خوبه اما شيشه هاش اصلا خوب درنيومده.:13:
Printable View
خوبه اما شيشه هاش اصلا خوب درنيومده.:13:
استیل کلی خوب شده ولی جزئیات رو .......نقل قول:
بعدشم چرا هر چی درست می کنی خودت میگی بده ...... بــــه این قشنگی
میدونم ... خودمم همچین احساسی دارم خیلی Flat شده :31:نقل قول:
برج میلاد آقا آرش خوفه فقط طبق گفته آقا محمد باید جزئیاتش بیشتر بشه. ( آرش با Line و Lath ساختیش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موتور هم حرکت زیباییه ! ( قبلا موتور نساخته بودید ؟ )
در مورد اون نکته که گفتید بعضی خانومها سوار ماشین میشن هنم خیلی راحت قابل درست شدنه دوستان
اون خانومهای توی خیابون جزئ خانوم خیابونی دسته بندی شده و راحت میشه با برنامه PedEditor این خصوصیتشون رو عوض کرد و جز خانومهای معمولیشون کرد.
خيلي خوب اين هم از اين:31:نقل قول:
سعی خودم رو میکنم!نقل قول:
شاید باورتون نشه ولی من این برج رو تو 10 دقیقه ساختم!
برای همین اصلا جزییات نداره!
خوب من تا به حال برج میلاد رو از نزدیک ندیدم چطوری جزییاتش رو طراحی کنم!؟:5:
دوستان من آماده ام .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا SunnyBuilder رو گرفتم.......خوب C-base که نیست ....تقریبا به چه زبانی رفته ؟
آیا آموزش ابتدایی ازش هست...من باید یه استارت بزنم تا موتورم گرم بشه.....و اصلا کدامین شما عزیزان تو این زمینه اید میخوام یکم از تجربیات استفاده کنم..
راستی مموری هکر واسیه چیه دیگه ؟ تشخیص نوع متغییر ها ؟و دستکاریشون ؟دوست دارم اگه بتونم تا قبل از ای که بشینم سفت بخونم برا کنکور...یه حالی به همه بدم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=nezamdoobarareh;1071517]( آرش با Line و Lath ساختیش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
quote]
نه فقط با bevel روش کار شده!
[QUOTE=آرش 3d;1072080]خوب با اون راحت تر نبودی ؟؟ :31:نقل قول:
یه خط رو کج و کولش میکنی و بعد میای با Lath حول یه محور چرخش میدی. :31:
چند صفحه قبل یکی از دوستان لینکهایی از سایتهای مربوطه گذاشته بود. به اونجا مرجعه کن.نقل قول:
دوستان من آماده ام ....
حالا SunnyBuilder رو گرفتم.......خوب C-base که نیست ....تقریبا به چه زبانی رفته ؟
آیا آموزش ابتدایی ازش هست...من باید یه استارت بزنم تا موتورم گرم بشه.....و اصلا کدامین شما عزیزان تو این زمینه اید میخوام یکم از تجربیات استفاده کنم..
راستی مموری هکر واسیه چیه دیگه ؟ تشخیص نوع متغییر ها ؟و دستکاریشون ؟دوست دارم اگه بتونم تا قبل از ای که بشینم سفت بخونم برا کنکور...یه حالی به همه بدم.......
خوب ...من فایل Data بازی رو باهاش باز کردم ...یه نگاه کلی انداختم....
به نظر آسون میرسه....متغیر ها , شرط ها , فرامین خارجی , خوب ...اولین چیزی که باید بهش ور برم چیه ؟ من عاشق حلاجیم ..فقط خیلی حرفه ای نباشه ها......میخوام خدمو بسنجم.....در ضمن آیا همه راه ها رو امتحان کردید برای فونت ها ؟ که بشه بجای همون انگلیسی ها فارسی نوشت ؟من یه راهی به نظرم رسید بدوندرست کردن عکس از فونت ....فقط یه چیزی ...کسی از دوستان با این برنامه کار کرده..توجه کنید دوباره تکرار می کنم..کدوم یک از اعضای گروه کارشون این برنامه هست ؟ تنها که نیستم؟ می دونم که نه....الان پیداشون میشه اساطید...
نه خير متاسفانه فقط خود شما هستيد.من بعضي از آموزشهاي خارجي رو دارم اما خيلي كامل نيست.نقل قول:
خودم هم يه كم بلدم(نه زياد)مثلا چطوري وضعيت هوا رو تغيير بدم ، لباس فرد رو عوض كنم،محل سيو در بازي بذارم و چند تا چيز كوچيك ديگه
آقا ما هم پز بدیم.
فتوشاپ ، فلش ، game maker ، 3D game studio , هک بازی ، پریمیر ، فتو ایمپکت ( اینو عمه ی منم بلده !) ، اکثر نرم افزارهای مولتی مدیا ، ویژوال بیسیک ، ادیت چند تا بازی ! ، اتوران سازی ، طراحی سایت ، میکس ، ICDL و ...
saeed_cpu_full کجاست ؟
dragon اسکن می کنی ؟؟ رشته گرافیک نیستی ؟؟
راست مي گه.كجاستنقل قول:
pas be in so al ha javab bede lotfanنقل قول:
1- shoma hameye tehran ro baladin ke mikhad tehran beshe
2- faghat map ro avaz mikonin
3- hajmesh cheghadar mishe
4- key tamoom mishe
5- tehran khoobe vali age ba shahre khareji makhloot she behtare be nazare man:10:
من همه ی اینارو بلدم ( البته همرو از من کپی گرفتی) +من مدرک ICDL8 از ایزایران دارمنقل قول:
ببخشید من جوابها رو میدم :31:نقل قول:
1 - همون جوری که شما عکس آواترتون هست از گوگل ارت میگیریم :31: بعدشم من منطقه 6 رو کلا حفظم
2- همه ی بازی رو عوض می کنیم در اصل کل انجین ساخت بازی میشه
3-به دلیل حجم بالای تکسچر و بعضی مدل ها بالای 7 سیدی ( 1 دی وی دی)
4- معلوم نیست
5- بازی توی شهر خارجی خیلی زیاده حالا یه بازیم که می خواد تهران بشه با خارجی مخلوط کنیم ؟؟؟؟؟:31:
سلام یه مدل درآوردم ببینید چه جوریه البته چون مریض هستم نتونستم زیاد روش کار کنم
فقط ببینید چه جوریه ؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من كه خيلي خوبه.:10:
خیلی عالیه
اینم خوبه
به نظرم اون اولین عکسی که یکی از دوستان گذاشته بود برای شخصیت اول عالی باشه
راستی برای فونت ها یه فکری به ذهنم رسید که تا فردا امتحان میکنم من که خیلی خوشبینم به احتمال زیاد درست میشه البته با کمک محمد و یکی از دوستان دیگه که اسشون رو نگفتن
آقا DragonBoy کارت خیلی عالیه. امیدوارم که هر چه زودتر خوب بشی.
من دارم روی ساخت شخصیت کار میکنم،فکر کنم کار ساختمون سازی رو فعلا فعلا ها نتونم انجام بدم. الان دارم یه سرباز صفر میشازم. ( لازم میشه ؟ )
این سرباز صفر رو میشه گذاشت جای اون زنه تویه بازی که اینهو همکار پلیسه و باتون تویه دستش میگیره.
تا فردا مدل سازی این کاراکتر تموم میشه و باید بشینم برای استخوان بندی و انیمیشن سازیش.
از دوستان خواهش دارم که یکیتون عکسهایی از سرباز صفر برای من پست بزنن که من بتونم به عنوان تکسچر ازشون استفاده کنم. ( خیلی خیلی لازممه !! )
خوب کاررو امروز شروع کردم....یه چیزی ....باید سعی کنم Mod بنویسم براش....حالا کسی از دوستان مدل سر شخصیت بازی رو که خود مدلش تغییر کرده باشه نداره ؟ یا بدن ؟ نه تکستچر اون ها ....مدل کلیش ...مثلا اندازه اش کوچکتر و بزرگتر باشه ..میخوام با کدها جایگزینش کنم....میدونم از کاراکتر های خودش میشه استفاده کرد میخوام فعلا اینطوری امتحان ...کنم....خوب فکر میکنم بشه یه جوری مشکل یونیکد رو حل کرد..راستی مشکل صدا که حل شد یکی از دوستان می گفت ...درسته ؟ هک شد یا هنوز دنبالشین ؟ ...
البته هر کسی میتونه هکش کنه....مهارت نمی خواد ...خوب بزار یه نسق کلی بکشیم از بچه ها .....به این میگن نسق کشی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
photoshop,flash,freehand,coreldraw,Premirer,dreamW eaver,c++,VB,Jscript,Qbasic,SQL,Mysql,PHP,3Dmax,3d game studio ,HACKING-Program_GMAE-و کلی دیگه ...باورتون نمیشه ..؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته تخصص بنده چیز دیگه ای هست و این طور که معلومه از بعضی از شما ها یک یا دوسال بزرگترم و کمترم اطلاعات دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مهم اینه که با شما همراه شدم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده هم محض اطلاع : مجتبی 17 ساله ...سال سوم رشته کامپیوتر......هیچ هم بلد نیستم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هیچی ندارم اگه باور نمیکنی بیا بگرد :31:نقل قول:
مسئول صدا منم و محض اطلاعتون باید بگم بعد از دو هفته از شروع کار گروه کار من تموم شد و فقط گذاشتم که شاید دوستان از بعضی از آهنگ ها خوششون نیاد و من بتونم عوض کنم بعد از تموم شدن یه آیمپورت میخواد همین
تا اونجایی که میدونم من زودتر از همه کارم تموم شد و الان روی کارای متفرقه هستم مثل پیدا کردن آدم های این کاره یا انمیشن ها افکتها و غیره.....
مثلا افکت اصلی بازی 3 مگ بود ولی من افکتهای خیلی طبیعیتری گذاشتم جاش و الان حجمش 11 مگه با نهایت کیفیت که دهن هر بیننده ای از دیدنش باز میمونه :31:
و مثلا خیابونهای طبیعی رو براش خودم از نو درست کردم که محیط ایران بخوره و درخت و سبزه و این چیزا رو هم از نوع های ایرانی گذاشتم و اگه الان بدم برای دانلود و برین تو قسمت جنگل های بازی اگه دهنتون باز نموند من خودکشی میکنم :31: :27:
یه خبر هم بدم دارم ماشینهای کربن رو برای بازی اکسپورت میکنم و میر محمد هم .... نه بزارین خودش کارش رو بزاره ولی میتونم بگم خیلی باحاله اگه میخواستین همچین چیزایی رو با این کیفیت طراحی کنین یه سال طول میکشید دستت طلا(این رو یکی از دوستان میگفت حضور ذهن ندارم که بهتون بگم کی بود که بهش گیر بدین :31:
من از فردا خیلی کمتر میام امتحاناتم از فردا شروع میشه تا 3 خرداد :41: :13:
اگه بیام فقط میام آموزش زدمودلر رو میزارم
اگه نومدم این چند مدت یه یادی هم از ما بکنین ثواب داره :31: :10: :11: :40:
بچه ها چرا persian-gta باز نمیشه؟:13:
قرار درستش کنن اشکال از سرویس دهندس قراره میر محمد بهشون بگهنقل قول:
بچه ها کارتون خیلی خوبه.آخر معلوم نشد که می فروشید؟
از کی پول تو قلک بندازم؟:31: :31:
خوب خوب خوب...........
بالاخره یکی یه چیز ساده نگفت ها ...بابا یه درخواست ساده بگید تا من ببینم میتونم با کدها انجام بدم...نایلامتی من باید خودمو تست کنم ها ....باید بتونم گلیم خودمو از آب بکشم بالا ولی فعلا باید یکی منو از آب بکشه بالا....
هنوز خيلي مونده.نقل قول:
شما يك مرحله ي خيي ساده درست كن.مثلا مي ره وچند نفر رو مي كشه.نقل قول:
خوب خوب خوب...........
بالاخره یکی یه چیز ساده نگفت ها ...بابا یه درخواست ساده بگید تا من ببینم میتونم با کدها انجام بدم...نایلامتی من باید خودمو تست کنم ها ....باید بتونم گلیم خودمو از آب بکشم بالا ولی فعلا باید یکی منو از آب بکشه بالا....
نقل قول:
بازی های قشنگ فیلمنامه های قدرتمندی دارن شما که خیلی دارید زحمت میکشید حیفه بازی بدون داستان و کیلویی پیش بره.
نمیشه که همین طوری الکی و تقلیدی واسه بازی مرحله درست کنید.
بازی باید یه داستان جذاب داشته باشه
(...البته اگه می خواید یه کار قوی و موندگار باشه)
مي دونم اما ايشون گفته بودند كه يه درخواست ساده بديم اون هم براي آزمايش.منظورت رو مي فهمم.:31:نقل قول:
سلام باز اومدم
از آقایون فیلم نامه نویسها می خوام آماری از فیلم نامه رو برای بفرستن تا بتونم شخصیتها رو بصورت لودینگ در بیارم در ضمن در مورد لوگوی بازی می خواستم بدونم خوبه یا باید عوضش کنیم چون باید توی لودینگها بکار بره
و در مورد عکس دیروز باید بگم زیاد خوب در نیومده بود و از تمام دوستانی که ابراز لطف کردن ممنونم :11:
نکنه عزیز من میخوای برات داستان بازی God father و Fear و ...... بنویسم؟:13:نقل قول:
من اول کارم ...صفر صفر...توجه نکردی شما؟ مردم چی میگن به خدا...:19:
در ضمن آقای GTA-PRO شما خودت که کلی وقته داری کار می کنی عزیز من تونستی این کارو بکنی...؟ من اولین کارمه ....در ضمن رفتم خیلی هم بهش ور رفتم ..ولی از اسکریپت های External استفاده می کنه لعنتی....به جز داخلی ها ...نمی دونم الان اونها کجان ؟
شدیدا به یه Help انگلیسی (و یا فارسی که مطمئنم نیست) احتیاج دارم از Sunnybuilder ...من حتی لباس هاشون و هوا و یه سری چیزا رو تغییر دادم ...تو بازی اعمال نمیشد...این برام مشکل ساز شد....نیاز به راهنما دارم..حتی انگلیسی و سریع ..:20:
در ضمن هیچ کدوم از حرفام ناراحت نشین ته دلم چیزی نبود ...من کلا جوشی ام...مردشور این اخلاقمو ببرند..:2:
دوستان این بازی قراره به بازار بیاد ؟
قیمتش چنده ؟؟
کی میاد ؟
چرا شماها اینقدر حول هستید ؟ یکم صبر داشته باشید ..مرحله اول که صداگزاری و ... بود تموم شد فکر می کنم..
مرحل کنونی مدل سازی و کلا گرافیک هست که هنوز تموم نشده ...و یه مرحله در آینده هست که طراحی مراحل و برنامه نویسی و ... اینها هست ....قیمت و این چیزا هنوز معین نشده ...فقط حجمش بین یک تا دو دی وی دی میشه ......
باید صبر کنید مدل 3 بعدی کراکتر ساخته بشه تا از روی مدل 3 بعدی نقاشی کنید!:8:نقل قول:
بله - x - xنقل قول:
در ضمن آقا littledemon پيغام حصوصيتون رو چك كنيد.
آرش جان چند نفر از برج ميلاد انتقاد كردند و گفتند كه خيلي ساده هست.مي توني يه كاريش بكني؟
آقایون من برنامه zmodeler رو دانلود کردم.هر کی باهاش کار میکنه یه کمکی بده ممنون میشم.
بعد در مورد ترجمه من در خدمتم....:46:
من الان سرم خیلی شلوغه چیکار کنم؟
امتحاناتم هم 1 هفته دیگه شروع میشه!
تازه الان هم که همش رو اینترنتم در حال دادن امتحانات معرفی هستم!
من این مدل رو تو 10 دقیقه طراحی کردم که در 10 دقیقه نمیشه بیشتر از این ازش انتظار داشت!
به امید خدا سعی میکنم بزودی مدل اصلی رو بسازم!:46: