من یه گوشی 6300 گرتم صفحه اش هیچ وقت رو حالت استند بای نمیره و همیشه روشن میمونه کسی نمیدونه به چه مرضی گرفتار شده؟
Printable View
من یه گوشی 6300 گرتم صفحه اش هیچ وقت رو حالت استند بای نمیره و همیشه روشن میمونه کسی نمیدونه به چه مرضی گرفتار شده؟
quote]
یعنی سی اگه رو مموری قفل بزاریم از داخل گوشی میشه واردش شد
[/quote]
شما به اون روشی که قبلا گفتم(صفحه 59)عمل کن دیگه کسی نمیتونه بره تو مموری
شما برو توی منوی setting تو قسمت display گزینه sieep mode رو فعال کن یه گزینه دیگه هم هست که باید فعال کنی ولی الان یادم نیست چون گوشیم کنارم نیست ولی شما برو اونجا خودت پیدا میکنی(گزینه بالایی یا پایینیش هست)نقل قول:
اگه هم نشد(99%میشه) وقتی کارت با گوشی تموم میشه menu رو بزن بعد پشت سرش# رو بزن با این کار صفحه گوشی قفل میشه بعد کلید قرمز مربوط به قطع مکالمه رو بزن صفحه خاموش میشه
سلام به همه دوستان من برنامه iran_daro میخوام که تو گوشیم بخونه!!
میشه برام بزارین؟
6300 دارم
سلام دوستان
من خیلی وقته دنباله یه dictionary انگلیسی به فارسی برای 6300 هستم.ولی پیدا نکردم،اگه کسی داره لطفا لینکشو بذاره،اگر هم وجود نداره بگید وقتمو تلف نکنم.
البته مجانی باشه.
برای 6300 ، dictionary انگلیسی به فارسی کسی سراغ نداره؟:2:
این Iran_daro چی هست ؟نقل قول:
÷سوندش؟
نقل قول:
تاپیک مربوطه.. معلوم میشه اصلا نگشتی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251182[/HTML]
به لینکی که دادید رفتم ولی برای 6300 نداشت.نقل قول:
تاپیک مربوطه.. معلوم میشه اصلا نگشتی
نقل قول:
به گوشیت میخوره ... :10:
میخواستم روی گوشی 6300 یکی از آشناهامون برنامه رهیاب(نقشه تهران) رو نصب کنم ولی میگه Invali Application و نصب نمیشه.با برنامه های دیگه هم مشکل داره و فقط چند تا بازی تونستم روش نصب کنم(همه برنامه ها و بازیها جاوا بودند)
آیا میشه این برنامه ها رو نصب کرد؟چجوری؟
کسی جوابی نداره؟نقل قول:
سلام ... من تازه وارد این تاپیک شدم و راستش نتونستم کل صفحات رو بخونم ...
برنامه ای برای تغییر صدا در حین مکالمه برای گوشی nokia 6300 هست برای دانلود ؟؟؟؟
ممنون می شم .
140000قیمتنقل قول:
صداش بد نیست با هندزفری که میترکونه.بخر مشکلی نیست.خوش دست بودنش که حرف نداره.:8::8::8:
فقط برنامه های رو نصب میکنه که زیر 1 مگا بایت هستننقل قول:
میخواستم روی گوشی 6300 یکی از آشناهامون برنامه رهیاب(نقشه تهران) رو نصب کنم ولی میگه invali application و نصب نمیشه.با برنامه های دیگه هم مشکل داره و فقط چند تا بازی تونستم روش نصب کنم(همه برنامه ها و بازیها جاوا بودند)
آیا میشه این برنامه ها رو نصب کرد؟چجوری؟
سلام.
بدنیست بدونید این گوشی در نوامبر20006 توسط دو کشور آلمان و مجارستان تحت لیسانس شرکت نوکیا وارد بازار شد.
مشخصات:
باند: gsm900/gsm1800/gsm1900
جاوا . بدون سیستم عامل (کاملا درمقابل ویروسها ایمن میباشد .
حدود92 گرم وزن دارد.
ابعاد: 106.4 و 43.6 وضخامت11.7
رنگ بندی مشکی و نقره ای
صفحه نمایش TFT با قابلیت 16000000 رنگ
ابعادصفحه نمایش 320 - 240
مجددا" سلام
این گوشی اسکرین سیور دارد با قابلیت دانلود.
تصویر زمینه دارد با قابلیت دانلود.
دوربین 2 مگاپیکسلی باقابلیت زوم 8برابر .
بدون فلاش (ولی بانتخواب گزینه حالت شب درتنضیمات دوربین میتوان عکس های قابل قبولی گرفت )
قابلیت فیلم برداریqcifبه اندازه کل حافضه.
پخش موزیک :mp3 وفرمتهای EAAC/mp4/AAC/+AAC را هم دارد.
بسیار مطلب مانده اگر مایل به ادامه هستید برایم پیغام بگزارید(باید بدانید6300 یکی از بهترین انتخواب هاست)
مرسی . بامداد جمعه02:16-13/3/2009
من که خیلی خیلی راضی ام چون صداش استریو هست .
وسلام فقط 6300
یا خداااااااااانقل قول:
بدنیست بدونید این گوشی در نوامبر20006 توسط دو کشور آلمان و مجارستان تحت لیسانس شرکت نوکیا وارد بازار شد.
سال بیست هزار شش که قیامت شده اونجا نیازی به گوشی نیست.
ش و خ ی ب و د .
یا علی
سلام موزیک پلیر گوشی من خراب شدهیعنی اینکه وقتی می خوام از طریق موزیک پلیر موزیکامو اجرا کنم همش می نویسه Updating library بعدش هم درصدش که تموم می شه دوباره از نو شروع میشه ؟ کسی می تونه راهنمایی کنه؟
هفته ی پیش یه 6300 گرفتم 140 تومن که با برنامه ها و تخفیف در اومد 157 تومن
تنها گلایه ی من اینه که شارژش سریع تموم میشه
فروشنده گفت در حالت عادی توی یه روز شارژش تموم میشه
واگه با برنامه های بهینه ساز باتری کار کنی تا دو و نیم روز شارژ داره
و ظاهرا برنامه ی بهینه سازش درست کار نمی کنه
آیا این مطلب واقعیه؟
کسی برنامه شو نداره؟
اگه داره خواشا برای دانلود بذاره
گوشیه من وقتی واقعا ازش کار بکشم حدود 26 ساعت نگه میداره.
سلامنقل قول:
یه بار گوشی رو ریست کن Men>Settings>Rest factory sett
اگه درست نشد Memory card رو در بیار بعد Music player رو باز کن درست شد مشکل از Memory ته.
یه چند وقتی شده وقتی میخوام sms ها رو replay کنم ارسال نمی شه و میره داخل out box
باید چیکار کنم؟
مشکل از کجاست؟
شماره تلفن مسیج سنتر رو حتما دستکاری کردینقل قول:
یه چند وقتی شده وقتی میخوام sms ها رو replay کنم ارسال نمی شه و میره داخل out box
باید چیکار کنم؟
مشکل از کجاست؟
نه راستش دستم بهش نزدم:41:نقل قول:
شمارت رو چک کن ببین اینهنقل قول:
9891100500+
البته فکر کنم یکی دیگه هم داره
ممنونم ..ممکنه مشکل از مسیج سنتر شماره مقصد باشد؟؟نقل قول:
دوست من شما فقط موقع Reply کردن این مشکلو داری ... یا موقعی هم که میخوای یه sms جدید سند کنی بازم نمیفرسته ..؟
فقط ری پلی اونم به یک شماره خاص(یعنی فقط با یک شماره این مسئله رو دارم)نقل قول:
این همه ازش تعریف کردیم باز میگی.........!نقل قول:
بخر دیگه.مبارکههههههههههه:11: :31:
سلام دوستان
من یک گوشی 6300 نوکیا دارم.
قبلا زمانی که به کامپیوتر متصلش می کردم می تونستم ازش بک آپ بگیرم و یا کانتکت هام رو مدیریت کنم با برنامه پی سی سویت.
اما حالا هر کاری می کنم نمیشه... یعنی گوشی وصل می شه به کامپیوتر اما در حالت نوکیا مد synchronize نمیشه.
تنظیمات گوشی رو ریست کردم و در تنظیمات گوشی هم تغییری نداشتم.
ورژن سافت ور گوشی 7.21 هست.
اگه میشه راهنمایی کنید.
یک بار نرم افزار گوشی رو ارتقا داده ام.
سلام
من به تازگی 6300 نوکيا خريدم، زده فنلاند اينم سريال
352802010154723
ولی جالبه، توی منو گزينه گالری نيست، وقتی
هم که با usb وصلش ميکنم فقط گزينه های زير مياد:
Mass Storage
Webcam
COM port
PC Suite خبری از
! نيست
ميشه يکی لطف کنه بگه موضوع چيه؟
در ضمن موقع شارژ بعد از حدود يک دقيقه پيغام Warning! Bad Contact Charger ميده؟؟؟
لطفاً يکی کمک کنه....
سلام
گوشی من موقع بلوتوث operation filedمیزنه
میدونید که وقتی یه اس ام اس میدید وقتی تحویل داده میشه یه گزارش میاد به دستتون میرسه و کنار مسیج ارسال شده یه علام Iسبز رنگ میاد من وقتی مسیج میدم میگه Deliveredاما اون علامته نمیاد چه کنم؟
نقل قول:گوشیت در صورتی فنلاندیه که از خود فنلاند خریده باشی. یه بار Master reset کن احتمالا درست میشه.نقل قول:
نقل قول:
ماله من هم خدابیامرز یه بار اینطور شد. ایضا شما هم Master reset بفرمایید.
نقل قول:
نه این مشکل حادی نیست. اما معمولا وقتی Delivery Box خیلی زیاد باشه اینطور میشه. هر چند وقت پاکش کن.
با سلام
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین مسیر ذخیره بلوتوث در 6300 چجوری میشه به مموری انتقال داد ؟
تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم هر چی بلوتوث میگیرم میره به خود گوشی و زود پر میشه
سلام. نمیشه کاریش کرد. البته وقتی phone memory پر شه بطور خودکار فایلهای دریافتی از بلوتوث توی Memory card ذخیره میشه و مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم ایا میشه با 6300 اس ام اس فرستاد اما شماره نیفته؟
سلام. اره میشه .وقتی میخوای نوع پیام رو مشخص کنی باید flash massage رو انتخاب کنی.نقل قول:
دوست عزیز با فلش مسج شماره میفته ولی ذخیره نمیشه تو گوشی طرف :41:نقل قول: