اتفاقا اصلا نباید بگذارید کاملا خالی شه... بین 15 تا 20 درصد بزن به شارژ.نقل قول:
Printable View
اتفاقا اصلا نباید بگذارید کاملا خالی شه... بین 15 تا 20 درصد بزن به شارژ.نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام گوشی I8200 S3 mini VE بخرم . چطوری چک کنم که فروشنده دقیقا همین مدل رو بهم میفروشه یا نه ؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من s5 خریدم ولی دوتا مشکل باهوش دارم
اول اینکه نمی تونم تنظیم کنم که عکس های دوربین به طور مستقیم روی کارت حافظه ذخیره بشن نه روی حافظه گوشی
دوم اینکه هیچ فایل منیجری نمی تواند فایل های روی کارت حافظه تغییر بده. یعنی فایل ها رو نشون میده ولی امکان پاک کردن و تغییر در آنها وجود نداد
کسی میونه کمکم کنه؟
پیشاپیش تشکر میشه
سلام.دوستان میگید چجوری میتونم ساعت رو که وقتی صفحه خاموشه بازم نشون بده؟هر کاری میکنم فقط میاد رو صفحه هوم
سلام دوستان من گلکسی یانگ دارم
دنبال یه رام رسمی اندروید4 میگردم ... گوشیم روت شده هم هست... لطفا کمکم کنید.....رام بدون باگ:n16:
با سلام
در پرس و جوهایی که برای Note 3 Neo داشتم
تعدادی از مغازه های تبریز که بدون گارانتی یا گارانتی متفرقه می فروشن که به درد من نمی خوره.
یه عده هم با گارانتی مایکروتل و سامتل میدن که نمایندگی سامسونگ در ایران هست.
یکی از مغازه های معتبر نیز گفت با گارانتی خود سامسونگ می فروشن و گفت در ایران مایکروتل و سامتل و هرکی نماینده سامسونگ هست موظف هست خدمات بده و تفاوت این گارانتی اینه که در هر کجای دنیا ببری نمایندگی سامسونگ موظف به تعمیر هست و گارانتی جهانی سامسونگ را داره!!!
چه طور میشه در این مورد مطمئن شد؟ اصلا آیا چنین گارانتی در ایران هست یا نه؟
دوستان همین را توصیه میکنن و یا همون با مایکروتل بگیرم.
--------------
همچنین بهترین کارت حافظه برای Note3 Neo کدوم هست (که البته تو بازار موجود باشه با گارانتی)
تعریف Adata را شنیدم ولی نمی دونم کدوم سری را بخرم
سلام دوستان
بعد از دستکاری تنظیمات موبایلم ،اشکال در تغییر زبان نوشتاری از فارسی به انکلیسی و بالعکس ایجاد شده،در تنظیماتم زبان فارسی و انکلیسی را تیک زده ام ولی نمیدانم چرا زبان عوض نمی شود.حتی فلش روی گزینه فارسی به انگلیسی وجود دارد اما تغییر نمی کند.موبایل سامسونگ گلکسی s4
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
سلام دوستان
بعد از دستکاری تنظیمات موبایلم ،اشکال در تغییر زبان نوشتاری از فارسی به انکلیسی و بالعکس ایجاد شده،در تنظیماتم زبان فارسی و انکلیسی را تیک زده ام ولی نمیدانم چرا زبان عوض نمی شود.حتی فلش روی گزینه فارسی به انگلیسی وجود دارد اما تغییر نمی کند.موبایل سامسونگ گلکسی s4
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
از دوستان یه راهنمایی میخوام.1هفته میشه گوشی سامسونگ S3Neo گرفتم اهل بازی و این کارا نیستم زمانیکه وای فای گوشیو روشن میکنم به طرز وحشتناکی مصرف باطریم میره بالا و این در صورتیه که فقط وای فای روشنه و هیچ کاری انجام نمیدم یعنی حتی تو نت هم نمیچرخم کسی با چنین مشکلی برحورد داشته؟
واي فاي كلا خيلي مصرف مي كنه.نقل قول:
در همه گوشي ها اينگونه است.
مگر اينكه براي شما ديگه خيلي غير طبيعي باشه.
اينكه استفاده نكنيد هم مهم نيست.
به هر حال اون وصل است.
سلام
من 1 ماهی هستش galaxy s5 daram
جدیدا که دقت کردم وقتی گوشی رو تکونش میدی از پشتش صدای ریز لق لق میاد که نمایندگی مایکروتل میگه صدای لنز دوربین و تو این مدل گوشی ها یه چیز طبیعیه
دوستانی که s5 دارن میشه لطف کنن نظر بدن که گوشی اونا چطوره ؟؟؟ واقعا طبیعیه ؟؟؟؟:n13:
سلام.نگران نباش واسه منم همینجوریهنقل قول:
سلام
ممنون
چه جالب
واسه شما موقه ای هم که رو حالت دوربین هستین تکون بدین باز هم صدا میده؟؟
نه.وقتی دوربین فعاله صدا نمیدهنقل قول:
ممنون علتش رو میدونی ؟؟؟
به هر حال این یه ضعفه واسه این گوشی وشرکت سامسونگ
راستش نمیدونم.اینکه وقتی فعال میشه صدا نمیده نمیشه گفت عیبه.شاید ی جورایی معلقه یا همچین چیزی که وقتی دوربین فعال میشه قفل میشه.نمیدونم والا :n02:نقل قول:
سلام دوستان.
من برای همسرم S4 خریدم و به تازگی ویندوزم رو مجددا نصب کردم.XP الان که گوشی رو میزنم وصل نمیشه به pc یه پیغام میده که مشکل داره و نمیتونه متصل بشه.از چند نفر سوال کردم میگن درایورهای گوشی نصب نشده.ضمنا با Kies هم نتونستم وصل بشم.
لطفا راهنمائی بفرمائید. متشکرم.
kies 3 دارید یا kies 2.6 ?نقل قول:
من ویندوز 8.1 داشتم هرکاری کردم نصب نمیشد ولی وقتی نسخه جدیدتر ویندوز رو نصب کردم وصل شد.
احتمالا هم از آپدیت نبودن درایورها بوده هم ورژن usb
الانم تازه همگام سازی مخاطبین انجام نمیشه
سلام و ممنون از پاسخ شمانقل قول:
Kies3هست.
سحخت افزارم ضعیفه متاسفانه 7 هم نصب نشد چه برسه به 8:n02:
قبلا راحت وصل میشد به محض اتصال؟کامپیترم ویروسی شد مجبور به نصب مجدد شدم.
با سلام به شما عزیزان یه گوشی سامسونگ طرح اصلی سامسونگ اس فور برا پسرم گرفتم بد گوشی نیست چند ساله داره کار میکنه ولی به تازگی گوشیرو فلش کردم و حالا جیپی اس و موقعیت یابش از کار افتاده از عزیزانی که میتونن راهی پیشنهاد بدن ممنون میشم
سلام
گوشی نوت 3 موقعی که زنگ میخوره بطور خودکار وصل میشه و پاسخگوئی میکنه...انگار من گوشی رو برداشته ام...!! چیکار کنم زنگ بخوره ولی خود به خود جواب نده..؟؟
سلام دوستان
یه گوشی سامسونگ گالکسی S duos دارم که قبلا از اینترنت لپتاپ بصورت وایرلس استفاده میکردم
اینترنت لپ تاپ رو با نرم افزار connectify با وایرلس شِیر میکردم و رو گوشی استفاده میکردم
ولی الان ویندوز 8 نصب کردم (قبلا ویندوز7 بود) به همین دلیل دیگه این نرم افزار جواب نمیده! حتی بقیه نرم افزر ها از جمله my public wifi و virtual router رو هم تست کردم ولی جواب نداد! با کابل هم که گوشی رو به لپ تاپ وصل میکنم فقط میشه فیلم و عکس انتقال داد (نرم افزار kies)
حالا راه حل این مشکل چیه؟ اینترنت لپتاپ شبکه هست که میخوام برای گوشی بصورت وایرلس استفاده کنم یا گوشی رو با کابل به لپتاپ وصل کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
پیشاپیش ممنون
سلام.بعد از روت کردن گلکسی اس 5 دیگه screen mirroring کار نمیکنه و میگه hardware issuse .ممکنه از روت کردن باشه یا دلیلش چیز دیگه ایه؟با نرم افزار دیگه نمیشه اینکارو کرد؟
دوستان من قراره امروز نوت 3 بگیرم.
گارانتی سامتل را حدود 40 تومن ارزونتر از مایکروتل پیدا کردم، میدونم هر دو نماینده سامسونگ هستند ولی تفاوتش اینه که مایکروتل دو مرکز خدمات داره تبریز ولی سامتل نداره و میگه اگه مکلی باشه باید پست کنی تهران.
به نظرتون کدوم ارزش داره، 40 تومن بیشتر مایکروتل و یا فرقی نمیکنه.
فقط اگه دوستان بتونن زودتر جواب بدن ممنون میشم چون چند ساعت بعد میرم بگیرم (ظهر داشتم تحقیق میکردم)
سلامنقل قول:
در لین قسمت : setting > call> Accessory settings> تیک گزینه Automatic Answering رو بردارید .
سلامنقل قول:
آموزش کامل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقت پیش بطور ناگهانی محتویات فولدر کمرا از گوشی Ace 3 و تبلت Tab 3 (هشت اینچ) پاک شدن !
حالا نمیدونم علت اینکه تقریبا هر دو همزمان پاک شدن چی بوده ! (خودم احتمال میدم وجود یک برنامه مشترک در دو دستگاه باعث ایجاد اختلال و در نهایت هم منجر به پاک شدن محتویات فولدر کمرا هر دو دستگاه شده)
نظر سایر دوستان چیه ؟
ضمنا راه حلی برای برگرداندن محتویات پاک شده وجود داره ؟ (چون شامل عکس ها و ویدئو هایی بوده که با خود دستگاها گرفته شده بوده)
برای ریکاوری چه برنامه ای رو پیشنهاد میدید که بیشترین مقدار فایل های از دست رفته رو برگردونه ؟ (برنامه اندروید کار ساز تره یا کامپیوتر و اتصال دستگاا به کامپیوتر ؟)
درود.
پدرم یک گوشی قدیمی سامسونگ دارد ولی یک ایرادی دارد که sms های شخصی گاهی نمیرسد و sms های شرکتی مثل تبلیغات و یا sms های بانکی نصفه و شکسته میرسد.
آیا می دانید راه حل درست شدن این مشکل چیست؟
با سپاس.
سلام
گوشی اس 3 خود به خود خاموش میشه و روی صفحه مشکی که گوشی میخواد روشن بشه میمونه و دوباره همون صفحه میاد ومیره که اسم گوشی ومدلش رو زده با کلنجار رفتن به هر حال گاهی اوقات روشن میشه.2ماه پیش اینجوری شد ریست فکتوری کردم درست شد تا چند روز پیش که اینجوری شد دوباره دوبار هم ریست کردم اما جواب نداد.خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید:n16:
سلام دوستان کسی از قیمت galaxy note 3 neo خبر داره ؟
sm-n7505
مدل 16 گیگ
گوشی هدیه بهم دادن میخوام بفروشم قیمتشو ندارم. ممنون
-----------------
ممنون از راهنمایی. اخه این مدلی که من دارم گارانتی نداره. من الان . یه سوال دیگه هم که دارم اینه که نمیدونم سی پی یو مدل اگزینوسه و کوالکام .نقل قول:
سلام دوستان
گوشی اس 4 رو با برنامه cf-root روت کردم
الان وارد سوپر یوزر که میشم میگه باینری های سوپر یوزر احتیاج به بروز رسانی داره از تو بازار supersu رو اپدیت کردم باز همین پیغامو میده باید چیکار کنم
ارسال شده از SM-N900 با استفاده از تپاتالک 2
سلام دوستان
گوشی اس 4 رو با برنامه cf-root روت کردم
الان وارد سوپر یوزر که میشم میگه باینری های سوپر یوزر احتیاج به بروز رسانی داره از تو بازار supersu رو اپدیت کردم باز همین پیغامو میده باید چیکار کنم
ارسال شده از SM-N900 با استفاده از تپاتالک 2
چطوری میشه دفتر تلفن رو به گوشی دیگر منتقل کرد؟
سلام.من گوشی سامسونگ galaxy gt-s5660 دارم که امروز اندرویدشو آپدیت کردم.ولی آیکن دوربین و مدیریت فایل های شخصی نیستش.:n34::n03:
لطفا کمکم کنید.ممنون
درود دوستان.
s3 neo تک سیم دست دوم چند فروش میره؟
یعنی بخوای بفروشی چند میخرن؟ گوشی تر و تمیز است.
- - - Updated - - -
درود دوستان.
s3 neo تک سیم دست دوم چند فروش میره؟
یعنی بخوای بفروشی چند میخرن؟ گوشی تر و تمیز است.
باسلام .من مشکلی برام پیش اومده.داشتم با گوشی کار میکردم که دستم رفت رو گزینه بلاک و یکی از کانتکتام بلاک شد ؛بعد نمیدونستم چطور از بلاک خارجش کنم کانتکت رو دیلیت کردم و دوباره اضافش کردم حالا دیگه گزینه بلاک رو ک میزنم تیکی ک نشون میده بلاک شده ؛کمرنگ شده و برداشته نمیشه :n28: گوشیم کوربی 2 هست.
میشه کمکم:37::37: کنید؟