ازدواج عبارت از فرايند علاقمندي، كشش جسمي، جنسي، رواني و به دنبال آن فراهم سازي شرايط اقتصادي ، اجتماعي، علمي، شغلي، خانوادگي، شخصي دو جنس مخالف ( زن و مرد يا دختر و پسر) در جهت ايجاد :نقل قول:
يك زندگي مشترك توأم با تفاهم، محبت، پويايي، زايندگي، و هدفمند.
چنین رخدادی از نظر بنده اسمش ازدواج هست و مثال هم براش در اطراف خودم چه در این کشور چه در کشورهای دیگری که بودم دیدم.
نمیتونم مثلا بهتون بگم بروید خانواده باقر زاده رو ببینین که یک ازدواج موفق داشتن !!!
در مورد نقش احساسات و تفاهم فکری و پویایی و... در ازدواج حیوانات صرفا نظر شما بدون هیچ سندی هست.
حیوانات اگر دیدگاه تکاملی به زندگی داشتن روند زندگیشون هم مدام در حال تغییر بود.
جفت گیری حیوان صرفا به خاطر ترشح هورمون های جنسی هست که همون بقای نسل رو هم شامل میشه.
شما شهوت رو کاملا با محبت و پویایی و... اشتباه گرفتی، تو شهوت هم علاقه هست، اما علاقه صرفا جنسی.
البته یک چیزی رو هم بگم، انسان معمولا چیزهایی رو که تجربه نکرده انکار میکنه.
اینکه شما عشق رو تجربه نکردین، طبیعی هست کلا عشق رو زیر سئوال ببرین و مفهوم خانواده براتون مضحک بیاد و صرفا جفت گیری رو دلیل بودن زن و مرد در کنار هم بدونین.
و من هم نمیتونم تغییری در تجارب شما از زندگی ایجاد کنم.
این هم که به دیگران میگین عشق رو اثبات کن یک مغلطه هست، انگار من بهتون بگم محبت رو از نظر علم ثابت کنین !!!
در حوزه علوم انسانی تجارب افراد هست که دید اونها به جهان رو شکل میده و متاسفانه توهم هم برشون میداره که حق با اوناست.