو در اروپا داشت!تنها با کلینزی دوباره ما میتونیم آقای اروپا بشیم،سال آینده گربه سیاه ما یعنی آث میلان هم در لیگ قهرمانان حاضر نیست!
کسی لیست بازیکنهای ورود و خروج باشگاه رو داره بذاره؟
ورود: تيم بروفسكى(برمن)- يورگ بوت(بنفيكا)- توماس كرافت(جوانان بايرن)نقل قول:
کسی لیست بازیکنهای ورود و خروج باشگاه رو داره بذاره؟
خروج:يان شلايدراف(هانوفر) -خوليودوس سانتوز (پارانائنسه)- ساندروواگنر(دويسبورگ)
احتمالات: بايرنى ها همچنان در تلاشند تا ماريو گومز(اشتوتگارت) و الكساندر هلب(آرسنال) را براى فصل آينده به خدمت بگيرند. همچنين اين احتمال مى رود كه لوكاس پودولسكى از بايرن جدا شود و فصل آينده با پيراهن كلن در ميادين حاضر شود.
منبع خبر: fcbayern.ir
بى شك اوليوركان را مى توانيم يكى از بهترين دروازه بان هاى تاريخ فوتبال جهان بناميم. افتخارات بزرگى كه اوليوركان در سال هاى حضورش در مستطيل سبز كسب كرده است باعث شد تا وى حتى پس از خداحافظى از دنياى فوتبال همچنان در كانون توجه رسانه هاى كشور آلمان قرار داشته باشد.
اين بار علاقه شديد و قابل توجه سنگربان اسبق تيم ملى آلمان و باشگاه بايرن به سوژه اصلى مطبوعات آلمانى تبديل شده است. اولى كان در سال هاى گذشته نيز ورزش مفرح گلف را به عنوان يك سرگرمى دنبال مى كرده است اما پس از خداحافظى از دنياى فوتبال حضور او در اين ورزش بسيار پررنگ تر شده است تا جايى كه مطبوعات آلمانى حضور سنگربان اسبق ژرمن ها را در دنياى حرفه اى گلف پيش بينى كرده اند.
روزنامه بيلد آلمانى در اين خصوص مى نويسد:«كان از زمان خداحافظى خود از دنياى فوتبال در ۵۴ تورنمنت گلف شركت كرده است. در ابتداى كار، تورنمنت هايى كه كان در آنها شركت مى كرد، چندان حرفه اى نبودند اما رفته رفته اين تورنمت ها حرفه اى تر شدند تا جايى كه اكنون شاهد حضور اولى كان در تورنمنت هاى كاملاً حرفه اى كشور آلمان هستيم.»
خبرنگار بيلد در ادامه اين مطلب مى نويسد:«نكته قابل توجه اينجاست كه پيشرفت كان در ورزش گلف كاملاً محسوس بوده است، تا جايى كه رئيس فدراسيون گلف آلمان از حضور او به عنوان يك گلف باز حرفه اى در تورنمنت هاى بين المللى استقبال كرده است!»
اخيراً نيز شاهد حضور سنگربان اسبق ژرمن ها در تورنمنت گلف «Entertainment master» بوديم. اين تورنمنت در شهر مونيخ آلمان همه ساله و با حضور برترين گلف بازان كشور آلمان برگزار مى شود. در ابتدا هيچ كس فكر نمى كرد كان در ميان گلف بازان حرفه اى كشور آلمان حرفى براى گفتن داشته باشد اما عملكرد او در اين دوره از رقابت هاى Entertainment master باعث شگفتى همگان شد. كان در ميان ۵۰ گلف باز حرفه اى و با تجربه آلمانى توانست در ميان ناباورى همگان عنوان پنجم را كسب كند تا نشان دهد خيز بلندى براى حضور در دنياى حرفه اى گلف برداشته است.»
اوليور كان خودش در خصوص حضور پر سر و صدايش در دنياى گلف مى گويد:«گلف هميشه سرگرمى محبوب من بوده و هست. زمانى كه فوتبال بازى مى كردم زمان زيادى براى حضور در زمين گلف نداشتم. البته آن زمان هم سعى مى كردم هفته اى ۲ بار به اين ورزش بپردازم. حالا و پس از خداحافظى از فوتبال، وقت بيشترى براى خودم دارم. من در اين مدت سعى كرده ام بيشتر وقت آزادم را در زمين گلف پر كنم و از اين بابت واقعاً خوشحالم. گلف به من آرامش مى دهد. من سال ها در استاديوم هاى فوتبال و در ميان هياهوى ده ها هزار نفر بوده ام. حالا مى توانم در محيطى آرام به ورزش مورد علاقه خود بپردازم. پس از سال ها حضور در دنياى پر هياهوى فوتبال حالا ورزش گلف مى تواند باعث آرامش خاطر من شود.»
كان در ادامه درخصوص پيشرفت قابل توجه خود در گلف و احتمال حضورش در دنياى حرفه اى اين ورزش مى گويد:«پيشرفتى كه در گلف داشته ام به خاطر علاقه ام به اين ورزش بوده است. من واقعاً عاشق گلف هستم اما بعيد مى دانم كه به اين ورزش به صورت حرفه اى ادامه دهم. من سال ها حضور در دنياى حرفه اى ورزش را تجربه كرده ام و حالا مى خواهم براى خودم زندگى كنم، به همين خاطر فعلاً قصد ندارم يك گلف باز حرفه اى شوم. البته در ورزش گلف سن و سال اصلاً مهم نيست. حتى با ۷۰ سال سن هم مى توان در تورنمنت هاى بين المللى گلف شركت كرد، به همين خاطر شايد چند سال بعد تصميم بگيرم كه گلف را نه به عنوان يك سرگرمى بلكه به عنوان يك گلف باز حرفه اى ادامه دهم اما بازهم تأكيد مى كنم كه فعلاً فقط قصد دارم استراحت كنم و توجه بيشترى به علائق خود داشته باشم.»
به هر حال با توجه به حضور فعال و پررنگ كان در ورزش گلف شايد در سال هاى آينده شاهد حضور وى در دنياى حرفه اى گلف باشيم.
منبع : fcbayern.ir
پس از خداحافظى اوليور كان از دنياى فوتبال، انتخاب كاپيتان جديد بايرن به يكى از دغدغه هاى يورگن كلينزمن تبديل شده است
كلينزمن معتقد است انتخاب كاپيتان جديد براى بايرن كار دشوارى است. وى دراين خصوص به روزنامه بيلد آلمان گفت: «كان در سال هاى گذشته يك كاپيتان شايسته ولايق براى بايرن بوده است. همه به او احترام مى گذاشتند و او را به عنوان كاپيتان قبول داشتند. او در زمين يك هدايتگر فوق العاده براى تيمش بود.به نظر من انتخاب جانشين براى چنين كاپيتان لايقى بسيار دشوار است و به زمان احتياج دارد.»
به نقل از روزنامه بيلد يورگن كلينزمن قصد دارد از ميان مارك فن بومل، فيليپ لام، لوسيو، سانيول و زى روبرتو كاپيتان جديد تيمش را براى فصل آينده رقابت هاى بوندس ليگا و ليگ قهرمانان انتخاب كند.در اين ميان مارك فن بومل هافبك هلندى بايرنى ها بيشترين شانس را براى تصاحب بازوبند كاپيتانى دارد
روزنامه بيلد در اين خصوص مى نويسد: «فن بومل تمام فاكتورهاى لازم را براى جانشين كان دارد. اين مرد هلندى هم به مانند كاپيتان اسبق بايرن بسيار متعصب جدى و بعضى وقت ها هم عصبى است! فن بومل هم به مانند كان مى تواند يك كاپيتان قاطع و شايسته براى بايرن باشد.
او سال هاست كه در دنياى حرفه اى فوتبال حضور دارد و در اين سال ها تجارب زيادى را اندوخته است. اين هلندى را مى توان يكى از باتجربه ترين مردان بايرن دانست و اما مهمترين مسأله در خصوص فن بومل تسلط او به زبان هاى آلمانى، انگليسى و اسپانيايى است. او با تسلط به اين ۳ زبان مى تواند با تمام بازيكنان ارتباط برقرار كند. اين فاكتورى است كه در ديگر گزينه هاى يورگن كلينزمن ديده نمى شود.
مارك فن بومل هافبك ۳۱ ساله بايرنى ها در خصوص احتمال بستن بازوبند كاپيتانى بايرن در فصل آتى به خبرنگار بيلد گفت: «كاپيتان بايرن براى هر بازيكنى يك افتخار بزرگ است. من خيلى دوست دارم اين افتخار نصيبم شود اما بايد بگويم كه مهمتر از اين مسأله موفقيت بايرن است. گرفتن بازوبند كاپيتانى بايرن، هيچ گاه جز اهداف من نبوده و نيست. من براى فصل آينده فقط يك هدف دارم و آن هم موفقيت تيم بايرن است. من سعى خواهم كرد براى موفقيت تيمم بهترين بازى را ارائه دهم، چه با بازوبند و چه بدون آن! به هر حال در صورتى كه كادر فنى من را به عنوان كاپيتان جديد معرفى كند و بازيكنان نيز من را به عنوان كاپيتان جديد تيم بپذيرند با كمال ميل و با تمام افتخار بازوبند را به بازو خواهم بست و سعى خواهم كرد كه كاپيتان شايسته اى براى بايرن باشم.»
گفته مى شود لام يكى از بازيكنان مورد علاقه كلينزمن به شمار مى رود و اين احتمال وجود دارد كه كلينزمن بازوبند كاپيتانى بايرن را براى فصل آتى به اين مدافع جوان اما با تجربه بدهد.
---------------------------
fcbayern.ir
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم بايرن مونيخ گفت: نيروهاي مورد نياز خود را براي فصل آينده در اختيار گرفتهايم و قصد نداريم نفرات ديگري را به تيم اضافه كنيم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، يورگن كلينزمان اظهار داشت: در نقاط مختلف، بازيكنان خوبي در اختيار داريم. گمان نميكنم وارد عرصه خريد بازيكنان جديد شويم.
اين مربي ادامه داد: مهمترين دغدغه من آماده سازي تيم است. ميكوشيم تا بازيكنانمان را به شرايط ايده آل برسانيم چون در فصل آينده برنامه هاي مفصلي داريم كه داشتن آمادگي كافي ما را به اهداف مورد نظرمان ميرساند.
