من به دنبال يك برنامه نويس دلفي كار .net مگردم تا يك پروژه رو با هم انجام بدهيم وحاضرم هزينه انجام آنرا بپردازم :
Printable View
من به دنبال يك برنامه نويس دلفي كار .net مگردم تا يك پروژه رو با هم انجام بدهيم وحاضرم هزينه انجام آنرا بپردازم :
سلا دوستان
من منوهای برنامه ام را فارسی نوشتم ولی در کامپیوتر خودم همه چیز درست نشون داده می شه ولی تو کامپیوتر دیگه به جای کلمه های فارسی علامت سوال نشون داده می شه . ممنون می شم اگه کمکم کنید
نقل قول:
نوشته شده توسط rkhasehtarash
دوست عزيز.
ميشه بگي كارت چيه كه بايد با .net بنويسيش؟
شما فرمودين هزينشو ميدين.
معمولا هزينه كاراي اينجوري اگه رفاقتي نياشه و فقط حرفه اي به قضيه نگاه كني بالاي 200 تومانه.
يك توضيح درباره كارت بده.
دوست عزيز.نقل قول:
نوشته شده توسط azghanimr
اولا همه جا اين پست رو منتقل نكن.
سوالت رو در بخشي كه مرتبط هست بزار.
جواب شما رو توي بخش فيلد فارسي نوشم.
به اونجا مراجعه كنيد.
ولی مشکل من حل نشد
برنامه هایی که من در اونها فارسی می نویسم در یک کامپیوتر دیگه کلمه های فارسی علامت سوال می شن.
خواهش می کنم کمکم کنید
رفيق.
اون كارايي كه گفتم رو كردي؟
از سي دي ويندوز استفاده كردي؟
اصلا ويندوز شما چيه؟
98 يا آكس پي؟
دوست عزیز ویندوز من ایکس پی هست در ضمن من فارسی ساز هاشو هم نصب کردم و در رابطه با اونا مشکلی ندارم
در کامپیوتر خودم هیچ مشکلی نیست در ضمن من یک برنامه که با دلفی نوشته شده دانلود کردم که اونم همین جوری علامت سوال برای کلمه های فارسی نشون می ده.
يه بخش يكي از دوستان براي فارسي كردن توي صفحه اصلي درست كرده.
به اونجا برو.
سلام
اگه نمي خنديد يه سوال ازتون بپرسم
من دفعه اوليه كه با دلفي كار ميكنم . يه برنامه خيلي ساده درست كردم و دكمه run رو زدم . يه فايل exe از برنامه درست كرد ولي وقتي دلفي را uninstall كردم اجرا نمي شه .
خلاصه از توي گل درم بياريد
بعضي وقها برنامه نياز به يه سري DLL و يا امكانات ديگه اي داره كه با انينستال كردن برنامه اونا از سيسم حذف شده باشهنقل قول:
يه فايل exe از برنامه درست كرد ولي وقتي دلفي را uninstall كردم اجرا نمي شه .