سلام
منم مثل بقیه بچهةا این اعتقاد را دارم با آمدن شاهوند (خانوم/آقا) ؟؟؟ انجمن نرم افزار واقعا نظم و ترتیب خاصی پیدا کرده....
فقط میتونم ازشون تشکر کنم...
همین.
Printable View
سلام
منم مثل بقیه بچهةا این اعتقاد را دارم با آمدن شاهوند (خانوم/آقا) ؟؟؟ انجمن نرم افزار واقعا نظم و ترتیب خاصی پیدا کرده....
فقط میتونم ازشون تشکر کنم...
همین.
سلام.
من کلا یک بار با ایشون برخورد داشتم اونم توی انجمن خبر سر رنگ متن خبر بود:27:
ولی چیزایی که در مورد ایشون به نظرم میاد ایناس:
تا جایی که یادمه آواتورشون همیشه عکس خانمها هست در مدلهای مختلف!و تقریبا سریع هم عوض میشه.
مثل بقیه کاربرا که از وقتی همکار و مدیر میشن جدی تر میشن ایشون هم همین طور بودن.
فقط بعضی وقتا خیلی جدی میشن.
نرم افزار زیادی توی "معرفی نرم افزار" گذاشتن.که واقعا به درد بخوره(همین الان یکیش رو دارم دانلود میکنم!)
البته بعضی یا رو تست نشده میزارن که شاید حق داشته باشن واسه این کار; یکم سخته.
چنتا تایپک توی متفرقه زده بودن که من خیلی خوشم امد(البته نظر ندادم)مثل اون طرح های سی دی.
یکی از چیزایی جالبی که یادمه اخطاری بود که قبل از همکار شدن گرفته بودن.سر کمک به کس دیگه ای بود فکر کنم!
در کل تاپیکای که میزنن توی زمان خودش جدیده و تکراری نیست.خلاصه کاربر حرفه ای هستن.
به خاطر وقتی که میزارن و زحمتی که میکشن ازشون ممنونم.
دوستان اگه در پست هاشون لقب مناسبي به دوست نقد شونده بدن (مثل كاري كه آقا پدرام عزيز مي كنه) خيلي خوب ميشه در نهايت خود نقد شونده يكي رو انتخاب مي كنه
روي پيشنهادم فكر كنيد و نظر بديد
ممنون
با سلام
من چيز زيادي براي نقد ايشون ندارم فقط اينكه از وقتي ايشون در بخش نرم افزار به صورت تخصصي مشغول به فعاليت شدند شاهد معرفي ؛ راهنمايي و پاسخگويي سريعتر وهمين طور نظم بيشتري در اين بخش بوديم.
من براي ايشون آرزوي موفقيت ميكنم.
---------------------
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوست عزیزمان جزو فعالترین کاربران P30World هستند , فعال نه به معنی وجود پستهای زیاد ( که البته از این
لحاظ هم کم ندارند :46: ) بلکه از نظر کیفیت پستها و مفید بودن آنها برای بقیه کاربران .اگر پستهای این دوست عزیزمان
را بررسی کنید می بینید که در میان این همه پستی که داده اند تعداد پستهایی که در آنها نکته مفیدی برای دیگران پیدا
نمی شود چقدر کم و نایاب است . به لطف زحمات شبانه روزی و حسن سلیقه و ابتکارات ایشان کلیه شاخه های
انجمن نرم افزار متحول شده است و حالا تصور P30World بدون Shahvand کمی مشکل است و من همینجا فرصت را
غنیمت شمرده و از زحمات ایشان و سایر دوستانی که برای بهبود P30World و کمک به دیگران از وقت و انرژی خود
مایه می گذارند تشکر می کنم و امیدوارم در دنیای غیر مجازی هم همینقدر فعال و موفق باشند. :11:
یکی از زحمتکشترین بچه های p30 به دلایلی که دوستان گفتند و من تایید میکنم
خب چرا همش داريد ازش خوب ميگيد؟
منم به ذره بد ميگم:
1.همه لينكاش از راپيد شر هست.........
2.يادم رفت:31::31::31::31:
----------------------------------
بسيار همكار خوب و با دانش و زحمت كش......فقط بايد به ما بگه دختره يا پسر؟:13::13:
کار شاهوند عزیز خوبه...
مخصوصا کنترل تاپیکهای اضافی و تکراری..
در کل میشه گفت: عالی.
دوست عزیز جناب Shahvand خیلی زحمت میکشن و تقریبا میشه گفت همه پستها رو جواب میدن . من به هر تاپیکی که میرم پستهای مفید ایشون
هست مخصوصا در بخش نرم افزار که نسبت به بقیه قسمتها زحمت بیشتری داره . در ضمن فکر نکنم کسی بتونه از ایشون انتقاد کنه چون ایشون
مثل بقیه دوستان , واقعا کارش درسته . دستشون درد نکنه و امیدوارم که در همه مراحل زندگیشون پرتلاش و موفق باشن
ضمن تایید اظهارات دوستان قبل مبنی بر فعالیت بسیار خوب ایشون:
مدتی قبل توی انجمن نرمافزار ایشون رو دیدم و با فعالیت شگفت انگیزی که داشت حدس میزدم که بزودی همکار انجمن نرمافزار بشه. واقعا الان داره توی انجمن نرم افزار کار 2 3 تا همکار رو انجام میده.
فکر نکنم کسی باشه که زحمات و فعالیتهای ایشون رو بچشم ندیده باشه, اگر هم هست کافیه یک سر به انجمن نرمافزار بزنه تا بدونه چرا همه از زحمات ایشون قدردانی می کنند.
در کل کارش عالیه. :11:
...
موفق باشید.
من تو این سایت فقط دو نفر رو می بینم که از همه بیشتر فعالیت می کنند یکی جناب شاهوند که نشد ما یک در خواست نرم فزاری بدیم و ایشون جواب ندهند از همین جا ازشون تشکر می کنم
نفر دیگر جناب ووکمن عزیز هست که ایشون هم خیلی زحمت می کشند و معرفت دیگر ایشون لینک مستقیم که من خیلی باهاش حال می کنم
از همین جا از این دو نفر کمال قدر دانی را دارم و از مدیران خواهشمندم که یک تشوقی اینا رو بکنن آخه نقد به چه درد می خوره مدیران باید یکم خرج کنند و به کاربران فعال مثل این دو نفر یک هدیه با ارزش مثل سفر حج بدهند
با تشکر از همه
سلام .
من متاسفانه به دلیل کمبود وقت اصلا وقت نمیکنم که به جز قسمت آموزشهای الکترونیکی ( که اون هم جدیدا به خاطر کمبود وقت و مشکلات زندگی از قبل کمتر میام ) وقت نمیکنم به انجمن سر بزنم ... این تاپیک رو دیدم ؛ گفتم به خاطر ارادت به دوست خوبمون شاهوند عزیز یه نظری بدم در مورد فعالیتشون .
فعالیت جدی ؛ سر وقت از مهمترین ویژگیهای کار دوست خوبمون شاهنود هست .
همچنین مطالب جدید م مهمتر از اون جالب از کارای شاهوند عزیز هست .
به شخصه وقتی فروم رو نگاه میندازم به نام کاربری ایجاد کننده تاپیک نگاه میکنم . هر وقت مال شاهنود عزیز بوده تاپیک رو باز کردم و خوندم .
به هر حال فعالیتشون بسیار خوب و مفید هست .
برای شاهوند عزیز آروزی موفقیت دارم .
خوب فعلا بازار تعريف گرمه و خدا را شكر نكته انتقادي - آنچناني نداشتيم.
نكته اي كه به نه تنها به شاهوند بلكه دوستان ديگر فعال در معرفي نرم افزار ميشود گرفت عدم توجه به اطلاع رساني فارسي ميباشد.البته اين مورد تسلط به en را ميطلبد ولي به هر حال نكته اي است كه نميشود از آن گذشت.
با توجه به اينكه شاهوند به سايتهاي مادر رجوع ميكند و از منابع فارسي استفاده نميكند لازم است دوست ديگري هم با ايشان همكاري كنند(لازم نيست حتما همكار باشد ،كاربران فعال اين بخش هم ميتوانند)و چند خط فارسي گلچين از مطالب پست انگليسي را در همان تايپيك پست كنند
پست اول اپديت شد.
قابل توجه پدرام عزيز
من هر چي از آقا جلال ديدم خوبي بوده و بس.
ايشون خيلي هم مؤدب هستند.
به همين خاطر نميتونم نقدي داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد بشه يه نقدي داشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين خيلي خوب بودنش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ميتونم براشون آروزي موفقيت بيشتر داشته باشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم از ایشون به خاطر فعالیت بسیار خوبشون تقدیر می کنم.
خودشون نمی یان؟
سلام
امیدوارم حال همه خوب باشه و در همه ي مراحل زندگي و كار پيروز باشيد و سربلند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حفظ نظم تاپیک فقط سوالات مهم و واجب رو جواب میدم :20:
در مورد سایت های مرجع درسته همه انگلیسی هست در کل اگه برنامه ای قبلا معرفی نشده باشه مجبورم توضیحات فارسی اون برنامه رو از سایتهای فارسی با اندکی دستکاری بزارم و خیلی پیش اومده که نتونستم هیچ توضیحاتی از برنامه پیدا کنم مجبور شدم چندتا کلمه کلیدی فارسی معنی کنم بزارم و بعض مواقع از خیر برنامه گذشتم.نقل قول:
نكته اي كه به نه تنها به شاهوند بلكه دوستان ديگر فعال در معرفي نرم افزار ميشود گرفت عدم توجه به اطلاع رساني فارسي ميباشد.البته اين مورد تسلط به en را ميطلبد ولي به هر حال نكته اي است كه نميشود از آن گذشت.
با توجه به اينكه شاهوند به سايتهاي مادر رجوع ميكند و از منابع فارسي استفاده نميكند لازم است دوست ديگري هم با ايشان همكاري كنند(لازم نيست حتما همكار باشد ،كاربران فعال اين بخش هم ميتوانند)و چند خط فارسي گلچين از مطالب پست انگليسي را در همان تايپيك پست كنند
قبلا هم در مورد انجمن درخواست کرک و درخواست نرم افزار گفتم این کار نیاز به کاربرای بیشتری از خود ما می طلبه که بتونن جوابگوی همه درخواست ها باشن و من در حد توانم کم نمیزارم .
با هماهنگی هایی که با مدیران داشتیم قراره یک فکر اساسی برای انجمن نرم افزاری بشه .
اگه سوالی بود که جواب ندادم حتما بهم بگین
و از باقی دوستان که من رو مورد نقد قرار دادن کمال تشکر رو دارم
سلام، متاسفانه من زیاد با شاهوند عزیز در فروم برخورد نداشته ام، آخه حوزه ی فعالیتمون جداست. اما ایشون انقدر صمیمی و دوست داشتنی هستند که با یک یا دو گفتگو در انجمن موسیقی با همدیگه حسابی رفیق شدیم. از پست های قبلی برمیاد که ایشون در حوزه ی فعالیتشون بسیار قدرتمند هستن، پس من در این مورد اظهار نظری نمی کنم و فقط می گم که از نظر اخلاقی نمره ی ایشون بیسته.
مهم:-كاربر نقد شونده براي پاسخ دادن به انتقادات در هر روز حداكثر يك پست مي تواند ارسال كند.
قانون جديد به تاپيك اضافه شد
وايريش كرديم اشتباه پست دادم شرمنده
نقد شاهوند عزیزم:
به نظرم در حال حاضر بهترین عضو نرم افزاری این فروم هستش.بدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.
تمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه((از ظاهر و انگیزش پیداست))
واقعا انگیزه داره
جستجوگر ماهری هستش و مقالات به درد بخوره خوبی میذاره..
شاهوند جان اگه ممکنه به همه نقدها پاسخ بفرمایین... بالاخره هرکی هر حرفی داشته از نظر خودش مهم بوده
نافرم موافقمنقل قول:
بدون اون به نظر من قسمت نرم افزاری این فروم خیلی آسیب میبینه.
حقشهنقل قول:
تمام تلاشش رو میکنه تا ادمین بشه
فکر نکنم امکانش باشه چون بعضی ها مثل من یا چرت و پرت می گن یا درباره نظرات دیگران نظر می دننقل قول:
شاهوند جان اگه ممکنه به همه نقدها پاسخ بفرمایین... بالاخره هرکی هر حرفی داشته از نظر خودش مهم بوده
امین جان شرمنده کردید :11:نقل قول:
موفق باشی عزیز :11::10:نقل قول:
عرفان جان لطف کردین:11:نقل قول:
شما هم خسته باشید بهروز جان :11:نقل قول:
مرسی دوست عزیز موفق باشین :11:نقل قول:
نظر لطفتونه عزیز :11:نقل قول:
پسر گل علاقه مند به دختران چشم بادامي:31:نقل قول:
خوب حالا که اینجوریه تا موقعی که وکمن جان لینک مستقیم میزارن منم برنامه معرفی کنم خوبه ؟؟:20:
alastoor عزیز ممنون از نقد بسیار جالب :20:
ممنون دوست عزیز شما که به نرم افزار سر نمیزنید در خدمت باشیم:11:نقل قول:
قربان شما موفق باشین :11:نقل قول:
در ضمن ( آقا) :31:
رنگ متن رو یادم نمیاد شرمنده :41:نقل قول:
در مورد آواتار خوب سلیقه ها فرق فوکوله :king:
خوب شما هم اگه مسئولیتی بهتون بدن باید جدی کار کنید دیگه :blush:
ممنون از نقد تون و تبریک میگم به این حافظه و همه حرفاتون رو تائید میکنم در مورد اخطار درسته :27:
مرسی IVAN جان :11:نقل قول:
vtn54 عزیز ممنون نظر لطفتونه ....شاگردی میکنیم در کنار شما استاد :11:نقل قول:
بهزاد جان خوبی کم پیدایی عزیز هر جا هستی خوب و خوش و خرم باشی :11:نقل قول:
خوب وقتی اکثر برنامه های کامل و با کرک رو تو راپید آپ میکنن چه اشکالی دارهنقل قول:
در هیچ کس از راپید ناراضی نیست (در صورت داشتن اکانت) و اگه اکانت نباشه دیگه بد و بیراس که به راپید میدیم
ممنون دوست عزیز زحمت کشیدین
پسر هستم :20:
نرم افزار یه چند ماهی مدیر و همکار نداشته خیلی بهم ریخته شدهنقل قول:
ممنون :11:
نظر لطفتونه عزیز موفق باشین :11:نقل قول:
خیلی مخلصیم مسعود جان شرمنده کردین :11:نقل قول:
nw_nk عزیز ممنون امیدوارم در انجمن ماهواره وDVB موفق باشین :11:نقل قول:
جواد جان ممنون موفق باشی دوست عزیز:11:نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم برای شما آرزوی موفقیت و سربلندی میکنم :11:نقل قول:
M a r i o عزیز موفق باشین :11:نقل قول:
ممنون دوست خوبم :11:نقل قول:
خودشونو اومدن :8:نقل قول:
حیمد جان زحمت کشیدین :11:نقل قول:
مدیر داریم عزیز خوبشم داریمنقل قول:
من از همینجا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناشناس عزیز بخاطر زحماتشون کمال تشکر رو دارم
Feli عزیز ممنون :11:
مهدی جان نقد نقده چه جوابی میتونم بدم جز اینکه هرچی دوستان گفتن درست بوده و اگه سوالی هم شده جواب دادم اگه چیزی به نظرتون باقی مونده من در خدمتم :20:نقل قول:
سلام...
نقد همکار عزیز انجمن های نرم افزاری شده جای ما خالی... :20:
جلال جان... همون طور که بارها به خودت هم گفتم، کارت حرف نداره... از داشتن همکاری مثل شما خوشحالم... امیدوارم توی تمامی مراحل زندگیت هم همین طور پرتلاش و موفق باشی.. :40:.
از دوستان دیگه هم ممنونم... :10:
علی یارت... :)
منم با گفته سایر کاربران موافقم.من زیاد به انجمن نرم افزار سر نمی زنم(قبلا میومدم ولی الان نه) بیشتر تو متفرقه ام.ولی با این تعریف ها یک سری به انجمن نرم افزار زدم و فعالیت های بسیار خوب جلال جان و ووکمن جان را دیدم و به زودی سعی می کنم بیشتر به انجمن نرم افزار بیام تا از این فعالیت های مفید بی بهره نمانم.جلال جان خیلی ممنون.
سلام عليكم....
من تاحالا با ايشون برخوردي نداشتم ولي مثل اينكه طرفدارهاشون زيادند و كارشون هم درست .......
تا به حال كه من نديدم از ايشون نقد منفي بشه تا الان همه اش تمجيد بوده
موفق باشي شاهوند عزيز (حتما كارت بي نقص بوده ديگه)
خوب ما منفی بنقدیم...
شهوند = شه....
خوب آواتار هاش مختلف هستند....
فقط یبار ادیتور هایی برای PHP گذاشت که
Notepad بهتر این ادیتور هایی بود که گذاشته بود :D
شوخی کردیم ... موفق باشی
جمعه شب نقد شاهوند عزيز تمام ميشود.به فكر يك لقب براي ايشان هم باشيد(مرتبط با نوع فعاليت)
جلال جان بجز فعاليت فوق توووپي كه تو انجمن هاي تحت نظارتش داره ، خداييش برخورد خوب و محترمانه اي داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طوريكه اكثركاربرهاي انجمن هاي نرم افزاري ازش راضي بيدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فقط اونايي كه خلاف قوانين عمل ميكنن ناراضي بيدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...
بعنوان يه انتقاد هم ميگم دست از سر Mega بردار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، البته از Rapid لينك ميديا اما سعي كن بيشتر شه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه چي بگم !؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان ، پيشنهاد واسه لقب : Softvand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام!
من هم اين لقب رو بهش ميدم: ShahSoft
اميدوارم خودش هم خوشش بياد! D:
من از خودم لقبی ندارم اما از این لقب خیلی خوشم اومدنقل قول:
من هم اين لقب رو بهش ميدم: ShahSoft
سلام...
من هم مدت زیادی نیست که Shahvand عزیز رو میشناسم . چون یکسال درگیر درس بودم خیلی کم میومدم انجمن .
ولی از وقتی که اومدم شاهد فعالیت های بی نظیر این دوست خوبم شدم .
امیدوارم بتونم از ایشون درس بگیرم . البته اگه مارو به شاگردی قبول کنن .
من تو این 2 سال و ... که اینجا عضوم دوستان زیادی رو دیدم که بعدا دیگه خبری ازشون نشد. امیدوارم آقا جلال همیشه پیش ما باشند.
امیدوارم همیشه شاد و موفق باشند ...
softs lord
!!!!!
خود شاهوند عزيز زحمت بكشن يكي از اين القاب رو كه دوست دارن انتخاب كنن
البته اگه از هيچ كدوم خوششون نيومد هيچ لقبي براي ايشون در نظر گرفته نميشه
ممنون
خیلی مخلصیم اشکان جاننقل قول:
نقل قول:موفق باشی دوست عزیزنقل قول:
قربان شمانقل قول:
آخر نفهمدیم چه نقدی بود :31:نقل قول:
نوید جان ما پیش شما شاگردیم موفق باشی عزیزنقل قول:
:31:نقل قول:
سیعد جان ممنون از لطفتنقل قول:
:20:نقل قول:
Payan جان لقب می خواد چیکار همون شاهوند خوبه :20:نقل قول:
در پایان از تمام دوستان کمال تشکر رو دارم و امیدوارم که همیشه در کنار شما باشم و بتونم به شما دوستان خدمت کنم ...باعث افتخاره:11:
منم لقب بدم؟
Grand Soft lord