سرمربي بايرن مونيخ با اين اظهارات واكنش تازهاي به برخي گزارشات مطبوعات داشت كه خبر دادند بايرن دو بازيكن جديد استخدام مي كند.
مرسی :20:نقل قول:
دوباره تا چند سال رفتن تو خسیس بازی . این تیم یه بازیساز می خواد .
بعد از افنبرگ و بالاک این پست خالیه ؟ یعنی اینا نمی دونن ؟؟؟؟
موافقم...
با این که میدونن بازی ساز نداریم باز به دنبال مهاجم میرن!!!
3 تا مهاجم تراز اول آماده داریم میخوان یکی دیگم اضافه کنن...
البته یه جورایی بازیساز داریم رهبر نداریم!!!:31:
حالا هم که الی نیست دیگه بدتر...
اين فصل بروسكي و التينتاپ فكر كنم بازيساز تيم باشند. البته ون بوملم هست.
ون بومل بیشتر تخریب چی هستش
ولی شوتاش واقعا وحشتناکه
بهترین شوتش زمان کاپلو بود که تو مادرید دقیقه 89 که بایرن 3-1 عقب بود اون شوت خفنو زد گوشه دروازه کاسیاس تا نتیجه 3-2 بشه و بازی برگشت هم بایرن 2-1 ببر هو رئال طبق معمول حذف بشه
«كلارنس سيدورف» هافبك سرشناس باشگاه ميلان كه در حال حاضر در مونيخ بسر مى برد، براى بازديد از امكانات باشگاه بايرن در كمپ جديد اين تيم حاضر شد و ساعاتى را در كنار يورگن كلينزمن و بازيكنان بايرن گذراند.
سيدورف در طول سال هاى حضورش در دنياى حرفه اى فوتبال تجارب زياد و ارزشمندى را كسب كرده است. حضور در تيم هاى آژاكس، جنوا، رئال مادريد، اينتر و ميلان و كسب عناوين متعددى همچون قهرمانى در ليگ هلند، لاليگا و سرى A به اضافه ۴ بار قهرمانى در رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا باعث شده هافبك اسبق تيم ملى هلند به يكى از باتجربه ترين چهره هاى فوتبال جهان تبديل شود.
وجود حضور در باشگاه هاى بزرگى همچون رئال مادريد، اينتر و ميلان، اين هافبك هلندى پس از بازديد از كمپ جديد باشگاه بايرن اعتراف كرد تمرين در چنين كمپ مجهزى را تجربه نكرده است!
سيدورف كه چهارشنبه ميهمان ويژه باشگاه بايرن بود، در توصيف كمپ جديد اين باشگاه چنين گفت: «اينجا واقعاً فوق العاده است. بايد اعتراف كنم انتظار چنين چيزى را نداشتم. اين كمپ مدرنيزه مى تواند الگوى مناسبى براى بزرگترين باشگاه هاى اروپا باشد.
من تاكنون حضور در ۴ باشگاه بزرگ و مطرح قاره سبز را تجربه كرده ام. در طول مدت حضورم در تيم ملى هلند نيز سابقه تمرين در بسيارى از كمپ هاى اروپايى را دارم اما راستش را بخواهيد تا كنون در چنين محيطى تمرين نداشته ام!»
مرد شماره ۱۰ روسونرى ها در ادامه افزود: «امكاناتى كه براى كادر فنى و بازيكنان در اين محل محيا شده فراتر از حد انتظار است. به نظر من چنين كمپى برازنده باشگاه بزرگى همچون بايرن مونيخ است.»
سيدورف در ادامه ضمن تعريف و تمجيد از عملكرد يورگن كلينزمن در عرصه مربيگرى به خبرنگار بيلد گفت: «كلينزمن مرد فوق العاده اى است. او پس از خداحافظى از دنياى بازيگرى نشان داد مى تواند به يك مربى بزرگ نيز تبديل شود. او كار خود را در عرصه مربيگرى فوق العاده شروع كرد. به نظر من حضور وى در تيم ملى آلمان باعث شد فوتبال آلمان متحول شود. مطمئن هستم در باشگاه بايرن نيز با موفقيت به مسير خود ادامه خواهد داد.
كلينزمن با در اختيار داشتن بازيكنان بسيار آماده و سرشناس بايرن مى تواند حضور مقتدرانه اى در عرصه هاى بين المللى داشته باشد.ضمن اينكه با امكاناتى كه باشگاه بايرن براى وى فراهم كرده ، درصد موفقيت او و باشگاه بايرن بسيار زياد است.»
هافبك سرشناس ميلان در پايان صحبت هاى خود بايرن را محكوم به قهرمانى رقابت هاى بوندس ليگا خواند و گفت: « بايرن بازيكنان بسيار خوبى دارد. در رأس كادر هدايت اين تيم نيز يك مربى با كلاس و صاحب سبك حضور دارد. چنين تيمى با در اختيار داشتن يك كمپ مجهز و فوق العاده چاره اى جز قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا ندارد! بايرن مى تواند با استفاده از اين امكانات به تيمى بى رقيب در فوتبال آلمان تبديل شود.به نظر من رقابت هاى بوندس ليگا يا جام حذفى فوتبال آلمان نبايد هدف هاى اصلى تيمى همچون بايرن باشد.
تيمى مثل بايرن بايد به حضورى قدرتمند و موفق در ليگ قهرمانان اروپا بينديشد. من پس از بازديد از كمپ بى نظير بايرن اين تيم را يكى از مدعيان اصلى كسب عنوان قهرمانى در رقابت هاى فصل آتى ليگ قهرمانان اروپا مى دانم.»
بایرن قهرمانه.
پارسال ما نتونستیم توی اروپا باشیم و امسال میلان نمیتونه.
آخ چقدر حال میده.
اين ايتالياييها بد جوري تو كف كمپ بايرن موندن ها...
خبرگزاري دانشجويان ايران
لوكا توني مهاجم گلزن بايرن مونيخ از سياستهاي اين باشگاه نسبت به جذب بازيكنان در فصل نقل و انتقالها به انتقاد پرداخت.
به گزارش ايسنا، توني 31 ساله و ايتاليايي كه طي 46 بازي اخير براي بايرن 39 گل براي اين تيم به ثمر رسانده است، گفت: فكر ميكنم در راستاي پيشرفت ما در ليگ قهرمانان اروپا بايد جمعي از بهترينها را در بايرن گردهم آوريم.
وي با اشاره به اينكه اين جمع از بازيكنان بايد بيشترين تعداد ممكن از اعضاي تيم را تشكيل دهند، افزود: همچنين بر اين باور هستم كه درحال حاضر تيمهاي بسياري از نظر سطح كيفي در اروپا بالاتر از بايرن مونيخ قرار ميگيرند.
مهاجم پيشين فيورنيتنا در ادامه گفت: بدون شك تغييرهاي بسياري با روي كارآمدن كلينزمن در تيم شكل خواهد گرفت.
آنچه مانند سابق پابرجا خواهد بود اين است كه من تمامي تلاش خود را براي آنچه براي به دستآوردن تعيين كردهايم، ميكنم
یه خورده یورگن تمرینشون بده نظر لوکا هم عوض میشه.
لیگ قهرمانان جدید با گلزنی های لوکا و میروسلاو جالب میشه
راستی کسی میدونه کلوزه تو این فصل کلا چند تا گل زد برای بایرن توی مجموع مسابقات؟
لو کاتونی نباید بایرن رو با تیمهای سیرک مانندی مثل چلسی اشتباه بگیره که همه بازیکنای بزرگ رو جمع می کنند دور خودشئن تا نمایش بدن.بایرن بازیکناییرو که لازم داره در اختیارشه تازه تو خیلی از خطوط بازیکن اضافه هم دارند و فقط می مونه یک فکر بزرگ و خلاق در تیم برای موفقیت که اونهم کلینزمنه.
نقل قول:
خوب اینم تو مکتب باشگاهیه ایتالیا بزرگ شده دیگه .
ولی من خیلی باهاش حال می کنم . هم خوب گل میزنه هم خوشگله .
اره منم دوسش دارم . خيلي هم با تعصب بازي ميكنه. به اميد اينكه تو اروپا همه تيمها رو گل بارون كنه.(البته به همراه كلوزه و پودولسكي)نقل قول:
هالیوودیهای باواریا بدنبال فتح مجدد سكوی افتخار/كلینزمن نقطه عطف بایرن
خبرگزاری پارس فوتبال
پس از کناره گیری اوتمار هیتسفلد از سر مربیگری بایرن، پرافتخار ترین باشگاه آلمان ، سران مونیخی از میان گزینه های سرشناسی چون خوزه مورینیو ، رافائل بنیتس ، اسون گوران اریکسون و یورگن کلینزمن ، با مهاجم مهار نشدنی سال های نه چندان دور ژرمن ها به توافق رسیده و قرار داد 3 ساله ای را امضا کردند. وی در 30 جولای 1964 در گوپینگن آلمان غربی سابق به دنیا آمد. فعالیت حرفه ای خود را در سال 1981 با تیم اشتوتگارت کیکرز آغاز کرد و توانست خود را به عنوان مهاجمی شش دانگ به استعداد یاب های اشتوتگارت معرفی کند. اینتر ، موناکو ، تاتنهام ، بایرن و سمپدوریا دیگر باشگاه هایی بودند که از وجود او در خط حمله ی خویش سود بردند. دو فصلی که وی 65 بار با پیراهن غول های باواریا در میادین حاضر شد ، 31 گل به ثمر رساند و جام یوفا (1996) و بوندس لیگا (1997) را فتح کرد. کلینزمن پس از خداحافظی از مستطیل سبز در کلاس های مربیگری حرفه ای حضور یافت و مدارک متعددی از یوفا و فیفا دریافت کرد.
پس از عدم موفقیت رودی فولر در یورو 2004 و کناره گیری وی از پست سر مربیگری تیم ملی ژرمن ها ، سران فدراسیون فوتبال آلمان با مشورت فرانتس بکن باوئر بزرگ ، یورگن کلینزمن را به عنوان جانشین فولر انتخاب کردند.در ابتدا همه از این انتخاب شگفت زده شدند، چون کلینزمن جوان سابقه ی هدایت حتی یک تیم یا باشگاه حرفه ای را در کارنامه ی خویش نداشت. تنها پس از چند ماه ، تیم ملی آلمان تحت رهبری و هدایت وی ، فوتبالی ارائه می داد که کمتر از ژرمن ها شاهد بودیم. کار تیمی آن ها فوق العاده بود ، خلاقیتهای فردی در تاکتیک آن ها وارد و ترکیب این دو (تاکتیک تیمی و تکنیک فردی )، فوتبالی تماشاگر پسند را به هواداران شان تقدیم می کرد. در جام جهانی 2006 با کنار زدن آرژانتین ، در یک قدمی فینال بودند که فابیو گروسو تمام برنامه های آنها را نقش بر آب کرد. در دیدار رده بندی و خداحافظی الیور کان ، بزرگترین دروازه بان چند سال اخیر ژرمن ها از بازی های ملی ، با کسب مقام سوم به کار خود پایان دادند. پس از رقابت های سنگین جام جهانی ، کلینزمن از پست خود استعفا و جای خویش را به یواخیم لو داد. وی دلیل این تصمیم را استراحت و کسب مجدد قوای از دست رفته ی خویش عنوان کرد. اکنون پس از دوری دو ساله از فوتبال ، کلینزمن با تیمی به آلمان و مونیخ بازگشته که همه از وی و گروهش انتظار قهرمانی اروپا و حتی جهان دارند.
سیستم مورد علاقه ی کلینزمن
چند سالی ست بسیاری از تیم های فوتبال جهان سیستم مبنای خود را ۱-۵-۴ انتخاب می کنند. فینالیست های یورو 2008 از مرحله ی یک چهارم نهایی تا بازی پایانی از این سیستم استفاده کردند. فرانسه و ایتالیا در جام جهانی 2006 آلمان ، با تکیه بر این سیستم توانستند به دیدار نهایی صعود و برای قهرمانی بجنگند. بسیاری از مربیان شاغل در تیم های باشگاهی و حتی ملی اروپا نیز به این سیستم علاقه ی خاصی دارند. اما در این بین یورگن کلینزمن قصد ندارد از آن در بایرن استفاده کند.
سر مربی جدید بایرن ، یکی از طرفداران متعصب ۲-۴-۴ است، وی در این باره می گوید: « من با ۱-۵-۴ هیچ رابطه ی خوبی ندارم. برای یک مهاجم این یک عمل بی رحمانه است که میان چهار مدافع تنهایش بگذاری ! چون ما سه مهاجم فوق العاده و ارزشمند در اختیار داریم ، باشگاه های زیادی به ما حسادت می ورزند. من حتی تصور هم نمی کنم که دو تن از آن ها را روی نیمکت بنشانم. »
بارها و بارها یورگن کلینزمن تاکید کرده است که دو بازیکن ارزشمند تیمش ، میروسلاو کلوزه و لوکا تونی مهاجمین نخست تیم های ملی آلمان و ایتالیا ، از پیش انتخاب شده برای قرار گیری در ترکیب اصلی تیم اول باواریا نیستند. وی پیرامون وضعیت لوکاس پودولسکی این گونه توضیح می دهد : « من در این رابطه خیلی فکر کرده ام. وقتی در راس تیم ملی بودم به پولدی زیاد کمک کردم. درک می کنم لوکاس از چه شخصیت بالایی سود می برد و چه فوتبالیست بزرگی ست . می دانم چه طور از وی استفاده کنم. فکر می کنم در آینده ما یک پیشنهاد بزرگ برای لوکاس دریافت کنیم. »
برخلاف یواخیم لو سر مربی کنونی تیم ملی ژرمن ها ، به نظر نمی رسد یورگن کلینزمن از پودولسکی در جناح چپ خط میانی استفاده کند. در این باره سر مربی بایرن افزود : « من به پولدی به عنوان یک بازیکن کناری نگاه نمی کنم. در نظر من وی یک مهاجم مرکزی است ، شاید هم یک تمام کننده یا مهاجم هدف. اما به طور قطع در مرکز بازی خواهد کرد. فراموش نکنیم بیشتر گل هایی که او به ثمر رسانده داخل یا پیرامون محوطه ی جریمه بوده است نه در جناح چپ. »
پودولسکی هرگز برای قرار گیری در ترکیب اصلی و پیشرفت جنجال به راه نینداخته . کلینزمن اینگونه توضیح می دهد : « بیشتر اوقات پولدی آرام بوده است. این جور بازیکن ها واقعاً جای پیشرفت دارند. من همیشه برای ارتقای سطح او مصمم بوده ام. وی تنها دو سال است که با بزرگ ترین باشگاه آلمان قرار داد امضا کرده. در این جا به هر درخواستی پاسخ داده نمی شود! من مطمئنم لوکاس مدت زیادی در بایرن می ماند و از این جا بودن لذت خواهد برد. »
سر مربی قرمز های باواریا اعلام کرد مایل به رقابت با سایر باشگاه ها برای فتح مجدد جایگاهی ست که اکنون بایرن در آن به سر می برد. : « مبنای تمام برنامه های ما بر وجود بازیکنانی ست که حال در اختیار داریم. من و دستیارانم بسیار خوشحال هستیم که چنین گروهی را تحویل گرفته ایم. در اصطلاح آمار و آنالیز فوتبال ، ما از کیفیتی خارق العاده سود می بریم. »
تفکرات کلینزمن کاملا هجومی ست. با در اختیار داشتن ستاره هایی چون ریبری ، تونی ، کلوزه ، شوان اشتایگر ، لوسیو و دیگران ، به نظر نمی رسد وی با کمبود مهره مواجه باشد. زمان فلیکس ماگات بایرن فوتبالی بسیار کسل کننده ، بسته ، دفاعی و کاملا نتیجه گرا ارائه می داد، اما در هجده ماهی که باز اوتمار هیتسفلد سویسی سکّان هدایت بزرگ ترین باشگاه آلمان را در دست گرفت ، کمی نیز فوتبال آن ها تماشاگر پسند شد و از آن فوتبال بی روح فاصله گرفتند.
