دوستان كسي راهي بلده كه بشه فايلهاي برنامه اي رو كه از طريق درگاه بلوتوث دريافت ميشه و داخل فولدر Inbox قرار ميگيره به محل ديگري داخل كارت حافظه يا گوشي منتقل كرد؟
با نرم افزار x-plor هم نتونستم به فولدر Inbox وارد شوم.
Printable View
دوستان كسي راهي بلده كه بشه فايلهاي برنامه اي رو كه از طريق درگاه بلوتوث دريافت ميشه و داخل فولدر Inbox قرار ميگيره به محل ديگري داخل كارت حافظه يا گوشي منتقل كرد؟
با نرم افزار x-plor هم نتونستم به فولدر Inbox وارد شوم.
سلام
آيا راهي هست كه بشه عملكرد دكمه هاي استاندارد رو عوض كرد
مثلا موقع فشردن كليد پلير، پلير مورد نظر خودمون باز بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
نقل قول:
از کدوم ویرایش این برنامه استفاده میکنی ؟
ببین اگه با این برنامه به نتیجه نرسیدی
از active file
استفاده کن
با اون میتونی این کارو بکنی :20:
دورووود
دوستان من به تازگی یک گوشی n73 music خریدم که فروشنده در موقع خرید به من گفت که باید 15000 تومان بدم و رو گوشیم آنتی ویروس نصب کنم واگر این کار را نکنم گوشیم ویروسی میشه و فلش دستگام می سوزه البته من شک کردم و این کار را نکردم
ممنون می شم کمی راهنماییم کنید
سلام
من کل تاپیک رو خوندم
دست همه درد نکنه که اطلاعاتشونو نوشتن
و به سوالا جواب دادن
مخصوصا سامان خان
اگه بشه بزودی میخوام یکیشو بخرم
لطفا آدرس فروشگاه معتبری که این گوشی رو با گارانتی اصلی (اینطور که فهمیدم "نیا") داشته باشه
و سر آدم کلاه نذاره رو بنویسین یا اینکه برام پ خ کنید
ممنون
نقل قول:
اون مغازه دار کلاه برداره
و حرفاش صحت نداره
در ضمن بهترین انتی ویروس رو گوشی شما نصب هست
فقط باید از طریق اینترنت فعالش کنی
ضمنا هنوز ویروسی واسه 73 نیومده
از اظهار لطفت ممنون سپهر جان .....نقل قول:
بخترین و مطمین ترین راهش اینه که بری از خود شرکت نیا یا اتصالات بگیری ... چون بیشتر این فروشنده ها فقط فکر فروختن جنسشون هستن و زیاد نمیشه بهشون اعتماد کرد .. درسته اگه با گارانتی اصل بگیری مقدار بیشتر میگیرن اما ارزششو داره ...
سلام
من چطوري ميتونم انتي ويروس گوشيمو فعال كنم؟
و اينكه وقتي گوشيمو يكم فشار ميدم بعضي وقتها خاموش ميشه بعضي وقتها خاموش نميشه مشكل از چيه كه خاموش ميشه؟
آدرس خود شرکت کجاست؟نقل قول:
نقل قول:
زیاد جزئیاتش یادم نمونده
ولی وفتی که به اینترنت کانکت هستی
وارد برنامه ی انتی ویروس میشی
یه بخشی به نام اکتیو پروگرام یا همچین چیزی داره
رو اون کلیک میکنی
باقیش بصورتauto run
انجام میشه
Ali Racer دوست گرامي
ورژن x-plore من 1.05 هستش
در ضمن با راهنمايي شما active file نصب كردم و به هدف رسيدم .
با تشكر فراوان از شما و تمام دوستاني كه زحمت پاسخگويي به مشكلات ما رو به گردن ميگيرند.
نقل قول:
خوشحالم که کارت درست شد
قابلی نداشت :11:
نقل قول:
دوست عزيز بهترين كار فعال كردن سرويس VMS روي خطت از طريق دفتر خدماتي هاست
سرویس VMS یا صندوق پستی صوتی بخش توسعه یافته سرویس هایی است که از سرویسSMS یا پیام کوتاه استفاده می کنند . این سرویس حکم منشی تلفنی را دارد با این تفاوت که اگر گوشی های منشی دار خاموش باشند امکان استفاده از منشی وجود ندارد اما سیستم VMS در صورت خاموش بودن گوشی هم قابل استفاده است .فرد متقاضی با مراجعه به دفاتر خدمات امور مشترکان و پرداخت 2 هزار تومان به عنوان هزینه آبونمان اولیه ،درخواست داده وشماره ای برای وی دایر می شود به طوری که شماره صندوق پستی صوتی ،همان شماره تلفن همراه فرد متقاضی خواهد بود. برای استفاده از این سیستم ابتدا با عملیات انتقال خط یا دایورت کردن بر روی شماره 09912 انجام شود، درحالت در دسترس نبودن مشترک یا حالتی که گوشی خاموش است ،تحت پوشش شبکه نیست و یا در حالت اشغال بودن فرد می تواند تلفن همراه خود راروی شماره 09912 دایورت کند .همچنین VMS با دایورت کردن هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد
دوست عزيز بهترين كار فعال كردن سرويس VMS روي خطت از طريق دفتر خدماتي هاستنقل قول:
سرویس VMS یا صندوق پستی صوتی بخش توسعه یافته سرویس هایی است که ازسرویسSMS یا پیام کوتاه استفاده می کنند . این سرویس حکم منشی تلفنی را دارد با این تفاوت که اگر گوشی های منشی دار خاموش باشند امکان استفاده از منشی وجود ندارد اما سیستم VMS در صورت خاموش بودن گوشی هم قابل استفاده است .فرد متقاضی با مراجعه به دفاتر خدمات امور مشترکان و پرداخت 2 هزار تومان به عنوان هزینه آبونمان اولیه ،درخواست داده وشماره ای برای وی دایر می شود به طوری که شماره صندوق پستی صوتی ،همان شماره تلفن همراه فرد متقاضی خواهد بود. برای استفاده از این سیستم ابتدا با عملیات انتقال خط یا دایورت کردن بر روی شماره 09912 انجام شود، درحالت در دسترس نبودن مشترک یا حالتی که گوشی خاموش است ،تحت پوشش شبکه نیست و یا در حالت اشغال بودن فرد می تواند تلفن همراه خود راروی شماره 09912 دایورت کند .همچنین VMS با دایورت کردن هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد
VMS خوبه اما دنگ و فنگ هم زیاد دارهنقل قول:
من مدتی باهاش کار کردم اما خب... مثلا کسی که پیامی براتون میزاره نمی تونید صداشو ذخیره کنید در ضمن هر بار که میخواهید پیامهای خود را چک کنید باید شماره09912 را بگیرید که هزینه تماس را برای شما در پی خواهد داشت
منشی تلفنی بهتر جواب میده
البته خاصیت VMS برای مواقعی هست که شما در دسترس نیستید
هزینه اش چقدره؟نقل قول:
چقدر حجم داره صندوق پستیش ؟
شما برای اینکه پیام گیر فعال بشه،باید خط رو روی شماره 09912 دایورت کنید،هروقت کسی به شما زنگ میزنه خط دایورت میشه روی پیام گیر و میره برای مراحل ضبط صدا (از وقتی دایورت میشه تا صدای تماس گیرنده کامل ضبط بشه و پیامش تمام بشه هزینه مکالمه-مثل بقیه دایورت کردن ها-براتون حساب میشه)نقل قول:
اگر سیستم مخابرات درست کار کنه و شما هم قبلا تنظیمش کرده باشید وقتی کسی پیام بزاره یک sms برای شما می آید
برای گوش کردن پیام باز هم باید به شماره 09912 تماس بگیرید که این هم هزینه تماس را در بر خواهد داشت
البته یک هزینه اولیه هم داره که قبلا 2000تومان بود
در مورد ظرفیت صندوقش هم چیزی گفته نشده،اما هر پیام بعد از 7 الی 10 روز به طور اتوماتیک پاک میشه
اگر جاییش نا مفهوم بود بفرمایید بیشتر توضیح بدم
نقل قول:
با این حساب اصلا نمی ارزه
من که تا حالا برنامه ی منشی ساین شده درد بخور واسه ان 73 گیر نیاوردم
شما سراغ ندارین ؟؟
اینم اضافه کنم که این مشخصاتم داشته باشه
1.عدم مشکل ساین وریجستری
2.عدم شنیده شدن صدای ما توسط شخص پیغام گذارنده هنگام تماس وهمچنین بلعکس!
اتفاقا خیلی هم میارزه من که از وقتی فعالش کردم کلی به دردم خورده .....
با سلام
من يه N73 Me خريدم چند روز پيش...از نوكيا مركزي داخل پاساژ علا... با گارنتي نيا ....ميخوامك بدونم اصل هست يا نه ؟ يعني مال فنلاند هست يا نه به اين شماره ها هم كار ندارم...يعني ممكنه گارنتي نيا قلابي باشه گوشيش ؟
ورژن گوشيم 4.0727.2.2.1 آيا بايد آپ كنم ؟
يه ديكشنري ميخوام كه بخوره به گوشيم
اصلا به اصل بودن یا نبودن گوشیت کاری ندارم چون پست ها داده شده در این زمینهنقل قول:
در مورد برنامه هم به این ادرس برو
سلام بچها
وقتي گوشيمو يكم فشار مياد قسمت lcd بعضي وقتها خاموش ميشه بعضي وقتها خاموش نميشه مشكل از چيه كه خاموش ميشه؟
نه دوست من اگه با گارانتی نیا بهت داده مطمئن باش گوشیت اصل هست .....نقل قول:
ورژن گوشی شما آپدیت هست و نیازی به آپدیت نداره ...
