شما فايل زير رو دانلود كن و بخون اگه مشكلي داشتي بازم ما در خدمتيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما فايل زير رو دانلود كن و بخون اگه مشكلي داشتي بازم ما در خدمتيم.
مثل اینکه اساتید تحویل نمیگیرن...:19:نقل قول:
من هر دوتاشم امتحان كردم ولي ورژن 1.6 خيلي باهالتره.نقل قول:
براي كار كردن با فارمنيجر براي cid49 آموزش زير رو هم ببينيد.ولي لينكهاش خرابه
من منتظرم ببینم چی میگین... من با XS++ شروع کنم یا نه؟؟ از من سوال نمیپرسه! چیکار کنم؟:9:نقل قول:
خوب منتظر چی هستید ؟نقل قول:
اگر سوالی نمی پرسه کارتون رو شروع کنید و اگر به دقت تمامی مسائل این تاپیک رو خونده باشید هیچ اتفاقی برایتون پیش نمیاد !
امروز درایور صدامو عوض کردم.(و810چنج)اما باید بگم نمیشه انتظار معجزه داشت.به نظرم صدای بلند گوش یه کم تیزتر شده،اما بلندتر نشده.اما تو هدفونش تغییر صدا محسوس تره.ورژن 1.6 ریختم.بار اول بعد 2ساعت گوشیم روشن شد،اما فلش درایور رو که عوض کردم(تو صفحه اول هست)بعد از کمتر از 40 دقیقه هک شد.حالا یه سوال:چه طور میشه به حالت اول برش گردوند؟(ببخشید اگه تکراریه)
جدی؟مطمئنی؟تا حالا نشنیده بودم همچین چیزی!!!:18:نقل قول:
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه!!!:8:
من فایلتو دانلود کردم کاملا انگلیسیه ولی فکر کنم همون آموزشی که برای رجیستر اصلی هاست باشه مگه نه؟
میشه خودت به زبون ساده تر فرق این روش رو با روشی که برای رجیستر اصلی انجام میدن رو بگی؟
یعنی کجای کارو باید تغییر بدیم تا رجیستر نپره؟
چون من قبلا یه بار همچین بلایی سرم اومده!!!
حالا خودت تست کردی ببینی رجیستر میپره یا نه؟
باید با نهایت احترام بگم که حرف شما رو قبول ندارم . چون علاوه بر این که تیز میشه بلنتر هم میشه .نقل قول:
جواب سوالت رو هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری .
والا شاید چون و810 دیگهای جلو دستم نیست،اشتباه میکنم.باید تا فردا صبر کنم تا مقایسه کنم.نقل قول:
خودم بيشتر از 100 بار گوشي رو به همين روش هك كردم.كوچكترين مشكلي هم براي رجيسترش پيش نيومد.نقل قول:
اينم آموزش فارسيش.اگه با دقت بخوني و ياد بگيري هيچ مشكلي برات پيش نمياد.
مرسی داداش ولی این همون کاریه که رجیستر اصلی ها میکنن!!!:41:نقل قول:
نمیدونم حتما نمیپره که شما میگید دیگه!!!!
باشه حالا تو یه فرصت مناسب تستش میکنم آخه باید موقعی انجام بد اینکارو که اگه بخواد مشکلی پیش بیاد حس درست کردن گوشی هم باشه:21:
به حر حال مرسی ولی من کار با فار رو کاملا بلدم چون گوشیه دوستم اصلیه و خیلی با فار بهش برنامه دادم!!!
سلام... مثل اینکه این گوشی من رو دست انداخته... با xs++ گذاشتم هکش کنم، 9 ساعت و نیم هم گذشت... باز همون نوشته ها تکرار میشد... Locked!!! دیگه اعصابم خورد شد... درش اوردم... گفته بودین بابا حد اکثر 9 ساعت، ولی من بیشتر هم صبر کردم ،نشد... میتونین کمکم کنین؟؟؟ این حیوونا علاادین 8000 میگیرن صداشو بیارن بالا، تازه میپرسی هم نمیدونن ورژن آکوستیکشون چیه... کمک...
:9: :9: :9:
دوست عزيز فقط موقعي كه قطع ميكني stop رو نبايد بزني بايد يه راست close كني !نقل قول:
اين برنامه متاسفانه شانسيه !
اگه نشده یه بار دیگه امتحان کن من خودم به شخصه اگه بیشتر از 3 ساعت طول بکشه close رو می زنم و دوبارهنقل قول:
روز از نو روزی از نو . :31: :31: . راستی اگه phone xs داری با اون امتحان کن رو بعضی از گویش ها سریعتره . :5:
صدبار به شما گفتم با فار منيجر كاركن تو 5 دقيقه گوشيتو هك ميكني.:31:نقل قول:
ولي كو گوشه شنوا.:41:
شما حاضري 9 ساعت بشيني و اعصابتو خورد كني ولي حاضر نيستي يكم ريسك كني.البته براي من كه اصلا ريسك نداره.حداقل روزي 5 بار وارد گوشي ميشم و منوهاشو عوض ميكنم.تا الان هم حداقل 20 تا درايو دوربين روش ريختم.:19: :19: :19:
این تاپیک نمی خواد پیشرفت کنه ؟؟؟؟ همش سوال و جواب . خوب یک چیزی واسه دانلود بزارین !!!
آقا بلاخره سریال چنجی ها تونستن هک کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟
با این ورژن از برنامه ++XS که 1.2 هست اگه هک کنیم سریال نمیپره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط: ^^HAMID^^
به این برنامه ها نیاز دارید:
گوشیهای سریال چنج شده اول باید usb flash رو نصب کنن بعد هم این پک رو دانلود کنند ...DOWNLOAD ....دیگه به هیچی نیاز نیست...آموزش در پایین صفحه....گوشیهای سریال اصلی هم به همه ی موارد زیر نیاز دارند.....
یکی کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نميتونن من خودم با xs++ هكش كردم ولي خيلي طول ميكشه به همين خاطر الان با فارمنيجر هكش ميكنم.تو كمتر از 5 دقيقه.:31:نقل قول:
تو بعضي ورژنها سوال ميپرسه و تو بعضي ها هم اصلا سوال نميپرسه.نقل قول:
اگه سوال پرسيد no بزنيد و اگه هم سوال نپرسيد مشكلي نيست سريال نميپره.
آموزش فار منیجر چطوره ؟
چجوریه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که اینقد میگی ،خب اگه رجیستر پرید، ما یقه کی رو بگیریم؟؟؟نقل قول:
من بايد چندبار بگم رجيستر نميپره؟نقل قول:
و به كي قسم بخورم تا شما باورت بشه؟
حالا فرض كنيم رجيستر بپره كه احتمالش صفر درصده 2هزار تومن بيشتر كه هزينه نداره.
اصلا بي خيال حقته اعصابت خورد بشه.اينقدر بشين پشت اين برنامه تا زير پات علف سبز بشه.
به دل نگيري ها شوخي كردم.آخه هر جوري ميگم شك ميكني.
آخر اون آموزش فارسي هم نوشته "روي k750 چينج امتحان شد و مشكلي براي رجيسترش پيش نيومد" برو يه بار ديگه با دقت بخونش.
از لينك زير استفاده كننقل قول:
ممنون
فکر کنم با همون ++xs استفاده کنم بهتره
مر30
خواهش ميكنم.ميل خودتونهنقل قول:
ولي براي كاربر فعال انجمن افت داره با xs++كاركردن!!؟؟
++xs
چی هست و طرز کارش چگونه است من که نفهمیدم.
من W810i دارم و موقعی که میخواستم فایل رست رو رو گوشی کپی کنم نمیشد آصلا بخش مربوط به فلش باز نمی شد ! ( همه کارها رو هم درست انجام داده بودم ) .نقل قول:
مجبور شدم گوشی رو فلش کنم همین امروز ، و 4 تومان ( پول رجیستر ) + 4 ساعت وقت رو از دست دادم !
پس نتیجه می گیرم با همون xs++ کار کنم ، بهتره !
من كه گفته بودم فقط روي k750 تست شده.حتي آخر آموزش هم اين جمله رو تكرار كرده بود.و گفته بود كه ممكن روي w810 درست كارنكونه.نقل قول:
شما با دقت نخوندي و برداشتي روي w810 امتحان كردي.
يه بار ديگه لينك آموزشو برات ميزارم آخرشو با دقت بخون!
سلام دوست عزیز . آیا اون ورژن 1.2 که گفتی روی w800 کار میده؟؟
بله كار ميده.نقل قول:
اگه طبق آموزش عمل كنيد مشكلي براتون پيش نمياد.فقط با دقت آموزش رو بخونيد و يادتون باشه اگه بعد از زدن start FSX ازتون سوال پرسيد حتما no رو بزنيد.در غير اينصورت گوشيتون روشن نميشه و رجيستر هم ميپره
حالا چرا v1.2 میتونی ورژن v1.6 رو از تو این تایپیک دانلود کنی خیلی بهتر هستش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه با ++XS کار کردن چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش ميكنم.ميل خودتونه
ولي براي كاربر فعال انجمن افت داره با xs++كاركردن!!؟؟
هيچ چي نيست.نقل قول:
فقط يكم زيادي حوصله ميخاد.
در ضمن من فكر ميكردم گوشي شما كا750 هست كه اينو گفتم ولي تو يكي از پستاتون گفته بوديد كه گوشيتون كا800 هست.اگه كا800 باشه بايد با همون xs++ كاركرد.چون با فار فكر نكنم هك بشه.
موفق باشيد
سلام:من یه w810چنج شده دارم ومیخوام منوی فلش بریزم توش . از برنامه PhoneXS_2_1.10_Alpha6استفاده کنم یا ازXS++ v1.2 !!!آیا این برنامها با هم فرق دارند اگه با این نرم افزارها فایلها رودرمسیر مربوطه ریختم آیا گوشی کار میکنه یا باید فلش بشه!!!ا برای اینکار cidبایدچه عددی باشه با سپاس
صفحه اول رو كه ميخوندي همه چيزو متوجه ميشدي.نقل قول:
به نظر من phoneXS 2.1 بهتره.
اگه طبق آموزش بري جلو مشكلي پيش نمياد.
خوندم ولی این چند تا سوال برام حل نشده!!!اگه میشه کمک کنیدنقل قول:
نه مشکلی برایتان پیش نمی آید ...
اگر فقط از طریق یکی از این دو برنامه مذکور عمل کنید هیچ اتفاقی برای گوشیتون پیش نمیاد ...
من خودم نزدیک به 4 مگ منوی فلش ریخته بودم تو گوشیم !
درستهنقل قول:
نه مشکلی برایتان پیش نمی آید ...
اگر فقط از طریق یکی از این دو برنامه مذکور عمل کنید هیچ اتفاقی برای گوشیتون پیش نمیاد ...
من خودم نزدیک به 4 مگ منوی فلش ریخته بودم تو گوشیم !
اما بهتره تم واکمن رو عوض نکنی گوشی قاط میزنه
ببينم از دوستان كسي اينجا با برنامه فار گوشيه دبليو 810 خودش رو هك كرده و فايل آپلود كرده !؟
آره من کردمنقل قول:
ببينم از دوستان كسي اينجا با برنامه فار گوشيه دبليو 810 خودش رو هك كرده و فايل آپلود كرده !؟
البته گوشی من رجیستر اصلیه
فکر نکنم گوشیای چنج رو با فار بشه هک کرد
رجیسترش میپره