من اینجام
تمام زمین داره میلرزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من اینجام
تمام زمین داره میلرزه
سلام
من چند روزیه که این بازی رو نصب کردم. برخلاف اون چه که فکر میکردم گرافیکش زیاد هم پایین نیست. البته گیم پلی روون و محشرش ضعف های گرافیکی اشو کاملا پوشونده. به هر حال این یادبود(یادگاری) هم نوستالژیک و هم خیلی سرگرم کننده است. محیط های بزرگش آدم رو یاد GoW2 میندازه که با زیبایی و سلیقه خاصی طراحی شدن.
cyrus_in من اونجایی که گفته بودی برات رد کردم.
اینم save امید وارم این همونی باشه که میخواستی:
http://www.divshare.com/download/1308567-e51
-------------------------------------------------------------------------------------
[QUOTE=tarkan_tan;1324953]cyrus_in من اونجایی که گفته بودی برات رد کردم.
اینم save امید وارم این همونی باشه که میخواستی:
http://www.divshare.com/download/1308567-e51
-------------------------------------------------------------------------------------
خيلي ممنون دوست عزيز.
لارا خانوم به ما كه رسيد دستاش فلج شد سكوهاي جلوتر رو هم نميگيره بايد برم يكي ديگه بخرم.
من چه کنمممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اردلان جان باید از همان راهی که رفتی داخل برگردی بیرون و فرار کنی
خوب همون راهی که اومدم پشتش در ها بسته شدهنقل قول:
خيلي ممنون دوست عزيز.
لارا خانوم به ما كه رسيد دستاش فلج شد سكوهاي جلوتر رو هم نميگيره بايد برم يكي ديگه بخرم.[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نه هرگز این کار رو نکن چون فکر کنم اشکال تو کامپیوتر های ما باشه.
من گیم رو همین حالا تمومش کردم.
هرجا که گیر کردی save اِش رو بزار تا برات ردش کنم.
فکر کنم این به دردت بخوره:
===========================================
من که اگه درست یادم باشه اینجوری رفته بودم ...
ببخشید این بازی چند گیگ است
حجمش 3984000 mb
آقایون من این بازی رو تمام کردم هر کسی سوال داره بپرسه من جواب می دم
سلام من اين بازي رو دي وي ديش رو گرفتم نصب كردم و بازي كردم غوله اولش رو كشتم رفتم جلوتر كه بعد از اون يه روز خواستم بازي كنم ارور ليسانس كد داد خلاصه يه كرك از يكي از بچه گرفتم و اون سيوي رو كه داشتم يه جا ذخيرش كردم وبازي رو دوباره نصب كردم وبعد از نصب اون سيو قبلي رو هم گذاشتم تو ماي داكيومنت و اون ليسانس كدي كه يكي از بچه هاي پي سي ورلد بهم داده بود رو ريختم توش ولي وقتي وارد بازي ميشم از رويه سيو لود نميشه
حالا چيكار كنم كه از اون مرحله كه سيو كردم بازي شروع بشه ؟
سلام
تو قسمت بالای دیوار 3 تا جا هست که یکیش توش الماسه و یکیش هم که برای رد کردن مرحله لازمه. تو این قسمت که عکسشو گذاشتم هنوز نتونستم برم.چیز بدرد بخوری داره؟ یعنی ارزششو داره که وقت تلف کنم تا راهشو پیدا کنم؟
راهنمایی کنید ممنون می شم.
ببخشید میشه حجمش به گیگ بگین میخوام ببینم هاردم جا داره
3870mb = 3.870gbنقل قول:
4 گیگ خالی کن راحت بازی رو نصب کن.
موفق باشی
دوست عزيز 1000 تا ممنون كار كرد.نقل قول:
ايشون(لارا) از خر شيطون اومدن پايين و در و ديوار رو ميگيرن.
چيز خاصي نيست.نقل قول:
يكي از همين چيز هايي كه اسمشو نميدونم ميده.(حالا من ميگم جايزه)
مرسي كه كسي جواب ندادنقل قول:
نقل قول:
خیلی رو مخم رفته برم این بالا شما می دونی چجوری می شه رفت؟
راهنمای تصویری مراحل مختلف در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبینی از دست رفته توپه توپ
سه سوته مشکلت حله من خودم از این استفاده میکنم کافیه اسم مرحله رو بدونی فقط
:8:
بچه ها کسی کرک این بازیو نداره ؟ اخه منم مشکل jak_1300 رو دارم تقرببا
اگه کسی داره دریغ نکنه جبران میکنم . ممنون.
گير دادي ها.:20:نقل قول:
من خودم اونجا رفتم و اون شيء رو گرفتم بگو كدوم مرحله هستش من برم و ازش عكس بگيرم بگم چجوريه.
آقا خیلی دمت گرم ولی می خوام ببینم چجوری می شه رفت اون بالا.jمرحله ی greece عکسشم تو این پستم گذاشتم .نقل قول:
عجب سایت باحالی بود . دمت گرم !نقل قول:
این اسکین های لارا هم با حال بود .
