براي KIS و KAV ورژن 2009 هم ميشه استفاده كرد ؟نقل قول:
Printable View
براي KIS و KAV ورژن 2009 هم ميشه استفاده كرد ؟نقل قول:
معرفی کرک و سریال در اینجا
لطفا رعایت کنید و این بحث رو اینجا ادامه ندهیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=19531&page=211
سلام
من از 7 به 2009 آپگرید کردم ولی یه مشکل اساسی دارم
اون هم این که جلوی دانلودم با IDM رو گرفته و حتی با اجازه دادن کامل در بحش rules هم مشکل حل نشد
چکار کنم ؟
برنامه IDM رو ببینید در بخش TRUST هست اگر نیست به این بخش منتقلش کنید به روش زیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آموزشی که به صورت pdf گذاشتید در مورد تنظیمات آپدیت فقط به این موضوع اشاره کردید که قبلا توضیح دادید. لطفا لینک توضیحات قبلی درباره تنظیمات آپدیت رو در اینجا قرار بدید.
سوال بعدیم این هست که تنظیماتی رو که گفته بودید انجام دادم وچون سیستمم تقریبا قوی هست ( cpu دو هسته ای 6750 و 2 گیگ رم )جاهایی رو که برای سیستمهای قوی گفته بودید روی بالاترین درجه باشه به همون صورت عمل کردم.
دو سه روز اول مشکلی نداشتم ولی در حال حاضر بعضی وقتا روی فایر فاکس(ورژن 3 ) یک گیری ایجاد میشه و چند ثانیه طول میکشه تا از مرورگر بتونم استفاده کنم . میخواستم علت رو بدونم؟ آیا مربوط به کاسپر هست و یا مشکل از فایر فاکس هست؟؟؟
ممنون
با سلام.من قبلا از ورژنهای 6و7 کسپر استفاده می کردم.بسیار هم عالی بود.
اما الان که ورژن 2009 (Anti virus) رو نصب کردم یه مشکلی دارم و اون اینه که هر بار که میذارم آپدیت کامل میشه و ریست می کنم بعد از مدتی که میگذره و دوباره نیاز به آپدیت هست حدود 10Mb رو باید دانلود کنه که در ورژنهای قبلی شاید 1 تا 2 مگابایت بود.
مشکل از کجاست؟
سلام
من موقع نصب kis 2009 فایروال ویندوز رو خاموش نکردم . حاله میشه این کاررو انجام بدم. من فکر میکردم فایوروال کاسپر اتومات به جای فایروال ویندوز میشینه .
آپديت هاي كسپر رو ميشه از روي يه سيستم ديگه كپي كرد به طوري كه ديگه كسپر تو سيستم ديگه احتياج به آپديت نداشته باشه ؟
مثل Nod32 ؟
بله اين کار امکان پذير هست، آموزش زير رو دريافت کنيد روش آپديت دستی به طور کامل توضيح داده شده است:نقل قول:
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Amoozesh/Learn_Update_Kaspersky.zip
به ما جواب نمیدیدنقل قول: