هازارد: باید مسی را مهار کنیم؛ از دید من او بهترین بازیکن دنیاست
به گزارش فور فور تو، ادن هازارد که عملکردی قابل قبول در ترکیب شیاطین سرخ داشته است باور دارد که مهار مسی به بلژیک کمک خواهد کرد تا به مرحله بعد صعود کند. وی در مورد مسی و بازی مقابل آرژانتین گفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"ما میدانیم که بهترین بازیکن دنیا در این تیم است، اما اگر بتوانیم او را مهار کنیم شانس صعود داریم، ولی این آسان نخواهد بود. از دید من او بهترین بازیکن جهان است.
من نمی دانم که آیا میتوانیم او را مهار کنیم یا نه، ولی ما بازی های او و آرژانتین را دیده ایم و تلاش میکنیم پیروز شویم. آنها آنخل دیماریا را نیز دارند، اما مسی متفاوت است."
ستاره جوان بلژیکی ها امیدوار است این تیم از تیم رویایی 1986 که در آن سال به مقام چهارم رسید، عملکردی بهتر داشته باشد. او در این مورد میگوید:
"ما چهار پیروزی از چهار بازی خود در جام جهانی کسب کرده ایم که تیم های زیادی موفق به انجام اینکار نشدهاند. اکنون میخواهیم این روند را ادامه دهیم. رسیدن به تیم سال 1986 یک هدف است. غیر ممکن نیست و برای آن خواهیم جنگید. ما میتوانیم با شکست آرژانتین اینکار را انجام دهیم."
"طرفداری"
کورتوآ: مهار مسی غیرممکن است
تیم ملی فوتبال بلژیک با پیروزی دو بر یک که برابر آمریکا به دست آورد، جواز صعود به یک چهارم نهایی جامجهانی 2014 برزیل را گرفت و باید در این مرحله به مصاف تیم ملی فوتبال آرژانتین برود.
تیبو کورتوآ، سنگربان بلژیک بازی برابر آرژانتین را بسیار سخت توصیف کرد. او گفت: بدون شک بازی برابر آرژانتین بسیار سخت و پیچیده خواهد بود ولی ما برای پیروزی لحظهای دست از تلاش برنمیداریم و تنها به پیروزی برابر آرژانتین فکر میکنیم.
کورتوآ، دروازبان چلسی است که چند فصلی است به طور قرضی در آتلتیکو مادرید توپ میزند اما ژوزه مورینیو، سرمربی آبیپوشان لندن اعلام کرد که او باید بعد از جامجهانی به استمفوردبریج برگردد. این دروازبان بلژیکی به ستایش از لیونل مسی پرداخت و گفت: مسی را به خوبی میشناسم. چند بار با پیراهن آتلتیکو مادرید برابر او قرار گرفتهام. از این که دوباره برابر مسی - این بار با پیراهن تیم ملی - قرار میگیرم، خوشحال هستم. امیدوارم که بازی خوبی برابر یاران مسی داشته باشیم و بتوانیم جواز صعود به دور بعد را به دست آوریم.
سنگربان 22 ساله بلژیک در پایان سخنان خود گفت: تقریبا غیرممکن است که بتوان خود را کاملا آماده رویارویی با مسی کرد؛ چرا که اگر نوار بازیهای مسی را نگاه کنی میتوانی به این نتیجه برسی که پیشبینی حرکات او در زمین غیرممکن است. برای او تنها یک فرصت کافی است و میتواند در هر لحظه کار خود را بکند.
فان بویتن : برای مهار مسی با گواردیولا مشورت کردم
به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، دانیل فان بویتن که باید فرداشب خط دفاع تیم ملی بلژیک را در دیدار یک چهارم نهایی برابر تیم آرژانتین رهبری کند ، با پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ که قبلا مربی لیونل مسی در بارسلونا بوده ، در مورد گزینه های مهار مسی مشورت کرد.
فان بویتن 37 ساله گفت :« مسی بهترین بازیکن جهان است ولی ما باید سعی کنیم او را محدود کنیم.برای همین از گواردیولا مشورت گرفتم.»
فان بویتن همچنین تاکید کرد ازکیل لاوتسی و سرخیو آگوئرو - در صورت حضور در میدان - مهره های خطرناکی هستند.
پیام مسی به نیمار: دوستم هر چه زودتر برگرد
تیم ملی فوتبال برزیل با پیروزی دو بر یک که برابر کلمبیا به دست آورد جواز صعود به نیمه نهایی را به دست آورد. این تیم باید در این مرحله به مصاف تیم ملی فوتبال آلمان برود که با یک گل فرانسه را از پیشرو برداشت.
هر چند برزیلیها از صعود تیمشان به نیمه نهایی خوشحال هستند، اما آسیب دیدگی نیمار کام آنها را تلخ کرد.
نیمار در دقیقه 88 بعد از برخورد شدید با زونیگا مدافع کلمبیا از ناحیه کمر آسیب دید و راهی بیمارستان شد. لیونل مسی که همبازی نیمار در بارسلونا است برای او آرزوی بهبودی کرد. مسی در صفحه اجتماعی خود در
توییتر نوشت: "نیمار، امیدوارم هر چه زوتر دوران آسیب دیدگیات را پشت سرگذاری. نیمار دوست من برایت بهبودی سریع آرزومندم."
پزشک برزیل اعلام کرده مهره سوم کمر نیمار شکسته و به این ترتیب این بازیکن نمیتواند در ادامه مسابقات برزیل را همراهی کند.
برزیل در نیمه نهایی علاوه بر غیبت نیمار، تیاگو سیلو را هم به خاطر دو اخطاره شدن در اختیار نخواهد داشت
"ایسنا"