لینک پچ هم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگه کرک این بازی رو دارین بذارین لطفا
این هم لینک کرک بازی :نقل قول:
کد:http://www.gbw.ecyberworldcafe.com/files/TombRaiderAnniversaryv1.0NoDVDFixedexeAll.rar
دوباره سلام....
دوستان عزیز اگه سیو بعد از مرحله ای اون دوتا اسب هموا غولها رو دارید بزارید من اون دو تا رو نمی تونم بزنم یعنی فکر کنم سیستم مورد داره...چون هون اسب ها که وامیستن هر پی Q رو می زنم نمی گیره و اون علامت زرد رنگ پایین تصویر می یاد ....یا سیو بعد از این مرحله رو دارین بدین یا بهم بگین چی کار کنم با تشکر....
دوست عزیز اول بهشون شلیک کن تا نمودار بالای صفحه قرمز بشه لازم به ذکر است وقتی اسبا می خوان به تو تیر بزنن شما اسلحه رو طرفشون نگیری یعنی اونا رو هدف نگیر چون تبدیل به سنگ میشیو .... وقتی نمودار پر شد هنگامی که می خوان به تو حمله کنن همون کاری رو انجام بده که بازی آهسته می شه و 2 تا هدف بهم نزدیک میشن و زمانی که قرمز شد شلیک کن در این هنگام اون اسبه چند ثانیه تو حالت بیهوشیه همین که بیهوشه برو جلوش با چنگکت سپرشو ازش بگیر همین کارو برای اون یکی اسب هم بکن . وقتی سپرای هر دو رو گرفتی حالا زمانیه که از سپراشون بر علیه خودشون استفاده کنی به صورتی که هر وقت خوایتن به تو تیر بزنن سپرو برداری و به صمت خودشون بگیری تا تیر زده شده بعر از اصابت به سپر به خودشون بخوره تا بمیرن .:20::20::20::20::20::31::31::31::31:نقل قول:
دوسته عزیز من این کار رو انجام میدم اسب هم وامیسته ولی هر چقدر اون چنگک رو می ندارم نمی گیره یعنی می خوره به سپر و بر کی گرده این کار رو از زاویه های مختلف انجام می دم ولی نمی گیره...
شما نمی دونید چه جوری بزنم تا بگیره...
اگه هر کی می دونه بگه منم انجام بدم ..کف کردم...اگه سیو بعد از این مرحله رو دارید یزارید ما استفاده کنیم...:41:
فکر میکنم این صدمین باری هست که لینک این پست رو میدم ! راه کشتن غولها و سیو بعد از کشتنشون توی این پست هست !نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showpost.php?p=1279086&postcount=506
نقل قول:
دستت درد نکنه ولی سیوهام لود نمیشه .چیکار کنم؟ یعنی باید از اول برم؟
کمکککککککک:41:
اگه کسی راه چاره رو میدونه به ما کمک کنه لطفآ. ممنون:13:نقل قول:
ببخشید من توی tomb raider - anniversary یه جایی وسط چهارتا ستون گیر افتادم که باید ستونها رو بچرخونیم 57 درصد هم هستم توی مصر که اگر یک ستون را بچرخونم دوتای کناریش می چرخند اما رو به روییش تکون نمی خوره. شش تا عکس هم هست که باید روبه روی هم باشند. اگه میشه یکی کمکککککککککککم کنه یا سیو بعد از اون مرحله را بذاره.
اششششششششششششششششتتتتتباه شد.
سلام دوستاننقل قول:
پيرو تو ضيحاته بالا من همچنان مشكل دارم در اين بازي من باز هم با نصب كرك تونستم بازي رو اجرا كنم اما دوتا مشكل هست همونطور كه قبلا گفتم بازي رو تا نصفه هاش سيو هاشو دارم از قبل وقتي كه كرك جديد رو نصب كردم از رو سيو ها اجرا نميكنه و اين پيغام ها رو ميده
و ديگه اينكه من سيو ها رو بي خيال شدم و از اول شروع به بازي كردم وقتي مرحله اول تموم ميشه ميخواد كه بره برايه مرحله بعدي گير ميكنه و اين پيغام رو ميده :
خواهشا كمك كنين
بالایی رو نمی دونم ولی این یکی که عادیهست enter می زنی
می ره مرحله بعد
بابا من اينتر رو ميزنم نميره ديگه همينجوري ميمون اسكيپ رو ميزنم هم همينطوري ميمونه تا اينكه آلت اف چهار ميزنم و از بازي خارج ميشم
بازي زياد جالبي نيست
دوست گرامی باید دقت کنی که عکسای روی ستونا (هر دوتا ستون روبرو به هم) وقتی روبروی همدیگر قرار میگیرند یکی و در ضمن باید اون دو تا عکس مشابه عکس رو دیوار بشه پس بایدنقل قول:
دوست عزیز من در این رابته مشکلی ندارم وقتی چنگک می ندازم مثل زمانی که میخوام یه چیزی مثل تخته رو جابجا کنم سپر رو به سمت خودم میکشم نه اینکه خودم جابجا شم . حالا در هر صورت شما نام مرحله و درصد مرحله رو بده تا من سیوو بهتون بدم .نقل قول: