باید کتاب قشنگی باشه نه...؟! من هم قبلا تعریفش رو شنیدم.....باید حتما برم بخرمش..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون به خاطر معرفیش....من شدیدا به کتاب احتیاج دارم...
راستی ترجمش خوب بود؟
Printable View
باید کتاب قشنگی باشه نه...؟! من هم قبلا تعریفش رو شنیدم.....باید حتما برم بخرمش..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون به خاطر معرفیش....من شدیدا به کتاب احتیاج دارم...
راستی ترجمش خوب بود؟
نقل قول:
به نظر من كه خيلي قشنگ بود و شديد خوشم اومد اما بيشتر از اون داستان هايي است كه قشنگيش تو اخرش يك دفعه به اوج مي رسه
ترجمه رووني بود . شايد اگه كس ديگه ترجمه كنه بعد بگيم مال اينها خيلي هم خوب نبوده اما بدون مبناي مقايسه ديگه اي اره روون بود منو كه اصلا اذيت نكرد
تیستو سبز انگشتی
نوشته موریس دروئون
ترجمه لیلی گلستان
خیلی زیاد این داستان رو دوست دارم
(اگر ما فقط به این خاطر به دنیا امدیم که روزی مثل بقیهء ادم بزرگها شویم وعقاید از پیش آماده شده را به راحتی توی کله مان جا بدهیم تا روز به روز بزرگتر شوند که هیچ ؛ اما اگر به دنیا آمده ایم تا کار بخصوصی انجام بدهیم .یعنی بخواهیم که حسابی دنیای دور و برمان را برانداز کنیم چیزها به این سادگیها توی کله مان جا نخواهد گرفت. و ان وقت است که عقاید از پیش ساخته شده نمی توانند راهی به مغز ما پیدا کنند.همین که از گوش راستمان وارد شدند.از گوش چپمان بیرون میایند و با باد هوا یکی می شوند.
دختری با گوشواره مروارید
نوشته :تریسی شوالیه
این کتاب داستان عشق مخفیانه دختر خدمتکاری به یان ورمیر نقاش هلندی است. ...
من کتاب دیگه ای با موضوعی کاملا شبیه این داستان خوندم به نام خوان دو پارخا که اون داستان به دیگو ولاسکوئز نقاش مربوط میشه
جالب اینه که هر دو نقاش تابلو هایی از مستخدمه های خودشون کشیده اند
خوندنش رو به همه توصیه می کنم.
حشاشین
یه دختری که زیاد تو کار پاپ و کلیسا دخالت میکنه و میکشنش برادرش کنجکاو میشه قضیه رو دنبال میکنه تا قاتل رو پیدا کنه اخرم میفهمه پدرشون دستور کشتن خواهر وهمچنین برادر رو میده چو یه کاتولیک متعصب بوده
زندگی در پیش رو
رومن گاری
ترجمه لیلی گلستان
این کتاب رو ابتدا به خاطر اینکه ترجمه لیلی گلستان بود گرفتم ولی بعد کاملا از شیفته گان رومن گاری شدم.
خوندن کتاب رو به آدمها بیش از حد موءدب توصیه نمیکنم. مومو شخصیت این داستان واقعا دوست داشتنیه
وسوسه
گراتزیا دلددا
بهمن فرزانه
نام اصلی این رمان "مادر" می باشد و در حقیقت رنج و عذاب مادر کشیشی است که عاشق دختری شده است . از یک سو مادر عاشق شدن یک کشیش را گناه می داند و از سوی دیگر عاشق شدن را حق طبیعی فرزند خود ..... کشیش و دختر وسوسه می شوند وارد رابطه ای نا متعارف می شوند و بهای آن را نیز خواهند پرداخت ...... مثل همه اثار دلددا پایانی شگفت انگیز و غمناک ......رمانی قشنگ و کوتاه
این کتاب برای اولین بار در سال 1919 به صورت پاورقی در روزنامه ایل تمپو به چاپ می رسید و سپس در سال 1920 ناشر بسیار معتبر تروس آن را به صورت کتاب ، چاپ و منتشر کرد .
جالبه بدونید خانم دلدا بسیار کم حرف بوده و حتی سخنرانی اون هنگام دریافت جایزه نوبل یکی از کوتاه ترین سخنرانی ها تا این زمان بوده . اهل سفر هم نبوده و تنها سفر خارج از کشورش یک سفر به سوئد بوده است .
در راستای اینکه جدیدا به ژاپن و فرهنگ شرقی علاقه مند شدم این کتاب روخودم....
