ممنون از شما :11:نقل قول:
مشكلم حل شد .يعني تونستم بدون سيم كارت گوشي رو بالا بيارم :27::10:
Printable View
ممنون از شما :11:نقل قول:
مشكلم حل شد .يعني تونستم بدون سيم كارت گوشي رو بالا بيارم :27::10:
سلام من گوشیم رو فلش کردم ولی وقتی بالا میاد subsidy password میخواد حالا چیکارش کنم تورو خدا راهنمائی کنید اعصابم رو به هم ریخته.
دوست عزیز شما از چه مانستر پکی استفاده کردی؟ و از کجا دانلود کردی توضیح بیشتری بدیننقل قول:
:41:سلام لطفا كمكم كنيد من تازه عضو شدم من يه گوشه v3x خريدم كاركرد داره اين گوشي هي هنگ ميكنه و مشكلش با فلشم حل نشد لطفا قبل از اينكه مجبور شم گوشو پس بدم كمكم كنيد
سلام..خوش اومدی عزیز.نقل قول:
خب .کجاها هنگ میکنه؟؟ خیلی زیاد یا؟؟؟
و اینکه خودتون فلشش کردین و درست نشده؟؟ یا؟!
خيلي هنگ ميكنه ساعتي يه بار همي جا هنگ ميكنه وقتي اهنگ پلي ميكنم وقتي يكي ميزنگه و....... يكي از دوستام كه تعميرات تخصصي ميره واسم فلشش كرد با موتو فون .:41:
سلام.دوست عزیز با برنامه ی RDS Lite و داشتن یه فایل فلش خودت میتونی تو 5 دقیقه گوشیت رو فلش کنی.اگه خیلینقل قول:
از لحاظ برنامه قاطی کرده با یه مانستر پک فلشش کن که هم فلش کرده باشی هم فلکس.
مطمئن باش هیچ کس بهتر از خودت وسواس و دقت روی فلش کردن گوشیت به خرج نمیده.
v3x یکم ممکنه اذیت کنه اوایل یا هر از گاهی فلش بخواد اما من تاحالا گوشی به خوش دستی این نداشتم.یادش بخیر.
خب منم پیشنهاد میکنم اول خودت یه بار فلشش کنی.راهنمایی خاستی در این مور در خدمتیم..نقل قول:
با سلام
آیا موتورولا V3i قابلیت Email gateway رو داره ؟
محبت کنید اساتید ما رو راهنمایی کنین.
سلام روشي هست که کلا ITAP رو از گوشي حذف کرد يعني هر جايي و تو هر نرم افزاري که بخواي چيزي بنويسي بطور پيشفرض Intery setup روي مثلا TAP english باشه. آخه مثلا توي مسيج وقتي entry setup رو ميذاري روي TAP english هميشه پيش فرض رو همين ميمونه ولي تو بعضي نرمافزارها مثلا notepad هر دفعه که ميخواي چيزي بنويسي همش پيش فرض روي ITAP ميره و بايد هر دفعه از entry setup گزينه TAP رو فعال کنم آقا ما اگه اصلا ITAP رو نخوايم بايد کي رو ببينيم !!!!!!!!
ممنون از لطفتون
دوست عزيز احتاجي نيست شما به Setup بري دكمه # همين كار رو ميكنه دوست عزيز در ضمن اگه گوشيه شما v3x هست اونو فارسي كن ديگه همه جا روي tap ميمونه بازم اگه مشكلي بود در خدمتمنقل قول:
سلام و خسته نباشيد خدمت حرفه ايهاي موتورولا.ذboot loader گوشي من خراب شده.گوشيمv3x.كسي ميتونه يه ايمج از بوت لودرش به من بده يا بگه كجا ميشه پيداش كرد؟
نه عزيز اينو خودم ميدونم ولي اين كار ربطي به چيزي كه من گفتم نداره . من گفتم كه تو بعضي نرم افزار ها وقتي ميخواي بنويسي پيش فرض ميره روي ITAP english ولي من ميخوام هميشه پيش فرضم TAP english باشه يه چيزي رو هم پيدا كردم كه براي كلا حذف كردن ITAP بايد در seem 0032_0001 در offset 0A بيت 6 رو uncheck كني ولي اينكار هم فايده اي نداشت و نميشه ITAP رو از گوشي حذف كرد. اين كار واسه v3i هست نه v3xنقل قول:
SEEM 0032_0001, offset 0A, bit 6 (unchecked)
نقل قول:
منظورت چیه خراب شده عزیز؟؟!!
دوست عزيز منم همچين مشكلي داشتم اما حالا ديگه درست شده البته از وقتي فارسيش كردم( گوشي v3x)نقل قول:
دوست عزيز منم همچين مشكلي داشتم اما حالا ديگه درست شده البته از وقتي فارسيش كردم( گوشي v3x) ولي دوست عزيز تا اون جايي كه من يادمه وقتي گوشي رو به اين حالت ميبردم همين جوري ميموندنقل قول:
اصلا بالا نمياد .با چه برنامه يي ميتونم كانكت بشم بدون اينكه گوشي بالا بياد.تو رو خدا بگيد چي كار كنم؟شده يه تيككه فلز بي مصرف.بوت لودرش هم كه خرابه .بال نمياد.
نقل قول:
برو به اینجا دوسته عزیز پستهایه 2 و 10 رو دقیق مطالعه کن و با دقت بش عمل کن اگر موفق نشدی باید بری
واسه test point .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=172240&page=2
سلام به همه
آقا این smartkey ( پایین دکمه های ولوم ) بعضی وقتا که در گوشی بسته است کار نمیکنه یا یا کند عکس العمل نشون میده صفحه خارجی رو یا دیر روشن میکنه یا اصلا روشن نمیکنه دریسته آهنگ گوش بدم دیر عکس العمل میده البته گفتم بعضی وقتا وقتی دربازه هیچ مشکلی نیست دکمه هم خراب نیست
البته 8 روز بعد فلش heartless
در مورده اين كه دير از خودش عكس العمل نشون ميده بايد بگم كه من تو چند مورد گوشي ديدم كه اين طوريه و يكم دير عمل ميكنه اين زياد جاي نگراني نداره اما در مورده اين كه عكس العمل نشون نميده : قبل از فلش هم اين طور بود؟ يا بعد از فلش اين جوري شده؟ شايد درست فلش نشده؟ البته با توجه به درز كنار دكمه ميشه گفت كه گرد زيرش رفته و اين مشكلو به وجود اورده؟نقل قول:
باسلام
آقا من این سئوالات را در مورد گوشی MOTOROLA V3i دارم ، ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید:
1- وقتی نرم افزار MOTOROLA PHONE TOOLS V3.28 رابر روی Wndows Vista ریختم، موبایل من را نشناخت ، بعد نرمافزار را از طریق برنامهupdate خودش به آخرین version تبدیل کردم (4.3.6) باز موبایل من را نمیسناسد ،موقع شناختن و نسب driver پیغام خطا میدهد.(چیزی به نام motorola modem میشناسد و بعد نمیتواند کامل نصبش کند) راه حل چیست؟
2 -موقع شناختن گوشی موبایل، چرا بحث modem میشود ، و واقعا modem روی کامپیوتر من را هم میشناسد و تست میکند ، چه ربطی بین برنامه موبایل با modem کامپیوتر وجود دارد؟
3-در خود سایت motorola ، برای نرم افزار روی خود گوش ، update وجود دارد ، من همیشه از این کار دوری کردم چون ترسیدم فارسی موبایل از بین برود ، آیا با update کردن موبایل به آخرین firmware (فکر کنم اصطلاحش همین باشد) پشتیبانی از فارسی موبایلم خراب نمی شود؟
با تشکر فراوان
حق با شماست مجتبی جان. یکمی این حالتو داره وقتی در بستست یکم بیشتر روش فشار بیار اینطوری بهترنقل قول:
جواب میگیری عزیز.
نقل قول:
ببین دوسته من در مورده درایورهایه ویستا باید بگم حتما فرق میکنه شما باید بری سراغه درایورهایه
مخصوصش.. اما این که گوشیه شما رو به صورته modem میشناسه..MOTOROLA PHONE TOOLS همینطوره
و دلیلش هم اینه که از گوشیت بتونی به عنوانه اتصال به اینترنت استفاده کنی.. که نمیدومنم تو ایران عملی
و به صرفه هستش!!
اما در مورده update گوشی.. همچین اتفاقی خواهد افتاد ولی با نصبه یه pack فارسی بازم مشکل حل میشه.
در آخر دوسته عزیز بگو شما این داریور رو برایه چه منظوری میخای؟؟
ممنون از پاسخ دوستان
اصلا بعد فلش heartless بعضی وقتا که درشو میبندم و باز می کنم کند عکس العمل نشون میده
راجع به ویستا هم من به دوستمون توصیه میکنم از xp استفاده کنه فعلا
نه به خاطر درایورها ویستا الان زیاد بدرد بخور نیست تا ویستا بخاد جا بیفته حداقل یه سالی طول میکشه همه جای دنیا حتی خود امریکا هم فعلا xp وین اصلیشونه
با تشکر از پاسختان Corvette
درایور را برای ویندوز vista میخوام دیگه .....
در مورد اینکه گفتید موبایل را به صورت modem میشناسد ، باید بگم اصلا من که توی ویندوز Vista هستم که موبایل من را نمیشناسد ، modem معمولی 56k که برای اینتر نت Dial-up استفاده میکنم و در کامپیوترم نصب است را میشناسد ، میخواستم ببینم چرا این کار را میکند ، نمیدانم کجا از modem استفاده میکند
اگر بخواهد به اینترنت وصل شود که من با ADSLهم وصل بوده ام، اگر میخواهد زنگ بزند که خود موبایل هست.
در مورد pack فارسی میتوانید بگویید از کدام سایت باید آن را بگیریم ، آیا مال خود Motorola است؟
با تشکر مجدد
خاهش عزیز..نقل قول:
همونطور گفتم اطلاعه کاملی از اینکه چرا گوشیرو به عنوانه مودم میشناسه ندارم!!
اما بقیه ی گوشیها هم همینطوره و مربوط به موتو نمیشه..
در مورده پکه فارسی خیر . باید بگم برایه خوده موتو نیست همینجا میریزن روش.. آدرسشرو پیدا میکنم و
میزارم..
اما منظورم رو بد رسوندم..منظورم این بود که بعد از نصبه این درایور ها قراره با گوشی چه کار کنید: فلش..
تغییراته سیستمی یا فقط دسترسی به حافظه؟؟
خب .فعلا این دوتا داشته باش . اولی برایه 32 بیت و دومی 64 بیت.
کد:http://www.7900novadrive.com/V3/file/32bit.zip
کد:http://www.7900novadrive.com/V3/file/64bit.zip
corvette عزیز اقا مسعود گل باید بگم اره عملی هست و خوب صرف نمیکنه این کارو انجام بدی در ضمن تو این کار از موبایل به جای خط تلفن استفاده میشه و عمل خواص دیگه ای انجام نمیده سرعت اینترنتم زیاد فرق نمیکنه با تلفن ثابت پس همون اینتر نت با استفاده از خط ثابت بهترهنقل قول:
نقل قول:
OOk .ممنون .آره درست میگی منم یه مطالبه پراکنده تو ذهنم بود.ممنون که کاملش کردی تورج جان..:12:
می خواهم با برنامهMotorola Phone Tool کار کنم.
خواهش میکنم مسعود جان قابلت رو نداشت:31::40::11:نقل قول:
دوست عزیز منم میدونم میخوای با نرم افزار کار کنی اما خوب بگو چیکار میخوای بکنی؟ اگه میخوای فایل ردو بدل کنی خوب بدون نصب درایور میشه این کارو کرد ولی خوب اگه قصد استفاده دیگه ای داری ( مثل ارسال sms,......) باید درایور رو گیر بیارینقل قول:
شاید لازم شود از SMS های روی موبایل backUpبگیرم ، دیگه میخواستم ببینم چه کار جالب دیگه ای میشود کرد ،
البته من Motorola Phone Tools 4.5 را دانلود کردم ، این ورژن مشکل من را حل کرد و در Vista موبایل را شناخت.
فقط موقع نصب یه 30 ، 40 بار ویندوز پیغام داد. (اختار برای نصب درایور ناشناخته)
خواستم با موبایل به اینترنت وصل شوم ، اول که میخواهی connection درست کنی ، 2 گزینه میدهد:
-GPRS
-GSM-data
سیم کارت من 0912 است بنابراین GPRS که ندارد ، دومین گزینه را انتخاب کردم و مثل وصل شدن با مودم معمولی شماره تلفن اینترنت هوشمند را بهش دادم پیش کد 021 و 09821 و 98+ را برای آن امتحان کردم هر دفعه که با این Connection که ساختم میخواهم وصل شوم این پیغام را میدهد:
The CSD Connection Could not be established,Make sure that you have subscribed to the data option
می گوید باید مشترک Data option باشیم.
من در موقع فلش کردم v3x شارژ باتری گوشیم تمام شد و گوشیم غیر قابل مصرف است لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز چیز زیاد مهمی نیست منم همچین مشکلی داشتم باطری با خود گوشی شارژ نمیشه باید با یک گوشی دیگه شارژش کنی و بعد عمل فلش رو انجام بدی:46::10:نقل قول:
2 را داری عزیز:نقل قول:
1. یه گوشیه دیگه گیر بیاری تا باطریتو باش شارژ کنی.
2. بدی تا برات با box فلش کنن.
سلام يه سوال داشتمactivation listدر tools به چه دردي ميخوره؟ اصلا كار ميكنه؟در ضمن كسي برنامه واسه زوم روي عكس سراغ داره
سلامنقل قول:
اول کاشکی مدله گوشیت رو میگفتی رفیق..
اما من در v3x همچین منویی ندیدم!!
اما در مورده سواله دومیت اگر سیستم عامله گوشیت unlock java permission رو داشته باشه با برنامه ی
XploreME تا حدی مشکله زون رویه تصاویر حل میشه.
v3x.سيتم عامل گوشي رو كجا نوشتند