مدلش چیه؟ لینک خرید میدی؟نقل قول:
Sent from my LT25i
Printable View
مدلش چیه؟ لینک خرید میدی؟نقل قول:
Sent from my LT25i
سلام دوستان میخوام مودم جیبی بخرم ۴جی الان موندم بین دو مدل چی بخرم
D-Link DWR-932_D1 Portable Wireless 4G LTE Modem
و
TP-LINK M7350 Dual-Band 4G LTE-Advanced Modem
تی پی لینکه را یه فامیلامون میگه داشتم هی قطع میشد دیگه نمیدونم والا
Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
دوستان نظرتون در مورد tplink archer mr200 چیه . دو تا آنتن خارجی برای دریافت سیگنال . پشتیبانی کد ussd نداره که جدیدا دیگه تمام سایتا بسته رو از طریق درگاه میفروشن مشکل حله . قیمتش گرونه حدود 420 تمن . ممنون میشم نظراتون بگید .
من خودم dwr921 دارم عالیه , همه جور سیم کارت پشتیبانی میکنه شایعه در موردش زیاده ولی همش دروغه .. البته دی لینک سه آنته هم داره یه مدل از این بالاتر که اون نایابه !
سلام دوست عزیز . دریافت سیگنالش چطوره ؟ میشه کد ussd وارد کرد ؟ یه تست پینگ میگیری یا یه اسپید تست .نقل قول:
سلامنقل قول:
بله ussd داره و آنتن دهیش به نظر من خوبه ، یعنی خونه ی ما که ایرانسل اصلا ! آنتن نیمده این تا 50 درصد میگیره و رایتل هم تا زیر 60 درصد !
اسپید تست هم چشم ، به محض اینکه سیم کارتمو شارژ کردم بسته خریدم ، یه دونه تو همین تاپیک میزارم
البته گفتم دی لینک سه آنته اش رو هم زده !
ممنون دوست عزیز . من برای بازی آنلاین میخوام بگیرم . قیمتش توو سایت دیدم 460 470 تمن این حدوداس .نقل قول:
این هم یه تست دیگه با جا به جا کردن مودم کمی به اونطرف تر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،دوستان یک سوال داشتم،می خوام یک روتر بگیرم که از نظر برد پوشش دهی قوی باشه،بین این دو تا مدل موندم،قیمتاشم یکی هستش،یکی tp-link MR3420 که دو تا آنتن 5db داره،اون یکی d-link der116 هستش که دو آنتن داره،برد کدومشون بیشتره واسه وایرلس؟با تشکر