اخرین عکس اب و هوایی (از گوگل ارث) از ایران
ابر ها در شمال غرب کشور دیده می شوند که به مرکز کشور حرکت میکند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اخرین عکس اب و هوایی (از گوگل ارث) از ایران
ابر ها در شمال غرب کشور دیده می شوند که به مرکز کشور حرکت میکند
من سه تا مشکل با گوگل ارث دارم:
1- اول اینکه چطور میتونم عکس یه جائی که دلم می خواد رو خودم آپلود کنم مثلا می خوام دانشگاهمو تو گوگل ارث مشخص و یه عکس ازش بذارم.
2- چطور میتونم تو نسخه قدیمی وقتی یه قسمت هائی از نقشه رو تو قسمت my place مشخص کردم رو به ورژن جدید یا به کامپیوتر دیگه انتقال بدم؟
3- چرا تو ورژن جدید نسخه 6.2.0.5905 عکس های توی گوگل مپ رو نمی شه دید و باز نمی شه ؟ البته عکس های 360 باز می شه ولی عکس های معمولی باز نمیشه.
در مورد این سوال شما باید تو سایت Panoramio.com عضو بشید و عکساتونو اونجا آپلود کنین که این سایت ف.ی.ل.تره متاسفانه.نقل قول:
اگر شما میخواهید محل دانشگاهتون رو به صورت سه بعدی درست کنید و در گوگل ارث قرار بدید تو تاپیک اعلام کنید تا بهتون اموزش بدم.نقل قول:
اما اگه فقط می خواید عکس بزارید دوستمون درست میگه و باید عضو سایت پانورامیو باشد و عکس هاتون رو اپلود کنید البته این سایت به طور کامل فیلتر نیست اما لینک قسمتی که باید شما عکس هاتون رو اپلود کنید فیلتره و عملا امکان اپلود وجود نداره
جواب قسمت دوم و سوم رو نمیتونید راهنمائیم کنید؟نقل قول:
چطور میشه عکسهای 360 درجه گوگل ارت را دانلود کرد؟
به بعضی از این عکسها خیلی نیاز دارم.
در سایت 360 برید این عکس ها هست اما 360 درجه نیست و یک پانورمای معمولیهنقل قول:
اما در خود گوگل ارث میتونید در هر جایی هستید با استفاده از خود برنامه عکس بگیرید.
فایل >>> ذخیره >>> ذخیره تصویر
سلام
من یه مشکلی دارم که نمیتونم عکسها رو در گوگل ارث ببینم
هر چی سرچ کردم راهی پیدا نکردم
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام
من یه مشکلی دارم که نمیتونم عکسها رو در گوگل ارث ببینم
هر چی سرچ کردم راهی پیدا نکردم
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
با عرض سلام خدمت دوستان
دوستان كسي ميدونه چطوري ميتونم از كش گوگل ارث خودم روي كامپيوتر هاي ديگه استفاده كنم .
يعني با استفاده از كش نرم افزار خودم روي يك كامپيوتر ديگه بدون اينكه به اينترنت وصل بشه استفاده كنم.