سلام اگه هفته ای 12 ساعت فیزیک بخونم می توانم کتاب ها را تمام کنم؟نقل قول:
Printable View
سلام اگه هفته ای 12 ساعت فیزیک بخونم می توانم کتاب ها را تمام کنم؟نقل قول:
اصلا نمی تونم ساعت بگم برای افراد در دروس مختلف متفاوته!نقل قول:
راستی تعداد صفاحاتش زیاد است یا نه؟نقل قول:
دوست عزیز اگر من هفته ای 12 ساعت مفید فیزیک بحونم می توانم این کتاب هایی را که گفتید را تمام کنم؟
ممنون:n16:
شما فصل اول فیزیک پیش رو از نشرالگو بخون (بردار و کمیت) اون موقع خودت با توجه به زمان و آزمونی که از خودت میگیری متوجه می شی کافیه یا شاید هم کمه یا زیاده!نقل قول:
دوست عزیز...نقل قول:
میتونید به سایت های انتشاراتی ها سر بزنید مثل خیلی سبز ... نشر الگو و...
بخشی از کتاب مورد نظرتون رو دریافت کنید ببینید میتونید با نویسنده ارتباط برقرار کنید یا نه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kheilisabz.com
و....
سلام .
یه سوال :
رشته های پزشکی و دندانپزشکی بر اساس جنسیت سهمیه بندی میشن ؟ مثلا 50 درصد دختر و 50 درصد پسر ؟ اگه اینجوری باشه رسما دیگه دخترا رقیب پسر ها به حساب نمیان درسته ؟
سلام دوستان یک کمک به من بکنید برای رشته تجربی
قضیه از این قرار است که من می خواهم روزی فقط 4 کتاب بخوانم حالا بگویید که در دو روز 8 کتاب را چگونه تقسیم کنم یعنی صبح تا ظهر کدوم کتاب ها و عصر تا شب کدوم کتاب ها را بخوانم که بهترین کیفیت را بگیرم؟
و برای این کتاب ها یعنی 4 کتاب در روز 20 تست برای ان مبحث چطور است؟ برای دو روز بعد که همان کتاب ها است 10 تست برای یاداوری و در اخر هفته کل مباحثی را که خوانده ام را یک ازمون جامع از مباحث خوانده شده در هفته را از خود بگیرم؟
در اخر برای هز کتاب در روز دو تا دو ساعت و نیم به صورت مفید بخوانم کفایت می کند و در طول سال ساعات مطالعه را افزایش می دهم به قول معروف اهسته و پیوسته به درس خواندن ادامه دهم
بابت جواب پیشاپیش سپاسگزارم:n16:
کسی نیست به من کمک کنه لطفانقل قول:
با سلام.نقل قول:
دوست گرامی متاسفانه سوالات اخیر شما به گونه ای هست که پاسخگویی به اون یا باید توسط متخصص انجام بشه یا خود شما طبق برنامه مطالعاتیتون به مرور پی به ضعف ها و نقاط قوتتون میبرید . و مثلا متوجه میشید که باید زمان مطالعه فیزیک یا زیاضیتون رو افزایش بدید ... و چون مثلا در درس ادبیات قوی هستید مطالعه اون رو میتونید کمتر کنید یا بیشتر تست بزنید یا ...
این گونه سوالات تنها و باز هم میگم تنها ناشی از فقدان ساعت مطالعه و عدم شروع به مطالعه هست چون جواب این سوالات خیلی راحت بدستتون میاد پس از شروع مطالعه! ... چرا که پس از شروع مطالعه مثلا میبینید باید وقت بیشتری رو روی یه مبحث از ریاضی یا زیست بزارید و ... و مثلا در فلان درس تست بیشتری کار کنید این رو فقط خودتون یا مشاور پس از چندین جلسه مشاوره میتونه بهتون بگه نه من و امثال من .
فرض کنید در زمینه دروس تخصصی دو نفر هستن که شخصی زیست قوی و شیمی ضعیی داره و بالعکس ... خب مسلما شخصی که شیمی ضعیفی داره باید وقت بیشتری رو به این درس اختصاص بده و کسی هم که زیستش ضعیفه باید زیاد تر براش وقت بزاره ... ( با توحه به ضرایب در زیر گروه ها و رشته مورد نظر)
و یه توصیه دوستانه میکنم بهتون امیدوارم ناراحت نشید :n06: با توجه به معدلی که اعلام کردید ... و همچنین این گونه سوالات من این طور استنباط میکنم که شما هنوز به طور جدی و شاید حتی به طور کلی ... شروع به مطالعه نکرده باشید ... اگر آینده براتون مهم هست و دلتون رشته پزشکی میخواد و اگر قبول نشید مشکلاتی مثل خدمت و ... جلو راهتون سد میشه ... از زمانی که این پست رو دیدید یه یا علی بگید و ... شروع .:n16: