دوست عزيز ميدونين چند نوع mp3 پلير تو بازار هست اگر قرار باشه قيمت همه رو بزاريم كه غير ممكن هست تاپيكنقل قول:
به باد ميره اگر شما قصد خريد پلير دارين انتظارات و ميزان پولي رو كه دارين بگين تا من يا دوستان ديگر بهترين پلير رو
به شما معرفي كنن:46:
Printable View
دوست عزيز ميدونين چند نوع mp3 پلير تو بازار هست اگر قرار باشه قيمت همه رو بزاريم كه غير ممكن هست تاپيكنقل قول:
به باد ميره اگر شما قصد خريد پلير دارين انتظارات و ميزان پولي رو كه دارين بگين تا من يا دوستان ديگر بهترين پلير رو
به شما معرفي كنن:46:
با عرض پوزش . پست اشتباه
سلام...
من این تا÷یک رو کامل خوندم...و یه سری سوال ارم:
1)توی کاتالوگ mp3player های سونی نوشته از فرمت ام ÷ی تری سا÷ورت میکنه .÷س چرا دیگه باید کانورتش کرد؟
2)اگه بخایم فقط از ام ÷ی تری ÷لیر خروجی اس÷یکر بگیریم براش مشکلی ÷یش میاد؟
(سیستم خودم نیست---شرمنده فارسیش مشکل داره)
منظورش اون فرمتهایی هست که برنامه کانورترش ساپورت میکنه.نقل قول:
دوست عزيز من اين كار ت حالا چند بار انجام دادم وتا حالا مشكلي نداشتم ولي چه اسپيكري پيشنهاد ميكنم حتما منبع تغذيه ي جدا گونه داشته باشه چون در غير اينصورت فكر كنم اتفاق بدي بيفته .نقل قول:
اره همين اسپيكر هاي مال پي سي كه سه تيكه هستن .نقل قول:
ولی اونارو که نمیشه جابه جا کرد و دردسر دارن و برای مسافرت جم و جور نیستن
سلام...نظرتون در مورد iriver Clix چیه؟ خصوصا نسل دوم که از نظر طراحی به نظر من خیلی عالی هست...در واقع من مجذوب ظاهر و زیبایی Menu هاش شدم تا اینکه بخوام به کیفیت صداش اهمیت بدم...می دونم که کیفیت صدای خیلی عالی نداره ولی می خوام ببینم که اگه بگیرم ضد حال می خورم؟ یا اینکه کیفیت صداش در حد قابل قبوله فقط به پای Ipod و امثال اون نمیرسه؟
من هنوز یه پلیر ایده ال رو پیدا نکردم....Ipod گرونه...Vplus انقد امکانات تو اون یه ذره گذاشتن که همش هنگ می کنه...Cowon هم منوهاشو خوشم نمی آد...فعلا نظرم رو Clix هست.نظر شما چیه؟
iRiver clix بخرم یا COWON iAUDIO?چه مدلی(قیمت 120 تا 180)
لطفا" مدل دقیق و مشخصات رو بنویسید.(عکس هم بزارید بد نیست)
با تشکر:46:
سلام
یه مودل ipod می خوام (حتما ipod) که قیمتش تا 100 تومن باشه و تصویر رو پخش کنه و ظاهر مناسبی داشته باشه حافظه هم تا 1 گیگ باشه(البته اگه کارت mmc یا sd بخوره خیلی خیلی خیلی بهتره)