کوهستان کهن سالان ( قصه های کهن مردم ژاپن )
ترجمه از زبان ژاپنی طاهر غزال
نشر چشمه (کتاب ونوشه )
این کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه و کهن ژاپنی است . در واقع داستان هایی است که پدر و مادر ها برای بچه هاشون تعریف می کردند....مثل اینه که ما یه کتاب بنویسیم که توش داستان شنگول و منگول و خاله سوسکه و قلقلی و فلفلی باشه... یعنی این کتاب مجموعه ای ست از داستان های کوتاه و ساده و حاوی پیام های ساده اخلاقی برای کودکان....ولی کلا بانمک بود....نکته اصلی اش این بود که آدم با فرهنگ ژاپن و رسم و رسوماتش آشنا می شه ( مطالب جالبی راجع به غذا ها و مراسم دینی و غیره ژاپن ) .....
عناوین داستان هاش....
چک چک چک _ چکه خانه ی قدیمی
بوتاموچی یه قورباغه
آبراهه ای که دوبرادر ساختند
کوهستان کهن سالان
کیسه ی پول جادویی
زیارت رفتن مرد عجول
مهمان شب عید
اگر ترجمه ء خوب این کتاب رو می خواهید هر 4 اثر آستین ، اما ،غرور و تعصب ، عقل و احساس و منسفیلد پارک رو نشر نی به ترجمه رضا رضایی چاپ کرده. که خیلی خوب هم از کار در اومده.نقل قول:
اما با وجود نظری که نسبت به کتاب دارید باید بگم در سال 1850 یه نفر دیکه هم مثل شما فکر میکرد و اون شارلوت برنته بود.
ولی در مقابل مخالفان این اثر بزرگان زیادی هم مجذوب این اثر کلاسیک هستند . شخصا فکر میکنم به خاطر شخصیت ، نحوه روایت داستان وطنز ظریف آثار جین استین است. باید یادمون نره که این اثر چاپ سال 1813بوده وبه هرحال به نوعی پیشکسوته
ببخشید از ایشی گورو کتاب تسلی ناپذیر رو خوندید ؟ فکر میکنم چون اولین اثری هست که دارم ازش می خونم حسابی گیج شدم. شایدم دارم اغراق میکنم ولی به هرحال اگر از نویسندش وسبک نوشته هاش اطلاعات بیشتری داشته باشم شاید بیشتر از خوندنش لذت ببرم.نقل قول:
سه گانه نیویورک جالبه و اگر اختراع انزوا رو بعدش بخونی جالبتر میشه.نقل قول:
فقط ترجمه یک مقداری مشکل داره. ترجمه روان نیست و اگر یه اراده قوی نداشته باشی هرگز نمیتونی تمومش کنی. یه نکته دیگه هم هست: مترجمی که میخواد سه گانه نیویورک رو ترجمه کنه باید یه اطلاعات حداقلی درباره نیویورک داشته و منهتن رو مانهاتان ترجمه نکنه:31:
امروز میرم سراغ دفترچه سرخ ببینم paul auster چکار کرده
بنر سایت رسمی پل استر:کد:www.paulauster.co.uk
عکسی که ازش برای روی جلد ترجمه استفاده شده:
سه طرح مختلف روی جلد
اگر دوست دارید صدای پل استر رو بشنوید میتونید از این لینک استفاده کنید
کد:http://tinyurl.com/paul-auster
مریم منزوی
گراتزیا دلدا
بهمن فرزانه
ماریا شخصیت اصلی رمان دختریست که دارای سرطان سینه است . آرولدو نیز جوانیست که خواستگار او می باشد و ماریا بعد از فهمیدن بیماری خود سعی می کند بدون گفتن دلیل واقعی او را از خود دور کند و سلسله حوادثی در رمان را ایجاد می نماید .... داره می گه هر چه قدر خیرخواهانه برای جدا شدن باید دلیل اصلی را گفت وگرنه چه برداشت هایی که ایجاد می شه و ...... قشنگ بود
این کتاب کمی قبل از مرگ دلدا منتشر شد . دلدا خود نیز همانند شخصیت اصلی این کتاب سرطان سینه داشت و بعد از مرگ طرفدارانش با الهام از این کتاب کلیسایی به نام مریم منزوی در بالای آرامگاه او نصب شده است .
چهارچوب اصلی رمان های دلدا به نظر خیلی ساده و عامیانه می یاد اما به نظر من نقطه قوتش اینه که خیلی خیلی عمیق به بعد روان شناسی می پردازه و اینکه پایان های غیر معمولی را در نظر می گیره .
مادام دوپاری
آندره لامبر
ترجمه : ذبیح اله منصوری
------------------------
این کتاب در مورد سرگذشت مادام دوپاری است که در واقع فرزند نامشروع هست ولی به خاطر زیبایی ظاهریش مورد توجه پادشاه فرانسه قرار می گیره و نفوذ زیادی در دربار اون زمان و عزل و نصب های افراد مهم پیدا می کنه
در کل کتاب جالبی بود و در خلال تعریفی که از سرگذشت این زن می کرد وقایع تاریخ کشور فرانسه و درباریان و شرایطی که اون موقع حاکم بوده و تا حدودی انقلاب فرانسه رو توضیح می ده اصلا مثل کتابای تاریخی خشک و بی روح نبود به نظر من خیلی روان وقایع تاریخی رو بیان کرده بود هر چند که بیشتر موضوع بحثش مادام دوپاری بود .
