اعتباری سه روز دائمی پنج روزنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
اعتباری سه روز دائمی پنج روزنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
آخه مشکل اینجاست که شکایت به جایی نمیرسه چرا ؟ چون اپراتور موظف هستش در ترابرد برای تماس گیرنده که خارج شبکه هستش پیام رو پخش کنه تا تماس گیرنده متوجه بشه با کسی که تماس گرفته خارج شبکه هستش و هزینه اش خارج شبکه براش محاسبه میشهنقل قول:
خب میتونه اینو یه بار بگه در هر تماس نه ۱۰۰بار پشت سر همنقل قول:
کجا نوشته موظف هست؟!نقل قول:
ببین من برای شما یه مثال ساده بزنم سر همین شکایت شدنها انبوه به سازمان تنظیم و جواب در نهایت جواب دادنش.
اگر یادت باشه اویل که اینترنت پرسرعت ایرانسل اومده بود شما متوجه نمی شدی کی بسته اینترنت تموم شده که حالا شروع کرده به خوردن شارژ ریالی خط! ولی مردم انقدر شکایت کردن انقدر این موضوع رو مطرح کردن که ایرانسل مجبور کردن یه کد بذاره که در صورت اتمام بسته اینترنت هم باهاش قطع بشه نره روی مصرف آزاد! در حالی که این به ضرر ایرانسله ولی مجبور شد این کارو انجام بده
حالا همراه اول هم همینه شاید مشترک باید بدونه که مثلا این خط 912 ترابرد شده و خارج از شبکه براش حساب میشه هزینه که واقعا هم کم اهیمته این موضوع
ولی شما هم میتونید بگید آقا درسته طرف باید بدونه خط من ترابرد شده ولی این پیام چند بار باید برای طرف پخش بشه؟!
در ثانی اپراتور میتونه با ظاهر کردن یه پیام فلش روی گوشی تماس گیرنده هم این موضوع به اطلاعش برسونه نه بره روی مخ طرف 4 بار!
اینم در نظر داشته باشید حق گرفتنیه حتی اگه تو دهن شیر باشه.
آخه مشکل اینجاست بعضی وقت ها اپراتورها برای پرداخت سر موقع قبض و اینها به مشترک اجازه24 ساعت مکالمه رایگان درون شبکه میدهند این رو باید چیکار کرد مجبور میشه پیام رو پخش کنه البته حرف شما هم درسته میتونه پیام رو کوتاه تر پخش کنه که تماس گیرنده اذیت نشهنقل قول:
مشکل مکالمات رایگان درون شبکه هست که اپراتور بعضی وقت ها به مشترکین میدهنقل قول:
پیام فلش یا حتی ارسال پیام کوتاه هم از طرف اپراتور حین مکالمه یا حتی نشان دادنش روی صفحه گوشی تماس گیرنده برای همین مواقع گذاشتند.
اگر یک قابلیتی بود که روی صفحه اپراتور فرد را نشان بده بهتر بود
قابلیتش که هست ولی فعال نمیکنن!!نقل قول:
میتونه از بوق مجزا جدای از بقیه مشترکین استفاده کنند برای ترابردی ها دیگه نیازی به پیام گفتن هم نیست سازمان تنظیم مقررات هم به اپراتورها گوشزد کرده در مصوبه اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: