دوستا من گيتارم زود كوكش نابود ميشه چيكار كنم؟؟؟؟
مشكل از كجاست؟؟؟؟
شايد چون سيماي خودش روشه اينتوريه؟!!؟
البته كوكهاشم به شدت شله و راحت ميچرخه
چيكارش كنم؟؟؟
دوستا من گيتارم زود كوكش نابود ميشه چيكار كنم؟؟؟؟
مشكل از كجاست؟؟؟؟
شايد چون سيماي خودش روشه اينتوريه؟!!؟
البته كوكهاشم به شدت شله و راحت ميچرخه
چيكارش كنم؟؟؟
به بلخره گيتار خريدي-چي خريدي؟
سيماي كه اول روي خودشن براي تستن و براي كار توصيه نميشن
يهتره يه بسته سيم بگيري
دوستان سلام
من میخام انشا الله اگه خدا بخاد یه گیتار الکتریک بگیرم میخاستم بدونم دلیل تفاوت قیمت این نوع گیتار چیه؟ یعنی مثلا اون 500 تونیش چه فرقی با 300 تومنیش داره؟
اگرم یه جنس خوب برند معروف تا 350 میشناسید معرفی کنید لطفا.
بابا همون اكوستيكست.الكتريك نگرفتمنقل قول:
به بلخره گيتار خريدي-چي خريدي؟
سيماي كه اول روي خودشن براي تستن و براي كار توصيه نميشن
يهتره يه بسته سيم بگيري
حالا سيم چي بگيرم؟؟؟؟
چنده؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کسی ویولن باز هستش؟
من خوشم اومده میخوام شروع کنم
ترکاشم گوش دادمم و دیدم
خیلی حال کردم
ولی آماتور آماتورم
در حدی که حتی یه ویولن رو از نزدیک ندیدم
درباره آموزشگاها و قیمتا اطلاعی دارید؟
یه سرچی تو تاپیک زدم قیمت معمولیاش 100 هستش به بالا
شاید به خاطر سیم ها باشهنقل قول:
یا کهنه ی یا جنسش خوب نیست:11:
نقل قول:
دوست عزیز
آغاز فراگیری این ساز خوش نغمه سخت نیست اما ادامه و پیشبرد نوازندگی این ساز بسیار مشکله
پشتکار زیادی میخواد و باید واقعا عاشق این ساز باشید ، در غیر این صورت ممکنه ازش بیزار بشید.
ساز های مشقی چینی از قیمت هایی حدود 70-80 هزار تومان شروع میشن .
برای آموشگاه هم خیلی راه پیش رو دارید که بستگی به بودجه ی شما داره:46:
موفق باشید:11:
خوب آموزشگاها تو چه رنجی هستن
من تو سرچی که تو گوگل داشتم یکی 2تا پیدا کردم
شهریه ماهانه 18هزارتومن ولی فقط 1 جلسه در هفته
آیا یه جلسه در هفته کافیه برای یادگیری ویولن؟
مکانهایی رو هم که میشه ساز رو خرید اگه میشه معرفی کنید
البته تو تاپیک گفته شده که برای خرید ساز به طور کلی با آشنا برید که نندازن چیزی رو بهمون،ولی خب کلا من دوروبرم هیچ کس نیست که با موسیقی آشنا باشه به این شکل که بخوام باش برای خرید ساز برم
تا اونجا که من می دونم همه کلاس های موسیقی یه روز تو هفته هست ، خود من هم الان 5-6 ساله می رم کلاس همون 1 روز تو هفته هست ...نقل قول:
آیا یه جلسه در هفته کافیه برای یادگیری ویولن؟
در مورد خرید ساز فکر کنم ساز های کارخونه ساز (غیر ایرانی) اونقدر ها نشه دقل بازی در آورد . البته در مورد سازهای ایرانی مثل تار و ... که سازهایی هستند که توسط دست ساخته می شن و شاید هیچ دو تا سازی مثل هم نباشند می شه به کسی که سر در نمیاره (به قول شما ) انداخت .
دوست عزیزنقل قول:
آموشگاه های درجه 1 هنری شهریه هایی بالاتر از 18 هزار تومان دارند.
معمولا کلاس های هنرستان روزانه هست و کلاس های آموزشگاه های هنر هفتگی
برای هنرجوهای کم سن و سال ارف و سازهای پایه 2 جلسه در هفته پیشنهاد میشه ، بعضی از دوستان هم کلاسهاشون رو 2 تایمه میگرین که این هم باعث میشه هر ماه 2 شهریه رو پرداخت کنند.
شهریه ها در تهران از ماهی 15 هزار تومان شروع میشه تا حدود 200 هزار تومان! (مستر کلاس ها)
شهریه ی هنر آموزان خانم و آقا هم مقداری متفاوته (البته همه جا و در مورد همه ی ساز ها اینطور نیست)
یک جلسه در هفته زیاد نیست اما کافیه :46:، به شرطی که حداقل روزی 1 ساعت تمرین با تمرکز کامل داشته باشید(برای ویلون 1 ساعت تمرین در روز خیلی خیلی کمه)
برای خرید ساز در تهران میتونید به خیابان جمهوری (تقاطع حافظ) و خیابان بهارستان مراجعه کنید.
خرید سازهای مشقی زیاد مشکل نیست ، اگر از برند های معتبر خرید کنید تقریبا صدای های یک شکلی خواهدی شنید اگر هم از برند های متفرقه خرید کنید با مقداری گوش دادن میتونید صدای بهتر رو تشخیص بدید.
برای ساز مشقی بیشتر از 200 هزار تومان هزینه نکنید ، اگر هم در خرید ساز شک دارید اون رو به هنرآموز یا استادتون محول کنید:20:
در هر حال گوش یک هنرآموز به صدا آشناتره ، هرچند درصدی برقیمت افزوده میشه:46:
میتویند یک ساز T.F ، Student یا 142 تهیه کنید ، چون اکثرا صداهای یک شکلی دارند و شکی بهشون نیست.
برند های دیگه مثل Renato ، Amati و ... هم سازهای خوبی دارند.(همه ی این ساز ها چینی هستند)
پرنغمه باشید
:11:
من حدود دو ماه هست كه شروع كردم و سازدهني مي زنم كلاس خصوصي مي رم و با كتاب آقاي پاك نژاد كار مي كنم
اول خواستم بپرسم به جز اين كلاس هاي خصوصي راه اساسي تري براي وارد شدن به دنياي موسيقي وجود داره؟ احساس مي كنم اين كلاس هاي خصوصي جاي پيشرفت نداره
دوم اينكه من عاشق سازهاي بادي هستم و خيلي دوست دارم بعد از اينكه سازدهني رو ياد گرفتم فلوت بزنم اصلا سازدهني رو ياد گرفتم تا شروعي باشه براي اينكه راحت تر سازهاي ديگه رو ياد بگيرم (البته خود سازدهني رو هم خيلي دوست دلرم)
الان كه به كتاب دوم آقاي پاك نژاد رسيدم استادم مي گه كه بهتره يه ساز خوب hohner بگيرم كه قيمتش حدود 140 هست خواستم بپرسم من كه در اصل مي خوام فلوت بزنم واجبه يه ساز دهني گرون قيمت بخرم و نمي تونم با همين ساز خودم كامل سازدهني رو ياد بگيرم؟؟؟
دوستان ببخشید برای اینکه فلامینگو بزنم قبلش باید کلاسیک کار بکنم ؟
ممنون
مركز سازدهني در ايران خانۀ سازدهنيه برو تو سايتنقل قول:
من حدود دو ماه هست كه شروع كردم و سازدهني مي زنم كلاس خصوصي مي رم و با كتاب آقاي پاك نژاد كار مي كنم
اول خواستم بپرسم به جز اين كلاس هاي خصوصي راه اساسي تري براي وارد شدن به دنياي موسيقي وجود داره؟ احساس مي كنم اين كلاس هاي خصوصي جاي پيشرفت نداره
کد:http://www.harmonicahome.com
كلا سازدهني ربطي به فلوت نداره اگه ميخواي سازدهني رو ادامه بدي بايد 1 ساز بهتر بگيري چون كتاب اول منصور پاكنژاد مال سازدهنيه ترمولو هست ولي كتاب دومش مال سازدهنيهاي دياتونيك و كروماتيكه كه صداشون با ترمولو تفاوت داره و البته خيلي هم گرونهنقل قول:
دوم اينكه من عاشق سازهاي بادي هستم و خيلي دوست دارم بعد از اينكه سازدهني رو ياد گرفتم فلوت بزنم اصلا سازدهني رو ياد گرفتم تا شروعي باشه براي اينكه راحت تر سازهاي ديگه رو ياد بگيرم (البته خود سازدهني رو هم خيلي دوست دلرم)
الان كه به كتاب دوم آقاي پاك نژاد رسيدم استادم مي گه كه بهتره يه ساز خوب hohner بگيرم كه قيمتش حدود 140 هست خواستم بپرسم من كه در اصل مي خوام فلوت بزنم واجبه يه ساز دهني گرون قيمت بخرم و نمي تونم با همين ساز خودم كامل سازدهني رو ياد بگيرم؟؟؟
براي مثال يه سازدهني ترمولوي HOHNER حدود 25 تا 30تومنه ولي كروماتيكش تا 600 تومن هم ميره
كلا براي ادامۀ سازدهني بايد 1 سازدهنيه خوب بگيري چون در نواختن سازدهنيه كروماتيك مسئلۀ كار با كيليد كنار ساز هم هست كه نميشه با ترمولو يادش گرفت
نقل قول:
سلام
گيتار داراي سبک هاي زيادي است که در ايران فقط سه سبک فلامينکو ، کلاسيک و موسيقي ايراني که اصطلاحا بهش پاپ گفته ميشه وجود داره که هيچ ربطي هم به يکديگه ندارن
اگر شما ميخواي فلامينکو کار کني نيازي نيست که اول کلاسيک ياد بگيري ولي بايد اول تئوري موسيقي رو ياد بگيري که با آهنگهاي ساده سبک کلاسيک يادت ميدن ولي بعد از اون کلا وارد تکنيکهاي فلامينکو ميشي که سواي موسيقي کلاسيکه
من حدود دو سال فلامينکو کار کردم ولي الآن به اين نتيجه رسيدم که اگر کلاسيک کار ميکردم جاي بيشتري براي پيشرفت داشتم چون سبک کلاسيک يه جورايي موسيقي بين الملليه که با همه سازها کار ميشه و ارزش موسيقيايي بيشتري داره ولي فلامينکو فقط سبک گيتار و چند تا ساز محلي اسپانيا به اضافه فلوته که ارزش موسيقياييش فقط براي خود نوازنده و گروه محدود فلامينکو کار ها شناخته شده هست . ضمنا موسيقي کلاسيک عامه پسند تر از فلامينکو هست و رابطه نزديکتري با موسيقي و طبع شرقي و ايراني داره .
اميدوارم که تونسته باشم در مورد سوالت کمکي کرده باشم
برقي مگه سبك حساب نميشه؟
نقل قول:
اگه منظورت گيتار الکتريک بود که سبک ملوديش تقريبا با گيتار کلاسيک و آکوستيک يکيه ولي گيتار بيس کلا سبکش فرق ميکنه
سبک نوازندگی گیتار الکتریک بر می گرده به استاید به نام این عرصه، مثل بی بی کینگ، جیمی هندریکس و یا جو ساتریانی...نقل قول:
برقي مگه سبك حساب نميشه؟
این ساز رو میشه در هر سبکی نواخت، اما از اون لحاظ، بیشتر در سبک های راک، متال، جز و ... استفاده میشه.
اهان
از اين لحاظ ميگين درسته
ممنون
توي سايت مركز سازدهني قبلا هم رفته بودمنقل قول:
زياد چيز جالبي توش نيست
ساز من ترمولو نيست سازمن كليد داره ولي golden cup چيني هست كه زياد به دردبخور نيست (با همين ساز هم فكر كنم بشه كتاب دوم رو كار كرد)
شما در مورد كلاس سوال پرسيدي منم ميگم ميتوني بري كلاس هاي خود خانۀسازدهني.وگر نه سايتش كه چرندهنقل قول:
توي سايت مركز سازدهني قبلا هم رفته بودم
زياد چيز جالبي توش نيست
با همون ميشه كتاب دوم رو هم تموم كردنقل قول:
ساز من ترمولو نيست سازمن كليد داره ولي golden cup چيني هست كه زياد به دردبخور نيست (با همين ساز هم فكر كنم بشه كتاب دوم رو كار كرد)
كتاب سوم هم كه اصلا ربطي به آموزش سازدهني نداره.آموزش هم نوازيه گيتار و سازدهنيه
ولي اگه ميخواي خوب سازدهني بزني برو 1 ساز خوب بگير تو نوازندگيه سازدهني ساز خيلي تاثير داره.
سلام دوستان
من 18 سالمه از موسيقي و ساز و نت هم تقريبا هيچي نميدونم.و به شدت علاقه به ياد گرفتن يه ساز دارم.ويولون هم خيلي دوست دارم.ميتونم خودم تو خونه ياد بگيرم؟اگه ميشه يكم توضيح بديد در مورد قيمت و اينكه چقدر طول ميكشه تا يكم را بيفتم
(اصلا ميشه تو اين سن ويولون ياد گرفت؟!!)
راستي:استعدادم خيلي زياده!
براي هيچزي دير نيست
يعني چي تو خونه ياد گرفت؟؟
يعني با كتاب و سي دي بدون استادنقل قول:
براي هيچزي دير نيست
يعني چي تو خونه ياد گرفت؟؟
در مورد اين ساز نميدونم ميشه يا نه
ولي داشته باشه بهتره
به خاطر این اعتماد به نفستون مطمئنا موفق خواهید شد.نقل قول:
چون از تئوری چیزی نمی دونید، توصیه می کنم یک کتاب بخونید. تا بفهمید نت چیه، ساز چیه، سل چیه، :46:
هیچ ربطی به سن نداره.
توی خونه راحت نیست ولی ممکنه.:20:
اگر این طوری بیشتر می پسندید، حتما کتب متنوعی داشته باشید و شدیدا توصیه میشه سی دی در کنارشون گوش داده بشه.
اگر در این راه وارد شدید و به این شیوه جلو رفتید اما احساس کردید که کند پیش می رید، ناامید نشید و به یک استاد مراجعه کنید.
چقدر طول می کشه:
اول چند تا کتاب بخونید. (تئوری موسیقی مصطفی کمال پور تراب توصیه میشه) . بستگی داره. شاید 1 هفته شاید 1 ماه طول بکشه. (سرسری نخونید که بعدا به ضررتون نشه)
بعد ساز رو بخرید (ساز مشقی) . وبعد از اون تا دو ماه باید با تکنیک های اولیه آرشه کشی-انگشت گذاری روی بالای دسته و ... آشنا بشید (در این زمینه دوستمون vioman می تونند کمک بزرگی بکنن.)
بعد هم بستگی داره چقدر پشتکار در تمارین داشته باشید و بعد از دو یا سه سال احتمالا بتونید خوشمزه بنوازید.
بعد هم دیگه هرچقدر بیشتر بنوازید، تکنیکتون بالا میره و ... طی چند سال میشید استاد:31:
به نظر من برای آموزش صحیح و اصولی موسیقی وجود یک معلم با تجربه به امر آموزش واقعا مهمه
به ویژه در سازی مثل ویولون که پرده بندی مشخصی هم نداره به نظرم معلم ضروریه
درسته که میشه توی خونه تمرین کرد و ساز رو یاد گرفت اما در بیشتر مواقع به خاطر سختی شروع کار و جا نیفتادن مبانی باعث دلسردی میشه
تجربه نشون میده با داشتن استعداد که خدا رو شکر شما استعداد خوبی دارید حتی با داشتن یه معلم معمولی میشه به سرعت پیشرفت کرد
و وقتی نت خوانی و ضربهای مختلف رو یاد گرفتید اگر از لحاظ رفتن به کلاس مشکل داشتید میتونید به تنهایی با تمرین و ممارست پیشرفت کنید
ساز برای شروع فکر کنم تا 150 تومن میشه یه ساز خوبی تهیه کرد
نیکی پناهتان:40:
سلام
میخواستم یه سه تار بخرم البته من تو شهرستان هستم یعنی ساوه ولی خوب راهی هم نیست تا تهران برایه خرید البته اینجا هم دارن اما نمیشه اعتماد کرد !
حالا میخوام بدونم یه سه تاره خوب معمولا تو چه رده قیمتی هست
میخوام بدونم بودجم میرسه یا نه لطفا خوبشو بگید اگر میدونید یعنی هم چوبه خوبی داشته باشه هم سیم های خوبی داشته باشه کلا برایه کسی که میخواد تازه شروع کنه خوب باشه دردسر ساز نباشه
تبریک میگم دوست عزیزنقل قول:
سه تار ساز بسیار شیرین و دلنوازی هست و نوای لطیف و زیبایی داره
اما برای تهیه سه تار خوب اگر آشنایی ندارید یا باید به آموزشگاه مراجعه کنید و از مربی انتخابیتون کمک بگیرید
یا باید یه سه تار از سازندگان معروف رو تهیه کنید که به نظرم برای شروع لازم نیست و باید هزینه زیادی متحمل بشید
یا بیاید تهران که ساز فروشی بیشتر داره و راحتتر میتونید خرید کنید
برای شروع با توجه به بودجه ای که دارید حدود 50 تا 150 تومن کافیه
سلام
من چند وقتی هست که گیتار سبک کلاسیک کار میکنم ولی تئوری موسیقی رو خیلی عمیق یاد ندارم
میخواستم یه کتاب بهم معرفی کنید واسه تئوری موسیقی...
تئوری موسیقی مصطفی کمال پورترابنقل قول:
تئوری بنیادین موسیقی پرویز منصوری
البته به نظر من تئوری بنیادین موسیقی کاملتر و با توضیحات بیشتر هست
نقل قول:
سلام
سه تار از 15 هزار تومن هست تا 1 میلیون تومن.
سه تار مشقی (برای شروع کار) 100 تومن بیشتر نباید خرج کرد.
خصوصیات ظاهری یک سه تار خوب:
نداشتن رنگ جلا روی چوب (یعنی برق نزنه). چون رنگ جلا صدا رو زایل می کنه.
ترک روی چوب نداشته باشه.
سیم سه تار انواع مختلف نداره. هر چیز بخرید درسته. فقط نگاه کنید خوردگی نداشته باشه که زود پاره میشه.
انحراف دسته رو دقت کنید. از هر زاویه ای که نگاه می کنید باید صاف باشه.
پرده ها رو چک کنید شل نباشه (همین زرد ها که در عرض دسته ردیف شدن) . اگه بود بگید فروشنده درست کنه.
گوشی ها (بالای دسته برای کوک) رو چک کنید راحت بلغزند. در عین حال محکم باشن. (منظورم اینه که سفت نباشند و یهو نچرخند)
سه تار هیچ دردسری نداره جز کوک کردن. که البته ساده ترین کوک کردن در تمام سازهای دنیا مال سه تار هست.
هیچ وقت با دست عرق کرده سه تار ننوازید.
توی جایی که نوسانات دمایی زیاد هست نگه ندارید.
اگر نمی نوازید در قاب یا کیف مخصوص قرارش بدید.
به صورت خوابیده روی زمین نگذارید (نمی خواهید که یکی بیاد لگد کنه؟)
خوب اینا دیگه مال بعد سه تار خریدنه...:31:
خیلی ممنون تیرداد جان اما خوب چون من هنوز نرفتم جایی برایه یاد گیری مربییی ندارم اگر لطف کنی جایی رو تو تهران میشناسی که من برم سراغش ممنون میشم جایی که بشه بهش اعتماد کرد وکلا سره آدم نره
از شما هم ممنون Leyth جان عالی توضیح دادی
فقط یه نفر بیاد بگه از کجای تهران بخرم از کی که قابل اعتماد باشه خیلی خوب میشه
بازم پیشاپیش ممنون
میشه بگین کتاب مال کدوم انتشاراته؟ و اگه لینک خرید اینترنتی شم داشته باشین خوبهنقل قول:
تئوری بنیادین موسیقی پرویز منصوری
گیتار الکترونیک خوب میشه تو150 200 تومن پیدا کرد؟
یادگیریش آسونه ؟!
یعنی باید یه چیزایی بلد باشی ؟
یا میشه هیچی بلد نبشای و بری بخری؟
نقل قول:
ممنون
انشالله قراره از مهر بعد از مشخص شدن دقیق کلاسای دانشگاهم برم کلاس
یه کلاس توی خیابان ششم نیروی هوایی توی پیروزی میرم
پسرخالم قبلا اونجا دف یادگرفته
3تا استاد ویولن مثل اینکه دارن
شهریشونم ماهی 25هزارتومن هستش و هفته ای 1جلسه
ساز برای خرید رو هم خودشون گفتن بعد ثبت نام معرفی میکنن و گفتن حدود 80-90تومن برای خرید ساز باید صرف بکنم
خوبو نميدونم چي معني كنم ولي براي شروع خوبهنقل قول:
فقط تمرين بايد داشته باشي
خودم كه اول چيزي بلد نبودم ولي بعدش ياد گرفتم
من اگه بخوام یه کیبورد خوب اصلآ ریتمش مهم نیست میخام ملودی قوی داشته باشه زیادم پول ندارم . اگه راهنمایی کنین ممنونم .
بالاخره یه نفر پیدا نشد بگه از کجا بخرم اگر فکر میکنید تلیغ میشه پیغام خصوصی بدید خوب
دمتون گرم
سلام من از گیتارالکتریک های بدنه توخالی خوشم میاد. می خواستم در مورد قیمتش و جایی که بشه بخرم اطلاعات کسب کنم(تهران).توی سایت ebay که رفتم قیمتا 1.2 میلیون بود.
ممنونم
برای شروع باید چیکار کرد ؟!نقل قول:
خوبو نميدونم چي معني كنم ولي براي شروع خوبه
فقط تمرين بايد داشته باشي
خودم كه اول چيزي بلد نبودم ولي بعدش ياد گرفتم
آموزشگاهی چیزی سراغ داری تو غرب تهران ؟!