مثل اینکه شجاعی از ترکیب تیم ملی کنار گذاشته شد...
صفحه اول روزنامه خراسان ورزشی نوشته بود...
Printable View
مثل اینکه شجاعی از ترکیب تیم ملی کنار گذاشته شد...
صفحه اول روزنامه خراسان ورزشی نوشته بود...
کدوم شبکه های ماهپاره نشون میدن بازیو؟
منم همین سوال رو توی تاپیک همسایه کردم ولی فعلا کسی جواب ندادهنقل قول:
فعلا این رو پیدا کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه یه بررسی بکن ببین کدوم یکی روی مسیرهای قابل دریافت در ایران هست.
ضمنا یه فرکانس رادیو گزارش فارسی هم نیاز هست. ببین کدوم فرکانس گزارش خوبی داره.
انقد جهانبخش جهانبخش میکردین انقد تعریفش میکردین تو اروپا بازی میکنه و... این بود بازیش؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
گللللللللللللللللللللل
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
تبریک تبریک!! برد دقیقه ای 90یی عجب حالی میده :n19:
لامصب تیم نیست که ! اینتر هرراست ، اینتر مورینیوست !
کلا گل خوردن تعریف نشده برای این تیم و همه رو هم 1-0 میبره از دم !!! : دی ، بعضی وقتا هم که روی فرم باشه 6 تا و 2-3 تا به بحرین میزنه واسه دستگرمی :n09:
و چقدر خووووبه این گوچی ؛
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها متشکریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر میکنم نقشه ی کیروش حرف نداشت! اول جوون ها رو اورد تا حسابی نفس اماراتی ها رو بگیرن با دوندگی زیاد
و نیمه اول هم واقعا انرژیک و خوب بودیم
و بعد در ادامه حرفه ای ترهاشو اورد تا نتیجه رو بگیره!
عالی بودیم تبریک میگم به همه:n40:
و تشکر ویژه از کمک داوری که اون توپ به اون تابلویی سردار رو که به هیچ عنوان افساید نبود و فرسنگ ها فاصله داشت رو آفساید گرفت ولی سرصحنه گل اروپایی و درست رفتار کرد:n31:داور ژاپنی متچکریم:n20:
اگر اشتباه نکنم نکونام در افساید بود ولی قوچان نژاد کاملا عقبتر بود زمان پاس:n33:
و یک ضربه نرم و دقیق از قوچان نژاد باعث شد تمامی بدو بیراه هایی که بخاطره نزدنه گل در بازی قبلی و تک روی های بی مورد داشت رو پس بگیرم چرا که اگر مساوی میشدیم فقط بخاطره گل نزده ی ایشون بود که دوم میشدیم:n35::n02:
و در مورد بازیکن های جانشین اول یه سوال این امیری به جای حاج صفی بود؟ من از بازی حاج صفی خیلی خوشم میاد ولی انصافا امیری هم خیلی خوب بازی کرد:n16:
و دیگه هم اینکه سردار هم بد نبود ولی بنده خدا این جهانبخش اصلا بازیش به چشم نیومد که:n37: خوبه ها ولی این بازی خوب نبود:n26:
و پاس گل :n38: آندو؟ آه آندو تو فوق العاده ای:n20::n12:
این برد رو تبریک میگم
امارات نسبت به دو تیم گروه واقعا قویتر بود و توی این بازی سخت میشد موقعیت ایجاد کرد
ترکیب هم اول بازی دیدم برام جالب بود ولی همه یارای جایگزین نسبتا خوب بودن
این گل خیلی مهم بود و الان یه جورایی سرنوشتمون توی جام عوض شد
دوم می شدیم به مراتب به تیمای قوی تری می خودیم ولی الان احتمالا با عراق و بعدش کره یا ازبکستان
مطمئنا اگه با برنامه بازی کنیم تا فینال راه همواری داریم و میشه بعد سال ها حداقل تا فینال رفت