طرفداری هم انقد سختگیری نداره که شما دارید :n02: یکم شل کنید :n02::n12:
Printable View
طرفداری هم انقد سختگیری نداره که شما دارید :n02: یکم شل کنید :n02::n12:
فعلا باید منتظر بازی مراکش پرتغال بود . که این بازی واقعا برای ایران مهم هست
امیدوارم مراکش با مساوی بازی رو تموم کنه
و بعدش هم ایران اسپانیا حداقل بتونیم یک مساوی بگیریم
بیشترین پیش بینی ای که از بازی اسپانیا ایران تو سایت فیفا شده برد اسپانیا با 3 گل
ولی اگه اسپانیا رو بردیم دیگه بیرون ریختن معمولی کمه انصافا باید پیاده بریم تا کربلا:n02:
من بیشتر از اینها در نظر گرفتم ، توی بازی با مراکش ما اول بازی اصلا خوب نبودیم و به نظرم همون اول از اسپانیای آماده گل میخوریم و تموم ! آبرو ریزی نشه فقط!نقل قول:
این هفته تو گروه 2 میتونه شگفتی چندین دوره جام جهانی شکل بگیره
اگه پرتغال بتونه مراکش رو ببره
ایرانم بتونه اسپانیا رو بزنه
صعود ایران به مرحله بعد شگفتی قرن میشه ! :n02: و همچنین حذف احتمالی اسپانیا ! :n33:
بهتر واقع بین باشیم خیلی سعی میکنم امیدوارم باشم برای تساویولی خوب با این وضع پاسکاری و.. ایشالله بیشتر از یک گل نخوردیم. بالاخره با یک گل خورده به اسپانیا باختن هم خودش خوبه نمیدونم نکنه انتظار دارن دوسکان که اسپانیا رو ببریم : دی
بله پس چی؟نقل قول:
سنگال لهستانو زده
ژاپن کلمبیا رو زده
مکزیک آلمانو
چرا ایران نباید اسپانیا رو بزنه؟
تصور شما تصور اشتباهییه که فکر میکنید ایران قراره با همون سبک بازی اول بازی دومشو هم بازی کنه. توی این هفت سال کیروشو هنوز نشناختید؟
من با اطمینان خاطر میگم فردا شب شاهد یکی از بهترین بازی های تیم ملی ایران خواهیم بود
توقف اسپانیا و حتی شکستش توسط ایران اصلا چیز شاخی نیست
ایران شاید ببازه و در نهایت صعود هم نکنه اما مقابل اسپانیا و پرتغال به هیچ وجه تیم دست و پابسته ای نخواهد بود. مطمعن باشید.
همین که میگی کار شاخی نیس بردنش و بعد میگی حالا بازیم هم اشکالی نداره منظورت رو قشنگ میفهمم!نقل قول:
توی دور اول گروهی، هیچ تیمی به اندازه اسپانیا، قشنگ و در حد مدعی ظاهر نشده. پرتغال هم چیز خاصی نشون نداد و گل هاش تقریبا روی اشتباه دروازهبان، که شب بدش بود، به ثمر رسید.
ای کاش بازی دوم ایران با پرتغال بود. چون این اسپانیا خیلی قشنگ حفظ توپ میکنه و من که میگم حتی نمیتونیم 3 تا پاس سالم پشت سر هم بدیم، و احتمالا اسپانیا از همون اول با 10 نفر توی زمین ما خیمه میزنه. تنها شانس ما اینه که روی ضربات کرنر و ایستگاهی به گل برسیم.
در ضمن بهترین نتیجه برای ایران، تساوی پرتغال و مراکش هست.