داش صديق راه افتاديا :wink:
Printable View
داش صديق راه افتاديا :wink:
شرمنده بچز smsاز این مدل اشکال داره اگر داره شرمنده
زیاد دارم ولی یه کم +18 هست
نباید می گذاشتم بری جات اینجا خیلی خالیه ...بوی عطرت نمیاد حس بدی دارم چون فکر می کنم همش تقصیر من بود آره نباید "سیفون" رو می کشیدم
هر جا که هستی لطفا" از این ساعت به بعد بیرون نرو چون خیلی دوستت دارم نمی خوام از دستت بدم آخه الان زمان جمع آوری زبالست....
عذر می خوام این دیگه فارسی نشد امیدوارم زیاد تا حالا تکراری نبوده باشه
a new wife has 3 qualities:economist in kitchen,,artist at home,devil inbed. after a few years she is artist in kitchen ,devil at home& economist in bed
درد عشقی کشیده ام که مپرس....زهره ماری چشیده ام که مپرس / گشته ام در جهان و آخر کار ....عنتری برگزیده ام که مپرس
عشق یعنی علاقه ....نه کف گیر و ملاقه ../دوستت دارم یه عالمه...اندازه یه قابلمه
این هم فارسی نشد شرمنده ولی جالب بود ...
my eye,s -- miss u my lip,s -- kiss u my feel,s -- love u my hand -- need u my mind -- call u my heart -- jast 4u my life -- is u..i,ll die without u
اینم دیگه .......
this cat,is cat,a cat,good cat,way cat, to cat ,keep cat,a cat ,person cat ,busy cat., for cat ,20 cat,second cat,!!!!! (now read it agin without cat)
پیشی پیشی ملوسم می خوام تو رو ببوسم .مامانم نمی زاره .. خدایا این چه کاره؟ بیا با هم بازی کنیم مامانمو راضی کنیم...
تولدت مبارک. ها !؟...ببخشید پیوندتان......نه یعنی برد غرور آفرین تیم.....نه چیز...! ماه مبارک رمضان.......نه اصلا" ولش کن خودت خوبی..؟
سلام من هفته دیگه ازدواج می کنم ...لطفا" هدیه مدیه نیار فقط یه کسی رو بیار که من باهاش ازدواج کنم....