تازه باید برید خدا رو شکر کنید که مجبور نیستید 70-80 هزار تومن پاش بدید؛ وگرنه ...
راستی اونایی که بازی کردن : چندتا خانوم تو بازی هست؟!!
Printable View
تازه باید برید خدا رو شکر کنید که مجبور نیستید 70-80 هزار تومن پاش بدید؛ وگرنه ...
راستی اونایی که بازی کردن : چندتا خانوم تو بازی هست؟!!
به احتمال زیاد میشهنقل قول:
چون رمت عالیه
رو سيستم من حداقل normal مياد ؟
CPU:3.6
RAM: 1 Gig
Graphic: 256 XFX Geforce 6200 Le
با این باز میشه؟؟؟
Ram:512 Mb
Vga:128
Cpu:2.66
سلام.نقل قول:
جوجه رو آخر پاییز می شمورن.
به نظر من هنوز واسه ی قضاوت زوده حداقل 20 الی 30 درصدش رو برید بعد این کار رو بکنید!:5:
از carbon سيستم قوی تری ميخواد ؟
روی سیستم من خوب اجرا میشه
Cpu 2800full Socket 478 Intel 1mb Cash Bus 800
Ram Ddr400 2*512 Kingstone
Graphic Geforce Fx5500 256MB 128bit
خب پس منتظر ميمونم ببينم اخرش ميشه با اين بازي حال كردش يا نه:13:نقل قول:
منم با این حرف موافقم که باید به واقعیت نزدیک شه ..... چون کربن و ماست وانتد خیلی توش اغراق شده بود ...هم تو سرعت ماشین ها هم توی گرافیکش ( ماست وانتد خیلی افکتاش زیاد بود خیلی.... مخصوصا افکتنقل قول:
glow یا همون درخشندگیش).....ولی test drive خیلی باحال تره هم رنگاش به واقعیت نزدیک تره و نه اونقدر تند میره که فراتر از واقعیت باشه و....
در ضمن من یه سوالی دارم من هنوز بازی رو بازی نکردم می خواستم بدونم نوع زاویه دوربین ، از داخل ماشین هم هست یا نه ( یعنی فرمون ماشین و داخلش پیدا باشه مثه test drive .......
بچه ها تو سايت gamespot امتيازي كلي كه به بازي دادن معلومه . ولي اگه بخواي ببيني چه امتيازي به تك تك گرافيك و گيم پلي و ... دادن بايد كدم قسمت بري
حالم به هم خورد این چیه؟؟؟؟!!!!!!!!!!
چه نکاتی توی بازی هست که توی carbon و most wanted نبوده؟دوستانی که بازی را خریدند لطفا بگید.
عزیز سیستم شماست بقیه چمدونن رو چه مدی اجرا میشه.به هزارتا چیز مربوطه.مارک رم و گرافیک و مچ بودن قطعه ها!!!بخرین ببینین چجوریه.نقل قول:
فقط میشه گفت اجرا میشه چجوریش با سیستمتونه نه ما:46:
آرهنقل قول:
مینیمم نه.اما رو های بلهنقل قول:
آره تست درایو یک چیزاییش بهتره.اما اونم زیادی طبیعیه.البته سیستم تصادفش اصلا خوب نیست.یکمم خسته کننده و بی هیجانه:10:نقل قول:
من ندیدم.ولی تو ویدئو گیم یاهو هست.نقل قول:
==============
نمره ملت جهان به بازی هم 6.9 هست پس گیم اسپات زیادیم داده:41:
من که اصلا با test drive حال نکردم از نظر من انقدر بد بود که بعد از یکم بازی کردن اونو پاک کردم اما با nfs کلی حال کردم مخصوصا با most wanted
باهوشا بازی اصلی 2 دی وی دیه!!!هر کی یه دی وی دی خریده دموشو خریده!!!من از جایی که میخرم هنوز یه دی وی دی شو داره!میگه دمو هست!2 دی وی دی این بازی فردا دستم میرسه!!
فکر نکنمنقل قول:
یعنی نسخه ای که p30 گذاشته دمو فابل بازیه!؟
باهوش جان دمو 1 گیگم نبود!!نقل قول:
اگرم کامل نباشه حذفی داره مثل زبونای الکیشو و اینا...
