من واسه اين ميگم Sli که اگه بعداً خواستم سيستم رو ارتقا بدم ديگه کل سيستم رو ارتقا ندم و يک کارت گرافيک بندازم کنار همون قبلي
Printable View
من واسه اين ميگم Sli که اگه بعداً خواستم سيستم رو ارتقا بدم ديگه کل سيستم رو ارتقا ندم و يک کارت گرافيک بندازم کنار همون قبلي
خوب شاید اون موقع دیگه این گراف نباشه اگر هم باشه ارزشش رو نداشته باشه عزیزززززز
با سلام و درود
دوستان گرامی
برای سی پی یوی 4000 ای ام دی چه مادربوردی را پیشنهاد می کنید که 1 ارزان باشد 2 چون از چند کارت مانند تی وی کارت و دی وی بی کارت و کارت شبکه استفاده می کنم حداقل 4 تا پی سی آی داشته باشد و اینکه آیا گرافیک آنبرد را پیشنهاد می کنید زیاد اهل بازی نیستم
با تشکر و سپاس فراوان
said92
Asus m2a vm خوبه ولی 2 تا pci دارهنقل قول:
ولی این مدل MSI - K9N Neo-V3
3 تا pci slot داره
چیزی یادم نبود که 4 تا pci داشته باشه
با سلام
دوستان در مورد خرید یک مادربرد خوب زیر 150 هزار تومان و بالای 100 تومان گیر کردم
چند تا گزینه در ذهنم هست
Ga-m57sli-s4
Ga-m55sli-s4
و یا ....
من میخوام که مادربردم کمترین هزینه رو در آینده برای ارتقاع سیستمم رو دستم بزاره
برای بازی کردن بهترین بازدهی رو داشته باشه (تاکید)
حتما Sli داشته باشه
حتما Amd خور باشه
و هر چیزی که برای آینده خوب باشه D:
ممنون از کمکتون
سلام به همه سروران سخت افزاري عزيزم
من ميخوام بدونم اولا الان به نظرتون بهترين مادربرد برا يه سيستم خانگي چي هستش؟ و قيمتش چقدره؟
دوما يه مادر برد خوب با قيمت مناسب چي پيشنهاد مي كنين؟
چیپست x38 بگیرنقل قول:
خيلي احتمالش کمه که نباشهنقل قول:
اگه قرار بود کارت گرافيکاي جديد بيان و قديميا نباشن الان هيچ کارت 128 نبايد تو بازار باشه
با حدود يك ونيم ميليون تومان يه سيستم توپ كه ميشه خريد چي هست كه قرت فوقالعاده داشته باشد .اينتل باشه
در همین بخش تاپیک باز کنید.نقل قول:
کلا نباید به امید SLI در آینده مادربورد SLI انتخاب کنید. اگه مثلا الان دو کارت 7600GT رو SLI کنید در بازیهای جدید افزایش Performance زیادی نخواهید داشت.نقل قول:
خيلي احتمالش کمه که نباشه
اگه قرار بود کارت گرافيکاي جديد بيان و قديميا نباشن الان هيچ کارت 128 نبايد تو بازار باشه
ممنون آرمان از راهنمایت در اون جا. میشه بگی چیپست ایکس 38 کی با قیمت معقول میاد و چقدر طول میکشه جا بیفته؟و اینکه اگه یه کارت پی سا آی 1 رو روی اسلات پی سی آی 2 بزاریم هماهنگ کامل هستن؟ و سوال آخر هم اینکه برعکس چی ,میشه یه کارت پی سی آی 2 رو روی اسلات 1 قرار داد؟ خودم فکر میکنم نشه حالا تو روشن کن ببینیم چجوریه!نقل قول:
ميشه لطف کنيد به من بگيد چرا ؟نقل قول:
الان فقط X38-DQ6 در بازار است. با قیمت 330 . وقتی بقیه مارکها هم وارد بازار بشوند قیمتش پایینتر میاد. فعلا کارتهای PCI-Express 2.0 ( یعنی HD 3800 ها و 8800GT ) سازگاری کامل با مادربورد های نسل قبل دارند و برعکسش هم درسته.نقل قول:
دلیلش اینه که SLI بیشترین تاثیرش روی کارتهای High-End است و توی کارتهای رده متوسط خیلی فایده نداره. اگه دو تا 8600GTS رو SLI کنید به یک 8800GTS 320MB هم نمی رسه.نقل قول:
اگه دوتا 8800 Gt باشه چي ؟
وقتی یک نسل جدید بیاد کارتهای High-End نسل قبل Discontinue میشن و دیگه تولید نمی شن. ( اونهایی هم که توی بازار میمونند قیمتشون بالا میره. ) مثلا الان اصلا 7950GX2 در بازار پیدا نمی کنید. مگر اینکه الان از دو تا 8800GT استفاده کنید.نقل قول:
سلام
برای E6850 یه مادر برد با قیمت متوسط اما مناسب چی پیشنهاد میکنید؟؟
آقایون قیمت gigabyte GA-965P-DS3 میخواستم و مادر برد در حد 120-30 تومن بهم معرفی کنید. دمتون گرم
قیمتش 130 باید باشه. بهترین انتخاب هم giga p35_ds3l هستش 125 تومننقل قول:
gigabyte p35_ds3lنقل قول:
آکتروز جان ممنون از راهنماییت. p35-ds3l بهتره یا 965p-ds3؟
سلام.دوستان مادربورد Gigabyte P35t-dq6 خوبه يا نه؟
نظرتون چيه؟
واسه گيم خوبه؟
مادربورد خوبیه ولی فقط رمهای DDR3 رو پشتیبانی می کنه.نقل قول:
ويرجيل عزيز يعني رمهاي ddr2 رو ساپورت نميكنه؟
در ضمن رمهاي ddr3 توي بازار گير مياد؟
قيمت اين مادربورد حدودا چنده و ايا توي ايران هست يا نه؟
مرسي.
پولتو الکی خرج نکن قیمتش بالاست ddr2 بگیری بهترهنقل قول:
نه! اگه DDR2 ساپورت مي خواي Gigabyte P35-dq6نقل قول:
ويرجيل عزيز يعني رمهاي ddr2 رو ساپورت نميكنه؟
در ضمن رمهاي ddr3 توي بازار گير مياد؟
قيمت DDR3 ها فوق العاده نجومي هست در حال حاضر... يك نمونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنونم ولي اون مادربوردي كه خدمتتون گفتم ddr2 ساپورت نميكنه؟
اگه بخوام اون مادربورد رو بگيرم و 2 گيگ رم ddr3 بگيرم حدودا قيمت رمها چند ميشه.؟
اين مدل GA-P35-DQ6 (rev. 1.0) قيمتش چنده حدودا ؟ توي سايت گيگا ديدم ddr2 ساپورت ميكنه.
و ايا به نظرتون مادربورد خوبي هست كه با هاش بتونم با سيستمي كه روش ميبندم گيمهاي جديد رو ساپورت كنه يا نه.
مرسي.:11:
مادربوردی که شما گفتید P35T-DQ6 بود که فقط رمهای DDR3 رو پشتیبانی می کنه.نقل قول:
قیمت دو گیگابایت رم DDR3-1333 حدود 500 هزار تومان میشه که الان به صرفه نیست. مدل P35-DQ6 مادربورد خیلی خوب و کاملیه و تنها تفاوتی که با P35T-DQ6 داره همین رمهای DDR2 است. هیچ مشکلی با بازیهای جدید نداره.
نقل قول:
260-270 هزار تومان
asus p5k deluxeنقل قول:
giga p35_dq6
msi p35
نظر شخصی من ایسوس هست
به نظر شما مادر برد های asus P5K , giga P35 ds3l برای e6850 (, یا احتمالا q6600) مناسبند ؟
کدوم یکی مناسب تره ؟
اگه هیچ کدوم .حدود 150 -160 چی خوبه؟
مناسبند.هر دوشون.نقل قول:
گیگا 30 تومن ارزونترهنقل قول:
به نظر من ASUS P5K
Giga _ p35 _ DQ6 رم ddr2 رو ساپورت میکنه ؟
اگه میشه یک عکس از خود مادربرد و بغل اون( جایی که کابل مانیتور بهش وصل میشه) به طور واضح بزارین تا ببینم چه چیزایی بهش وصل میشه
ممنون
ddr2 ساپرت میکنهنقل قول:
برا عکس برو تو سایت گیگا
عکس کنار رو نداره از شما پیدا کردین لینک بزارین
دوستان قیمت Asus P5K Deluxe در حال حاضر چنده ؟
اینا رو هم یکجا میپرسم بیزحمت بگید :
Cpu intell e6420
هارد وسترن 320
نقل قول:
- asus p5k deulxe:دور و ور 260 270
- e6450 اينجا جاش نيست ولي اينم دور و ور 200
- hdd هم اينجا جاش نيست ولي اونم حول 85 تا 90
سلام یه مادر بورد که بتونه تا 2و3 سال برام خوب کارکنه و ارزون باشه و قطاط بالا رو support کنه نام ببرید
ممنون
سلام یه مادر بورد که بتونه تا 2و3 سال برام خوب کارکنه و ارزون باشه و قطعات بالا رو support کنه نام ببرید
ممنون
ببخشید از غلط املایی قبلی
asus p5k deluxe به قیمت 250 تومن.نقل قول:
cpu تو تایپیک ماشاوره برای خرید cpu درحوردش بحث کننقل قول:
انخابهای بهتری داری