اما من تا اونجایی که الآن دارم می بینم اکثر برنامه های N73 رو N95 هم نصب شدن...نقل قول:
یعنی میشه گفت که با برنامه های عمومی مشکلی نداره...
Printable View
اما من تا اونجایی که الآن دارم می بینم اکثر برنامه های N73 رو N95 هم نصب شدن...نقل قول:
یعنی میشه گفت که با برنامه های عمومی مشکلی نداره...
بنا به نیاز دوستان برای دیدن کیفیت تصاویر گرفته شده توسط دوربین N95 می تونین از 2تا لینک زیر استفاده کنین...
توضیح:
عکس ها کاملا آماتور هستن...!
نمونه های زیادی رو میشه تو نت پیدا کرد اما اگه توسط خودت گرفته شده باشه قابل اطمینان تره...!
ضمنا عکس ها بدون هیچ گونه تغییری قرار داده شدن با حجم واقعی...
البته نمونه فیلم هم هست اما از اونجایی که یه کم حجمش بالاست (30 ثانیه با حجم 11 مگ!) سعی می کنم در فرصت بعدی قرارش بدم...
نمونه تصویر اول:
نمونه تصویر دوم:کد:www.1pesar.com/images/Img039.jpg
کد:http://www.1pesar.com/images/Img042.jpg
ممنون Tanzad جان ....
عکسها عالی بودن ....
اگه دقیق به نوشته های روی طبقات علاالدین توجه میکنی میبینی قشنگ قابل خوندنه ....
شماره اتوبوس به راحتی قابل خوندن هست .... در حالی که در حال حرکت هست .....
اگه یه لطفی بکنی یه تیکه از فیلم گرفته شده رو هم بزاری ممنونت میشم ......
من وصل کردم هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
می دونم ربطی به موضوع نداره وببخشیدنقل قول:
میشه بگی از چه سایتی فیلم می گیری
سامان جان تقریبا 70 80% برنامه های os 9.1 روش اجرا میشن من تا حالا هرچی ریختم شده: smar movie و call manager و divx player و pvplayer و device lock manager و ماشین حساب حرفه ای ........نقل قول:
اکثر بازیهای os 9.1 هم که 320*240 باشن اجرا میشن...
من از فرومهای آمریکائی و انگلیسی زیادی که هستند برای دانلودشون استفاده میکنم.
دوسته خوبم من از فرومهای آمریکائی فیلمها رو میگیرم ولی جالبه بدونی توی قسمت دانلود فیلم همین سایت میتونی بهترین و جدیدترین فیلمها رو که بصورت dvd rip هستند رو با پسوند avi برای گوشیت بگیری ولی سعی کن دنباله کم حجماش بگردی چون اکثرا 600 700 mb حجم دارن البته با کیفیت dvd هاااااانقل قول:
بچه ها امروز که دومین روز از خریدن گوشیم میگذره یه چیز خفن و یه چیز ناراحت کننده فهمیدم!!!!!!!!:
دکمه media هست که کناره joystike همون که سمت راست menu هست فوقالعاده شده خفففففففن!!
میتونی واسه backgrand چند عکس پشتش بندازی و خودش بهشون effect میده و گرافیکیش میکنه شاهکاره واقعا...
ولی همین چند دقیقه پیش نمیدونم چرا یههههههههو قاط زد و دیگه هرچی روش میزدم اتفاقی نمیافتاد!!!
مجبور شدم مستر ریست کنم نمیدونم چه مرگش شده؟!!!
حالا صبر میکنم ببینم درست میشه یا نه؟
حتما سعی می کنم که فیلم هم بذارم...نقل قول:
به زودی...!
من تست کردم...نقل قول:
فعلا که اتفاق بدی نیوفتاده...!
مال شما درست شد بالاخره...؟!
راستش بعده مستر ریست درست شد اما نمیدونم چرا اون موقع اونطور شده بود!!!!!!!!!!!
سلام دوباره!
دوستان من تو اتصال گوشی به کامپیوتر مشکل پیدا کردم اگه ممکنه راهنمایی کنین...
اینم عکساش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی رو ok رو میزنم این یکی میاد!
چه جوری میشه درستش کرد؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه راهنایی کنین...
نقل قول:
pc suiteto از نو نصب کن حل میشه :8:
این کارو کردم ولی جواب نداد متاسفانهنقل قول:
سلام
من از امروز به جمع N95 دارها پیوستم
چندتا سوال داشتم
1- می خوام فیلمها Dvix 700mb رو داخلش اجرا کنم با چه برنامه ای این کار رو انجام بدم؟ چطور فایل رو داخلش بریزم و در چه پوشه ای؟
2- می خوام برای بخش فیلم Dvix به تلویزیون وصلش کنم مشکلی نیست؟
3- گوشی رو وقتی به گوشم نزدیک می کنم یک صدا خیلی خفیف و کم مثل صدای ترانس میده قسمت گوشیش؟ بالای LCD شاید بخاطر زیاد حساس بودن هسن چون به دوستم که همین جوری دادم نفهمید بعد که گفتم فهمید.
4- سایت یا تایپیک معرفی برنامه هاشو از کجا پیدا کنم؟
5- تمپهای قشنگ رو از کجا گیر بیارم براش؟
1.با برنامه D.V.D PLAYERنقل قول:
2.فکر نمیکنم
3.بله من چند تا گوشی دیدم که این اشکال رو دارن اگر دقت کنی وقتی نور صفحه نمایش خاموش میشه ازش صدا نمیاد
4. همونطور که دوستان کفتن اکثر برنامه های ان 73 به خاطر پلتفرم مشابه روی ان95 نصب میشن
واقعا محشرهنقل قول:
کفففففففففففف میکنیم:18::18::18:
از نگرانی درومدم
برنامه Divx رو نصب کردم به خوبی فیلم 700 مگی رو اجرا کرد
به تلویزیونم وصل کردم شد
از چه سایتی برنامه ها و بازی های توپ براش پیدا کنیم؟
عزیزم شما باید از برنامه divx player یا smart movie استفاده کنی مثل خودمنقل قول:
سلام دوستان.
من هم چند روزیه که ان 95 خريدم.
راستش اولین مشکلی که باهاش پيدا کردم این بود که نمی تونستم شماره های سیم کارتم رو بصورت یک جا کپی کنم رو گوشی.
وقتی رو کانتکت ها میرم لسیت خالی میاورد و هر بار باید می رفتم رو دایرکتوری سیم کارت و اونجا هم دونه دونه باید اضافه می کردی شماره ها رو.
دومین مشکلم اینه که زود باتری تموم می کنه. هر روز باید برازم شارژ بشه. (تو خالت استند بای ساعت و ... رو فعال کردم)
سوال بعدیم اینه که من چون عجله داشتم زیاد نگشتم. این گوشی رو از علاءالدین خریدم. همه ی طقات رو گشتم و از موبایل فرشاد توطبقه سوم بود فکر کنم خریدم که خودش عمده فروش بود به بقیه ی مغازه ها. رو جعبه زده ساخت فنلاند. البته اونجا همه ی جعبه ها باز بودن و همه می گفتن که موبایل توی پک که باز نشده باشه نیست. ایا درسته؟ من می تونم به خریدم اطمینان کنم؟ (گارانتی رو هم از پارس تل انتخاب کردم خوبه؟)
و سوال اخر اینه که تو این تالار خیلی برنامه ها تم ها بازی ها و ... هست. می شه یکی بگه کدوم یکی از برنامه ها تو گوشیه ان 95 اجرا میشه؟ ایا همه ی بازی های جاوا اجرا میشه؟ یا برنامه ها یا بازی های سیستم عامل ورژن 9.1 (اخه ماله 95 ورژنش 9.2 هست)
من فکر می کنم خیلی خوبه که یک تاپیک زده بشه مخصوص دانلود همه جور برنامه برای ان 95
ممنون
میشه بازیهای سگا رو روی N95 اجرا کرد به چه برنامه ای؟
میشه آدرس بدی سرعت اینترنت دقیقا چقدر بود:5::5::5:نقل قول:
یه سوال از ان 95 داران!
می خواستم بدونم که نقشه ی ایران رو هم ان 95 داره یا نه؟
یه نقشه ی کلی نداره که کار آدم رو راه بندازه؟
کلن چه جوریاس!
برای شماره ها بهتر بود که (اگر گوشی قبیلت هم نوکیا بود) یه بک آپ می گرفتی و داخل این ایمپورت می کردی...نقل قول:
اما من خودم به شخصه همه اطلاعاتم (شماره ها، اس ام اس ها و سایر اطلاعات) رو با بلوتوث ترانسفر کردم...
برای باطری هم قاعده ش همینه...
البته اگر کار زیاد نکشی ازش بیشتر از 2 روز هم میمونه...
نور صفحه رو کمتر کنی بهتره...
فکر کنم منم گوشیمو از اونجا گرفتم...!:20:
اما مال من باز نشده بود...!
(البته من یکی از دوستام اونجاست)
سعی کن برای اطمینان بیشتر سریال گوشیتو تو همون سایتی که قبلا معرفی شد چک کنی...
راجع به برنامه ها و بازی ها هم که قبلا صحبت شده...
تاپیک برنامه های 9.2 هم قبلا توسط بچه ها زده شده...
بگردی پیدا می کنی...
اگر دیدی من رو هم خبر کن...!نقل قول:
تو این دو تا سایت می تونی کلی تم و برنامه و ... پیدا کنی...:46:نقل قول:
کد:www.zedge.net
کد:www.mobile9.com
آدابتور مال من 3 شاخه بود؟؟؟!!! مال شما هم همین جوره
برنامه مبدل بازی های سگا رو براش پیدا کردم و به دنیای بازی راه پیدا کردم
بیش از 10 ورژن روش ریختم تا یکیش کار کرد 3 ساعت دنبالش بودم.
قبلا یک بازی هفت خبس داشتم خیلی جالب بود کسی دارتش؟
لینک سایتی رو که قبلا دادین در رابطه با تست گوشی رو دوباره بدین
راستی مال من منو فارسی نداره
مال من هم همونطور بود...نقل قول:
مبدل می خواد...
برای لینک سایت هم باید بگم که:
"و خداوند سرچ را آفرید!":31:
کلا منو فارسی نداره...!
اتصالات که یک میلیون و صد و هشتاد میداد، بعد گفتن تا 4 مرداد، 20 درصد تخفیف میدن که با اینحساب بالای هشتصد هزار تومن میشه! چجوری هفتصد و خورده ای؟!:18:نقل قول:
دوستان منم به جمع ان95 پیوستم برام از دبی اوردن چند ساعتی هسته دارم باش ور میرم.یه رم 2گیگ و هنذفری بلوتوث بی اچ 900
مبارکه! میشه بپرسم دقیقا از کجا گرفتی و آخرش چند تموم شد؟نقل قول:
سامان جون فكر كنم حافظه داخلي گوشي 128 باشه.نقل قول:
مبارکت باشه.منم دارم میرم دبی می تونی بگی چند و از کجا(آدرس)برات گرفتند؟مرسی.نقل قول:
دوست گلم تمام کافینتهائی که adsl دارن اول صبح بری فوق العاده اند من خودم با سرعت 120 kb/sنقل قول:
یه فیلم 200 mb رو کمتر از 20 min دان کردم
تاپیک رو کامل نمیخونی!!!!!!!!نقل قول:
من قبلا توضیح دادم که برنامهای os 9.1 به n95 میخوره میتونی هم بازیها و هم برنامه ها رو امتحان کنی...
دقیق یادم نیست اسمه امولاتورش چی بود ولی فکر کنم picko drive بود!!!نقل قول:
این موضوع شده تیتر اول همه فرومهای موبایل فعلا!!!!!!!!!نقل قول:
متاسفانه در حال حاضر این نقشه موجود نیست ولی بزودی آماده میشه
فعلا فقط برای pocket pc این نقشه(البته فکر کنم تهران) مهیا و قابل استفاده است...
یعنی هیچ استفاده یی نداره؟نقل قول:
برای پاکت پیسی رو لینکش رو داری؟
رم external =یک gigنقل قول:
رم internal= 160
برای پاکت پی سی واقعا میخوای؟نقل قول:
باید بم تا عصر وقت بدی الان فرصت ندارم...