مغازه داره تو آفسایده:20:
سلام،
فقط این رو بگم که اگه قصد خرید این بازی رو دارید دست نگه دارید، وگرنه به EA و سازندگان بازی( Black Box ) نا سزا خواهید فرستاد!! بازی اصلا قابل مقایسه با Most Wanted با اون گیم پلی هیجانی نیست! پس کمی صبر کنید یا حداقل برید PGR 4 رو بازی کنید یا هر بازی ریسینگ دیگه. البته از حق نگذریم سیستم Tune کردن ماشین ها در سطح بسیار عالی و کاملی داره که دور از انتظار هم نبود! مشکلی که تو نسخه ی 360 به چشم میاد گرافیک بازی هست که اصلا جذاب نیست! ( واقعا نمیشه از لحاظ گرافیک این رو با PGR 4 مقایسه کرد ! ). افکت دودها مثل اونی که در دموها دیدیم نیست و سریع محو میشود!!
پس نباید این رو با MW مقایسه کرد! متاسفانه باز هم شاهد هستیم که EA به خاطر به موقع منتشر شدن بازی سازندگان رو تحت فشار قرار داده و نتیجه یک بازی بی کیفیت شده!
من به شخصه از این بازی انتظارات زیادی داشتم، اما...
موفق باشید
من دیدم یکی خریده بود و تنها حرفی که می زد این بود که بازیش از هر نظر افتضاحه!! بخصوص گرافیک. حالا نمی دونم راست می گفت یا دروغ ولی خیلی شاکی بود...
مثل اینکه دوباره گند زده!!!!
ولی سالی یک باره نمیشه بازی نکرد
من الان دارم دانلود میکنم
تا ساعت 8-9 شب تموم میشه
بعد میام نظر ممیکم
واقعا تریلرهایی که تو E3 نشون دادن عالی بود.حتی یارو نشست کلی بازی کرد.خیلی قشنگ کار شده بود اما الان عکسا و حرفا 50 درجه با اونا تفاوت داره.واقعا من موندم!!!:13:نقل قول:
بچه ها نسخه ایکس باکس 360 این بازی بدرد بخور هست يا نه؟ ارزش 6 هزار تومان پول خريدشو داره يا نه؟
دقیقا این مشخصات کامپیوتر من اما موقعی ه بازی می کنم 1024 در 768 و روی 85 هرتز بازی به طرز فجیهی دیر کار می کنه موندم که چی کار کنم شاید الان برم دوباره نصب کنم اما من موندم این کامپیوتر تو چه طور اجرا کرده مال من نه؟نقل قول:
من هنوز بازی رو نگرفتم ولی هر چقدر از این بازی بد هم بشنوم بازم می خرم چون می دونم حداقل ارزش یکبار بازی کردن رو داره.
در ضمن نمیشه که همه nfsها شبیه هم باشه! باید تنوع بدن.
این قرقرها هم به خاطر اینه که بازی توو ایران ارزونه، اگه پول واقعیش رو بدین مجبورین از بازی لذت ببرین!!! :31:
من خریدم اگر تمام تنظیمات گرافیکی در بالاترین سطح باشه گرافیک قابل قبوله ولی من از سبک بازی خوشم نیومد یه جورایی سر در گم کنندست من اصلا نمی دونم باید چه کار کنم ...
دود ها هم خیلی ضعیف کار شده خیلی ضعیف
یعنی بازی اینقدر بده که شما میگید
سلام من این بازی رو میتونم روی حداقل سیستم گرافیکی (low) اجرا کنم !
سیستم من :
GeForce 5200 128MB
Ram 512
Cpu 2.4
من بازی رو گرفتم . همه سر carbon و mostwanted هم میگفتن آشغاله و از این حرفا . ولی هر دوشو بازی کردم و به نظرم بهترین بازی رانندگی هست . من که معتقدم یه سری می خوان nfs رو خراب کنن . واقعا برای اونایی که می گن pro street آشغاله و بده ، متاسفم . به نظر من که خدای بازیه . واقعا که .
NFS PRO STREET . خدای خدایان بازی ها .
علی آقا . سیستم من هم یه چیزایی تو مایه های سیستم شماست . اجرا میشه . فقط نه به کیفیت فیلم هایی که از بازی ها هست یا بازی توی ps3 !نقل قول:
دوستانی که بازی رو انجام دادن گرافیک بازی در حد carbon و most wanted هست یا بهتره؟
اين دوستمون راست ميگهنقل قول:
من بازی رو گرفتم . همه سر carbon و mostwanted هم میگفتن آشغاله و از این حرفا . ولی هر دوشو بازی کردم و به نظرم بهترین بازی رانندگی هست . من که معتقدم یه سری می خوان nfs رو خراب کنن . واقعا برای اونایی که می گن pro street آشغاله و بده ، متاسفم . به نظر من که خدای بازیه . واقعا که .
NFS PRO STREET . خدای خدایان بازی ها .
هر چي باشه nfs هست و بازي ماشين تو pc رو دستش نيومده . البته من هنوز بازي رو نگرفتم . شنبه ميگيرم ولي فكر نميكنم كه اينقر ديگه افتضاح باشه
تازه يه چيز ديگه gamespot عقده اي به بازي خيلي كم داده ، برين سايتهاي ديگرو كه تو gamespot امتيازاتشون رو زده نگاه كنيد . بعضي ها 8 و 9 هم دادن
خود یوزرا 6.9 دادن به بازی.یعنی امثال من و شما.نقل قول:
دیگه بازی هم تعصب داره؟به حق چیزایه ندیده و نشنیده!!درسته بازی نکردم و در مورد بازیم نظری ندارم اما بعضی حرفا مشخصه تعصبی زده میشه!مگه تیم فوتباله؟:18:
فكر ميكنم اين جمله رو نخوندينقل قول:
خود یوزرا 6.9 دادن به بازی.یعنی امثال من و شما.
دیگه بازی هم تعصب داره؟به حق چیزایه ندیده و نشنیده!!درسته بازی نکردم و در مورد بازیم نظری ندارم اما بعضی حرفا مشخصه تعصبی زده میشه!مگه تیم فوتباله؟
برين سايتهاي ديگرو كه تو gamespot امتيازاتشون رو زده نگاه كنيد . بعضي ها 8 و 9 هم دادن
موافقم، متاسفانه( قصد توهین به کسی رو ندارم ) بعضی از ماها بازی رو فقط برای جنبه های ظاهری میخریم! یادمه چند ماه پیش بود که یکی از دوستانم تا فهمید در این بازی چند دختر وجود داره، سریعا گفت که من حتما بازی رو خواهم خرید!!. خوبه کمی هم به جنبه های فنی بازی توجه کرد و فقط یه بازی رو به خاطر فلان موضوع انجام نداد. همونطور که گفتم بازی خوب هست، اما اصلا قابل قیاس با سری های قبلی به خصوص MW نیست.نقل قول:
موفق باشید
بعضی سایتا اصلا معتبر نیستن.4 نفر نشستن رای دادن.یا شایدم اسپانسرش EA باشه.پول و زیر مییزی و اینا هم که ریخته.درسته گیم اسپات هم خودش جدیدا مورد دار امتیاز میده اما امتیاز یوزراش دیگه مورد قبوله:10:نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده من سوال کردم گرافیک بازی در چطوریه از most wanted و carbon بهتره یا بدتره؟
یکم ارسالارو نیگاه کنین راحت به جواب میرسین.یا برین 2 صفحه عقبتر.لقمه رو که نباید بجوییم که.چندین و چند عکس و نقد از بازی تو همین 4 صفحه هست:10:نقل قول:
چه اهمیتی داره که این سایت ها چه امتیازی به بازی بدن مهم اینکه که ما از بازی لذت ببریم
برای اجرای بهتر بازی کارت گرافیکی بالا لازمه .برای تیم سازنده برخورداری گیم از معیار های جدید مثل نور و تخریب یا واقعیت گرایی و ... مهمه در نتیجه برای اونا به روز بودن مهمه . با اینکه جذابیت بازی پایین میاد ولی معیار های تازه به بازیها افزوده میشه.
سلام به تمام دوستان
من فقط از mostwanted خوشم امد .ProStreet خوب هست ولی خیلی از بازی تعریف کردن من گفتم این دیگه آخرش هست .ولی اینجوری نبود.
ماشین های جالبی داره ولی سبک بازی گیج کننده است.
دوستان کسی کدهای تقلب بازی داره؟؟؟