بابا يكي جواب ما رو هم بدهنقل قول:
Printable View
بابا يكي جواب ما رو هم بدهنقل قول:
بله جواب ميده ولي نميتوني روون اجرا كني:46:نقل قول:
خوب مشكل از كجاست؟ چي بايد ارتقاء پيدا كنه؟
مهدی جان شما یه رم 1 گیگ دیگه نیاز داری .
یه گرافیک سری 8 قوی هم نیاز داری .
سلام با این سیستم مشکلی ندارم؟
cpu:core 2 duo 2.66.6750
vga: 8600 GT winfast
ram:2 GB 800
main boad :chipset p35
بابا چرا اینقدر سوال می کنید چند تا پسد قبلی یه سایت داده بودم اتومات چک می کرد از همون برید ببینین چی می گه !
بله اجرا ميشه هيچ مشكلي هم نداري فقط تنها مشكلت اينه كه نميتونه روون بازي كنينقل قول:
خوب دوست عزيز كي حال داره كلي بگرده اون پستي كه شما دادين را بجوره!نقل قول:
بابا چرا اینقدر سوال می کنید چند تا پسد قبلی یه سایت داده بودم اتومات چک می کرد از همون برید ببینین چی می گه !
بهتره تو امضاتون قرارش بدين:46:
با يه رم مشكل حل نميشه؟نقل قول:
حتي تو تنظيمات متوسط يا پائين؟
chera misheنقل قول:
بالاخره معلوم شد چرا این قدر اومدنش داره طول می کشه :
Dx10 بودن بازی تایید شده و درضمن گفته می شه با استفاده از Api - Dx10 بازی روون تر اجرا خواهد شد .
این مصاحبه رو نگاه کنین :
PCGH: When porting for the PC have you thought about integrating support for DirectX 10 into the engine? Will there be a version of Assassin's Creed that will utilize the new Vista API?
Charles Beauchemin: Yes, Assassin's Creed supports DX10 as well as DX9.
PCGH: What are the technical advantages of that API?
Charles Beauchemin: DirectX 10 enables us to make fewer calls to the API to perform the same actions. Therefore, it will be possible for the drivers to make optimizations making the game faster without any change to the game engine. Since most of the DX10 drivers are still young, we can expect a lot of gain to come from the optimization of these drivers.
PCGH: Do you use advanced features of Direct X 10/Shader Model 4 like Geometry Shader, Virtual Texture Management etc.? Can you please give examples how they are utilized? In what way do these features improve or simplify the rendering process?
Charles Beauchemin: No. Most of the porting to DX10 involves optimizations of the existing calls, without any new content.
PCGH: Will the DX 10 visualization differ substantially from the graphics that are rendered with DX 9 hardware? What are the visuals that can only be rendered with shader model 4 hardware? Can you supply us with a visual proof via screenshot too?
Charles Beauchemin: No new content has been added to the DX10 version.
PCGH: How much of a performance hit will the improved optics of DX 10 incur? With all details maxed out is a typical first gen DX 10 card already running at its limits?
Charles Beauchemin: No performance hit occurs, since no improved optics are implemented. However, when running on Vista, DirectX 10 version speed will be much faster than its DirectX 9 counterpart (also running on Vista)
دوست عزیز ممنون بابت زحمتی که کشیدی ولی منبع رو یادت رفت بزاری دوست عزیز .
خوبه . تا اون موقع دوباره ویستا نصب میکنم ...
پس اخه چه جور شد این من که سر در نیاوردم حالا بازی انگلیسی هست ؟؟؟
باید تا فردا صبر کنی تا معلوم بشه بالاخره اومده یا نه چون احتمال داره مثل res4 قبل از انتشار بیاد تو ایران.
به نظر من که انگلیسی هست .نقل قول:
چون فکر نکنم کشور دیگه ای ساخته باشه !!!
ولی بازم فردا معلوم میشه ...
الان تکین بازی اورده برای فروش هم گذاشته!!
اگه بازي اصلي باشه خيلي خوبه آيا كسي ازتكين بازي رو سفارش داده.نقل قول:
آقا راستی این یارو modern هم زده 2DVD :
کد:www.mgi.ir
راستی بازی 100% اومده بخاطر اینکه روی تمام سایت های کرکی از جمله همین gamecopyworld کرکش هست .