بسیاری از کارشناسان و تحلیل گران اروپا ، حضور یورگن کلینزمن به عنوان نفر اول کادر فنی بایرن را نقطه عطفی در تاریخ این باشگاه متموّل می دانند. با توجه به این موضوع که وی از مهره های با کیفیت تری نسبت به تیم ملی آلمان در جام جهانی 2006 سود می برد ، فوتبالی زیبا ، هجومی و البته پر گل را به نمایش خواهد گذاشت. از مصاحبه هایش نیز می توان استنباط کرد که هیچ علاقه ای به بازی بسته و دفاعی ندارد، روشی که در بایرن به خوبی جا افتاده و در سال های نه چندان دور استفان افنبرگ و لوتار ماتیوس مهره های اصلی اجرای آن بودند.
بایرن 200۹ / 200۸ دو تفاوت عمده با بایرن های سال های گذشته دارد. نخست ،دیگر درون دروازه شاهد چهره ای ترسناک و شخصی مصمم و توانمند نیستیم. حراست از دروازه بر عهده ی جوانی 24 ساله است که پیراهن شماره ی یک را پس از الیور کان بزرگ بر تن خواهد کرد. وی پس از 8 سال (در تیم آماتور ها و اصلی بایرن) تجربه اندوزی و نیمکت نشینی جانشین یکی از بهترین دروازه بانان فوتبال جهان می شود که نام خویش را در بسیاری تورنمنت ها جاودانه کرده است. بازی های درخشانی که میشائیل رنسینگ از خود به نمایش گذاشت اعتماد سران یکی از 5 باشگاه متموّل و بزرگ جهان را به خوبی جلب کرد. رنسینگ در این باره می گوید : « من چند سال با دو تن از بهترین دروازه بان های جهان ( کان و سپ مایر افسانه ای) تمرین کرده ام و درس های زیادی از این دو آموختم . اکنون زمان برداشت تلاش هایی ست که این چند سال متحمل شده ام.» دیگر تفاوت عمده ی آن ها تفکرات کلینزمن است. وی با برنامه هایی کاملا هجومی وارد بایرن شده و فقط به بازی تماشاگر پسند و هجومی فکر می کند. سبکی که وی تمایل دارد از آن استفاده کند در گذشته در بایرن جایی نداشته است.
باید دید وی می تواند بایرنی متفاوت را وارد مسابقات مختلف کند، پنجه در پنجه ی غول های بزرگ اروپا بیندازد و خود را به فینال المپیکو رم برساند؟
کلینزمن و دستیارانش می توانند به قول های خویش مبنی بر ارائه ی فوتبالی زیبا ، هجومی ، تماشاگر پسند و البته همراه با کسب نتیجه هایی فوق العاده عمل کنند ؟
مرسی بابت خبر
من خیلی هیجان دارم.دوست دارم هرچه زودتر فصل جدید شروع بشه مخصوصا لیگ قهرمانان تا بایرن دوباره پز این رئالیا رو بزنه.
تلاش بایرن مونیخ برای حفظ پودولسکی
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: مقامات باشگاه بایرن مونیخ تلاش می کنند تا لوکاس پودولسکی مهاجم ملی پوش خود را در این تیم حفظ کند.
به گزارش روز شنبه بخش فرانسه گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" به نقل از منابع اسپانیایی، پس از نایب قهرمانی تیم ملی آلمان در رقابتهای جام ملتهای اروپا زمزمه های جدایی پودولسکی از این باشگاه شنیده شد. وی در فصل گذشته بوندس لیگا عملکرد خوبی نداشت و با کادر فنی سابق بایرن دچار اختلاف شده بود.
با وجود مهاجمی همچون لوکا تونی و میروسلاو کلوزه به نظر می رسد پودولسکی نمی تواند جایگاه ثابتی را در فصل آینده داشته باشد اما یورگن کلینزمن سرمربی جدید بایرن تاکید کرده است که وی را در تیم نگه می دارد زیرا به وجود او در رقابتهای فصل آینده نیازمند است.
به گفته ی مطبوعات آلمانی در حال حاضر تیمهای منچستر سیتی، یوونتوس، تاتنهام و وردربرمن از جمله تیمهایی اند که خواهان جذب پودولسکی هستند. اولی هوینس سرپرست تیم فوتبال بایرن در مورد جدایی پودولسکی به خبرنگاران گفت:" تاکید می کنم لوکاس جایی نخواهد رفت و ما به او نیازمندیم. لوکاس از جمله بازیکنانی است که روند پیشرفت را پیدا کرده است و خودش بدرستی می داند که من به او اعتماد دارم و متقاعد شده ام که او در فصل جدید می تواند به ما کمک کند."