دوستان عزیز، کتاب زیر به نظر من یکی از بهترین کتاب ها در زمینه ی مدیریت است. روشی که با آن تمامی روابط خود اعم از: کارفرما/کارمند،والدین/فرزند، همسر/شوهر و کلاً تمامی روابط اجتماعی خود را می توانید بهبود ببخشید. در ضمن به زعم بسیاری این بهترین کتاب "کن بلانچارد" است. امیدوارم از خواندن آن لذت ببرید.
"روش مديريت ويل دان"
(انتشارات رسا)
مديريت ويل دان، شاهکاری در زمينه ايجاد روابط مثبت است، و ما بر اين باور هستیم که درباره روابط بين فردی و گروهی، وارتباطات انسانی، هرگز کتابی به اين اثر بخشی و شيوايي منتشر نشده است.
اگر مطالعه اين کتاب، ديدگاهی نو در شما پديد آورد و رفتارتان را تحت تأثير قرار داد، برای اصلاح مشکلات بسياری از سازمان ها، گروه ها و خانواده ها مطالعه آن را به ديگران نيز توصيه کنيد.
برای آشنایی با کتابهایی از این قبیل به بخش "پایگاه دانش" در سایت "شرکت آبنوس نگار"
به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
ویکنت دو نیم شده
ایتالو کالوینو
پرویز شهدی
ویکنت مداردو برای جنگ با ترک ها راهی میدان نبرد می شود اما در آنجا زخمی شده و بدنش دو نیمه می شود . هر نیمه توسط افراد مختلفی درمان شده و به زادگاه ویکنت بر می گردند . یکی از این نیمه ها حاوی تمامی خوبی ها و خیرهای ویکنت و دیگری حاوی همه بدی ها و شرهای اوست . داستان نشان می دهد که خوبی و بدی مطلق محبوبیت فرد را از بین می برد . یعنی من و تو به عنوان یک انسان واقعی یک ادم کاملا سفید یا سیاه را نمی توانیم دوست داشته باشیم محبوب ما باید خاکستری باشد انسانی معمولی با خوبی و بدی
خیلی عالی بود . هم ساده و روون بود هم موضوعش برای من خیلی جدید و جذاب بود
کالوینو تریلوژی یا سه گانه ای با نام " نیاکان ما " دارد که شامل 3 کتاب بارون درخت نشین ، ویکنت دو نیم شده و شوالیه ناموجود می شود .
كوري
ژوزه ساراماگو
ترجمه : اسدا... امرايي
ويراستار : غلامحسين سالمي
انتشارات : مرواريد
آيا نيازي به توضيح هم هست ؟
كتاب بارها تجديد چاپ شده و رمان عظيمي است كه بحثهاي فراواني راجع به آن ميشود.
فقط ميخوام اينجا مهمترين دليلي كه باعث شد اين كتاب رو بدون گذاشتن آن بر زمين بخوانم برايتان بنويسم.
گفتم : بدون گذاشتن آن بر زمين
ياد جمله اي از ناباكوف افتادم كه در ستايش تولستوي گفته بود و جايي ديگر توشته بودم. خوبه كه يكبار ديگه اون رو بنويسم. فراموشش نميكنم.
ناباكوف ميگه :
شما وقتي داريد يك كتاب را از يك نويسنده بزرگ ميخوانيد ، آنرا به اين دليل ميخوانيد چون آنرا از يك نويسنده بزرگ ميخوانيد. ولي وقتي شما تولستوي ميخوانيد ، به اين دليل آنرا ميخوانيد چون نميتوانيد آنرا بر زمين بگذاريد.
حال اين شده است ماجراي خواندن من. ميدونين چرا ؟
كتاب كوري را وقتي ميخواندم به اين دليل آنرا ميخواندم ، چون آنرا از يك نويسنده بزرگ ميخواندم ؟ يا به اين دليل كه نميتوانستم آنرا بر زمين بگذارم ؟ اينها همگي درست. ولي دليلي ديگري وجود دارد. دليلي ساده.
به اين دليل آنرا از اين نويسنده بزرگ ميخواندم و نميتوانستم آنرا بر زمين بگذارم، چون ميترسيدم هر لحظه كور شوم و نتوانم تا پايان، آنرا بخوانم.
نقل قول:
سلام
نه ازش همون يك كتاب رو خوندم . اما اوني كه من خوندم خيلي ساده بود يك موضوع عشقي داشت مي پروراند در حقيقت
ساکنان شهر عسل
موریس مترلینگ
ترجمه : ذبیح اله منصوری
------------------------
این کتاب در مورد زندگی زنبور عسل هستش و ذکر می کنه بعد از انسان باهوشترین موجود زنبور عسل هست
این دانشمند چندین سال از زندگیش رو صرف کوچکترین حرکات زنبورها در کندو می کنه تا راز زندگی اونها رو درک کنه
ولی بعد از همه ی اینها هنوز هم در مورد خیلی از رفتارهایی که زنبور عسل انجام می ده اتفاق نظری وجود نداره و هنوز نتونستند دلیلش رو بفهمند
البته من خودم شاید قبل از خوندن این کتاب علاقه ای به دونستن اینکه حالا زنبور عسل چه کارهایی می کنه نداشتم
ولی این کتاب به خصوص بعضی از قسمتهاش برام خیلی جالب بود
بدنیست آدم بعضی موقعا به اطرافش و به موجودات دیگه هم یه نگاهی بندازه اون موقع شاید هدف از زندگی خودش رو بهتر بتونه درک کنه
بارون درخت نشین
ایتالو کالینو
مهدی سحابی
این هم دومین کتاب از سه گانه کالینو است .
بارون کوزیمو پسر ارشد بارون روندو است . او در 12 سالگی بنا بر تصمیم ناگهانی که به نظر سماجتی بچه گانه است از خانه قهر کرده و تصمیم می گیرد تا به زندگی خود بر روی درخت ادامه دهد اما این کار لجبازی بچه گانه نیست بلکه در طول زمان حالت هدف دار و اگاهانه ای می یابد و بارون تا اخرین روز عمر پایش به زمین نمی رسد . او فردیست که از جامعه گریزان است اما از سوی دیگر عاشق مردم و اجتماع می باشد . فردی تنها که از مردم می گریزد و در عین حال به آنها پناه می برد .... او خوشبختی انسان را در جمع می داند اما هیچ اجتماع مناسبی نمی یابد و همواره در پی ایجاد ان محیط ارمانیست ......... او به خاطر تنهایی و موقعیت خاص خود با دید بازتر و با حوصله تری به اطراف نگاه می کند و به پیشرفت های زیادی دست می یابد .... احساسات و برداشت های او از موضوعات بکر و بی پیرایه است
اصلا نمی دونم چی باید برای توصیف کتاب بگم . باید بخونیدش تا متوجه بشید چه قدر فوق العاده است .... در عین دور از ذهن بودنش ، شخصیت کوزیمو خیلی حقیقی و عمیق ترسیم شده بود واقعا قابل لمس بود درد انسان شیفته محبت و جمعی که همیشه تنهاست و برای این جمع همه جور تلاشی هم می کنه....
به خصوص قسمت های مربوط به مرگ مادرش و عاشق شدنش خیلی لطیف بود ...
كالوينو يه سه گانه ي ديگه هم داره.اسم اونو نمي دونيد؟نقل قول:
ماجرای عجیب سگی در شب
مارک هادون
ترجمه شیلا ساسانی نیا
به نظرم نقل قول گاردین از این اثر برای معرفیش کافی باشه
(کریستوفر نوجوانی مبتلا به سندرم اوتیسم است. او به علت این بیماری خاص از درک مسایل عادی زندگی عاجز است. ، اما هوش فوق العاده ای دارد و دنیا را دیگر گونه می بیند.)
من خودم یه جاهای از داستان حسابی از دست کریستوفر عصبانی میشدم با وجود اینکه در طول داستان مرتب بر بیماری کریستوفر تاکید میشه اما نمی تونستم خودخواهی هاش رو ببخشم . ولی در هر صورت کریستوفر نکته بینه و همین در طول داستان سرتون رو گرم میکنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
شنیده ام این کتاب حالت معمایی هم دارد این اطلاعات درست است ؟ از قضیه استعداد عجیب افراد مبتلا به اوتیسم فیلم بسیار مشهوری به نام "مرد بارانی " با بازی تماشایی هافمن در سینما تولید شده است
ممنون
نقل قول:
سلام
تا جایی که من زندگی نامه و کتابهاش را دنبال کردم نه . سه گانه اش همینی هست که معرفی کردم
بله این کتاب هم با یک معما ، یعنی اینکه چه کسی سگ همسایه رو کشته شروع میشه و کریستوفر چون سعی داره یه کتاب بنویسه فکر میکنه این قضیه سوژه مناسبی برای کتابش میشه! من اگر در ادامهء توضیحم این مطلب رو ننوشتم به خاطر این بود که نمی خواستم بیشتر از این داستانش رو لو بدم :31:!ولی طرز تجز یه وتحلیل کریستوفر واقعا جالب بود.نقل قول:
فیلمنامه فروید
ژان پل سارتر
ترجمه قاسم روبین
برای اینکه طرز فکر سنتی و تحمیل شده خودمون رو در مورد فروید کنار بگذاریم.بهتره اول با خودش وزندگی پر از تلاشش اشنا بشیم. وبه نظر من این آشنایی را بهتره با خوندن فیلمنامه ژان پل سارتر در باره زندگی فروید شروع کنیم .
سال 1958 سارتر به درخواست جان هیوستن فیلمساز آمریکایی شروع به نوشتن فیلمنامه ای در بارهء فروید و دستاورد هایش در علم روانکاوی میکند و هر چند به علت قطور بودن فیلمنامه حتی در نسخهء دوم این دو خیلی دیر با هم به تفاهم میرسند اما فیلم بلاخره در سال 1961 با عنوان فروید، امیال پنهان با بازی مونتگمری کلیف در نقش فروید به نمایش در میاد.
در توضیحات انتهای کتاب نوشته شده که سارتر بعد از نوشتن فیلمنامه و آشنایی با دنیای فروید دست به کار نوشتن زندگینامه خودش میشود:ژان بی وطن ژان یتیم که ناتمام می می ماند. و بعد کتاب کلمات را که نوشته همان سال است بر گرفته از همین زندگینامه ناتمام مینویسد. فروید حلول کرده در سارتر نیز سر از کتاب ابله خانواده در می آورد.
آنچه که توی کتاب می خوانید دو روایت متفاوت برای فیلمنامهء فروید هست که من چون خودم فیلم رو ندیدم نمی دونم برا اساس کدوم روایت ساخته شده!واقعا فکر می کنم بعد از خوندن زندگی نامه فروید خوندن مقالات وکتابهای خود فروید مثل تعبیر خوابش یا روانشناسی کلاسیک ... مفید تر خواهد بود.:20:
قرن من
گونتر گراس
كامران جلالي
نشر كاروان
قرن بيستم شايد بي اغراق پر ماجرا ترين قرن تاريخ باشه. در كنار جنگ هاي جهاني انقلاب هاي علمي،هنري،عقيدتي كه در اين عصر با سرعت سرسام آوري در پي هم اومدند حقا" مستحق نام انفجار بودن. در اين بين شايد كشور هاي رايش سوم سهم بيشتري از طوفان قرن بيستم داشتند.
قرن من 100 داستان كوتاهه از صد سال تاريخ ملتي كه در دو جنگ جهاني،در اردوگاه هاي كار اجباري،در ركود و حتا در معجزه ي معروف اقتصادي صدمه خورد. اما اين داستان ها،داستان دلاوري سربازان ميهن نيستند. اين ها داستان پسر بچه هاي به زحمت هجده ساله ايند كه در اثر قدرت طلبي ديگران"ريه شان را تيكه تيكه بالا مي آوردند" و بچه هايي كه " يك روز با اين خرس عروسكي بازي مي كرده اند."
واقعا كتاب تاثير گذاريه كه نثر خاص گراس( تا اونجا كه مترجم موفق به برگردوندنش شده) حتا خوندني ترش كرده.
شوالیه ناموجود
ایتالو کالینو
پرویز شهدی
کتاب شوالیه نا موجود آخرین کتاب ( از لحاظ سال تالیف ) از سه گانه نیاکان ما محسوب می شود .
ماجرای کتاب مربوط به جنگ های صلیبی و دعوای میان مسیحیان و مسلمانان است . آژیلوف شوالیه ای است که در سپاه شارلمانی فرانسه حضور دارد . او شوالیه ای منظم با زرهی سفید است که در حقیقت جسم و وجود انسانی ندارد . یک اراده و صدای انسانی درون زرهی فلزی و با این حال دقیق تر و پر کارتر از سایر شوالیه ها . به عبارتی شوالیه ای که وجود ندارد اما حضور دارد ...
یک جورای باحالی بود شوالیه ناموجود .... وقتی در مورد ادمها و احساساتشون و فکر می کرد و سعی می کرد جلوی خودشو بگیره اونجایی که شوالیه ها را نگاه می کرد که خوابیدن و به مفهوم خواب فکر می کرد یا جایی که یکی از شوالیه ها در مورد دختری ازش سوال می کرد که عاشقش بود ... عکس العمل باحالی داشت
یک جوری بی دلیل بودن جنگ ها و سرمداران این جنگ ها را مسخره کرده ، تقواها و تظاهرهای افراد به اصطلاح با ایمان را مورد نکوهش قرار داده .....
قشنگ بود و روان . اما بارون درخت نشین و ویکنت دو نیم شده به نظرم جذاب تر بودن
سلام
دوستای خوبم توی صفحه 50 لیست کتاب های معرفی شده وجود داره ..... می تونید نظر بقیه را هم در مورد کتاب هایی که خوندید بدونید و یا ایده خوبیه پست های دیگه رو از قبل از پست خودتون نقل قول کنید تا بشه دو تا نظر را کنار هم قرار داد ( فقط پیش نهاده نه قانون )
مرسی از همه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده: کاتی دیامانت
مترجم: سهیل سُمّی
نشر ققنوس
کتاب جالبی است از ناگفته های زندگی فرانتس کافکا و به تصویر کشیدن زندگی دورا دیامانت که گویا مادر نویسنده ی داستان و در ضمن آخرین محبوب کافکاست... زنی سرزنده و با هوش... این کتاب شما را با شخصیت، زندگی و زمانه ی کافکا آشنا می کند...
تي صفر
ايتالو كاوينو
ميلاد ذكريا
يك كتاب طنز . يك جورايي در ادامه همون كمدي هاي كيهاني است و qfwfq دوباره ظاهر مي شه اما به نظر شخصي من اصلا قابل مقايسه با اون نبود . من كه با زحمت كتاب رو خوندم و اصلا خوشم نيومد . نمي دونم شايد هم اگه كتاب فوق العاده كمدي هاي كيهاني رو نخونده باشيد و به اين كتاب به چشم جلد دوم اون مجموعه نگاه نكنيد ازش لذت ببريد اما من همه اش منتظر همون فضا بودم و هيچ خبري هم نمي شد .....در كل خودم را قانع نتكردم اين كتاب مستقل از قبليه و لذتي هم نبردم
كتاب يك موضوع علمي را مطرح مي كنه و بعد به اون از ديد يك موجود ازلي به صورت طنز نگاه مي كنه
اما خداييش نابغه اي بوده اين كالوينو . هر كدوم از كتابهاش را با يك سبك نوشته . طنز ، فانتزي ، رمانتيك و ...خيلي جالبه
ژه
کریستین بوبن
فرزین گازرانی
آلبن پسر بچه ای روستایی و متفاوت است . پسری که زندگی را یک نعمت می شمارد و از ان لذت می برد . پسری غیر معمول به همراه شبح دوست مرده خود ژه .......داستان از کودکی آلبن شروع می کند و به بزرگسالی و اغاز تحولات زندگی او می رسد ...... کتاب خیلی کوچیکیه و سبک نوشتنش هم ساده و روان و جذاب است اما از خود کتاب اصلا خوشم نیومد . خود شخصیت البن که به نظرم تهوع اور بود یک ادم تنبل که کار نمی کنه حرف نمی زنه و همه چیز را هم اندازه هم دوست داره و دوست داشتنش اون قدر سطحیه که چند لحظه بعد یادش می ره .... خود داستان را هم نفهمیدم چی می خواد بگه
خزه
اثر هربر لوپوریه
ترجمه : احمد شاملو
از فرزندان دلبندم بود که رفت و هرگز دوباره بر نگشت.
داستان دربارهء جنگ وجهانی دوم و مردی است که پس از نابودی و از دست دادن همه زندگیش به زندگی در روستا پناه می بره! والبته تصاویر روستایی اروپا شاید تنها چیزی باشه که بتونه انسانی رو که به قول خودش امید رو از دست داده تسلی بده! در کنار همه آنچه که در روستا بدست میاره عشق به زن زیبای یهودی که با پسرش زندگی میکنه ، مهمترین دلیل برای ادامه زندگیه این مرد میشه .اما...
اگر به اندازه کافی توضیحش واضح نبود به حساب دوری من وکتابم بگذارید
جعبه ی سیاه؟ راهنمای مصرف؟پشت صحنه؟
دقیقا نمیدونم از کدوم لغت برای معرفی کتاب دفترچه سرخ استفاده کنم.این کتاب چاپ شده تا ما بتونیم با فرآیند ذهنی! تالیف کتابهای استر آشنا بشیم.تمام اتفاقات عجیب و غریب داستانهای استر ( که توالی اتفاق افتادنشون از نظر ما غیر ممکن هست ) یه روزی یه جایی واقعا اتفاق افتاده.
پل استر در این مورد گفته که قسمت هایی از زندگیش طور ناخودآگاه وارد نوشته هاش میشن و تنها هنگام ویرایش هست که متوجه این موضوع میشه.
کتاب تشکیل شده از :
3تا مصاحبه
13 تا داستان عجیب اما واقعی که بعضیهاشون وارد داستانهای استر شدن
یک مصاحبه منتشر نشده با پل استر (موخره اول)
موخره دوم ( پیشنهاد میکنم نخونیدش! یه متن پر از ایسم و ایست و ارسطو که باعث سوختن سلولهای مغز میشه!)
دفترچه سرخ
the red notebook and other writings
پل استر
paul auster
شهرزاد لولاچی
نشر افق
جلد:
گفتگوی پیمان اسماعیلی با پل استر بخش اول :
بخش دوم :کد:http://www.galaxyroad.com/usr_upload/peyman_esmaeili/interviews/paul_auster/interview_with_paul_auster_sample_1.rm
گفتگو پل استر با مجله شهروند امروز :کد:http://www.galaxyroad.com/usr_upload/peyman_esmaeili/interviews/paul_auster/interview_with_paul_auster_sample_2.rm
کد:http://shahrvandemroz.blogfa.com/post-262.aspx
خداحافظ آقای چیپس!
جیمز هیلتن
ترجمه ی ابراهیم مکلا
خداحافظ آقای چیپس! سرگذشت معلمی فداکار است که همه ی عمر خود را وقف آموزش به دانش آموزان می کند و در این راه به عنوان یک معلم تمام کمال مورد پذیرش همه ی دانش آموزان و اساتید قرار می گیرد و محبوبیت و شهرتی فراگیر به دست می آورد….
به طور کلی داستان از زبان چیپس بازنشته تعریف می شود و چیس خاطرات خود از دانش آموزان و اتفاقاتی که شاید دیگر همه آن را فراموش کردن بیان می کند….
به نظر من کتاب قشنگی بود…داستان جذابیت کافی رو داشت و ترجمه اش هم خوب بود…آقای چیپس هم شخصیت خیلی ملموس و دوست داشتنی داشت و ویژگی هاش کاملا با یک معلم سختگیر و در عین حال دلسوز برای دانش آموزان کاملا هم خونی داشت.….
این کتاب یکی از پرفروش ترین کتاب های آمریکا و اروپا در دوره ی خودش بوده و بر اساس اون چندین فیلم و کارتون هم ساخته شده…فیلمی که بر اساس این کتاب ساخته شد طی یک نظرسنجی جز بهترین فیلم های انگلیسی شد و همچنین برای بهترین فیلم هم نامزد شد....
همچنین لازم به ذکر که اسم واقعی آقای چیپس ، چیپینگ بوده اما دانش آموزان به شوخی بین خودشون اون رو چیپس صدا می کنند واسم کتاب هم از اونجایی می یاد که در آخرین روز عمرش دانش آموزی به خونش می یاد و باهاش ملاقات می کنه و چون از زبون بچه ها اسم چیپس رو شنیده بوده فکر می کرده این اسم واقعی شه و در آخر بهش می گه خداحافظ آقای چیپس…!!!! و این خداحافظی در واقع خداحافظی چیپس با دنیای معلمی و دانش آموزانه….
مروارید
جان اشتاین بک
ترجمه محسن سلیمانی
نشر افق
روی جلدش در نسخه های انگلیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کینو مردی تنگ دست است که از راه صید مروارید روزگار می گذراند . روزی مرواریدی بسیار درشت و بی نظیری صید می کند ؛ مرواریدی که با فروش آن می تواند همه ی آرزو های همسر و فرزندش را برآورده کند. اما به یک باره رفتار مردم و اطرافیانش با او عوض می شود در این میان عده ای می خواهند به هرقیمتی حتی کشتن کینو مروارید را از چنگش بیرون بیاورند . کینو و همسرش شبانه از روستا می گریزند اما…
منتقدان معتقدند که این کتاب بعد از خوشه های خشم بهترین اثر جان اشتاین بکه…به نظر من هم داستان قشنگی بود و واقعا قوی نوشته شده بود البته من نسخه ی خلاصه اش رو خوندم اما به هر حال کتاب خیلی خوبی بود….
زنده ام که روایت کنم
گابریل گارسیا مارکز
کاوه میرعباسی
کتاب شرح زندگی مارکز از زبان خود وی می باشد .
یک بار یکی از دستانم به من گفت اسمهای امریکای جنوبی جذابیت خاصی دارند و الان که با دقت به این موضوع نگاه می کردم متوجه شدم که واقعا حق داشت و اسامی اونها یک جذابیت خاصی به داستان می ده که اگه مثلا به جای اونها جک و جیم و .... بود اصلا این تاثیر را نداشت .
خیلی کتاب جالبی بود . متوجه می شید خیلی از چیزهایی که مارکز توی کتابهاش نوشته واقعا زندگی خودش بوده . همون فضاهای پر رمز و راز داستاناش عینا توی زندگیش وجود داشته .
با خوندن کتاب واقعا متوجه هنر نویسندگی می شید . وقتی به زندگی خودتون فکر کنید و یاداوری اینکه واقعا پر از ماجراهای خاص و زیبا بوده اما فقط یک قلم عالی می تونه از توی این خاطرات یک کتاب عالی را رقم بزنه . وقتی کتاب را می خوندم خیلی به زندگی خودم فکر کردم اینکه اگه قرار بود زندگی نامه نوشته شده ای داشته باشم ، اتفاقها و افراد مختلف چند صفحه به خودشون اختصاص می دادند و اینکه اگه بعضی های دیگه زندگی نامشونو بنویسند تو قراره چند صفحه یا چند سطر اون مجموعه بشی .
بسیار زیبا بود .
جای خالی سلوچ
نوشته محمود دولت آبادی
بیشتر مردم دوست ندارند قصه ای از فقر وسیاهی بخونند. اما رمانی که دولت آبادی نوشته اونقدر نثر روانی داره و اونقدر پر ماجرا ست . که موقع خوندن کتاب اون رو زمین نمیذارید!
داستان قصهء خانواده مرد کارگری به نام سلوچ است که روزی به ناگهان از خانه بیرون میره و بار مسولیت خانه وبچه ها به دوش همسرش مرگان میافته! فقر خانواده پس از رفتن سلوچ بیشتر میشه ومرگان و خانواده اش متحمل سختی و فشار زندگی بیشتری می شوند!
جالب اینجاست، مردم روستایی که مرگان و خانوادهاش در آن زندگی میکنند با وجود اینکه خودشون هم در سایه فقر و بدبختی هستند اما به جای همدردی با مرگان ویا حتی کمک به او برای پیدا کردن سلوچ هر یک به نحوی به فکر استثمار و بهره کشی از این خانواده هستند!
آنچه که به تدریج خوانندهء داستان به ان پی میبره اینه که بدبختی مردم این روستا نه از فقر و تقدیر اونها که از رفتاریست که با همدیگر دارند!
از تلخ ترین قسمت های این داستان برای من جایی بود که مرگان ، دخترش هاجر را به همسری مرد مسن زن داری در میاره!
این اثر دومین کتاب دولت آبادی است و خوندنش را به همه توصیه میکنم!
تهوع
ژان پل سارتر
امیر جلال الدین اعلم
آنتوان روکانتن یک پژوهش گر تاریخ است اما ذهنش درگیر مفاهیم دیگری مانند "وجود " یا " دلایل وجود " یا " ارتباط اسنان ها با یکدیگر و اشیا " می باشد . او خاطرات روزانه اش را یاداشت می کند که این خاطرات کتاب تهوع را تشکیل می دهد .
چیزهایی ذهن آنتون را ازار می دهد : اولا اینکه وجود چه معنی می دهد و اصلا چرا باید به وجود می امدیم و دیگر اینکه از اینکه سایرین خودشان را فریب می دهند و احساسات دروغ را به خود می قبولانند پریشان است .
کتاب قشنگیه اما خیلی سخته من دلم اصلا نمی خواست زیاد درگیر فلسفه های انتوان بشم به خصوص که خیلی از حالات تهوعش را بارها امتحان کردیم جمله ای که نوشتیمش و هر چی نگاهش می کنیم برامون غریبه است و ...... احساساتش خیلی هماننده و از دچار شدن به فلسفه اش می ترسیدم دلم می خواست از همون ادمهایی باشم که خودشون رافریب می دهند تا به جاش معمولی زندگی کنم اگه ادم با جرعت تری باشید شاید خیلی بیشتر ازش لذت ببرید .
به نظر من کسایی که بیگانه کامو را دوست داشتن از سبک این کتاب هم خوششون خواهد امد
سارتر در سال ۱۹۶۴ سارتر برندهٔ جایزهٔ ادبی جایزه نوبل ادبیات شد ولی از پذیرفتن آن امتناع ورزید. اساس نگاه فلسفی سارتر به انسان این است که انسان را مختار میداند و بر این اساس به انکار خداوند میرسد؛
یک چیز جالب دیگه مادر سارتر دختر عموی دکتر شوایتزر بوده :دی
من هم این کتاب رو شروع کردم به خوندن اما تا نصفه هاش بیشتر نرفتم ...واقعا کتاب سختی بود . بدجوری آدم رو در گیره خودش یا به اصطلاح اون حس تهوع می کرد...توی اون مدت کمی که من داشتم می خوندمش که بدجوری روم تاثیر گذاشت...مثلا یه قسمتش هست که این می ره توی آینه خودش رو نگاه می کنه و اعضای صورتش به نظرش خیلی بی معنی میاد و توضیح می ده که اصلا متوجه نمی شه که مثلا وقتی می گن کسی خوشگله یا زشته یعنی چی و معنا ی این کلمات انتزاعی چیه...من هم گاهی اوقات جلوی آینه یاد این که می یوفتم یهو اون حس بهم دست می ده ... کلا تمام خاطرات روزانش مثل اینه و آدم بعد خوندن هر قسمتش خیلی احساس پوچی می کنه یعنی همه چی براش یه جوری بی معنی می شه.....نقل قول:
البته باید بگم که واقعا کتاب فوق العاده ای بود....
دلیل شباهت این کتاب و کتاب بیگانه هم اینه که هم کامو و هم سارتر از بنیان گذار های اصلی فلسفه اگزیستانسیالیسم هستند و این دو کتاب هردو این فلسفه رو بیان می کنند ....