کسی بلد نیست ؟نقل قول:
کسی بلد نیست ؟نقل قول:
تو چقدر باهوشی.عزيز سانديسک اسم شرکت سازنده مموری هست که اون هم دو نوع مموری توليد ميکنه.همونطور که گفتم.سان ديسک!!!!:31:نقل قول:
حالا چه کرمی داری؟خوب PSP که کار میکنه روش کرم نریز دیگه!نقل قول:
همون ZiNgA BuRgA رو گرفتی؟اون که واضحه!
سلام به همه..... چند تاسوال دارم......1_من وقتی یهumdداخل دستگاه میزارم یا کلید homeرو میزنم صفحه دستگاه خاموش میشه و باید کلیدpowerرو پایین بالاکنم تا صفحه روشن بشه.در ضمن دستگاه من umdرو نمیخونه کسی میدونه مشکل چیه میتونه مشکل ازfrim wareباشه 3.40oe-aروشه ومین دستگاه ic-1009؟؟؟؟
2_اگه یه psp کرک نشده داشته باشیم و frimwareکرک شده بریزم داخلش بازی ها ی کپی رو میاره؟؟؟
[quote=arshia001;1272412همون ZiNgA BuRgA رو گرفتی؟اون که واضحه![/quote]
عزيز من این برنامه رو دانلود کردم.اما خيلی گيج کندس .نميدونم چيکار کنم.چند تا سی دی پلی 1 هم دارم.ميشه يه راهنمايی کامل بکنی؟
به احتمال زياد اشکال از فريم ورته.اول عوضش کن اگه درست نشد. هد دستگات مشکل داره.......عزيز سخت افزار پی اس پی رو که کرک نميکنن.نرم افزاره که کرک ميشه.پس ميشهنقل قول:
در مورد شبیه سازی بازیهای سگا و سوپرنینتندو بر روی Psp کمی توضیح دهید.
با تشکر.:40:
اسم برنامش psppdf هست نصبش هم راحته تو game150 میریزی pdfها رو هم هرجا خواستی میتونی بریزی چون برنامش browser داره راجع به گوشی هم من چیزی نمیدونم:5:نقل قول:
سلام . لنز pspمن سوخته:19: :18: ومیخام تعویضش کنم اما نحوه باز کردن درب umd رو بلد نیستم اگه کسی بلده توضیح بده ممنون میشم.
الآن کامپیوترمو عوض کردم،ندارمش.بگرد!:18:نقل قول:
پيشنهاد ميدم خودت اصلا این کار رو نکنی.يه وقط گند ميزنی کاری نميشه کرد ها.(ببخشيد) برو تهقيق کن ببين کجا بهتره برای تعميرنقل قول:
سلام
دستگاهی که تازه از جعبه باز شده رو چطور میشه پرگرام کرد؟
منظورم هک کردن هست آیا فقط با آپگرد کردن فرموایر هک شده همه چیز Ok میشه؟
اگر ممکنه یک توضیح کاملی در این رابطه بدید که چطور میشه دستگاه را توسط خودمان پرگرام یا هک کنیم؟
عزیزم< mazi z mcsd >من خودم الکترونیک و تعویض لنز رو بلدم:5: فقط تو باز کردن درب umd مشکل دارم آخه میترسم بشکنه. اگه بلدی راهنمایی کن .....:11:
psp value یا psp standard چند شده؟
لطفا یه مغازه بکید که بازی مجانی (چنتا) رو دستگاه بده
اصلا نميدونم چون دنبالش نرفتم.شما هم که تو الکترونيک واردی بازم ميگم به پی اس پی کار نگير چون این با راديو ضبطی که باهاش کار کردی خيلی فرق ميکنه.بيشتر از اونچه که فکرش رو بکنینقل قول:
سلام عزيز.دستگاهی رو که ميخوای تازه کپی خور کنی هم خودت و هم يکی که وارده ميتونه انجام بده.يه 10 دقيقه بيشتر طول نميکشه.راهنمايی و فايل های مورده نياز تو صفحات اول همين تاپيک گزاشته شده.اما اگر طرف وارد نباشه امکان بريک شدن دستگاه بالا هستش و ممکنه پی اس پی تو به عنوانه آجر ازت بخرن!!!نقل قول:
اگر دستگاه درست دانگريد بشه ديگه هيچ مشکلی برای اجرای بازی های کپی نداری و همچی OK
سلام قيمت از فروشگاه شادی پاساژ لباف : وليو کپی شده 270 با يه بازی اريجينال. استاندارد(توصيه ميشه) : 230 کپی خور شده با يه بازی اريجينال.نقل قول:
فکر نکنم جای پيدا بشه که چندتا بازی مجانی بدن . این نکته رو هم در نظر داشته باش که همين پی اس پی هارو تو وليعصر با 30-40 تومان گرونتر ميفروشند
بستگی یه فرمورت داره.اگه از 2.71 پایین تره،به 2.71 آپ و بعد داون کن به 1.50،بعد به 3.40 OE.اگه بالاتره نمیدونم.نقل قول:
منظورم اینه که من تا حالا اندازه تارهای موی سرت لنز ps2 تعویض کردم حالا تو میخای اینطور فکر کن ....
من امروز موفق شدم لنز دستگاه مو عوض کنم از این به بعد هر کسی لنز دستگاش سوخت بیاره عوض کنم.:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:
تو < mazi_z_mcsd> هنوز لحن جواب دادن رو بلد نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اه اه بابا چرا نارحت ميشی. ناسلامتی دوستيم ها :11:نقل قول:
موفق باشی.خوب تو گفتی من تو الکترونيک واردم اما نگفتی که با کنسول ها هم کار کردم.لحن منم همينطوريه (شرمنده اگر ميرنجونمتون)
من از تاپیک <دانلود انواع بازیهای psp> بازی های exit2 و transformers را دلنلود کردم اما وقتی میخواهم فایلzip را باز کنم password میخاد........ کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حجم فايل ها چقدر بود؟
با سلام به دوست عزیز< mazi_z_mcsd> حجم <transformers 467mb> و <exit2 86.1mb> است.
موقع باز کردن فایل ها رمز میخاد بلدی بگو .....چون بد جور حالمو گرفتند تا دانلود شون کردم.
1-قیمتش چنده؟؟؟
2- بعد از تابستان قیمتش چه تغییری میکنه؟؟؟
3-گرافیک بازیهاش به مثله ps2 یا بالاتر یا پایین تر؟؟؟
4-به تلویزیون وصل می شه؟؟؟
رمزش باید psp-warez.net باشه
رمزش این نیست
از تاپیک دانلود انواع بازی های psp که مال اقای ali_gamer است بازی های exit2 و transformers و gta vcs رو دانلودکردم...... مو قع باز کردن فایل ها که با پسوندrarهستند password میخاد......کسی بلده بگه خیلی ممنون میشم..:19: :11: :11: :11: :11: :11:
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
VCS رو داونلود کردی؟؟؟؟؟؟؟بابا Broad band!!!!
:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
یه نکته مفید............که شاید کمتر کسی بهش توجه کرده باشه.......
مموری کارتیو بخرید که magicgate رو soppurt کنه چون باpsp سازگاری کامل رو داره....
و برای فهمیدن مموری اصل فقط کافیه روی منوی pspرو آهنگ یا مزیک یاگیم فرقی نداره... دکمه مثلث را زده و information را انتخاب کنید اگه مموری شما اصل باشه جلوی جمله magicgate باید بنویسه soppurted.....
سلام من یه psp 3.10 خریدم با یه رم 2 گیگ ولی وقتی رم رو فرمت می کنم تو منوی گیم تو قسمت مموری استیک یک عالمه فال وجود داره با این اسم corrupted data و هیچ حجمی هم نداره به همین خاطر هر بزی رو که کپی میکنم اجرا نمیشه (اصلا psp قادر نیست اونو ببینه)
اگ همیشه راهنماییم کنید مرسی!
سلام.مموری که من ميخوام بگيرم 4 گيگ هست اما دقيق نميدونم Magicgate يا استيک.اگر استيک باشه خوبه؟نقل قول:
به احتمال زياد از مموريته.بازی ها هم که اجرا نميشه از فريم ور پی اس پيته.مموريتو به کامپيوتر وصل کن و اونجا فايل هاشو پاک کن.نقل قول:
قا جایی هست که psp کرک کنه وچقدر میگیره و آیا به کامپیوتر یا مانیتور وصل میشه؟
اقا من میخوام pspبگیرم بدرد میخوره یا نه پولم میریزم تو جوب
این ایمیل من راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالهام
قیمت دستگاه استاندارد پک
قیمت دستگاه واول پک
گرافیک دستگاه
با عرض سلام خدمت دوستان
از اونجایی که 5 شنبه 86/4/28 بچه های سایت میخوان تو پارک لاله دور هم جم بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب و باحال نیس که هر کسی که میاد پی اس پیش رو هم بیاره و یه چند تا بازی خوب مثل( تنیس .فوتبال و ...
که بعدن در مورد نام بازی ها باز باهم ردیف میکنیم).بیاره و با هم یه حالی بکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان نظرتون در این باره چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جایی نیست دستگاه کرک کنه چقدر میگیره؟
شاید از مموریته یعنی مموریت تقلبی برای فهمیدن این موضوع به صفحه 11 همین تایپ مراجعه کن.نقل قول:
سلام. <mazi_z_mcsd>مموری که magic gate رو soppurt کنه!!!!! برای فهمیدن همون کاری که گفتم رو انجام یده...جدیدن sandisk هم مموری sony رو مزنه که اتفاقا magic gate رو هم support میکنه رنگش هم ابیه!!!!
راستی مموری 4گیگ چنده؟؟؟؟
آره تمام مغازه های کنسول فروشی در تهران..به مانيتور و کيبورد هم وصل ميشه .نقل قول:
حتما بگير. استاندارد : 230(پيشنهاد ميشه)نقل قول:
وليو : 270
گرافيک : در حد پلی 2 يک سر و گردن بالاتر!:8:
100 % موافقم .دارم برنامه هامو جور ميکنم که اون موقع بتونم بيام تهران.این مساله رو تو همون تاپيک قرار يه بار مطرح کردم اما جوابی نگرفتم .تو هم مطرح کن من پشتيبانيت ميکنم:31: :46: :11:نقل قول: