سلام دوستان. می خواستم بدونم کسی از بچه ها راجع به کنکور کاردانی به کارشناسی رشته گرافیک رایانه اطلاعاتی داره؟؟؟؟ راجع به تعداد سئوالات و یا درصد های مناسب واسه قبولی و اینکه چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن. ممنون میشم کسی جواب بده.
Printable View
سلام دوستان. می خواستم بدونم کسی از بچه ها راجع به کنکور کاردانی به کارشناسی رشته گرافیک رایانه اطلاعاتی داره؟؟؟؟ راجع به تعداد سئوالات و یا درصد های مناسب واسه قبولی و اینکه چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن. ممنون میشم کسی جواب بده.
سلام .. من ترم 3 کاردانی گرافیکم ... حالا میخوام واسه کارشناسی بخونم .نقل قول:
ممنون سجاد جان
خوب اينم منابعي كه بايد واسه دروس عمومي بخونيم اگه موردي ديدين كه درست ننوشته بودم لطفا بگيد تا تصحيحش كنم .
معارف : معارف اسلامي 1 -انتشارات نهاد رهبري - محمد سعيدي مهر . امير ديواني
زبان عمومي : گرامر كل دبيرستان و كتاب : English Sentence Structure
لغات كتاب زبان انگليسي 1-2-3 و پيش دانشگاهي
ادبيات : برگزيده متون ادب فارسي - نشر دانشگاهي - دكتر جليل تجليل
ادبيات را دقيقا نمي دونم چي ديگه بايد بخونيم ولي مي پرسم ميام بعدا ويرايشش مي كنم
دوستان كسي نيست كه رشتش گرافيك باشه و بخواد امتحان بده ؟
راهنمایی میخوام که چه درسایی بخونم ... ( واسه دروس اختصاصی )
یه سوال دیگه هم دارم من خیلی رشته تصویر سازیو دوست دارم حالا توی رشته های کارشناسی علمی کاربردی دیدم تصویر سازی هم هست ... به نظرتون من کنکور کاردانی به کارشناسی گرفایک رو بدم بهتره یا برم تصویر سازی علمی کاربردی ....
سلام به همگی. می خواستم بدونم کسی از بچه ها راجع به کنکور کاردانی به کارشناسی رشته "گرافیک رایانه" اطلاعاتی داره؟؟؟؟ راجع به تعداد سئوالات و یا درصد های مناسب واسه قبولی و اینکه چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن. ممنون میشم کسی جواب بده.
به به بالاخره یه کنکوری هم رشته ای پیدا شدنقل قول:
اولا آفرین بهت میگم که به موقع می خوای درس خوندن را شروع کنی
و اما در مورد منابع : منابع را به طور کامل برات تو این لینک گذاشتم :
به نظر ببین علاقه ات چیه همون رو دنبال کن .... کلا قبولی در کنکور علمی کابردی خیلی بهتر و آسونتر از سراسریه و این گرایشی که تو می خوای را در حال حاضر فقط دانشگاه علمی کاربردی داره .... اگه خواستی سر فصل دروس سه گرایش تصویر سازی و چاپ و گرافیک را برات میزارم .... اینطوری بهتر می تونی مقایسه کنیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2288449&postcount=148
کنکور سراسری دو گرایش مبانی هنرهای تجسمی و ارتباط تصویری داره .... و گرایش تصویر سازی نداره
بازم می گم بهتره که دنبال علا قه ات بری .... سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم .... موفق باشی و پیروز :20:
به به گرافیستا دارن زیاد میشن :27:نقل قول:
سلام دوست گلم
در مورد گرافیک رایانه : من امسال که علمی کاربردی امتحان دادم پارسال هم سراسری ولی گرافیک رایانه در مقطع کارشناسی هیچ کدوم نداشتن ولی دانشگاه علمی کاربردی رشته گرافیکش رو اگه شما قبول بشید همراه با پروژه های عملی چند واحد گرافیک رایانه هم می گذرونید .... در اولین فرصت سر فصل دروس را براتون می زارم
و اما در مورد قبولی: قبول شدن تو کنکور به چند عامل بستگی داره :