پودولسکی 23 ساله در فصل گذشته بوندس لیگا در 25 دیدار توانسته بود تنها 5 گل به ثمر رساند اما در رقابتهای جام ملتهای اروپا از بازیکنان موثر آلمان بود که تا مرحله ی پایانی پیش رفته بود.
شوين اشتايگر خواستار تمديد قرارداد با بايرن شد
باستين شوين اشتايگر هافبك باشگاه بايرن مونيخ آلمان روز جمعه اعلام كرد قصد دارد قراردادي جديد با اين تيم دسته اولي امضا كند.
اين هافبك ۲۳ساله كه از اواخر فصل گذشته مذاكره با سران باشگاه را آغاز كرده، اولين جلسه تمرين تحت نظر سرمربي جديد يورگن كلينزمن را انجام داد به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، وي اظهارداشت: -اولين انتخاب من ماندن در بايرن است. بايرن خانه من است.>
شوين اشتايگر كه از رده جوانان باشگاه بايرن بالا آمده، از سال ۲۰۰۲ تاكنون ۱۵گل براي تيمش به ثمررسانده است.
وي در جام ملتهاي اروپا (يورو (۲۰۰۸نيز با به ثمررساندن دو گل نقش مهمي در موفقيت تيم آلمان ايفا كرد تا اين تيم به مسابقه فينال برابر اسپانيا راه يابد.
هافبك بايرن اظهارداشت: - در يورو ۲۰۰۸تواناييهاي خودم را نشان دادم اما نميخواهم زياد در مورد اين مسابقات صحبت كنم.>
بايرن در فصل گذشته جام قهرماني ليگ دسته اول و حذفي را به خانه برد و اميدوار است امسال در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا نيز موفقيتي كسب كند.
مرسی بابت خبرا
شواینی که میمونه
پولدی هم امیدوارم بمونه
اختلاف نظربازيكنان بايرن مونيخ درباره آينده اين تيم در ليگ قهرمانان
یوفا: بازيكنان تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان درباره احتمال موفقيت اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا و بوندسليگا اختلاف
نظر دارند و در حاليكه تعدادي از انان براي موفقيت دراين رقابتها خواستار جذب ستارههاي ديگري هستند، برخي نيز شرايط كنوني تيم را براي كسب نتايج خوب كافي ميدانند.
به گزارش یوفا: لوكا توني يكي ازمهاجمان تيم بايرن مونيخ از جمله بازيكناني است كه تاكيد كرده اين تيم براي موفقيت در ليگ قهرمانان اروپا حداقل بايد ۱۵يا ۱۶بازيكن ستاره بخرد.
وي تاكيد كرده است كه براي رقابت با تيمهاي مدعي و شايسته انگليسي ، اسپانيايي و حتي ايتاليايي بازيكنان سوپر استار ميتوانند تعيينكننده و سرنوشت ساز باشند.
اين در حالي است كه مارك فان بومل اين نظر توني را رد كرده و گفته است :
نيازي به ۱۵بازيكن عالي نداريم و ما با همين نفرات ميتوانيم قهرمان اروپا شويم.
وي افزوده است: مربي و هيات رييسه باشگاه ميدانند كه چكار ميكنند و كادر فني فعلي بايرن مونيخ نيز به حد كافي قوي است تا تيم را در سطح بالا نگه دارد.
بومل با اشاره به اينكه اگر بازيكنان با هم متحد و هماهنگ باشند تيم رشد مي كند. افزوده است: در سال ۲۰۰۶در تيم بارسلونا نيز چنين وضعيتي بوجود امد و زماني كه ما در آن سال جام قهرماني اروپا را برديم اول فصل فكر نمي كردم كه قادر باشيم چنين قهرماني را كسب كنيم.
زي روبرتو نيز با بومل هم نظر است و ميگويد كه اين تيم به حد كافي خوب است تا بتواند عملكرد شايستهاي در ليگ قهرمانان و بوندسليگا داشته باشد.
اين تيم قطعا توان رسيدن به فينال را دارد.
كادرفني و بالاخص يورگن كلينزمن سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ هنوز در باره اين صحبتها در اين تيم اظهار نظر نكرده اند.
دروازهبان بازنشسته بايرن مونيخ گفت: يورگن كلينزمان مربي آگاهي است كه ميتواند باعث موفقيت تيم در عرصههاي مختلف شود
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از شبكه تلويزيوني ورزشي آلمان Dsf، اوليور كان اظهار داشت: زمانيكه بايرن مونيخ در پايان فصل گذشته اقدام به انتخاب يورگن كلينزمان به عنوان سرمربي جديد و جانشين اوتمار هيتسفلد كرد، خرسندم.
وي افزود: همان موقع تصور كردم كلينزمان به علت آگاهي به روشهاي جديد در عرصه فوتبال ميتواند سرمنشاء خدمات و تحولات بسياري در بايرن شود.
كان 38 ساله كه در پايان فصل گذشته براي هميشه از دنياي فوتبال كناره گرفت، افزود: با كلينزمان در بايرن و تيم ملي همبازي بودهام و او را مي شناسم. در سالهاي 2004 تا 2006 نيز مربيام در تيم ملي بود. از او كاملا شناخت دارم و ميدانم كلينزمان با نبوغش مي تواند باعث خدمات زيادي براي بايرن شود.
باشگاه بايرن مونيخ خبر انتشار يافته مبني بر جذب اوليور كان دروازهبان پيشين تيم را به عنوان مشاور تكذيب كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، كارل هاينس رومينيگه، نايب رئيس اين باشگاه در گفتوگويي با سايت رسمي بايرن عنوان كرد بايرن از وجود وي در نقش مشاور استفاده نميكند.
اين درحالي است كه در پايان هفته گذشته چند نشريه آلماني خبر از حضور وي در اين مقام داده بودند.
مطابق اظهارات رومينيگه، بايرنيها در گذشته پيشنهاداتي به سنگربان نامي خود دادند تا زماني كه از فوتبال كناره گرفت، عهدهدار پست مديريت به جاي اولي هوينس شود. وي اين پيشنهاد را با وجودي كه در دانشگاه هاگن در رشته مديريت تحصيل عاليه كرده، نپذيرفت.
اوليور كان در پايان فصل گذشته بوندس ليگا در 38 سالگي كفشهايش را آويخت و از دنياي فوتبال حرفهاي دور شد.
اين سايت fcbayern چرا باز نميشه . مال شما هم اينطوريه؟
الان که مشکلی نداره .نقل قول:
زندگی نامه فیلیپ لام:
یوفا: فیلیپ لام متولد 11 نوامبر 1983 در مونیخ آلمان ، فوتبالیستی آلمانی دارای 170 سانتیمتر قد و پست وی دفاع چپ است.
فیلیپ فوتبالش را بطور اصولی از تیم دبیرستان بایرن مونیخ آغاز نمود.وی بازیکنی پا راست است و در دوران نوجوانی در دفاع راست بازی میکرد اما در حال حاضر در دفاع چپ بازی میکند و درخشش فوتبالش نیز در همین پست است.
وی به دلیل اینکه در کشور آلمان بطور کلی بازیکن چپ پا نادر است مجبور شد تا در سمت چپ بازی کند و در اکثر مواقع وی در موقع سانتر ها توپ را روی پای راست خود آورده و سپس اقدام به سانتر می کند.
همچنین در هنگام دریبل دادن نیز او به سمت داخل زمین که ناشی از پا راست بودن تخصصی و است دریبل می کند. اما سرعت فوق العاده ی این بازیکن که حتی او را با ساموئل اتوو و ساویولا مقایسه میکنند ، باعث میشود که این نقص کمتر به چشم بخورد ودر آن پست بازیکن موفقی باشد.
او در فصل 2002-2001 اولین فصل حضور خود در تیم بزرگسالان بایرن را در بوندس لیگا تجربه کرد و در مجموع 27 بازی که در آن فصل به میدان رفت توانست دو گل نیز بزند.فصل بعد وی توانست حضور بیشتری داشته باشد و 34 بازی برای این تیم به میدان رفت و در آن سال یک گل زد.از آنجاییکه دفاع چپ اصلی بایرن مونیخ در آن زمان لیزارازو مدافع صاحب نام فرانسوی بود وی برای فصل 2004-2003 و همچنین فصل 2005-2004 به تیم اشتوتگارت بطور قرضی انتقال یافت که در اولین فصل حضورش برای اشتوتگارت با انجام 28 بازی یگ گل و فقط دو کارت زرد گرفت.
در دومین فصل حضورش نیز با انجام 19 بازی یک گل و نیز دو کارت زرد دریافت کرد.در ژولای سال 2005 هنگامیکه از مصدومیت رنج می برد به بایرن مونیخ بازگشت و تا ماه دسامبر با مصدومیتش دست و پنجه نرم کرد تا بهبود یافت.
وی در فصل 2006-2005 توانست 12 بازی را انجام دهد اما دوباره مصدومیتش گریبان گیر او شد و تا فصل بعد ادامه داشت.او در فصل 2006-2005 فقط توانست دو بار به میدان برود.
در فصل 2007 - 2006 وی با برطرف شدن مصدومیت و حضور درخشانش در جام جهانی با انجام 37 بازی یکی از مهره های کلیدی بایرن مونیخ به حساب آمد و یک گل نیز در آن فصل زد.وی در تمام این دوران کارت قرمز دریافت نکرده است.
وی در تیم ملی المان در جام جهانی 2006 که در کشورش برگزار میشد در ترکیب اصلی این تیم به میدان میرفت و حضور کاملاً درخشانی داشت.وی در بازی اول در جام جهانی گل افتتاحیه این رقابت ها را نیز به ثمر رساند.
افتخارت وی:
قهرمانی با تیم بایرن مونیخ در سال های 2003 و 2006 و 2008
قهرمانی با بایرن مونیخ در جام حذفی آلمان در سال های 2003 و 2006 و 2008
عنوان سومی جام کنفدراسیون ها در سال 2005
عنوان سومی در جام جهانی 2006
عنوان نايب قهرماني در جام ملتهاي اروپا 2008