توی بیشتر سایت های معروف و معتبر torrent هم هست و FAKE هم نیست .
LOOOOOOOOOOOOOOLLLLLzzzzzz
برای دانلود هم :
این isohunt :
این هم mininova :کد:http://isohunt.com/torrents/?ihq=assassins+creed
کد:http://www.mininova.org/search/?search=assassins+creed+pc
خريدين به منم بگين بخرم يا نه؟
پایین ترین مشخصات سیستم این بازی چیه?
دوستان هر كس بازي رو خريده واجرا كرده بگه تا مطمعن بشيم نسخه اصليه.
.On February 29th 2008, the complete PC version of the game was leaked on the internet via bit torrent networks a whole month before the official store date
مطلب بالا رو تو ویکی پدیا نوشته بود پس بازی اومده نسخه ی کاملش هم هست در ضمن رم بره ویندوز اکس پی مینیمم 1 gbهستز
واقعیه .... هنوز هم باورم نمیشه . وقتی این خبر رو دیدم داد کشیدم و از خوشحالی نزدیک بود بال در بیارم...:18: ولی گفته شده که فارسیه .
این هم نقد سرزمین رایانه:
Assassin’s Creed
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داغ داغ
انتظار های بسياری از علاقه مندان به بازيهای کامپيوتری هم به سر رسيد و اين بازی پر طرف دار هم عرضه شد.
عنوانی که بدون شک هرکسی نام آن را تا به حال شنيده است. Assassins Creed يا برگردان فارسی آن که عقيده فداعيون نام دارد هديه خارق العاده حماس ی ديگريست از سوی شرکت UBI Soft و تيم سازنده
بازی پر سابقه و پر طرف دار Prince of Persia که شما هم اکنون ميتونيد از همين شرکت اين عنوان رو تهيه کنيد.
شخصيت بازی Assasinss Creed شخصی نيست جز Altair ، شخصی که در سال 1191 و قرن 12 ميلادی زندگی ميکند ، زمانی که در تاريخ جنگ های بين مسلمانان و مسيهيان نيز وجود دارد. جنگ هايی که به نام جنگ های سليبی شهرت دارد.
نام شما در بازی همونطور که گفته شد Altair هست که به زبان عربی گفته ميشود و معنای آن در فرهنگ عربی عقاب هست. اين نام به علت خصوصيات فيزيکی شخصيت اصلی و قهرمان بازی که در بازی با آن آشنا خواهيد شد برايش برگزيده شده است.
شما در بازی از فرمانده خود که Sinan نام دارد دستور ميگيريد تا با کشتن 9 نفر از افراد اصلی که باعث به وجود آمدن کشت و کشتار در جهان هستند جهان را به صلح و صفا برسانيد.
طبق گفته سازندگان بازی در مصاحبه ها در فرانسه آغاز ميشود و بعد به Holy Land يا سرزمين مقدس ميرود. بازی در سه شهر Eidcker , Damskes , Druslim اتفاق ميفتد و شهر ها بخوبی از جزييات باقی مانده از قرن 12 طراحی شدند!
اين بازی خارق العاده که تا به حال کمپانی سازنده و UBI Montreal Studios که ساخت آنرا بر عهده دارد دو بار برای عرضه به تاخير انداخته نشان دهنده کار زياد روی بازيست چرا که در تمامی نمايشگاهايی که اين عنوان شرکت کرده موفق به گرفتن عنوان بهترين بازی شده.
گرافيک بازی بسيار خيره کننده است ، نحوه طراحی شخصيت بازی ، نوع لباس پوشيدن و آداب و رسوم افراد و مردم در بازی ، حتی وقتی شخصيت اصلی بازی حرکت ميکند سايه او نيز بر زمين نقش ميبندد و جزييات بسيار ريز ديگری که در بازی گنجانده شده است و حس واقعی را در شما ايجاد ميکند.
يکی از نکات بسيار قابل توجه بازی محيط گسترده و وسيع آن است که تا جايی که چشم کار ميکند شما ميتوانيد محيط را مشاهده کنيد و در آن بچرخيد !
