مربی کدوم تیمی ؟نقل قول:
Printable View
مربی کدوم تیمی ؟نقل قول:
در فیفا منیجر یک قسمت بود که میشد سهام از بورس خرید و سرمایه گذاری کرد من اینقدر غرق این قسمت بازی میشدم که مربیگری یادم میرفت:n02::n19:نقل قول:
بعد از گذراندن پیش فصل و کسب مقتدرانه 1 برد و 1 مساوی و 5 باخت :n05: وارد بازی های لیگ شدیم ، همه هم منتظر بودند یک باخت دیگر بیاوریم که 4 بر 1 بردیم ( در خانه حریف ) تا همگان از جمله بدخواهان به من ایمان بیاورند :n33: :n24: و البته بازیکنان هم شارژ روحی شوند
منچستر رو خیلی دوست دارم باهمونم رفتمنقل قول:
تنها نتیجه بدم مساوی توی زمین خودم برابر چلسی بود :n23: بقیه بردم،الان نیم فصل تموم شد صدر جدول رو گرفتم...
سطح مربیگریت ( reputation ) چی هست ؟نقل قول:
منم الان با اشتوتگارت شروع کردم بازی اول لیگو 4-1 باختم به گلادباخ ولی بازی دوم رو 4-0 ار هانوفر بردم الانم با بایرن دارم خدا ختم به خیر کنه :n02:
بین المللینقل قول:
خوبه ، حتما به عنوان بازیکن سرشناس بازی رو شروع کردی ، احتمالا باشگاه ازت قهرمانی خواستهنقل قول:
من هم که در سطح regional ( در پیت ) شروع کردم ، در خبر گزاری ها هم مدام مینویسند مربی ناشناس تیم نایمخن :n18: البته هدفم رسیدن به مربیگری تیم رئال مادریدِ فکر کنم هفت ، هشت فصل طول بکشه تا به رئال برسم ( البته اگر همه چی خوب پیش بره )
دفاع کن ، دفاع کردن قشنگه ، اگر میتونی از نوع اتوبوسی :n02::n31:نقل قول:
به نظرم مشکل مارک کردن بازیکن حریف در این نسخه 15 کمی بهتر شده و فاصله بازیکن خودت با حریف مارک شده از یک کیلومتر به دو سه متر کاهش پیدا کرده ، کسی دیگر از دوستان امتحان کرده ؟
اره مارک کردن جواب میدهنقل قول:
البته غیر اون میذارم دهنشو سوریس کنن:n31::n31: بشدت تحت فشار بذارنش با چلسی اینکارو کردم از باخت فرار کردم فابرگاسشون و دو تا دیگه رو بصورت مصدوم از زمین بیرون و در نهایت مورینیو تعویضشون کرد:n26: