گوشی شما سیمبین نیست عزیزم ممکنه فقط بعضی برنامه های جاوا رو ساپورت کنه...نقل قول:
Printable View
گوشی شما سیمبین نیست عزیزم ممکنه فقط بعضی برنامه های جاوا رو ساپورت کنه...نقل قول:
مچاكريم كلنگ بابا تو بيل ميكانيكي هستي چرا شكست نفسي ميكني كلنگ جون..........!
دشمنت شرمنده عزیز دل برادر. شما کارت درسته.نقل قول:
من فقط کارایی برنامه ها رو با هم مقایسه کردم.
حالا که sms فارسی نمیشه زد میشه یه نگاه به این لینک بندازید که اونجا یه نفر یه راه برای اضافه کردن زبان فارسی به گوشی رو به طور مفصل توضیح داده و البته یکم مشکوک میزنه.
می خواستم اساتید یه نگاه بندازین و نظرتون رو بدین که راه خوبیه یا نه؟ و یا راه بهتری هم برای اینکار هست؟یا کلا از خیرش بگذریم بهتره؟!
کد:http://forum.persiantools.com/t93308.html
دوستان بهترین و جدیدترین پلیر فایل های تصویری(avi) که کرک شده باشه رو میذارید؟
ممنونتونم
نقل قول:
لطفا آموزش فايل تصويري رو جاي ديگري آپلود كنيد چون نمي گذاره دانلود كنم و ميخواد كه حتما عضو سايت بشم
با تشكر لطفا فارسي ساز ان 73 بگذاريد
بله این روش درست هست ولی هیچ کدی برای 5500 دارای پشتیبانی زیان فارسی نیست.نقل قول:
smartmovie 3.4 که تو صفحه اول همین تایپیک هست خوبه...نقل قول:
این پیام میاد
expired certificate
گوشی من N95 8GB هست
تاریخ گوشیتو بیار عقب برنامه رو نصب کن بعد تاریخو بیار سر جاش.نقل قول:
ببخشید من یه برنامه می خواستم که کراک شده هم باشه به نامه skyecallerpro که هرچی میگردم پیداش نمی کنم
در مورد کنترل تلویزیون ممنون که گفتی قبلا کشف شده بوده !!!!
ما فکر کردیم اولینیم که پیداش کردیم البته اگه راستشو میخای بدونی از طریق اینترنت موبایل که ایرانسل داره تونستم پیداش کنم و دانلودش کنم . واقعا جای تحسینه !!!!
بابا جون تو صفحه اول هست . فقط بايد ساينش كني . كاملا هم كرك شده.
یه برنامه هک بلوتوث تست شده میخوام
سلام به همه ...
من یه مشکل دارم من برنامه X-plore 1.13 و برنامه lcg Jukebox ورژن جدیدشو گرفتم ولی هر چی سریال بهش می دم قبول نمی کنه ...اخه من چکار کنم :31:
راستی جاشم اینجا نیست ولی می خواستم بپرسم کرک بازی Micro pool 2007 (بلیارد) رو کسی داره ؟؟
اگه کمکم کنید ممنون میشم :46:
call recorder دارين كه بيپ بيپ نكنه؟
:31:آره عزیز این بیپ بیپ نمیکنه:ultimate voice recorder
من رو n73 دارمش
سلام
با تشكر از همه دوستان
برنامه هاي 90درصدشون عالي بود.فقط يه كم هم براي ان 70برنامه بذارين كه ديگه عاليه عاليه مي شه
واقعا دستتون درد نکنه.
عاللللللللللللللی بود.
بازم ممنون...
سلام سلام میشه این دو تا فایل منجر رو برام بزاری گوشیم 5700
x-plore و activefile اگه سایت واسه تم هم داری ممنون.
ابتدا X-pore ورژن 05/1 رو نصب كنيد و رجيستر نماييد. بعد uninstall كنيد و ورژن جديد رو نصب كنيد.نقل قول:
اينجا جاش نيست. مراجعه كنيد به :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=116953
تایپیک برنامه های n70 فرق داره و باید به تایپیک برنامه های سری 60 بری...نقل قول:
اینم یکی از بهترین سایتهای تم و...نقل قول:
کد:http://gallery.mobile9.com/
لطفا تمام برنامه های مربوط به بلوتوث را بذارین.
ممنون
گوشی من 3250 هست.
عالی بودبازهم برنامه سیمبین 9.1 بذارید
آیا برنامه mobiluck روی 3250 جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
ضمن خوشامدگويي به شما لطفا نوع برنامه ها رو به طور دقيق بيان نماييد.نقل قول:
سلام بچه ها. من یه برنامه می خوام برای ضبط تماس MP3.Dictaphone.v1.20.S60v3 این خوبه کیفیتش منتها موقع ضبط مکالمه بوق می زنه که خیلی تابلو میشه. از Call.Recorder.Pro.v1.10.S60v3 استفاده کردم منتها هر سری که بازش می کنی باید رجیستر بشه که اعصاب خرد کنه از طرفی هم فایل ضبط شده اش اصلا باز نمیشه یعنی مشکل داره. کمک لطفا
دوست عزيز بهترين برنامه براي ضبط تماس برنامه interactive voice & call master هستش كه توي صفحه ي 1 پيداش ميكني . فقط يكمي كار كردن باهاش قلق داره و بايد وقت بزاري . در ضمن بايد ساين بشه . اين برنامه كار منشي تلفني و blacklist رو هم انجام ميده .نقل قول:
امروز یه 17 تایی برنامه دانلود کردم چه برنامه هایی یکی از یکی بهتر و جالب تر همش هم جدید و اگه لازم باشه همراه با کیجن برنامه یکی یکی آپلود میکنم و براتون میزارم فقط چون اینترنتم دایال آپ هستش فکر میکنم هر روز بتونم یک الی دو برنامه رو آپلود کنم و بزارم پس منتظر برنامه های بعدی باشید
این برنامه شاهکاره یک Themp سازی فوق العاده قوی و جالب که این برنامه رو توی گوشی نصب میکنید عکس مورد نظر رو پیدا میکنید و تم مورد علاقتون رو حتی اگه بخوایین با صدای پیش زمینه درست میکنید به راحتی هر چی تموم تر شاید بتونم بگم کم تز از 3 دقیقه و دیگه نیازی با سایت و این چیزا ندارید
طرز کار این برنامه بسیار راحته و ریجستر و کیجن و این چیزا هم نداره
فقط اینو باید بگم این برنامه عکس های شما رو نمی تونه از داخل پوشه باز کنه و اگه عکس مورد نظر شما توی یک پوشه خاص هستش اول اون عکس رو از پوشه بیارید بیرون بعد شروع به کار کنید
موفق باشیدکد:http://www.2shared.com/file/2625577/f0deafce/ThemeDIY_s60_3rd.html
خیلی ممنون رفتم دانلود کنم ببینم چجوری امیدوارم که رجیستر هم بشهنقل قول:
بله جواب میده.نقل قول:
این برنامه جاوا هست.
و یه سری نوشته و متن را روی صفحه ی نمایش گوشی های دیگه بوسیله ی بلوتوث نمایش میده.
دست شما درد نکنه اینم ورژن جدیدش با امکانات بیشتر با حجم 2.11 مگ.نقل قول:
کد:http://www.divshare.com/download/3192814-0c8
آقا این چجوری رجیستر میشه؟ چجوری کار می کنه؟ خیلی سنگینه...نقل قول:
این هم یک برنامه که عکس ها رو بصورت اسلاید نشون میده نمی دونم دارید یا نه ولی برنامه جالبی هستش
کد:http://www.2shared.com/file/2628411/bc4f1f97/SlideScreensaver_v1111150_full.html
آقا این ته برنامه مدیریت فایله اصله تمامه زجنات گوشیو نشون میده حتی میشه باهاش برنامه های باپسوند jar یا sis یا هرچیه دیگه که باشه رو بفرشتی اگه دانلودش نکنید از دستتون رفته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه برنامه مدیریت کاغذ دیواری در موبایلتونه کار کردن باهاش هم از اون چیزی که فکر میکنید راحتتره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم خیلی چیزا بهش اضافه شده و خیلی خیلی بهتر شده ممنونم ازتنقل قول:
ميدونم جاش نيست ولي فوريه ...خواهشا جواب بديد...من تازگي چند تا تم نصب كردم اما پس از نصب... بعضي از اون ها در application manager ناپديد ميشن و ديگه نميتونم اون تم رو پاك كنم...كمكم كنيد نميخوام اين تم ها روي گوشيم ماندگار بشن:41::19:
گوشي من : 6110 navigator
از پاسخگوئيتون خيلي ممنونم
متاسفانه بعضي از تمها اينجوري هستن. علتش رو نميدونم . شايد استاندارد نيستن. ولي به هر حال واسه پاك كردنشون گوشيتو از طريق ram reader يا data transfer به كامپيوتر وصل كن. برو توي private بعدش توي فولدر 10207114 و بعدش توي import . اونجا هر تمي نصب كردي توي يك فولدر جداگانه هست. فولدر مربوط به اون تم رو پاك كن. مشكلت حل ميشه.نقل قول:
كولنگ جان ممنون