در قسمت بازی خارق العاده است ، حرکت های غير منتظر افراد بازی شما را مطمئناً تاجب زده خواهد کرد و همينطور کار را برای شما در بازی سخت چرا که UBI
Soft اعلام کرده موتور بازی توانايی کنترل 150 شخص رو با هوش های متفاوت کنترل کند که اين واقعاً تحسين برانگيز است.
اگر بخواهيم کمی هم از جذابيت و نو آوری های گيم پلی اين بازی بگوييم بدون شک هيرت زده ميشويد چرا که شما ميتوانيد دست دشمن را در مبارزه با او بگيريد ، سپس به زمين بندازيد و شمشير را در سينه او فرو کنيد يا در منطقه های بلند او رو بر زمين بيندازيد
همچنين شما در بازی اسبی داريد که به کمک آن و شمشير خود بايد اهداف بازی را دنبال کنيد
بدون شک قوی ترين و جزاب ترين نکات بازی بيشتر از همه کنترل عالی در بازی ، داستان جزاب و وسعت بالای محيط هست که اگر بازی دارای اين خصوصيات باشد بدون شک جزو تاريخی ترين عناوين بازيهای کامپيوتری خواهد شد.
اين بازی که برای pc,xbox360,ps3 به صورت چند پلتفرمی عرضه شده است پس از 2 بار تاخير در ماه نوامبر 2007 برای کنسول ها عرضه شده که الباته اين اواخر کمپانی سازنده اعلام کرده که پس از عرضه نسخه nintendo ds بازی نقشه های خاصی برای عرضه نسخه PSp بازی در سال 2008 داد که اين نشان از مهببيت فوق العاده اين بازی ميدهد . پس منتظر چی هستيد ؟ پيش به سوی جنگ با دشمنان اسلام با altair به همراه شمشير و اسبش …
O My God هنوز باورم نميشه كه اين بازي اومده!رفتم بخرم
راستي مگه قرار نبود فروردين بياد؟
باورم نمیشه!!!!!!!!!!!!کی اومده؟الان میرم زنگ میزنم نماینده مدرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا دوست عزيز قراربود فروردين بياد ولي مثل اينكه بازي الان اومده.نقل قول:
از يكي دو روزه پيش مي گفتن اومده والان بعضي از شركت ها توي سايتشون بازي رو گذاشتند.نقل قول:
جدی اومد؟؟؟؟
کسی نخریده این بازی رو؟
من شب میخرمش.
خوش له حال شما که تهرانید
من که شهرستانم باید 2-3 روز صبر کنم.
راستی رو vista با xp فرق داره؟
اگه فرقی داره توضیح بدید که اگه ارزش داره vista نصب کنیم.
در ضمن سوالی دیگه اینکه اگه رو vista نصبش کنیم رم بیشتری می خواد.
درسته؟
ممنون
واقعا حیجان زده ام مجبورم 2-3 روز صبر کنم.
منو نا امید کردی یعنی با 1 گیگ رم و گرافیک 6800 جیفورس نمیشه بازی کردنقل قول:
منو نا امید کردی یعنی با 1 گیگ رم و گرافیک 6800 جیفورس نمیشه بازی کردنقل قول:
من نمیدونم چرا یه مدته هر چی میفرستم دو تا میشه؟
heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy!
من رفتم ویندوز نصب کنم! آخجوووووووون!
همه نوشتن 12 گيگ هارد ميخاد ولي من بد از نصب ديدم فقط 7 گيك جا گرفته البته بگم كه من دانلودش كردم داخل بازي هم رفتم همه چيز به نظرم درسته
یعنی این بازی با cpu 3.2 full هم اجرا نمیشه ؟؟ ؟؟
آقا اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخ جون بالاخره میتونم یه بازی بهتر از Gta:sa بازی کنم!!!
با چه سيستمي ران كردي؟نقل قول:
فكر مي كني حداقل سيستم مورد نياز چيه؟ خود read me چي نوشته؟
سايت تكين اينو زده
Windows XP/Vista Only
Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
8GB Hard Disk Space
256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher