بله ولی نه خیلی.من به بعضی ها میگم میگن هک چیه؟
Printable View
بله ولی نه خیلی.من به بعضی ها میگم میگن هک چیه؟
هنوز این مشکلت پا برجاست؟لوگش رو بگذار ...شاید مشکل از داریوری که ریختی بوده...از fs اگه بک اپ داری همون اورجینالش رو بریز که هیچی همون اصل خودش نمیشه(البته این نظر منه)نقل قول:
بله میگم خدمتت:نقل قول:
یه رایت اکریپت داریم که این واسه زمانی که بخواهیم از fs بک اپ بگیریم کاربرد داره تا اگه زمانی فرضا من امدم درایور صدا عوض کردم باهاش حال نکردم و خواستم همون اورجینالش رو بریزم به این بک اپی که قبلا گرفتم مراجعه کنم و دوباره همون اصلش رو رو گوشیم فلش کنم...یه دونه هم رایت gdfs داریم اگه خواستین اونم میگم چه کارایی داره
میدونم گفتی عجله داری اما اگه تونستی یه روز دیگه هم صبر کن من دارم با این برنامه ور میرو...تا فردا معلوم میشه...اخه میدونید تو ورزن 1.08 دکمه ی انلوک فعال شده..نقل قول:
همه میدونید اگه دفعهی اول خودمون بخواهیم سریال چنج کنیم 2 جا گیر میکنیم که نیاز به باکس داریم:
1-please wait که تا اخر خط نمیره و گیر میکنه که پچش ساخته شده تا این مشکلم حل شه..پس فقط یه مشکل میمونه
2-اگه رو پلیز ویتم گیر نکنیم قفل شبکس که نمیزاره گوشی بالا بیاد و مجبور میشیم از باکس استفاده کنیم...خوب تو این ورزن دکمه ی انلوک داره اگه با این دکمه بشه گوشی رو انلوک کرد دیگه به باکس نیازی نیست:8::5::20:
زیاد گفتی گل پسرنقل قول:
تو هم کم گفتی:31:نقل قول:
راستش من ندیدم جایی کمتر از 3 تومن بگیره
می دونم.. اینو قبلا هم بهم گفتی..اما خوب انموقع خوب بود که کار با فار اینقدر سخت بود که واسه یه کار معمولی باید 1000 تا پست به یکی که بلده بدی تا شاید مشکلت حل شه.....الان هر کسی اموزش رو بخونه بی شک فلش رو یاد میگیره..حالا ریزه کاریهاش میمونه که نیاز به کار بیشتر داره....مثل منی که تا حالا منو عوض نکرده بودم الان تازه دارم راه میوفتم:46:نقل قول:
قربون همگی....
شاد باشید:10:
gdfs هم لطف کن یه توضیح بده.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دستتون درد نکنه که نظر دادین
من منظورم این بود که الان تعداد زیادی نیستند که بلدن مثلا صدای گوشیشون رو ببرن بالا
حالا یکی بیاد تو google سرچ کنه افزایش صدا کار تمومه 500 تا سایت می یاره فردا هر کی از جاش بلند میشه
.....................
راستی یه سوال کسی می دونه محل درایور دوربین k800 کجاست چون 2 تا دوربین داره ادم نمی دونه کجا باید بزاره؟
راستی یه چیز می گم فکر نکنید می خواهم شما رو دلسرد کنم نه
اگر خدایی نکرده ic flash گوشیتون بسوزه مخصوصا در زمان های فلش اتفاق می فته
گوشی بدونه استفاده کامل می شه چون هر ای سی مخصوص یه گوشی که ماله گوشی های دیگه نمی خوره بهش
اونروز برای دوستم که موبایل فروشی داشتش و این کار رو 1.5 ساله بلده(افزایش صدا....)
یه گوشی اورده بود طرف می خئاسته فضای Sms گوشی w810 رو زیاد کنه زده بود ic رو سوزنده بود دوستم گوشیشو ازش 15 تومن اوراقی گرفت (باور کنید)
راستی داش مصطفی اگر اشنا داشته باشی یه اصلا نداشته باشی نباید بیشتر از 2 تومن بگیرن چون اصلا کار مهمی نیست همین برنامه Setool (البته اصلیش که رو باکس می دن ) یه محل داره بنام settings که دو تا علامت رو تیک می زنی و گوشی رو وصل می کنی بعد imei رو میدی
به بی سواد بدی عرض 1 دقیقه برات درست می کنه بی شوخی میگم
البته مشکل اینجاست که فعلا باکس می خواد
برا این گفتم فعلا چون با این سرعتی که هک گوشی داره پیش می ره فردا پس فردا می گن می بینی خودت می تونی با کابل گوشی گوشی رو ریجستر کنی
آخه من خودم 5تومن دادم.مصطفی خان به شما هم میگم!مثله اینکه بدجور رو...رفت!:13:نقل قول:
مسیر درایور دوربین :
ifs\settings\camera
خيلي ممنون مصطفي خان من هم يك روز ديگه هم صبرميكنم ببينم چي ميشه:11::11:
خيلي ممنون مصطفي خان من هم يك روز ديگه هم صبرميكنم ببينم چي ميشه خداوند شمارا خير دهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی دوست عزیز...متاسفانه جواب منفی:41:ه.....همچنان نیاز به باکس داریم این گزینه کارش تقریبا چیزه دیگه هست...:19:نقل قول:
شب همگی بخیر..صبح در خدمتم با بقیه جوابها
شاد بشاید:10:
اقا یه سوال اساسی:31:
با Setool میشه گوشیای چنجی که هنوز سریالشون اصل نشده رو دستکاری کرد؟
مثلا writepkg کرد؟
یا مشکل سریال پیدا میکنه؟
مشکلی پیدا نمیکنه.البته اگر هنوز سریال گوشیتونو اصلی نکردید برای بعضی از گوشیها پچ هست که میشه ارتباط بین GDFS و CID که عامل Pleas Wait هستند رو قطع میکنه و میشه از گوشی استفاده کرد.پس اگه گوشی هم فلش بشه میشه با پچ از Please Wait جلوگیر کرد.(البته بعضی گوشیها)
اگه با فار کار میکنی یک بار کلیه فایلهای آگوستیک(صدا) رو حذف کن.بعد درایور دوربین رو بریز و مجددا آگوستیک رو بریز.به احتمال زیاد مشکلت حل بشه.نقل قول:
سلام
به تمامی دوستان
آقا مصطفی و اقا ایمان
دستتون درد نکنه چند روز پیش مشکل حل شد یه بار کلا فلش زد درستشد
اونروز من این سوال رو پرسیدم چون ترسیدم ic ضعیف شده باشه اگر فلش کنم بسوزه حالا خر بیار باقالی بار کن
اقا به هر حال ممنون از وقتي كه برام گذاشتي ميرم سراغ باكس:41::46::11:نقل قول:
اگه امکان داره ادرس اون پچ رو بهم بده:11:نقل قول:
كسي ميتونه بگه چه جوري ميشه زبان فارسي رو به گوشي k800 اضافه كرد.
در مورد معنی کلمه می تونید به فهرست مطالب مراجعه کنید... و عنوانش رو گیر بیارید و پست مربوطه رو مطالعه کنید...در یک کلام به قول دوستمون gdfs رو انبار گوشی میدونن(چون کلیه تنظیمات سیستمی گوشی و ....در اینجا ذخیره میشه)نقل قول:
اینم لینک پست مورد نظر:
یا مثلا سریال گوشی در این قسمت در اینجا ذخیره میشه...کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1285198&postcount=369
به همین خاطر اوایل که این دکمه رو روی برنامه میدیدیم این امید شکل میگرفت که بشه با یک بک اپ از gdfs.. گوشی های سریال چنج هم مشکلشون حل بشه و اونها هم بتونن واسه بار اول خودشون فلش کنن و نیاز به باکس از بین بره.....
اصولا هم نیاز به بک اپ gdfs احساس نمیشه..منتها فرضا شما با اسکریپت های gdfs کار میکنیدو اونها رو اشتباه نصب میکنید....این باعث میشه gdfs اسیب ببینه و در نتیجه رفتار گوشیتون رو از حالت نرمال خارج کنه(گوشیتون غیر قابل استفاده شده)...اینجاست که برای برگردوندن رفتار گوشی به حال اولیه اش نیاز به بک اپش احساس میشه
توجه مهم:فقط و فقط میتونید از gdfs متعلق یه گوشی خودتون استفاده کنید...اینکه مثلا بگید من از بک اپ gdfs گوشی دوستم که اونم همین گوشی منو داره میتونم استفاده کنم..این غلطه و این کار نشدنیه...فقط بک اپ خودتون
read gdfs.......wirte gdfs
بعد از اینکه مدل گوشیمون رو انتخاب کردیم....به راحتی دکمهی read gdfs رو میزنیم و بقیه کارهای برنامه رو انجام میدیم...یک بک اپ ازش در پوشه ی برنامه ذخیره میشه...ضمن اینکه خودتونم میتونید ببینید که فرمتش bin هست
خوب حالا زمانی ریده که میخواهید از بک اپتون که پسوند bin هم داره استفاده کنید و اونو رو گوشیتون فلش کنید....این فایل بین رو در قسمت misc files قرار میدهید و دکمهی write gdfs رو میزنید و بقیه کارهای برنامه رو دنبال کنید
تو تاپیک پچ معرفی شدهنقل قول:
شرمنده عزیزم....گشتم اما چیزی یاد نگرفتم:13:اخه من همیشه از اف اسی استفاده میکنم که فارسی رو ساپورت کنه....شما هم اگه این کار رو میکردی کمتر دردسر میکشیدی...نقل قول:
اها این فایل پی دی اف اموزش برنامه ستول تو انجمن هست ..من ندارمش..شما دان کن ببین شاید تو اون دربارهی تغییر زبان گفته باشه
شاد باشید:10:
خوب از امروز روس مسیر هایی کار میکنیم که کمتر مورد بحث قرار گرفته...مثل حذف ir_tci یا مثلا حذف صدای شاتر دوربین و خیلی چیزهای دیگه
منتها چون من خودم اول با منو فلش و مسیرهاش کمی مشکل داشتم از منو شروع میکنیم
شما هم هر مسر جالبی رو دیدین حتما منو کمک کنید
با توجه به نوع فایل هایی که در فایل منوی مورد نظرتون دارید باید مسرهای مختلف و متعددی رو بسازید:
از یک فایل swf تشکیل شده باشه کافیه یک مسیر زیر رو ایجاد کنید:
اگه دیدید فایلهای png یا مثلا gif داشت این مسیر رو درست میکنید و کلیه فایل ها رو در این مسیر میریزید:کد:Tpa/preset/system/desktop/flash
اگه فایل menu.ml داشتید اون رو هم در مسیری همون فایلهای png , gif که بالا ذکر کردم بریزیدکد:Tpa/preset/system/menu/
اگه به فایل با پسوند thm برخوردید..اون فایل رو در این مسیر قرار بدید:
خوب دیگه اصلی ترین کار انجام شد حالا به راحتی می تونید منوی مورد نظر رو در گوشی تون فلش کنید و از گوشیتون بیشتر از قبل!لذت ببرید:10:کد:Tpa/user/theme/
دوربین ifs/settings/camera
فونت tpa/preset/system/fonts
تغییر استارت اپ tpa/preset/system/settings
تغییر فریم ها در دوربین
TPA\Preset\System\Multimedia\PE\CLIPARt
funlayer
frame
این سه تا فولدر اخری باید در PE باشند
البته مسیر فونت روی گوشیهای جدید وجود داره مثل K800. روی گوشهای قدیمی جواب نمیده.نقل قول:
سلام بچه هانقل قول:
تغییر استارت اپ tpa/preset/system/settings
تغییر فریم ها در دوربین
TPA\Preset\System\Multimedia\PE\CLIPARt
funlayer
frame
این سه تا فولدر اخری باید در PE باشند
من میخواستم آموزشش رو بذارم که داش بلستر گفت
حالا تا چند روز دیگه آموزشش رو میذارم (البته میدونم همتون میتونید بفهمید و درست کنید)
حالا اینم 2 تا به قول معروف لوگون اسکرین برای گوشیهای با رزولوشن تصویر 220*176 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://behrad-shaina.persiangig.com/Phone/Logon%20Screen/tpa1.zip
لینک دانلود :کد:http://behrad-shaina.persiangig.com/Phone/Logon%20Screen/tpa.zip
به نظر خودم اولی قشنگتر شده
آقا یکی نمیخواد به ما طریقه حذف کردن پچ رو بگه؟آخه این پچها رو چه جوری میشه حذف کرد؟
درضمن کسی میدونه چرا پچ سیگنال(آنتن) کار نمیکنه؟چیکار باید کرد؟
مصطفی جان شما هم نمیدونی؟
برای حذف پچ در Setool2lite مراحل نصب همون پچ رو دنبال کنید وقتی پیغام Prees YES to REMOVE patch,NO to APPLY داد Yes رو انتخاب کنید تا پچ حذف بشه.نقل قول:
پچ سیگنال آنتن کدومه؟
اگه منظورت rf_circuits_on_off هست این همون پچ آفلاینه یا Flight Mode هست.با انتخاب پروفایل Office گوشی شما دگیر هیچ سیگنالی رو ارسال/دریافت نمیکنه و گوشی تو شبکه خاموش میشه. اگر این نبود اسم پچ رو بزار شاید بتونم کمکت کنم.
مرسی ایمان جان.این پچ آفلاین رو لینک میدی؟نقل قول:
نه من این پچ رو میگم:
purple_signal_indicator_w810_r4ea031.vkp
سلام بچه ها
اینم یه چیز باحال که خودم ساختم
اسمش رو گذاشتم ویستا پک (البته فقط برای دبلو 810 هست چون منوی فلش داره)
راستش اول که گوشی میخاد بالا بیاد این تصویر هست (به جای آرم سونی اریکسون) :
بعد از روشن شدن گوشی این تصویر میاد که به جای همون دبلیو هست :
اینم عکس منو که این منو رو آقا مصطفی گل گذاشته بودن (البته بعد از روشن شدن باید منوی Windows Vista.thm رو روی گوشی ست کنید) :
وقتی هم که گوشی رو خاموش کردید این تصویر میاد :
البته صدای روشن شدن گوشی هم مثل ویندوز هست
خاموش شدن هم همینطور
حالا نصب کنید و حالی ببرید
تا یادم نرفته اینم لینک دانلود ویستا پک :
کد:http://behrad-shaina.persiangig.com/Phone/Vista%20Pack/Vista%20Pack.rar
از اینا برای k800 هم میاد؟
اینا رو خودم درست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینا برای k800 هم میاد؟
اگه وقت کنم واسه ک8000هم درست میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ک800 منوی فلش ساپورت نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همین باعث میشه برم دنبال منوهایی با آیکونهای ویستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی میتونم بقیه چیزا رو مثل دبلیو 810 درست کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادا بلستر اینم بخاطر تو :
واسه ک800 هست ولی منو و تم نداره
کد:http://behrad-shaina.persiangig.com/Phone/Vista%20Pack/Vista%20k800.rar
دمت گرم خیلی باهالی.داداش طریقه ساختنشو به ما هم یاد میدی؟نقل قول:
دست درد نکنه کارت درستنقل قول:
حتمآنقل قول:
دمت گرم خیلی باهالی.داداش طریقه ساختنشو به ما هم یاد میدی؟
ولی فعلآ نمیتونم
چون پی سی ام یه مشکلی داره ولی شاید بتونم تا پس فردا ردیفش کنم
البته خیلی راحته !!!!
مخلصم دادا بلستر(اگه میشه این اسمتو بگو ببینیم چیه انقدر نگیم بلستر)نقل قول:
دست درد نکنه کارت درست
نصبش کردی ؟؟؟؟
من محمدم.بهم میگن "ممد"
اره فقط صداش تغییر نکرد! اگه کیفیتش بالا بود جالب تر میشد
من خودم تست نکردمنقل قول:
من محمدم.بهم میگن "ممد"
اره فقط صداش تغییر نکرد! اگه کیفیتش بالا بود جالب تر میشد
ولی 100 % باید صداش هم عوض بشه
آره کیفیتش بده چون همون 176*220 رو ریسایز کردم و بزرگش کردم به همین خاطر پیکسلها بزرگ شدن و کیفیت پایین اومد
حالا اگه بیکار شدم یه جور دیگه درست میکنم
اینم یه استارت اپ دیگه که شبیه لینوکسه.
کد:http://blocker.persiangig.com/linux_by_peter_custom.rar
مرسی خیلی لطف میکنی!!!البته طریقه حذفشم بگو بی زحمت!!!:20:نقل قول:
داش R@r#m@n حله.دانلود کردم فهمیدم موضوع چیه نمیخواد زحمت بکشی!!!فقط اگه میشه بگو چه جئری و تو چه آدرسی باید قرار بگیره؟
ببخشید که من جواب دادم
tpa/preset/system/settings
خوب بعد 2-3 شبی امدم:10:
مرسی ایمان جان از پست های همیشه مفیدت...:10:نقل قول:
اوف اوف اوف چه کرده؟همه رو دیوانه کرده:31:شرمنده از منی که 3 شب پشت سرهم عروسی بودم نباید بیشتر از این انتظار داشته باشین:8: حالا دستا بالا!!!.....نقل قول:
مرسی دادشی جون:10: کارت درسته..الان که دیر وقته رسیدم...فردا انجامش میدم:20:
نقل قول:به قول یارو گفتنی.....نقل قول:
به جای ماهی ماهیگیری رو یاد بده
حرف دل منو زدی...:46:نقل قول:
فراموش نشه ها:20:نقل قول:
مرسی خیلی باهال بود...لذت میبریم:20:نقل قول:
ماشالله محمد ...فکر کنم همین جوری پیش بره همه ی کوچه پس کوچه های fs رو عین کف دستش یاد بگیره...خیلی خوب داری روش وقت میگذاری:20:نقل قول:
از پست های خوبت ممنونم:10:
قربون همگی...
شب بخیر:19::10:
حالا رو به دوربین همگی شعر بای بای رو بخونید!!!!!!!:31::31: