آره خيليم هنگ ميكنه!ولي چيزاي ديگه اي داره مثل دوربين يا صدا كه اصلا هنگش به چشم نمياد!نقل قول:
Printable View
آره خيليم هنگ ميكنه!ولي چيزاي ديگه اي داره مثل دوربين يا صدا كه اصلا هنگش به چشم نمياد!نقل قول:
قيمت music edition چنده اونوقت ؟
فكر كنم 540 بايد باشهنقل قول:
لطفا راهنمايي كنيد براي پيدا كردن product code براي ان91 به كدام سايت بايد مراجعه كنم تااين كد رو عوض كنم و كلا يه راهنمايي جامع در مورد nss بكنيد(يعني به كدام قسمتها بايد برم و چه مواردي رو بايد رعايت كنم.)
الان گويا بينn73 و n73 me از لحاظ قيمت حدود 50 هزار تومنه
حالا دقيقاً توي بستة n73 ME چيا هست ؟
مثلاً ميگن يه رم 2 گيگابايت هست و يه هدفـون خوب
ميخواسم مشخصات حدودي ِ اين رم و هدفونش رو اگه كسي داره، بده به من
كه ببينم ارزش داره 50 چوق اضافهتر بديم يا نه ؟
من اگه يه n73 بگيرم، قطعاً يه رم 2 گيگ ميندازم تنگش !
به صرفهتره كه برم سراغ n73 معمولي يه سراغ music Edition ش ؟؟؟
دوست عزيز معموليشو بخر. و بخود 50 هزار تومانتو ننداز دور يه معمولي و يه رم 2 گيگ كه 14 تومان هست من خريدم 1 گيگ هم 7 تومان بخر بنداز حالشو ببر...
سهیل جان من اینو دانلود کردم چه جوری بریزم رو گوشینقل قول:
من( 0537289)این را در product codeنقل قول:
وارد میکنمدکمه write رو هم میزنم ولی وقتی nss بازه nsuگوشیمو نمیشناسه
وقتی هم کهnss رومیبندم گوشیمو n73 معمولی میشناسه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام خرخون جان!نقل قول:
مشکلی نداره وقتی آپگریت کردی گوشیت تبدیل به n73 music edition میشه.
در ضمن من وقتی گوشیه آپگریت شده رو با معمولی مقایسه کردم فقط دو-سه تا تفاوت کوچیک دیدم:
1.اضافه شدن 2تا تم نه چندان زیبا.
2.تغییر music player و ایجاد قسمتی به نام audio setting که 3 امکهن جدید رو به شما میده.
ba salam khedmate agha soheil.man ozve jadide linke shoma hastam.vaghean be shoma tabrik migam az inke ba in karetun bacheharo rahnamayi mikonid.man chanta soal dar murede upgrate kardane gushim ke N73 hast pish umade ke mikhastam az shoma beporsam
hamuntori ke shoma gofte budin man be site ha raftam vali faghat 2 ta barname ghabele download hast yeki ke 3Mb va digari 22Mb hast.pas un 67Mb kojast?
code gushim 0539336 hastdar surati ke un shomareyi ke shoma goftin un nist.aya in shomaram ham mishe?
age N73 ro be N73ME tabdil konim mishe ta 2GIIG memory behesh ezafeh kard?
age ye vaghti dar heine tabdil kardan be moshkel barkhordim ya inke badan khastim be hamun N73 mamuli bargardunim chekar bayad bokonim?
mamnun misham be soalatam javab bedin
man arash hastam bache karaj
daneshjooye sale akhare dampezeshki