شما میتونی به اسم Unidic در همین فروم یا سایر سایت ها سرچ کنی و نصب کنی ...واقعا دیکشنری کاملی هست ... انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی ... عربی به انگلیسی و انگلیسی به عربی و .....
نقل قول:
سامان جان یادت رفته جریان گوشی های
چینی نوکیاو جریاناتشو ؟
مگه یه تاپیک نزده بودن
به اسم کشف کشور سازنده ی ان73 های جدید ؟؟
آخرش ما نفهمیدیم صدای N73 معمولی بیشتره یا N73 Me ؟؟؟؟؟؟؟
لطفا زود جواب بدید
چند خریدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علی جان اون گوشی ها که همه جا ذکرخیرشون بود گارانتی نداشتن و یا گارانتی متفرقه بودن ...نقل قول:
گوشیهای با گارانتی اتصالات و نیا و ایراتل و موبایل پلاس مطمئن هستن و نگرانی ندارن ....
برای همینه اختلاف قیمتیشون با گوشیهایی که گارانتی متفرقه دارن زیاده ...
صدای اسپیکر هم اندازه اندنقل قول:
ولی
کیفیت صدای هندزفری و بلندی
me
بیشتره !
ممنون از جوابت سامان جاننقل قول:
ولی من رو نظرم که 73 های جدید فنلاندی نیستن
اصرار دارم:10:
راستی اختلاف قیمتشون چقدره الان؟
با سلام من دیروز یک n73 me گرفتم با گارانتی نیا می خواستم ببینم آیا این گوشی مشکل این باتری هایی که جدیدا گفته شده منفجر می شود را دارد یا خیر ؟
با تشکر
n73 از اون مدل باتری ها نداره
دوستان یه سوال، من گوشیم موزیک ورژن 2 بود، با Nsu کردمش 3، حالا بعد از تقریبا 6 ماه که می خوام آپدیت کنم به 4 ، nsu می نویسه که آپدیت جدید نداره، جایه دیگه ای هم خوندم که فقط یه بار میشه آپ کرد، به نظرتون چی کار کنم؟ در ضمن حوصله ی phoenix رو هم ندارم، اگه با همون nsu میشه یه جوری آپ کرد راهنمایی کنید
دوباره برنامه nsu رو دانلود و نصب کنید مشکل حل میشه
ای بابانقل قول:
خب قیمتش رو هم بگید دیگه
انفجار؟ N73؟ بیشتر انفجارها مربوط به گوشی هایی بوده که باطری شون اصل نبوده،در ضمن نه این مدل باطرینقل قول:
با سلام من دیروز یک n73 me گرفتم با گارانتی نیا می خواستم ببینم آیا این گوشی مشکل این باتری هایی که جدیدا گفته شده منفجر می شود را دارد یا خیر ؟
البته اگر کسی چیزی شنیده بگه،اما معمولا باطری اصل هیچ مشکلی نداره(غیر از یه مدل باطری-6630 و 6600 و...- که توی خود سایت زده که یه سری شون مشکل داره)
سلام دوستان
من n73 me خريدم ,دوتا سوال دارم
1 - وقتي دوربينو فعال مي کنم داخل اطاق (نور روز) روي lcd d يه مقدار نويز ابي هست ( حالت فيلمبرداري بيشتر )
2 - وقتي گوشي رو روشن مي کنم حدود 22 ثانيه طول ميکشه تا صفخه اصلي رو نشون بده .
ممنون ميشم راهنمايي کنيد .
425,000 تومان با گارانتی طلایی نیا از فروشگاه طلایی نیا روبروی هتل استقلال گرفتم.
1- بله همین جوری هست .... از تنظیمات دوربین حالت Fluorescent رو انتخاب کننقل قول:
2- والا تا حالا زمان نگرفتم ببینم چند ثانیه طول میکشه
بابا شما به چه چیزایی دقت میکنین:31:نقل قول:
من این پستو خوندم امتحان کردم ماله من 30 ثانیه طول کشید
البته فکر میکنم به مقدار حافظه ی خالی گوشی و برنامه هایی که روش
نصب هستند هم مربوط بشه
دقیقا،مال من هم روزهای اول خیلی سریعتر بالا میامد،البته اون موقع حواسم نبود کنتور بگیرمنقل قول:
425,000 تومان؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی ستمه که!
50 -60 تومن بیشتر برا گارانتی؟
شیطونه میگه بدون گارانتی اصلی بگیرم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]