- افراد شرکت کننده و سطح معلوماتشون
- پذیرش دانشگاه ها در رشته مورد نظرتون
- میزان معلومات شما
- و سهمیه ( که البته بدون سهمیه هم میشه قبول شد )
در مورد سوال دیگه تون که چه شهرهایی رشته گرافیک رو دارن : برای این مورد باید دفترچه ثبت نام را داشته باشید ... تو فایلام می گردم اگه پیدا کردم براتون میزارم تا دانلود کنید ... موفق باشید و پیروز :20:
مرسی واقعا ممنونم همه رشته ای گل ... خب فکر کنم برم دنبال همون تصویر سازی بهتر باشه .. اگه زحمتی نیست اون سر فصل تصویر سازی رو هم بزاری کلی ممنونت میشمنقل قول:
به به بالاخره یه کنکوری هم رشته ای پیدا شد
اولا آفرین بهت میگم که به موقع می خوای درس خوندن را شروع کنی
و اما در مورد منابع : منابع را به طور کامل برات تو این لینک گذاشتم :
کد:
نظر ببین علاقه ات چیه همون رو دنبال کن .... کلا قبولی در کنکور علمی کابردی خیلی بهتر و آسونتر از سراسریه و این گرایشی که تو می خوای را در حال حاضر فقط دانشگاه علمی کاربردی داره .... اگه خواستی سر فصل دروس سه گرایش تصویر سازی و چاپ و گرافیک را برات میزارم .... اینطوری بهتر می تونی مقایسه کنیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2288449&postcount=148به
کنکور سراسری دو گرایش مبانی هنرهای تجسمی و ارتباط تصویری داره .... و گرایش تصویر سازی نداره
بازم می گم بهتره که دنبال علا قه ات بری .... سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم .... موفق باشی و پیروز
سلام دوست عزيزنقل قول:
منم كنكور كارشناسي امسال رو شركت كردم .(كامپيوتر / نرم افزار)
مي خواستم اگه ممكنه منو راهنمايي كنين . شما پارسال از كي شروع به خوندن كردين ؟
درصداتون چطور بود ؟
چه درسايي رو بيشتر خوندين ؟
و اينكه رتبه تون چند شد و كجا قبول شدين ؟ پارسال اميد به قبولي داشتين ؟
را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ستش من خيلي نگرانم ، اگه امسال قبول نشم بايد واسه هميشه درس رو كنار بزارم .
خواهش می کنم دوست گلم ... در اولین فرصت براتون میزارم .... موفق باشید :20:نقل قول:
دفترچه آزاد کی میاد؟
دفتر چه ی آزاد تاریخ دقیقی نداره ولی به احتمال زیاد تو تابستون میادنقل قول:
هنوز چیزی معلوم نیست
در صورت مشخص شدن حتما اینجا به اطلاع دوستان میرسه
التماس دعا...
:40:از دوستان اگر کسی منابع دقیقی از کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر می دونه به ما هم بگه ممنون می شم:40:
امروز 26 فروردین است و کمتر از 90 روز (87/4/21 روز کنکور ) به کنکور سراسری مونده حالا نمی دونم چی کار کنم !!
دقیقا 87 روز تا کنکور سال 87 باقی مانده است لطفا کمکم کنید.
نه منبع دقیقی دارم و نه وقت زیادی !
برای درس معارف از چه کتابی سوال می آید ( دوستان گفته بودن معرف اسلامی /نویسنده محمد سعید../نهاد رهبری) ؟
برای درس ادبیات ( کتاب ادب فارسی / نویسنده جلیل ../ نشر دانشگاهی )
برای دروس تحصصی ؟
ساختمان داده ( مقسمی )
ذخیره و بازیابی ( روحانی رانکوهی )
سیستم عامل (مقسمی )
مدار منطقی ( مورس مانو و مقسمی )
.
.
.
خلاصه کنم
من دنبال منابع دقیق می گردم با این که کمتر از 90 روز به کنکور وقت دارم باید خودم را آماده کنم دوستان لطف کنند منابع دقیقی اگه می دونند برای ما هم بگند
مثلا برای درس برنامه نویسی امثال از چه کتابی ( کتاب هایی ) سوال طرح می شه ؟
برای درس های دیگه چطور ؟
دوستان لطفا کمک کنید ...
در ضمن من امثال کاردانی کامپیوتر را تمام کردم و می خوام در کنکور کاردانی به کارشناسی رتبه خوبی بیارم ( با این که چیزی از منابع نمی دونم ) و اگه خدایی نکرده نتونم قبول شم باید کجل شم من نمی خوام به این زودی ها کجل شو کمکم کنید ...
نقل قول:
اولا بهتر تو بخش منابع مطرح میکردی
ثانیا عمومی ها رو همشو ( معارف و ادبیات و زبان ) رو از کتاب مدرسان شریف استفاده کن
مطمئن باش عین تست های مدرسان شریف سوال میاد ( پارسال و سال های قبل که اینجوری بود)
تخصصی ها رو هم برنامه نویسی های مدرسان شریف هم عالیه
و سایر تخصصی ها رو هم همون منابعی که خودتون گفتین کفایت میکنه
فقط سعی کن همش از مقسمی باشه که بهتره البته به غیر از سیستم عاملش که بدرد نمیخوره
سیستم عامل آقای فهیمی عالیه (( سعی کن از فصل زمان بندی به بعد یعنی تا فصل 12 رو بیشتر بخونی چون بیشتر سوالات توی این چند ساله از این محدوده بوده اگه وقت اضافی داشتی یه نگاهی به بقیه فصل ها بنداز))
التماس دعا...
سلام دوست مننقل قول:
من پارسال جمعا 3-4 هفته بیشتر نخوندم.یعنی تقریبا یه ماه قبل از کنکور شروع کردم به خوندن. میانگین روزی 7-8 ساعت.
اینم درصدام :
20/00 فرهنگ ومعارف
18/33 زبان وادبيات فارسي
15/00 زبان خارجي
-2/22 رياضي وامار
86/66 زبان تخصصي
33/33 مدارمنطقي
8/88 برنامه سازي كامپيوتر
30/23 دروس تخصصي نرم افزار
سفيد دروس تخصصي سخت افزار
رتبم هم 663 شد.شبانه زنجان قبول شدم.
عرض کنم که من فقط درسای تخصصی رو از کتاب های مقسمی تقریبا دو دور خوندم البته به همراه تست.عمومی ها رو هم که اصلا رو شو هم نگاه نکرده بودم.
راستش انقدر که در گوشمون خونده بودن کاردانی به کارشناسی سخته ، من یکم امیدم رو از دست داده بودم ولی خوب تلاش خودمو کردم.شما هم سعی کنید امید و انگیزتون رو هیچ وقت از دست ندین ، این به نظرم یکی از مهمترین فاکتور های موفقیته.موفق باشید:10:
سوال کاردانی به کارشناسی سال 1385 درس برنامه سازی شماره سوال 141
به نظر شما جواب کدوم است ؟نقل قول:
141 - خروجی برنامه روبه رو کدام است ?
1 ) 13 4 Amordad 13
2 ) 13 5 Amordad 13
3 ) 14 7 Amordad 14
4 ) 15 7 Amordad 15
کد:main()
{
int n,A=13;
n=printf("\n%d\t%n%c%s\t",A,&A,'A',"mordad");
printf("%d\t%d\n",A,n);
}
واقعا" از راهنماييتون ممنونم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اميدوارم منم امسال بتونم قبول شم . فقط واسم دعا كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز دستت درد نكنه باز از دوستان يا افراد و اشخاصي كه در آزمون كارداني به كارشناسي دولتي ساله پيش شركت كرده اند ونيز چنين افرادي رو سراغ دارد لطفا از درصد هاي كه زده ايد و رتبه قبولي تان ذكر كنيد
نقل قول:
کسی نظری در باره سوال کاردانی به کارشناسی نداره ؟ ( مثلا جواب صحیح چیه ؟)
دوست خوب مطمئن باشید هر کدوم از دوستان بلد باشن جواب سوالتون را می نویسن ... یکم باید صبر کنید فقط:20:نقل قول:
اون دوستمون هم که در مورد رتبه در کنکور دولتی سوال کردید :
چند تا از دوستان من که قبول شدن رتبه هاشون زیر 300 بود .... البته در مورد رشته های مختلف فرق می کنه ... هر چی ظرفیت پذیرش دانشگاه ها بالاتر باشه به داوطلب کمک میشه
این هم سر فصل دروس گرایش های رشته ارتباط تصویری برای دوستمون که درخواست کرده بودن :
سر فصل دروس ارتباط تصویری در دانشگاه علمی کاربردی مقطع کارشناسی ناپیوسته :
[HTML]http://www.myuploadcenter.com/download.php?file=545SARFASL_ERTEBAT_TASVIRI.jpg[/HTML]
سر فصل دروس گرایش گرافیک را هم به زودی براتون میزارم .... موفق باشید :20:
من رشته ام كامپوتره كسي مثل دوست قبليمون كه اطلاعاتي راجع به درصد ها و رتبه در كنكور كارداني به كارشناسي داره ممنون مي شم اين اطلاعات رو بنويسه
آياتكميل ظرفيت دانشگاه جامع علمي كاربردي در آزمون كارداني به كارشناسي وجود دارد يا نه
نقل قول:کد::141 - خروجی برنامه روبه رو کدام است ?
1 ) 13 4 Amordad 13
2 ) 13 5 Amordad 13
3 ) 14 7 Amordad 14
4 ) 15 7 Amordad 15
main()
{
int n,A=13;
n=printf("\n%d\t%n%c%s\t",A,&A,'A',"mordad");
printf("%d\t%d\n",A,n);
}
:40:جواب سوال این است :40:
12 4 Amordad 13
که هیچ یک از گزینه ها جواب نمی باشد حالا چطور به سوال جواب بدیم من موندم!!!:18:
این یه نمونه ای سوالات کاردانی به کارشناسی کامپیوتر است بیشتر سوالات به این صورت هستند به خدا اگه سوالاتی که برای مخصوصا درس برنامه نویسی مطرح می شه را به طراح سوال بدیم خودش نمی تونه حل کنه چه برسه به ما ها این قدر سوال را می پیچونند که خود کامپیوتر نمی تونه جواب برنامه را بده !!!
خدا به داد تمام پیش و پس کنکوری ها برسه
همین آزمون علمی کاربردی که من امسال دادم پر از غلط بود ... مخصوصا تو سوالا ت عمومی و مخصوصا زبان
از چهار تا گزینه شما باید یکی را به عنوان گزینه درست انتخاب کنید حالا فکر کن که این گزینه درست هم وجود نداره !!!نقل قول:
یه عده آدم .... نشستن برای ما دارن سوال طرح می کنند اون هم چه سوالاتی . کنکور یعنی هر کسی که علم بیشتری داره از همه سرتر است اول تر از همه حق ادامه تحصیل داره اما کنکور ما یعنی هر کسی که بتونه با معجزه قبول بشه ( فکر کنم با معجزه نشه کاری کرد) حق داره
:11:من فکر کنم باید به صورت زیر کنکور را رد کنم::11:
یه روزی از همین روز ها یکی می ره سر جلسه کنکور خلاصه به سوالات نگاه می کنه می بینه وضعیت بد نیست و شروع به زد و خورد یه سکه بر می داره یاالله برو که رفتیم در اخرین لحظات مراقب جلسه می بینه که طرف غرق در عرق است ازش می پرسه جریان چیه ؟ مگه دارم مرور می کنم که سوالی را اشتباهی جواب نداده بـــــــــاشــــــــم:31:
هنوز چیزی معلوم نیستنقل قول:
در صورت اعلام دانشگاه ها سازمان سنجش هم اعلام میکنه
مرسی عزیزم ... میشه اگه زحمتی نیست مال تصویر سازیو هم بزاری :11:نقل قول:
خواهش می کنم دوست گلم اینم خدمت شما :نقل قول:
=========================سر فصل دروس اصلی ، عمومی و پایه رشته گرافیک در مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی :
سر فصل دروس تخصصی گرایش گرافیک :کد:http://www.tinypic.ws/files/redwvp7fkxnmu157r9jg.jpg
سر فصل دروس تخصصی گرایش تصویرسازی :کد:http://www.tinypic.ws/files/hz6f0rpxgz5705i4gnwq.jpg
سر فصل دروس تخصصی گرایش چاپ :کد:http://www.tinypic.ws/files/qdudzxzdxwpzptxi0n8k.jpg
کد:http://www.tinypic.ws/files/p21120ggzfdf8iej1t6l.jpg
=========================
هر سه گرایش را گذاشتم تا بهتر بتونید انتخاب کنید .... موفق باشی و پیروز :20:
وای دستت درد نکنه عزیزم کمک بزرگی کردی
سلام
من يك سري جزوات آزمون كارداني به كارشناسي كامپيوتر ازاينترنت مي خواهم ...
ميشه كمك كنيد؟؟؟؟
به این سایت حتما یک سری بزنیدنقل قول:
اگه جزوه و یا هر کتاب دیگری می خواهید می تونید از وبلاک زیر به صورت رایگان دانلود کنیدکد:www.karshenasi.com
کد:http://www.arsanjan.blogfa.com/
دوستان كمك ميخوام راجب اين كه چه كتابي رو براي كنكور بخرم من امسال نميتونم شركت كنم واسه سال اينده لازم دارم عمومي و تخصصي (برق )
ویرایش شد...
..................................................
سلام تورج جاننقل قول:
دروس عمومی ::
فرهنگ و معارف اسلامی و ادبیات و زبان ( مدرسان شریف عالیه) که همه ضریب 1 دارن
تخصصی برق::
ریاضی-فیزیک الکتریسیته و مغناطیس-مدارهای الکتریکی-الکترونیک-ماشینهای الکتریکی-ابزار دقیق-مدارمنطقی-مدارهای فرمان و سیم پیچی
واسه این دروس کتابای چه مولفی رو بخری نمیدونم چون من رشتم برق نبوده
التماس دعا...
برای کتاب های کمکی به جز اونکه فرشید جان معرفی کردن انتشارات گسترش علوم پایه هم خیلی خیلی خوبه
آهان آره یادم اومد
تورج جان انتشارات گسترش علوم پایه هم خیلی بدردت میخوره حتما ازشون استفاده کن
دوستان عزیز من در رشته مهندسی برق-الکترونیم در کنکور سراسری قبول شدم (چند سال قبل) و حدود 117 واحد هم پاس کردم.الیته در مقطع کارشناسی.ولی به دلیل یک سری مشکلات اخراج علمی شدم.
حال اول برج 4 اعزام به سربازیم و مدرک کاردانی هم گرفتم.
حال با توجه به اینکه نمیخوام واحدهای باقیمانده را سریع پاس کنم :
1-آیا راه حلی هست بتونم در حین خدمت درس بخونم (مثل پیام نور که کلاس نرم) و فرقی نمیکنه کدوم نوع دانشگاه باشه
2-آیا دانشگاههای غیر انتفاعی اینجوری هست
2- اگه جایی نیست که بتونم واحداما تطبیق بدم و در حین خدمت درس بخونم میتونم واسه دانشگاه آزاد دوباره از خدمت مرخص بشم و بعد از تحصیل دوباره به خدمت برم.
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه به تفصیل واسم توضیح بده.
بسیار ممنونم
دوستان عزیز من در رشته مهندسی برق-الکترونیم در کنکور سراسری قبول شدم (چند سال قبل) و حدود 117 واحد هم پاس کردم.الیته در مقطع کارشناسی.ولی به دلیل یک سری مشکلات اخراج علمی شدم.
1-آیا راه حلی هست بتونم در حین خدمت درس بخونم (مثل پیام نور که کلاس نرم) و فرقی نمیکنه کدوم نوع دانشگاه باشه
2- اگه جایی نیست که بتونم واحداما تطبیق بدم و در حین خدمت درس بخونم میتونم واسه دانشگاه آزاد دوباره از خدمت مرخص بشم و بعد از تحصیل دوباره به خدمت برم.
بسیار ممنونم
بسیار ممنونم
در حال حاظر فقط دانشگاه پیام نور امکان تحصیل همزمان با خدمت رو ارائه کرده
سایر دانشگاه ها این امکان وجود نداره
در ضمن شما تنها 5 ترم یعنی 3 سال وقت دارین تا کاردانی یا کارشناسیتونو بگیرین اگه از این مدت تجاوز کنه نظان وظیفه برای شما غیبت رد خواهد کرد
اگه اخراجی باشی ترخیص دوباره از خدمت ممکن نیست
برو خدمت کن بعد
التماس دعا...
داداش ممنون از راهنماییتنقل قول:
فقط اینکه آیا پیام نور رشته برق-الکترونیک را دارد یا خیر.
دانشگاهای غیر انتفاعی هم باید سر کلاس بری یا غیر حضوری هم هست.
ممنون:41: