اختیار دارید..ما کوچیکتر از اونیم که بخوایم به شما کمک کنیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وای که چه فازی میده این آهنگ الحمبرا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اختیار دارید..ما کوچیکتر از اونیم که بخوایم به شما کمک کنیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وای که چه فازی میده این آهنگ الحمبرا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توماج چند تا از نت هایی که گذاشتی رو گذاشتم سر فرصت دانلود کنم اما لینکاشون پریده اگه برات زحمت نیست برام بذازشون.
1-eldorado
2- pdf)Alhambra
3-bailamos
در ضمن اگه نت هتل کالیفرنیا رو هم داری بذار.
راستی توماج
بهت آهنگ Hernecia latina از پاکو رو پیشنهاد میکنم.مطمئنم دیوونش میشی. یه جا خوندم که پرسش و پاسخ بین عاشق و معشوقه.
سبکش فلامنکو هستش اما زیاد تکنیک توش نداره که تو نتوی بزنی .همش از سنکوپ استفاده کرده . حتما حتما بزنش .اگه زدی و حال کردی باشه به جای یادگاری از طرف من.
توماج اگه میتونی آهنگ الحمبرا رو بزن ضبط کن ببینم چیه این همه تعریف میکنین. فایل midiش رو دارم ولی حال نمیده.
نه ميديش اصلا اون احساسي رو كه سيم گيتار داره رو نمي تونه به وجود بياره...
مرسی امیر جان..حتما روش کار میکنم و مطمئنم که بهترین یادگاری رو از بهترین دوستی که تاحالا ندیدمش گرفتم...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن امیر جان اون لینکها که گفتی سالمه..من خودم دانلودش کردم چون این نتهارو روی یه هارد دیگه داشتم که متاسفانه اون هاردم ترکید..این Rapid بعضی وقتها گیر میده..حالا امتحان کن اگه نشد بگو تا یه جا دیگه برات آپلود کنم..:laughing:
نت هتل کالیفرنیا رو هم دارم .. فقط بذار پیداش کنم برات حتما میذارم..;)
امیر جان تبلچر هتل کالیفرنیا رو پیدا کردم.. حالا اینو برات میذارم تا نت اصلیش رو هم پیدا کنم..;)
اختیار دارید...امیر جان هنوز به اونجا نرسیدم که این آهنگ رو درست حسابی بزنم..ولی یکی از اجراهای خود تارگا رو برات میذارم..نقل قول:
در ضمن فایل فرمت گیتار پروی الحمبرا رو هم برات گذاشتم که دیگه مشکلی نداشته باشی...(اینم یادگاری از طرف من)
اول این یکی رو کار کن که ساده شده...
اینم نت اصلیش ...
موفق باشی...;)
ممنون توماج
فريدون فروغي
نياز
6/8 Slow Rock
Intro : Am-Dm-G-C-F-E
.........E.............F.......G.........Am....... ................E..................F.........G.... Am
تن تو ظهر تابستون رو به يادم مياره رنگ چشماي تو بارون رو به يادم مياره
.........E...........F.......G....Am.............. ..........E...........F...............G.......Am
وقتي نيستي زندگي فرقي با زندون نداره قهر تو تلخي زندون رو به يادم مياره
.........C.............G.....Am................... ......................C............G....Am
من نيازم تو رو هر روز ديدنه از لبت دوست دارم شنيدنه
...........E...............F.......G.........Am... ........................E................F........ .G....Am
تو بزرگي مثل اون لحظه كه بارون ميزنه تو همون خوني كه هر لحظه تو رگهاي منه
..........E...............F..........G......Am.... ....................E...................F......... .G....Am
تو مثل خواب گل سرخي لطيفي مثل خواب من همونم كه اگه بي تو باشه جون ميكنه
.........E..........F.......G.........Am.......... .....................E...........F.........G....Am
تو مثل وسوسه شكار يك شاپركي تو مثل شوق رها كردن يك بادبادكي
.........E........F...............G......Am....... ....................E...........F.............G... .Am
تو هميشه مثل يك قصه پر از حادثه اي تو مثل شادي خواب كردن يك عروسكي
...........E..........F.......G.........Am........ ...............E............F................G.... Am
تو قشنگي مثل شكلهايي كه ابرها مي سازن گلهاي اطلسي از ديدن تو رنگ مي بازن
...........E............F.......G...Am............ ...................E...........F.........G....Am
اگه مردهاي تو قصه بدونن كه اينجايي براي بردن تو با اسب بالدار مي تازن
می بینم که به همت مدیران انجمن موسیقی این تاپیک کم کم داره به تاریخ می پیونده..........